Results 1 to 15 of 21
-
19-09-2016, 22:10 #1
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΔΨ ΟΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΝΑΙΒΑΣΕΙ, Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ!!, Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΔΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΝ Μ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ Η ΜΗΤΕΡΑ Μ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΩ Κ ΑΝΤΥΡΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Μ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!! ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΤ Μ ΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΓΩΓΗ Κ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΙΔΨ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Μ ΓΤ ΠΑΣΧΩ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ Κ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ Τ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕς ΣΚΕΨΕΙς ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕς ΟΤΙ Μ ΕΡΧΟΝΤΕ Κ Μ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ Τ ΛΕΩ ΣΤΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ Μ ΛΕΕΙ ΓΤ ΓΕΛΑΣ Κ Μ ΕΙΠΕ ΚΤ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ, ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Μ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΡΑΝΙΛ Κ Τ ΛΕΩ ΕΧΩ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΕΛ, Κ Μ ΛΕΕΙ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ Μ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Τ ΛΕΩ ΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Μ Κ Μ ΛΕΕΙ ΔΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, Κ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Τ ΕΙΠΑ Κ ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ Κ Μ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΔΛΔ ΣΤΑ 30 Σ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 200 Κ ΣΤΑ 50 ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΕΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΜΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ HERBALIFE ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μ ΚΟΠΠΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ Τ ΛΕΩ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΤ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΔΝ ΕΧΩ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΝΑ ΞΕΣΚΗΣΤΩ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑ Κ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΓΤ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ,ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Μ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ Μ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΜΑΤΙΑ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΣΙΑ ΟΤΙ ΔΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΤΙ Μ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ Κ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΕΚΛΕΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Μ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Κ Η ΜΗΤΕΡΑ Μ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Μ ΔΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ Μ ΕΙΠΕ ΓΤ ΔΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ Μ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΕΚΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΚΤ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Μ? Κ ΜΕ ΤΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ? Κ ΑΝ ΔΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!!
- 19-09-2016, 22:17 #2
Να αλλάξεις ψυχιατρο δεν ειναι συμπεριφορα αυτη
19-09-2016, 22:23 #3
ΛΕΣ? ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ?
19-09-2016, 22:26 #4
19-09-2016, 22:33 #5
ΔΝ Μ ΦΑΝΗΚΕ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΕΙΣΟΠΕΔΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ!!! ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?
19-09-2016, 22:54 #6
Καλησπέρα! Μόνο αυτόν τον ψυχίατρο έχει το Ηράκλειο; Ο άνθρωπος είναι επιεικώς απαράδεκτος. Είναι από αυτούς τους γιατρούς που είναι έξυπνοι, κάποτε έκαναν καλή δουλειά, διάβαζαν, πήγαιναν σε σεμινάρια, αλλά μετά επαναπαύθηκαν στις δόξες τους, στο εύκολο χρήμα και δεν ασχολούνται με τους ασθενείς τους, ή ασχολούνται επιλεκτικά, αφού έτσι κι αλλιώς τα λεφτά τους έρχονται, μόνο και μόνο από την φήμη που τους ακολουθεί.
Πήγες δηλαδή στον γιατρό για να βγάλει τα νεύρα του, τα απωθημένα του και την στριμάρα του επάνω σου; Δεν ντρέπεται λίγο ο ηλίθιος; Κατ αρχάς, είναι ψυχίατρος και κάνει πως δεν γνωρίζει οτι οι άνθρωποι με ψυχιατρικές παθήσεις δεν είναι το ίδιο δραστήριοι με τους υγιείς; Και να σου λέει οτι στα 30 θα είσαι 200 κιλά και στα 50 θα είσαι καθηλωμένη;
Ξέρει πολλούς τέτοιους ανθρώπους πες του, ο διακόσια κιλά μαλάκας; Αντί να σου δίνει θάρρος και να σε ενθαρρύνει στις προσπάθειές σου, να σου πουλάει πνεύμα και αυταρχισμό;
Κορίτσι μου θα ψάξεις να βρεις ψυχίατρο με τον οποίον θα μπορείς να συνεργάζεσαι, να του λες τί σου συμβαίνει με τα φάρμακα, να σου δοκιμάζει εναλλακτικά, να ενδιαφέρεται για το πώς αισθάνεσαι και να σου φέρεται ευγενικά και ανθρώπινα πάνω απ όλα.
Είμαι πολύ θυμωμένη βραδυάτικα με αυτό που διάβασα. Α να χαθεί το γουρούνι το όρθιο!
