xanax - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70

Thread: xanax

Senior Member
    Αλλοιμονο μην φτασουμε στο σημειο να διαγωνιζομαστε για το ποιος παιρνει τα χειροτερα χαπια !!!! ολα τα χαπια , σ@ατα ειναι ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by pokemongo View Post
    Αν ειναι ακαθισια λογικα θα συνεβαινε παντα μολις καθομαι!
    Αλλο ακαθισια , αλλο υπερκινητικοτητα , υπαρχει ασθενεια , ΔΕΠΥ , διαταραχη ελλειματικης προσοχης υπερκινητικοτης , ..........ακαθισια , μπορει ναχει κι ενας ανθρωπος φυσιολογικος καθ ολα , να θελει να ειναι απασχολημενος με κατι συνεχεια , εγω εχω καθισία , μπορω να καθομαι επι ωρες , χωρις να κανω τιποτα ..............

Senior Member
    Το θεμα macgyver ειναι οτι νιωθω οτι αν κατσω θα με πιασει επιληψια δαιμονισμος ,και νοωθω αβοηθητος οταν παθαινω αυτη την εσωτερικη ταραχη ! Δε ξερω τι ειναι ! Οταν πινω περναει αρα μαλλον ιδεοληπτικο ειναι ! Αλλα δε γινεται να πινω συνεχεια! :p

Senior Member
    Το θεμα macgyver ειναι οτι νιωθω οτι αν κατσω θα με πιασει επιληψια δαιμονισμος ,και νοωθω αβοηθητος οταν παθαινω αυτη την εσωτερικη ταραχη ! Δε ξερω τι ειναι ! Οταν πινω περναει αρα μαλλον ιδεοληπτικο ειναι ! Αλλα δε γινεται να πινω συνεχεια! :p
    Ουτε κι εγω ξερω τι ειναι , αλλα δαιμονισμος , δεν ειναι , αν νομιζεις κατι τετοιο , να πας σεναν παπα να σε διαβασει , αλλα προηγειται ο ψυχιατρος ..................σαν κρισεις πανικου μου φαινονται ...

Senior Member
    Πηγα σε παπα , λογικα ειναι κρισεις πανικου εχεις δικιο ! Η κατι ιδεοληπτικο!

παιδες να καταθεσω και την δικια μου εμπειρια

τα seroxat τα επαιρνα για μηνες (1 με 2 χαπια την ημερα) αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου προηξενησαν ποτε εξαρτηση. Και να πω την αληθεια δεν μου εκαναν και πολλα

Το χαπι ομως που γουσταρα παρα πολυ και το παιρνω ακομα και σημερα αμα νιωσω καμια φορα πιεσμενος (1 χαπακι των 0.25) ειναι το Tavor. Με ηρεμει ωραια, γραφω τα παντα στα παλια μου τα παπουτσια και δεν φοβαμαι πια

δεν νομιζω οτι εχω εξαρτηθει ποτε απο αυτα αλλα να πω την αληθεια λατρευω τα ταβορακια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χέστης View Post

δεν νομιζω οτι εχω εξαρτηθει ποτε απο αυτα αλλα να πω την αληθεια λατρευω τα ταβορακια

Καλλιο ταβερνακι, παρα ταβορακι............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χέστης View Post
    παιδες να καταθεσω και την δικια μου εμπειρια

τα seroxat τα επαιρνα για μηνες (1 με 2 χαπια την ημερα) αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου προηξενησαν ποτε εξαρτηση. Και να πω την αληθεια δεν μου εκαναν και πολλα

Το χαπι ομως που γουσταρα παρα πολυ και το παιρνω ακομα και σημερα αμα νιωσω καμια φορα πιεσμενος (1 χαπακι των 0.25) ειναι το Tavor. Με ηρεμει ωραια, γραφω τα παντα στα παλια μου τα παπουτσια και δεν φοβαμαι πια

Τι ειναι αυτο ακριβως που φοβασαι γιατι για να βαλεις τετοιο ψευδωνυμο ειναι πολυ τολμηρο..

Junior Member
    Καλησπερα αν εχεις καποιος κονε για ζαναξ 0,5 χωρις συνταγη ας μου στειλει μνμ ευχαριστω και καλη χρονια
    βρισκομαι Αθηνα για αμεση αγορα!Η αποστολη με ελτα με καταθεση το ποσο στον λογοριασμο σας

Junior Member
    Ελπίδα και εγώ έχω πρόβλημα με δρόμους , και αποφεύγω να περνάω απο εθνικές , αττική οδό και τέτοια! Βοηθάει όντως?
    Αρα δεν ειμαι η μονη που εχει το ιδιο προβλημα!!!Εχω τα ιδια ακριβως...Ξεπερνιεται αραγε?

