διαγραφη λογαριασμου μετα απο μνμ με bullying
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Banned

Exclamation διαγραφη λογαριασμου μετα απο μνμ με bullying

καλημερα, ακουει κανεις moderator?? πως μπορω εγω η εσεις να διαγραφει το προφιλ μου? εκανα ενα ποστ για ενα προβλημα υγειας μου και ενας με ειρωνευτηκε σε προσωπικο μνμ και εγω δεν μπορω ετσι.

δεν θα ηθελα αλλο να βρισκομαι εδω.

διαβασα καπου οτι πρεπει να στειλω μαιλ καπου? αλλα δυστυχως διεγραψα το εμαιλ με το οποιο εκανα τον λογαριασμο εδω.
    θα ηθελα καποια βοηθεια, μερσι!

Senior Member
    καλημερα.
    αν ειναι το προβλημα στο προσωπικο μηνυμα μονο, μπορεις να κλεισεις τα προσωπικα μηνυματα (απ οτι ειδα κανεις δεν σε ειρωνευτηκε στο θεμα σου, προφανως μονο στο πμ ειναι το προβλημα)
    η να βαλεις σε ιγκνορ το μελος που λες και δεν θα βλεπεις ουτε τι γραφει, ουτε θα εχει την δυνατοτητα να σου στελνει μηνυματα.

αν επιμεινεις σε διαγραφη, στελνεις ιμειλ στην τεχνικη υ[οστηριξη. δεν ειναι αναγκη να ειναι απο το ιδιο μειλ, αρκει να αναφερεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου.
    κι εν πασει επριπτωση, βαλε τον ιγκνορ ΜΕΧΡΙ να γινει κι η διαγραφη.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    αν ειναι το προβλημα στο προσωπικο μηνυμα μονο, μπορεις να κλεισεις τα προσωπικα μηνυματα (απ οτι ειδα κανεις δεν σε ειρωνευτηκε στο θεμα σου, προφανως μονο στο πμ ειναι το προβλημα)
    η να βαλεις σε ιγκνορ το μελος που λες και δεν θα βλεπεις ουτε τι γραφει, ουτε θα εχει την δυνατοτητα να σου στελνει μηνυματα.

αν επιμεινεις σε διαγραφη, στελνεις ιμειλ στην τεχνικη υ[οστηριξη. δεν ειναι αναγκη να ειναι απο το ιδιο μειλ, αρκει να αναφερεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου.
    κι εν πασει επριπτωση, βαλε τον ιγκνορ ΜΕΧΡΙ να γινει κι η διαγραφη.
    αν τον βαλω ιγκνορ δεν βλεπει τπτ απτα ποστ μου?
    και ναι σε προσωπικο μνμ ηταν

Senior Member
    Quote Originally Posted by sparklyshark View Post
    αν τον βαλω ιγκνορ δεν βλεπει τπτ απτα ποστ μου?
    και ναι σε προσωπικο μνμ ηταν
    εσυ δεν θα βλεπεις τα δικα του ποστ.
    αυτος θα βλεπει.
    αλλα δεν θαμπορει να σου στειλει προσωπικο μηνυμα.

Banned
    εσυ δεν θα βλεπεις τα δικα του ποστ.
    αυτος θα βλεπει.
    αλλα δεν θαμπορει να σου στειλει προσωπικο μηνυμα.
    οκ. μπορει κ δημοσια δλδ να πει κατι και να μην το δω. σε πιο εμαιλ στελνω για διαγραφη? η μπορουν και οι moderators να με διαγραψουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sparklyshark View Post
    οκ. μπορει κ δημοσια δλδ να πει κατι και να μην το δω. σε πιο εμαιλ στελνω για διαγραφη? η μπορουν και οι moderators να με διαγραψουν?
    ναι μπορει. αν θες να βλεπεις τι γραφει δημοσια αλλα να μην σου στελνει πμ, μπορεις να τα βλεπεις πριν συνδεθεις. σαν να μην ησουν μελος δλδ. οποτε αν κατι σε προσβαλει ειτε απαντας ειτε του κανεις αναφορα. πμ δεν θα μπορει να στελνει.
    επισης, θα υπαρχει μια επιλογη στα δημοσια μντα του που θα σου λεει'αυτο το μελος ειναι στην λιστα αγνοησης, αν θελετε να δειτε το μηνυμα πατηστε εδω" και θα σου εμφανιζεται μονο αν πατησεις.

Banned
    ναι μπορει. αν θες να βλεπεις τι γραφει δημοσια αλλα να μην σου στελνει πμ, μπορεις να τα βλεπεις πριν συνδεθεις. σαν να μην ησουν μελος δλδ. οποτε αν κατι σε προσβαλει ειτε απαντας ειτε του κανεις αναφορα. πμ δεν θα μπορει να στελνει.
    επισης, θα υπαρχει μια επιλογη στα δημοσια μντα του που θα σου λεει'αυτο το μελος ειναι στην λιστα αγνοησης, αν θελετε να δειτε το μηνυμα πατηστε εδω" και θα σου εμφανιζεται μονο αν πατησεις.
    διαβασμενη σε βλεπω, δεν ηξερα οτι μπορεις να κανεις αυτα τα πραγματα που ειναι παρομοια με το facebook!!

Senior Member
    πρεπει να μας πεις ομως και ποιος ειναι ?
    να φαει δημοσια κατακραυγη :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πρεπει να μας πεις ομως και ποιος ειναι ?
    να φαει δημοσια κατακραυγη :P
    να λεει θελω να φυγω απο εδω μεσα γιατι καποιος με ειρωνευτηκε με πμ ειναι ηδη πολυ παλαβο.
    δεν τολμω να σκεφτω τι μπορει να της εγραψε

Senior Member
    Eγω θαλεγα να καταγγειλει το μελος αυτο στην διαχειρηση , μου φαινεται αδιανοητο να κανεις μπουλιν , ανευ λογου και αιτιας , σενα πασχων μελος ....................συμφωνω με τον Νικο2 , ειναι πολυ παλαβο .........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω θαλεγα να καταγγειλει το μελος αυτο στην διαχειρηση , μου φαινεται αδιανοητο να κανεις μπουλιν , ανευ λογου και αιτιας , σενα πασχων μελος ....................συμφωνω με τον Νικο2 , ειναι πολυ παλαβο .........
    Να σου πω κάτι Mac?
    Νομίζω ότι καλύτερο είναι να μην ασχοληθείς με το πρόβλημα κάποιου,όσο μικρό ή μεγάλο να είναι,παρά να τον ειρωνευτείς,ή με το ζόρι να του αλλάξεις άποψη κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να σου πω κάτι Mac?
    Νομίζω ότι καλύτερο είναι να μην ασχοληθείς με το πρόβλημα κάποιου,όσο μικρό ή μεγάλο να είναι,παρά να τον ειρωνευτείς,ή με το ζόρι να του αλλάξεις άποψη κλπ.
    Eξυπακουεται , αλλα ξεπερναει καθε οριο νακανεις μπουλιν σενα μελος , που δενεχει δωσει δικαιωματα , γι αυτο λεω για καταγγελια στην διαχειρηση ...........πολυ αρρωστημενο .....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eξυπακουεται , αλλα ξεπερναει καθε οριο νακανεις μπουλιν σενα μελος , που δενεχει δωσει δικαιωματα , γι αυτο λεω για καταγγελια στην διαχειρηση ...........πολυ αρρωστημενο .....
    Τώρα τι ποινή θα έπρεπε να δεχθεί ο θύτης,άξιον απορίας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τώρα τι ποινή θα έπρεπε να δεχθεί ο θύτης,άξιον απορίας...

Ενταξει , δεν εγληματισε κιολας , εχουμε να κανουμε μενα αρρωστο ατομο , δεν ειμαστε και δικαστηριο , δεν παραβιασε καποιον νομο , ενα μπαν αρκει ..........να μην τα ζαλιζει σε αλλα μελη , ελα ομως που μπορει να επιστρεψει με αλλο νικ .....

Senior Member
    εδω που τα λεμε, δεν ξερουμε και τι ακριβως εκανε ο "θυτης"...
    οταν ακουω παραπονα για τα πμ, παντα σκεφτομαι οτι ειναι ευκολο να κλεισει κανεις τα πμ.
    εγω το εχω κανεις. δις.
    δεν επαθα και τπτ μετα απο αυτο. καλα νοιωθω.

Page 1 of 2 12 LastLast