19-09-2016, 23:05 #7
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙΙΙ!!! ΜΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ Η ΜΑΛΑΚΟ ΝΑ ΜΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Μ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ Κ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ Μ Κ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΑΜΑ ΔΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟ!!!!
19-09-2016, 23:10 #8
ΜΕ ΤΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ? Κ ΑΝ ΔΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!!
Και λιγα λεει η Κασανδρα!! Ειναι επιεικως απαράδεκτος ο ψυχίατρος!! Αν ειναι αυτος τόσο καλός όσο λες , οι κακοι πως ειναι δηλαδη????
Εγω στην θεση σου δεν θα ξαναπατουσα! Και με μια προχειρη ματια που εριξα υπάρχουν καμμια δεκαρια ψυχιατροι τουλαχιστον στο Ηρακλειο. Θεωρω πως δεν θα μπορουσες να πεσεις σε χειροτερο απο αυτον αν επιλεξεις καποιον αλλον. Βρες καποιον αλλο λοιπον , μην χανεις τον χρονο σου και τα χρηματα σου με αυτον !! Κριμα που ορισμενοι θελουν να λεγονται και γιατροι και μαλιστα σε εναν τομεα τοσο ευαισθητο οπως ειναι η ψυχιατρικη....Πολύ κριμα...
20-09-2016, 09:47 #9
μιλαμε για πολλα κιλα γουρουνι!! κ μαλακας!! την αδεια πρεπει να του παρουν αυτουνου! τρελλαινει τον κοσμο!!!!! αι σιχτιρ ο παλιο..αντε μην αρχισω τωρα το πολυ βρισιδι!
κοριτσι μου κατηγγειλε τον ανθρωοπ αυτον στον ιατρικο συλλογο γιατι θα καψει πολυ κοσμο!!
ντροπη του!
ο.τι κ να πω λιγο θα ειναι...οχι δεν θα ξαναπαταγα μονο, αλλα αν μου μιλουσε κ ετσι θα τον επαιρνε ο διαολος κ δεν θα ηξερε απο που να κρυφτει!!!
αντε με τον καθε παπαρα που θελει να λεγεται κ γιατρος............αι σιχτρι πρωι πρωι συγχιστηκα!
20-09-2016, 11:55 #10
Πρεπεινα αλλαξω κ πρωτα νΑ παει να του τα ψαλει ο αντρας μ εχετε δικιο!!!! Γτ αν ηταν αλλη κοπελα στην θεση μ κ εκανε καμια αποπηρα αυτοκτονιας οντως, θα εχανε την ζωη της για να φταιει ογιατρος..... εχετε δικιο δν πρεπει να ξανα παω πρωτα ομως πρεπει να του τα πούμε ένα χεράκι, ... παιδια δν κόβει κ αποδειξεις πληρωνω 60 κ δν κοβει κ αποδειξεις
20-09-2016, 12:44 #11
ελα μωρε με τον βλακα...τοσοι γιατροι υπαρχουν ελεος!
πρωτα θα κοιτας ο γιατρος να σε πλησιαζει πρωτα σαν ανθρωπος κ μετα σαν γιατρος..να εχει ομορφη κ σωστη συμπεριφορα κ οταν μιλας να νιωθεις οτι κρεμεται απο τα χειλια σου! τελος!
20-09-2016, 23:53 #12
Ενας ψυχιατρος γεωργια μου στα 18 μου ειχε πει στην μανα μου και στον πατερα μου οτι πασχω απο ιψδ . Ρωτανε οι ανθρωποι ποια ειναι η θεραπεια! Απανταει μονο ο θεος μπορει να τον βοηθησει! Και ηταν πασιγνωστος στην Αθηνα , οχι στην Κρητη! Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι τον αλλαξα!
\
21-09-2016, 00:09 #13
21-09-2016, 00:13 #14
Η συμβατότητα παίζει ρόλο , αλλά αυτό που κατάλαβα , τότε πέρα απο τα 300 μγ dumyrox που βοήθησαν παρόλο τις παρενέργειες , είναι ότι πρέπει να συμβεί μια αλλαγή στην ζωή σου για να ξεφύγεις απο τον ιδεοψυχαναγκασμό! Ένας τρόπος Γεωργία είναι να υποκαθιστάς μια ιδέα με μια άλλη μικρότερης βαρύτητας , σαν προσωρινή ανακούφιση!
21-09-2016, 10:46 #15
λογικο να αλλαξεις γιατρο ακου κει σαν να σου λεει οτι θα παιθανεις!! δεν φανταζεσαι πως με εκανε να νιωσω ηλικρινα με εισοπεδωσε!!!, αλλα τι εννωεις να υποκαθιστω μια ιδεα με μια αλλη????μπορεις να μ το εξηγισεις??