Junior Member
    Εγω μονο με την οδηγηση ειχα θεμα, αλλα τελευταια εχει αρχισει να γενικευεται το πραγμα...Ειναι ανυποφορο παντως αφου δεν μπορω να παω μακρυτερα, ενω για τα κοντινα μερη, για μερικα χμ δηλ παιρνω ζαναξ πριν οδηγησω...

Banned
    αν ειναι να παιρνεις ζαναξ μονο για να οδηγησεις κρατας και τα λαφτα και προσλαμβανεις ενα αραπη να σε πηγαινοφερνει

Junior Member
    τα xanax δεν ειναι αντικαταθλιπτικα. Ειναι αγχολυτικα και χορηγουνται μαζι με αντικαταθλιπτικα οταν πασχεις απο κρισεις πανικου, αγχωδεις διαταραχες κ.α. και ΕΦΟΣΟΝ το κρινει ο γιατρος σου απαραιτητο. Τα παιρνεις παντα στη δοσολογια που σου γραφει και δεν κανεις καταχρηση και εννοειται ουτε χρηση τους ταυτοχρονα με αλκοολ. Επισης, δεν ειναι συμβατα με την οδηγηση.
    Και αυτο που ειπωθηκε παραπανω για χρηση xanax χωρις συνταγη , καλυτερα να το ξανασκεφτειτε...

Υπαρχει και το λεγομενο bounce effect το οποιο μπορει να προκληθει απο το xanax. Μου εχει συμβει και ειναι κατι που δεν πρεπει να το παιρνει κανεις αψηφιστα.
    Προσοχη , λοιπον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by julietta View Post
    τα xanax δεν ειναι αντικαταθλιπτικα. Ειναι αγχολυτικα και χορηγουνται μαζι με αντικαταθλιπτικα οταν πασχεις απο κρισεις πανικου, αγχωδεις διαταραχες κ.α. και ΕΦΟΣΟΝ το κρινει ο γιατρος σου απαραιτητο. Τα παιρνεις παντα στη δοσολογια που σου γραφει και δεν κανεις καταχρηση και εννοειται ουτε χρηση τους ταυτοχρονα με αλκοολ. Επισης, δεν ειναι συμβατα με την οδηγηση.
    Και αυτο που ειπωθηκε παραπανω για χρηση xanax χωρις συνταγη , καλυτερα να το ξανασκεφτειτε...

Υπαρχει και το λεγομενο bounce effect το οποιο μπορει να προκληθει απο το xanax. Μου εχει συμβει και ειναι κατι που δεν πρεπει να το παιρνει κανεις αψηφιστα.
    Προσοχη , λοιπον.
    To ζαναξ εθιναι συμβατοτατο με την οδηγηση , απαξ και το συνηθισεις βεβαια , με πληρη ελεγχο , απαξ και ειμαι ζωντανος , και δεν μουχει τυχει κατι επικυνδυνο , ποτέ ...........κινουμαι με 250 χλμ / ωρα , ειτε με μηχανη , ειτε με αυτοκινητο ( πλακα κανω κυριοι της τροχαιας , ναμαστε και καλυμμενοι ) με 8 ζαναξ/μερα ....... μπερδεψες το bound effect ( η δεν ξερω τι εννοεις ) , me to rebound effect , που συμβαινει αν κοψεις ολα τα ζαναξ με την μια , που ειναι λαθος .......με αλκοολ η οδηγηση ειναι αυτοκτονια , ειτε με ζαναξ , ειτε ανευ ...... ........και το ζαναξ ειναι ενα παλιιοφαρμακο, η εξελιξη του valium , διοτι ειναι αγχολυτικο , αλλα αυτο που το κανει νομιμο ναρκωτιοκο , που εχει την τιμητικη του στις πιατσες τον τοξικομανων , ειναι οτι ειναι και ψυχοτροπο ............
    μακρια απο αυτο το παλιοφαρμακο , ειναι μονο για βραχυπροθεσμη χργση , και δρα ' πυροσβεστικα ' οχι θεραποευτικα .....
    οι γιατροι δυστυχωςε τα γραφουν πανευκολα .........στην Ελλαδα , στη Αγγλια χρηζεις επανεξετασης μετα απο 4 μηνες να διαπιστωσουν αν το χρειαζεσαι ακομη .......εκει ξερουν τι εστι ζαναξ , εδω τα γραφουν για πλακα ......

Senior Member
    Τι ειναι το bound effect.?

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast