Χοντρό πουλί πτήση ΔΕ κάνει :)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Χοντρό πουλί πτήση ΔΕ κάνει :)

ευτυχώς που πετάω με το μυαλό μου χεχεχεχχεχ πολυ ενδιαφερον μου ακούγεται! μου προτεινε ενας φίλος να πάμε για παρα 5 οταν ήμουν 90 κιλά και δεν τόλμησα καν να το συζητήσω... είναι εύκολο; μάλλον απαιτεί ειδική εκπαίδευση και τέτοια ε;

Junior Member
    Αφού απο το Πάσχα εως τώρα έχασες αυτά τα 5 κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, είμαι σίγουρη ότι με λίγη θέληση θα πέσεις στα 108 (να μη σου πω και πιο κάτω!) και θα πετάς στους αιθέρες (κυριολεκτικά) σύντομα!

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες ιπτάμενε και gentleman!
    Ομολογώ ότι αυτό το κίνητρο πρώτη φορά το ακούω και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!
    Είσαι κοντά στα κιλά που θέλεις για να πετάς με ασφάλεια...Δεν είναι να σε παίρνει από κάτω...
    Σύντομα θα ξαναδιασχίσεις τους αιθέρες!Εν αναμονή των φωτογραφιών,λοιπόν,παλιών και επόμενων...

Senior Member
    αμαν βρε χασλερ!!
    τι τοπικ ειναι αυτο?πηγε το βρωμικο μυαλο μου στο κακο!
    μα ποση τσιχλα εχεις μασουληξει κι εχασες τοσα κιλα απο τις τσιχλες???????
    πιστευω πως πολυ συντομα θα φτασεις τα κιλα που θελεις και θα επιστρεψεις στις ασφαλεις πτησεις σου!

Senior Member
    KAI EΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΗΓΕ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ
    ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ gentleman!

Senior Member
    το μυαλο του πεινασμενου καρβελια ονειρευεται και μιας και ειπα την κακια καιρος να φευγω για να μη με βρει καμια πετρια . χι χι

Senior Member
    Αχ!Τι τέλεια!Καταλαβαίνω την αδημονία σου να ξαναβρεθείς ψηλά! Είναι αλλιώς εκεί πάνω...
    Ειδικά όταν τα εδώ κάτω σε κάνουν να θελήσεις να πετάξεις όσο γίνεται μακρύτερα τους...
    ʼντε,οι επόμενες φωτογραφίες που σύντομα θα μας ανεβάσεις να είναι από το λίαν προσεχές σου πέταγμα!

Senior Member
    Πολύ ωραίες οι φωτο. ʼντε, όπως λέει και η ναντίν σύντομα να δούμε το επόμενο σου πέταγμα!

Ωραίο το τικεράκι σου ex_hustler...σαν την ιαπωνική σημαία σε συσκευασία καραμέλας!

Senior Member
    Εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις κι άλλα πράγματα και θα δείς πόσο γρήγορα θα χάσεις κι άλλα κιλά και θα κατέβεις ακόμα και κάτω απο τα 100, για να είσαι σίγουρος ότι πετάς με ασφάλεια.
    (δεν θα το δοκίμαζα άν ήμουν οριακά γιατί υπάρχει και η αστοχία υλικού. Αν κάποιο εξάρτημα δεν αντέξει να "δουλεύει" στα όρια, τι γίνεται;;; )

Λοιπόν αν κόψεις:
    - Αναψυκτικά (ακόμα και τα light)
    - Μπύρες
    - Τσιμπολογήματα στα ενδιάμεσα
    - Εντελώς τη ζάχαρη στους καφέδες (πικρός εντελώς είναι πολύ πιο γευστικός... θα με θυμηθείς!)

Ενα δεκάκιλο τόχεις χάσει στο φτερό !!!

Πρίν απο χρόνια που έκοψα τις μπύρες που έπινα μαζί με το φαγητό, και σταμάτησα εντελώς τη ζάχαρη στους καφέδες (έπινα και 8-10 την ημέρα βλέπεις....) έχασα 9 κιλά χωρίς καμμία προσπάθεια.

Senior Member
    ex, δε βρίσκω πως μας ζαλίζεις με το θέμα. ʼλλωστε όποιος βαριέται έχει την επιλογή να το αγνοήσει. Μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες κι ακόμα περισσότερο τα βιντεάκια. Αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ βέβαια είναι η αγάπη που δείχνεις για το χόμπυ σου. Έυχομαι σύντομα, να χάσεις τα κιλά που σε εμποδίζουν να το χαρείς και να μας βάλεις φωτό και βιντεάκια απο νέες πτήσεις!!!

Έχεις δίκιο ex_hustler το αερολανάκι στο τικεράκι σου κρύβει μεγάλες αλήθειες...άσχετο αλλά στα βιντεάκια με τις απογειώσεις ο Marx ποιός είναι?

Senior Member
    ex_hustler,πολύ ωραία τα βιντεάκια της απογείωσης! Με την προσγείωση τι γίνεται;Αυτό θα ήταν εμένα το άγχος μου...
    Οι απότομες πτώσεις,μεταπτώσεις,ταυματ ισμοί έως συντριβές από πλαγιές,καταστάσεις,ανθρώπ ινες επαφές...

Junior Member

Come back!

Καλησπέρα σας!
    Δε το πιστεύω ότι ξαναγράφω εδώ σε αυτό το forum....

flash back...
    Είχα ξεκινήσει ένα θέμα σχετικά με το πως πήρα κιλά και δε μπορούσα να πετάξω με το αλεξίπτωτο...

Το θέμα ξέφυγε έπειτα τελείως και κάποια στιγμή έφτασα δυστηχώς να ανεβοκατεβαίνω μεταξύ 116-120 κιλών και να ταλαιπωριέμαι... μέχρι και μηχανάκι αγόρασα για να πηγαίνω στη δουλειά η οποία ήταν μόλις 500 μέτρα μακριά τότε....

Από το 2011 και κάτι όμως.. κάτι άλλαξε. Ένας συνάδελφος με παρέσυρε να πάμε για ποδήλατο στις Περιστεροπεταλιές, μια ομάδα με απλούς αστικούς ποδηλάτες που κάνουν βόλτες 10-15km κάθε Τετάρτη. Κόλλησα με αυτό, άρχισα να κάνω περισσότερο...

και περισσότερο.
    και πιο μακριά...
    με τον καιρό το είδα λίγο πιο αθλητικά. όχι αμέσως. Μόλις απέκτησα πάλι αντοχή...

Εν τέλει για να μη τα πολυλογώ τώρα έχω πέσει στα 93 κιλά και δε ξέρω αν θα ξαναπετάξω αλλά αυτό που έχω αυτές τις μέρες στο νού μου είναι ένας διαγωνισμός που παίρνω μέρος.

Η polar, γνωστή εταιρία για ρολόγια αθλητικά, διεξάγει ένα διεθνή διαγωνισμό κατασκευής βίντεο 60 δευτερολέπτων. Το είδα και είχα την ιδέα να φτιάξω ένα κλιπάκι με τη πορεία μου τα τελευταία 5χρόνια, από τότε που ξεκίνησα ποδήλατο κι έπειτα...

Άσχετα αν θα αποφασίσετε να ψηφίσετε θα σας παρακαλούσα να δείτε το κλιπάκι. Ένα λεπτό κρατάει και έχει μουσικό θέμα έκπληξη για όσους είναι γεννημένοι στα 80s!

Εύχομαι να εμπνεύσω κάποιον/α/ους από εσάς να προσπαθήσετε εξίσου.

(εδώ να τονίσω ότι ΚΑΜΙΑ δίαιτα δε μου έκανε ποτέ τίποτα. Μόνο με κίνηση και γυμναστική σώζομαι εγώ καθότι παντοτινός καλοφαγάς.....)

Το link είναι εδώ :

Υπόψιν ο διαγωνισμός τρέχει ως 15 Αυγούστου το κλιπάκι είναι 6ο με 700 ψήφους και ανεβαίνει. Σίγουρα με τη δικιά σας βοήθεια θα ανέβει περισσότερο. Μπορείτε να βοηθήσετε με τη ψήφο σας φυσικά και μια προώθηση σε emails ή κοινοποίηση σε κάποιο social δίκτυο.

To link του βιντεο και της ψηφοφορίας είναι εδώ :

Σας χαιρετώ και αναμένω να ακούσω σχόλια !
    Φιλικά,
    Γιώργος
    http://60secondstokona.polar.com/entry/90

http://60secondstokona.polar.com/entry/90

Senior Member
    ουάου,φοβερή αλλαγή!

σε ψήφισα κιόλας! :grin:

σου εύχομαι καλή επιτυχία με τον διαγωνισμό,αλλά και με ότι άλλο έχεις στόχο!

:thumbup::thumbup:

Page 1 of 2 12 LastLast