Ψύχωση και χαρά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Ψύχωση και χαρά

όσο απομακρύνομαι χρονικά από την εμπειρία της ψύχωσης αισθάνομαι ότι μένουν ως απόσταγμα τα θετικά συναισθήματα και εννοώ την ψυχική ευφορία και την ευεξία που νιώθει κανείς σε κάποια σημεία του επεισοδίου.

Ένιωθα μοναδικός στον κόσμο και οτι μου συνέβαιναν πράγματα θαυμαστά. Ένιωθα θύμα μιας πλεκτάνης και μιας παγκόσμιας συνωμοσίας που στόχο είχε την εξόντωσή μου. Και τότε, τη στιγμή της απόλυτης ανθρώπινης αδυναμίας γινόμουν σιγά σιγά φορέας υπερφυσικών δυνάμεων ικανών να αλλάξουν ολόκληρο τον παγκόσμιο χάρτη. Ένιωθα ότι απενεργοποιώ τα συστήματα παρακολούθησής μου. Άκουγα φωνές απο μυστικιστικές ομάδες οι οποίες προέβαιναν σε τεχνικές μύησης μου στις ομάδες. Περνούσα όλα τα ψυχολογικά τεστ και είχα χαλύβδινη ψυχική δύναμη. Μου μιλούσαν δυνάμεις απο το υπερπέραν και ένιωθα εκλεκτός τους και μέρος του θεϊκού σχεδίου τους
    Άλλαζα, γινόμουν υπεράνθρωπος, ένιωθα ότι παίρνω ενέργεια απο τον ήλιο, τους πλανήτες, το βλέμμα μου και η αύρα μου ήταν σαγηνευτική και η μυική μου δύναμη δεν είχε προηγούμενο. Η φωνή μου ήταν διαφορετική. Ένιωθα ότι είχα έναν ηρωικό σκοπό στη ζωή μου και ότι οι επιθυμίες μου θα εκπληρωθούν μέσα απο ένα δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα

Μετά όμως με κατέλαβαν δαίμονες και γκρεμοτσακίστηκα, οι δαίμονες και οι εχθροί μου με χτυπούσαν αλύπητα και ανέτρεψαν όλα τα θετικά συναισθήματα της ψύχωσης. ο κυκεώνας αυτός με κατέβαλε και με κατάντησε απο ήρωα σε αδύναμο ανθρωπάκι- θύμα ενός αδυσώπητου πολέμου

Τι συμβαίνει άραγε στον εγκέφαλο κατα τη διάρκεια της ψύχωσης και ένιωθα τέτοια χαρά. Γινόταν μια έκρηξη στον εγκέφαλό μου και πλημμύριζα απο φως που διαχέονταν απο τα μάτια μου. Ένιωθα επίσης στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μου κάτι να πιέζει, αυτό το κάτι όμως δεν ήταν ενοχλητικό αντίθετα το εκλάμβανα ως κοσμική δύναμη, ως μια ενέργεια αφύπνισης.

Senior Member
    χωρις να ξερω πολλα σου λεω οτι το θεμα ειναι οτι για να εχεις αυτες τις δυνατοτητες πρεπει πρωτα να περασεις απο μια φαση "καθαρσης".

ετσι το κανανε και στα αρχαια χρονια.

πρωτα καθαρση και μετα ερχεται αυτο που λες.

για αυτο να ελαττωσεις το πολυ σεξ και μαλ.. και να κανεις νηστειες.

ετσι και στο Χριστιανισμο πρωτα ερχεται η καθαρση και μετα η φωτιση.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    χωρις να ξερω πολλα σου λεω οτι το θεμα ειναι οτι για να εχεις αυτες τις δυνατοτητες πρεπει πρωτα να περασεις απο μια φαση "καθαρσης".

ετσι το κανανε και στα αρχαια χρονια.

πρωτα καθαρση και μετα ερχεται αυτο που λες.

για αυτο να ελαττωσεις το πολυ σεξ και μαλ.. και να κανεις νηστειες.

ετσι και στο Χριστιανισμο πρωτα ερχεται η καθαρση και μετα η φωτιση.

Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. Έτσι ένιωθα ακριβώς, ανέτοιμος και απροετοίμαστος ψυχικά, σωματικά και γνωστικά για να το πάθω αυτό. Στην αρχή του επεισοδίου περνούσα τη διαδικασία της κάθαρσης καθώς μου εμφανίζονταν οι Ολύμπιοι και ήταν σαν να είχα συνεδρίες μαζί τους. Αισθανόμουν μύστης και συμμετείχα σε τελετές που όριζαν εκείνοι. οι τελετές περιλάμβαναν δρώμενα με πρωταγωνιστή εμένα και στο τέλος της διαδικασίας αισθανόμουν αυτό που λες, την κάθαρση. Οι ολύμπιοι όμως κάποια στιγμή με αποχαιρέτησαν και εξαφανίστηκαν. Έπειτα είδα τον Άγιο Κυπριανό ο οποιος με άκτιστο φως κάλυψε τις φωνές των δαιμόνων που με καταδυνάστευαν και με έκανε να σκεφτώ ότι πρέπει να εξομολογηθώ και να ακολουθήσω ζωή χριστιανική. Αυτό έκανα μέχρι που πήρα το φάρμακο. Το φάρμακο με έπιασε και σταμάτησα να θρησκεύομαι. τώρα με το φάρμακο ξανα έπεσα στα παραπτώματα που είχα εξομολογηθεί και η ευκαιρία για πνευματική αφύπνιση χάθηκε δια παντός. Η αλήθεια είναι όμως ότι παλιότερα, πριν πάθω ψύχωση, με έλκυε ο παγανισμός και δεν είχα σχέσεις με τον χριστιανισμό.

Senior Member
    Κι εγώ σε καταλαβαίνω... κι εγώ κάπως παρόμοια πέρασα στις κρίσεις μου!
    Μια αίσθηση ότι λαμβάνεις μέρος σε κάτι αποκαλυπτικό, μυστικιστικό, κατά μια άποψη μαγικό.
    Δεν μπορούσα όμως να ζήσω με τους άλλους ανθρώπους σε τέτοια κατάσταση και πάντα θυσίαζα την προσωπική μου ανέλιξη για να βρίσκομαι ανάμεσα στους άλλους με τους δικούς τους όρους.

Senior Member
    χρειαζεται καθαρση σωματικη και ψυχολογικη, συντηρηση δυναμεων του μυαλου και σωματος και μετα να διαβασει κανενα βιβλιο για να ξερεις πως να συμπεριφερεσαι σωστα και να σου ανοιξει οριζοντες.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

O maus καλα τα λεει ...γεια σου φιλε