xanax - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70

Thread: xanax

Senior Member
    Quote Originally Posted by pokemongo View Post
    Σου ευχομαι να μην το μαθεις , ειναι πιο ισχυρο απο το xanax , και η απεξαρτηση του ειναι πιο δυσκολη! Εμενα με επιανε , αλλα ηταν ωραιο για τον υπνο!
    Το πιο εθιστικο , ειναι μακραν το ζαναξ , και δεν θελει τον χρονο του , πιανει αμεσως , σε 40 λεπτα ........οσο για το ποσο διαρκει , εξαρταται απο την ημιζωη του καθε φαρμακου , αυτο εχει 12-14 ωρες , δλδ , σε 12 ωρες, εχει μεινει το μισο στο οργανισμο σου , σε αλλες 12 , το μισο του μισου .......... αυτο σημαινει ημιζωη , και 12-14 ωρες ,, ειναι μια σχετικα μετρια ημιζωη , τα βαλιουμ , ειχαν ημιζωη 6 μερες , ενα αντικαταθλιπτικο , εχει γυρω στις 15 ωρες ημιζωη , εκτος αν ειναι XR , δλδ ελεγχομενης αποδεσμευσης , αλλα τα XR , δεν κανει να τα σπας στην μεση , παυουν ναναι XR τοτε ..........
    πληροφοριακα , μονο τα ζαναξ εχουν την τιμητικη τους στις πιατσες των dealers , και στις φυλακες , διοτι ειναι τα μονα ηρεμιστικα που ειναι και ψυχοτροπα ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το πιο εθιστικο , ειναι μακραν το ζαναξ , και δεν θελει τον χρονο του , πιανει αμεσως , σε 40 λεπτα ........οσο για το ποσο διαρκει , εξαρταται απο την ημιζωη του καθε φαρμακου , αυτο εχει 12-14 ωρες , δλδ , σε 12 ωρες, εχει μεινει το μισο στο οργανισμο σου , σε αλλες 12 , το μισο του μισου .......... αυτο σημαινει ημιζωη , και 12-14 ωρες ,, ειναι μια σχετικα μετρια ημιζωη , τα βαλιουμ , ειχαν ημιζωη 6 μερες , ενα αντικαταθλιπτικο , εχει γυρω στις 15 ωρες ημιζωη , εκτος αν ειναι XR , δλδ ελεγχομενης αποδεσμευσης , αλλα τα XR , δεν κανει να τα σπας στην μεση , παυουν ναναι XR τοτε ..........
    πληροφοριακα , μονο τα ζαναξ εχουν την τιμητικη τους στις πιατσες των dealers , και στις φυλακες , διοτι ειναι τα μονα ηρεμιστικα που ειναι και ψυχοτροπα ..............
    Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω απο που το Ζάναξ συγκεκριμένα εχει δαιμονοποιηθεί τόσο πολύ σε σχέση με τ άλλα φάρμακα,ενώ είναι μία απο τις καλύτερες ουσίες για την αντιμετώπιση της διιαταραχήσ πανικού..
    Η εξάρτηση έχει 2 συνιστώσες μια την ψυχολογική οπου είναι το αποκουπι που λυτρώνει απο τον πόνο είτε σωματικό είτε ψυχικό,και μία την σωματική οπου μεσω ομοιοστατικών μηχανισμών προσαρμόζεται ο οργανισμός σε νέα δεδομένα κάθε φορα με κάποια χημική ουσία.
    Ολα τα φάρμακα λοιπόν θα πρέπει να κοβονται σταδιακά έτσι ωστε ο οργανισμός να επανέρχεται σταδιακά στη φυσιολογική του αρχική θέση και να μην βρίσκεται εκτεθειμένος απο την αποτομη έλλειψη ουσίας.
    Η κκοκκινη γραμμή είναι για να μην χρησιμοποιούνται χωρις ιατρική συνταξή απο τοξικομανείς όχι γιατί είναι ναρκωτικά απλά επειδή τα κατεβάζουν ολα μαζί να κοιμηθουν γλυτωνοντας τα στερητικά συμπτώματα της ηρωίνης..
    Στις φυλακές εννοείται οτι οσοι θα τα ζητάνε άνθρωποι οι ο ποίοι πρωτον θα εχουν ανάγκη να κοιμηθούν με τόσο αντίξοες συνθήκες αλλά επίσης σε περιπτώσεις εντονης διεγερσης απο άλλες ουσίες το παίρνουν υπογλώσσια για να καλμάρουν σε λιγότερο απι 10 λεπτά.
    Κάτι αντιστοιχο γίνεται και μ αυτους που όταν τσιτωνουν απ την κοκαινη πολύ κατεβάαζουν κι ενα μπουκαλάκι ουισκι να τους καλμάρει...
    Η εξάρτηση ερχεται μονο με διαρκής αυξηση τηςς δοσολογίας αυθαίρετα χωρις την επίβλεψη του ειδικού,και την κατάχρηση.
    Πόσο καιρό το έπαιρνα και μια χαρά το σταμάτησα μετά απο 2 χρόνια αλλά δυστυχώς ξαναγύρισαν οι πανικοί και το αγχος και το ξανάρχισα..
    Τα αντικαταθλιπτικά θεωρούνται περισσότερο εξαρτησιογόνα απ τα αγχολυτικά διότι επηρεάζουν πολύ περισσότερο το ισοζύγιο των νευροδιαβιβααστών άρα και ολα τα κέντρα σχεδόν ..

Senior Member
    Εσείς τι δοσολογία παίρνετε απο ξαναξ?

Senior Member
    1,5 μλ ημερισίως..

Senior Member
    ΠΩΠΩ οταν ημουν μικρουλα παθαινα τοσες κρισαρε πανικου που με πηγαιναν στο νοσοκομειο κ μου βαραγαν ενεσεις στεντον! απο τοτε δεν ξαναεγινε αυτο...αλλα παθαινα 10-15 κρισεις την μερα..συνεχομενες σχεδον..
    ηταν φρικη! θεε μου τι περναμε!!

Senior Member
    το stedon ειναι πολυ χειροτερο απο το xanax.τα στερητικα του ειναι απιστευτα πολυ δυνατα και η διακοπη παρα πολυ δυσκολη. με το xanax τα πραγματα μου φαινονται πιο ευκολα.κανω ευκολοτερα αυξομειωσεις μερικες φορες δεν το παιρνω και καθολου.

τωρα ειμαι στο 1-1.5mg κυριως το παιρνω για τον υπνο γιατι με πιανει αγχος και ταραχη τοτε και δε μπορω να κοιμηθω οποτε με χαλαρωνει.γυρω στα 20-30 λεπτα με πιανει.μεσα στη μερα με κραταει για 3-4 ωρες το 0.5mg
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    8.......................

Senior Member
    Μέχρι 6 την ημέρα δεν είναι θεμιτό? Εσύ Macgyver τόσο πανικό έχεις?

Senior Member
    boo σε έχει βοηθήσει με τον πανικό εσένα? Αν και ο πανικός δεν είναι το κύριο πρόβλημα σου η κάνω λάθος?

Senior Member
    anxious4ever έμενα μου έρχονται απροειδοποιήτες, εκτός κι αν περάσω απο συγκεκριμένους δρόμους ( εθνική -αττική) η όταν κάθομαι , έχω τάσεις φυγής! Και μπερδεύω την ακαθισία με την κρίση πανικού! Ρε παιδιά για εξηγήστε μου την διαφορά για να καταλάβω αν αυτή η εσωτερική ταραχή που με πιάνει ώρες ώρες όταν κάθομαι είναι κρίση πανικού η ακαθισία! Αυτό είναι το πρόβλημα μου!

Senior Member
    manos32 την ίδια δοσολογία παίρνουμε! Σε βοηθάνε εσένα?

Senior Member
    boo σε έχει βοηθήσει με τον πανικό εσένα? Αν και ο πανικός δεν είναι το κύριο πρόβλημα σου η κάνω λάθος?
    ναι με βοηθαει πολυ με το αγχος και τον πανικο.το προβλημα μου ειναι σχιζο αλλα τα συμπτωματα της μου προκαλουν μεγαλο αγχος.οπως π.χ. οι μανιες καταδιωξης.μετα και απο εναν προσφατο θανατο το αγχος μου και η ταραχη εχει ανεβει στα υψη.γι αυτο και το εχω αυξησει..με βοηθαει πολυ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μέχρι 6 την ημέρα δεν είναι θεμιτό? Εσύ Macgyver τόσο πανικό έχεις?
    Κανεναν πανικο δεν εχω , αλλα επεσα σεναν ' γιατρο ' , προ του 2010 , που μουγραφε ζαναξ με την σεσουλα , τοτε δεν ηξερα και πολλα απο ζαναξ ..........αποτελεσμα να εθιστω , επαιρνα 9/μερα , επι 10 χρονια , και τωρα κανω μια σοβαρη προσπαθεια μειωσης , και στην ουσια ειμαι στα 7 /μερα ...................... θα συνεχισω μολις συνηθισω σε κανα διμηνο τα 7 , την επομενη μειωση .....
    πλεον τα ζαναξ , τα γραφουν με τρομερη ευκολια , ειναι το δευτερο πλεον φαρμακο σε πωλησεις , μετα απο ενα για την καρδια , ειναι το εξελιγμενο βαλιουμ , ενα νομιμο ναρκωτικο στην ουσια .......... τα αντικαταθλιπτικα , τα εκοψα ευκολα , αυτο οχι .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κανεναν πανικο δεν εχω , αλλα επεσα σεναν ' γιατρο ' , προ του 2010 , που μουγραφε ζαναξ με την σεσουλα , τοτε δεν ηξερα και πολλα απο ζαναξ ..........αποτελεσμα να εθιστω , επαιρνα 9/μερα , επι 10 χρονια , και τωρα κανω μια σοβαρη προσπαθεια μειωσης , και στην ουσια ειμαι στα 7 /μερα ...................... θα συνεχισω μολις συνηθισω σε κανα διμηνο τα 7 , την επομενη μειωση .....
    πλεον τα ζαναξ , τα γραφουν με τρομερη ευκολια , ειναι το δευτερο πλεον φαρμακο σε πωλησεις , μετα απο ενα για την καρδια , ειναι το εξελιγμενο βαλιουμ , ενα νομιμο ναρκωτικο στην ουσια .......... τα αντικαταθλιπτικα , τα εκοψα ευκολα , αυτο οχι .........

http://stopbenzos.blogspot.gr/2011/04/blog-post.html

Senior Member
    Α καταλαβα ! Ναι βλακεια μεγαλη να εξαρτιομαστε απο ηρεμιστικα ! Ελπιδα τις εχω βιωσει τις παρενεργειες στερησης στο πετσι μου! Απαξ και μπλεξεις δεν ξεμπλεξεις. Εκει που τα ειδα κωλυομενα ειναι οταν μου σταματησε ο γιατρος αποτομα το seroxat ! Ηταν εφιαλτικο , αν δεν υπηρχε το ladose , θα ειχα κλειστει σε ιδρυμα !

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast