Results 1 to 9 of 9
Thread: τι εχω?βοηθεια!!
-
27-02-2008, 23:23 #1
τι εχω?βοηθεια!!
πρωτα απ`ολα, γεια σε ολους!χαιρομαι ιδιατερα που επιτελους ανοιχτηκα για να βρω τι λυση στο προβλημα μου απο το ιντερνετ,κ ετυχε να βρω ατομα με παρομοια προβληματα με το δικο μου,επιτελους μπορω να πω το προβλημα μου σε ατομα που με καταλαβαινουνε,κ ισως μπορουν να με βοηθησουν,η καποιος να εχει το ιδιο προβλημα με μενα, κ να βοηθηθουμε ολοι στα προβληματα μας!!το βασικο μου προβλημα ειναι η ζαλαδες!οχι τυπου να γυριζουνε ολα γυρω μου,αλλα σαν να εισαι εκτος τοπου κ χρονου,σαν να εισαι μεθυσμενος,(αλλοι θα το παρουνε σαν δωρο)
κ ειναι 24 ωρες το 24 ωρο,δεν φευγουν ποτε κ χειροτερευουν οσο παει!η κατασταση εχει φτασει σε σοβαρο σημειο!ειμαι ενα χαλι μαυρο!!το εχω περιπου 10 χρονια, ειμαι 23 τωρα,εμφανιστικε ξαφνικα ενα πρωι που ξυπνησα,κ στεναχωριεμαι που διαβαζω παιδια μικροτερα απο μενα κ εχουν προβληματα,οπως ενα παιδι που ηταν 14!!,μακαρι να υπηρχε internet 10 χρονια πριν!!αλλα καλιο αργα παρα ποτε,στην αρχη φυσικα εκανα ενα σωρο εξετασεις,αξονικες,νευρολο γους,παθολογους,ωριλαδες,τ� � παντα,ολοι μου ελεγαν οτι ειναι απο το αγχος κ ψυχολογικα αιτια!γενικα να πω οτι ειμαι πολυ αγχωδης τυπος κ υπερκινητικος!εχω παει σε ψυχιατρους,επαιρνα το tranxene k pricital χωρις να δω διαφορα,κ τωρα παιρνω το minitran,σχετικα προσφατα, μακαρι να βοηθησουν!τωρα εκτος απ`το κυριο προβλημα,εχω αλλα τοσα,κ δεν ξερω αν η ζαλαδες τα προκαλεσε η το αναποδο,οπως πονοκεφαλοι,τασει για λυποθυμια,τσιμπηματα στο σωμα,κυριος στην πλατη,νευρικη σπασμοι,λιγο αγοραφοβια,φοβο γενικα,νευρικα τικ,στυλ οπως στριβω τα μαλλια μου,η τρωω τα νυχια μου,κ ενα σωρο αλλα,απ`οτι καταλαβατε ειμαι τελειωμενος
,αλλα το παλευω καθε μερα,κ εξω βγαινω ,δουλευω,κ φαινομαι φυσιολογικος για ολους,μεχρι το τσιγαρο εκοψα μπας κ βοηθησει,4 μηνες τωρα:P, αλλα το κακο ειναι οσο το παλευω,μου γυρναει σε κατι αλλο,κ φυσικα δεν καλυτερευει!αλλα θα το παλευω οσο μπορω!!,οτι δεν σε σκωτωνει σε κανει δυνατο, ετσι δεν ειναι?για να τελειωνω θελω να συγχαρω για το site κ σε ολους εσας που συμετεχετε,κ χαιρομαι που μπορεσα να πω το προβλημα μου κ ας μην απαντησει κανεις,ευχαριστω!
- 27-02-2008, 23:40 #2
νοτι ολα αυτα που λες ειναι συμπτωματα του φοβου που νιωθεις...ολοι εδω μεσα τα νιωθουμε.και εγω αυτη τι στιγμη εχω ταχυπαλμια και ζαλαδα.το tranxene το επαιρνα κι εγω πριν καιρο,δεν θυμαμαι αν ειχε κανει κατι.ποσα χρονια πας σε ψυχιατρο και ποια διαγνωση σου εδωσε?μην ανησυχεις παντως,αυτα ειναι προβληματα που ξεπερνιουνται!!!!!
27-02-2008, 23:47 #3
ευχαριστω ζουζουνιτσα για την αμεση απαντηση!,αλλα την λεξη ξεπερνιεται φανταζομαι την εχεις ακουσει κ εσυ πολλες φορες!ψυχιατρο βλεπω τωρα 2 μηνες,διαγνωση δεν εχει βγαλει ακομα,εσυ παιρνεις χαπια τωρα?σε εχουν βοηθησει?
27-02-2008, 23:56 #4
ναι την εχω ακουσει πολλες φορες αλλα το πιστευω οτι κατι τετοια πραγματακια που κανουν δυσκολη τη ζωη μας ξεπερνιουνται!τι να πουν αλλοι που εχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα.εγω παω σε ψυχιατρο 4 χρονια.με εχει βοηθησει πολυ.εχω κρισεις πανικου και αγοραφοβια.εφτανα συνεχεια σε ενα σημειο και πισωγυριζα μετα.γιαυτο πριν 2 μηνες αποφασισα να παω σε εναν αλλο γιατρο γιατι ο προηγουμενος ηταν πολυ μεγαλος και αρχισα καινουρια φαρμακευτικη αγωγη που θα διαρκεσει καποιους μηνες και αναλογα με το πως παω θα σταματησουν και τα χαπια.οπως το περιγραφεις παντως μου μοιαζει με αγχωδης διαταραχη αυτο που ειχεις.βασικα προς το παρον θα σου προτεινα νακανεις συνεχεια πραγματα ετσι ωστε να ξεχνιεσαι μαζι με την αγωγη που ακολουθεις.θα δεις οτι θα αισθανθεις καλυτερα!υπομονη θελει!!!ποσο χρονων εισαι?
28-02-2008, 00:05 #5
ειμαι 23,το ξερω κ το παλευω καθε μερα,κρισης πανικου μεχουν πιασει κ εμενα,κ υπηρχαν διαστηματα που με την δουλεια μου κ γενικα να ξεχναω την κατασταση μου,αλλα κ παλι δεν ειδα βελτιωση!αλλα τι θα γινει, συνεχεια με χαπια θα ειμαστε?
28-02-2008, 10:34 #6
μονος σου λες οτι με την δουλεια ξεχνιεσαι!!!!αρα πρεπει να ασχολησε συνεχεια με κατι!!!κι εγω δουλευω τα απογευματα για να μη σκεφτομαι συνεχεια βλακειες!!!οχι δεν θα ειμαστε συνεχεια με τα χαπια.καποια διαστηματα ομως που νιωθουμε χαλια και δεν μπορουμε να βοηθησουμε οι ιδιοι τον εαυτο μας τοτε τα χαπια μας βοηθουν!!!!δεν παιρνουμε και τπτ τρομερο!αγχολυτικα παιρνουμε και αντικαταθλιπτικα το πολυ πολυ.κι εγω το ειχα δει αρνητικα με τα χαπια αλλα δεν ειναι ετσι.απο το να υποφερω και να μην μπορω να κανω τπτ προτιμω να παρω ενα αγχολυτικο!!εγω ειμαι 20 και μεσα στα 4 αυτα χρονια που κανω αγωγη εχουν υπαρξει διαστηματα που εχω σταματησει τα χαπια γιατι δεν τα χρειαζομουν!και αν ειχα βρει απο την αρχη τον σωστο ψυχιατρο θα επαιρνα χαπια για κανα 6μηνο και μετα τπτ!!!δυστυχως αργησα να τον βρω και εχασα χρονο!!!αλλα πιστευω τωρα που τον βρηκα να πανε ολα καλα!!!!η βελτιωση θα ερθει σιγα-σιγα!!!!υπομονη!!
28-02-2008, 12:16 #7
Νοτη όσο ασχολούμαστε με τα συμπτώματα και αγχωνόμαστε αυτά χειροτερεύουν και πολλαπλασιάζονται.Κι εμένα με ζαλάδες βγήκε στην αρχή το άγχος και η στεναχώρια και μετά σιγά σιγά όσο αγχωνόμουν και έψαχνα να βρω τι έχω άρχισαν να βγαίνουν κι άλλα.Και ακόμα έχω ένα σωρό συμπτώματα.Φεύγει το ένα έρχεται το άλλο.Πρέπει να προσπαθούμε να μην τα δίνουμε σημασία αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο.
Ευτυχώς έχω βρει κι εγώ έναν πολύ καλό γιατρό και με βοηθάει πολύ.Γιατί μόνη μου δεν θα τα έβγαζα πέρα με όλα αυτά.
28-02-2008, 23:26 #8
ευχαριστω κ στις δυο!σωστα τα ειπατε!η ζωη ειναι μικρη για να σκεφτομαστε αυτες τις βλακειες,κ λεω βλακειες γιατι εμεις τα δημιουργουμε!!χαιρομαι παντως ζουζουνιτσα κ dalia που βρηκατε τους σωστους γιατρους
,εγω οπως ειπα την γιατρο την βλεπω τωρα κανα μηνα,για να δουμε τι θα γινει,γιατι στους προηγουμενους η συμβουλη τους ητανε,εισαι παιδι 2 μετρα,μην αγχωνεσε παιδι μου,κ παρε κανενα αγχολυτικο!κ τιποτα παραπερα
29-02-2008, 01:54 #9
να δεις νοτη μου που τωρα θα βρεις κι εσυ το σωστο γιατρο!χαιρομαι που σε βοηθησαν αυτα που εγραψα!η δουλεια μου καλα παει!πρωτη βδομαδα ειναι πιστευω θα πανε ολα καλα!κι εσυ δουλευεις ετσι?καλα κανεις!εργασια και χαρα!χαχαχα.φιλακια!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....