Υπάρχει Θεός; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 153
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    48 χρονών, κοντεύω μισό αιώνα πάνω στη γη..

Γιατι καλε μετρας σε αιωνες την υπαρξη σου ? πολυ αισιοδοξη εισαι ..........

Ασχετο/σχετικο , ειναι αξιοπεριεργο που η Αγ. Βαρβαρα , ειναι προστατης του πυροβολικου ...........γιατι δεν υπαρχει Αγιος που να προστατευει αυτους που βαλλονται απο αυτο ? τους πυροβολημενους δλδ ...........ειτε κυριολεκτικα , ειτε σχηματικα ....

Quote Originally Posted by Macgyver View Post

Ασχετο/σχετικο , ειναι αξιοπεριεργο που η Αγ. Βαρβαρα , ειναι προστατης του πυροβολικου ...........γιατι δεν υπαρχει Αγιος που να προστατευει αυτους που βαλλονται απο αυτο ? τους πυροβολημενους δλδ ...........ειτε κυριολεκτικα , ειτε σχηματικα ....
    Τραγελαφος να ευλογει οπλα και οπλικα συστηματα η ''θρησκεια της αγαπης''.
    Τουλαχιστον οι αρχαιοι ηταν πιο ειλικρινεις και ειχαν ξεχωριστο πολεμοχαρη θεο για τον πολεμο,ο οποιος ηταν διολου αγαπησιαρης.

Senior Member

Φυσικα και υπαρχει προστασια απο Θε΄ι΄κες Ιντοτητες και για πυροβολημενους και για οτι δηποτε αλλο σε απασχολει..
    Αν ενδαφερεσαι να δοκιμασεις, στειλε μου pm να βρω τους καταληλλους για την περιπτωση σου.....Αναφερομαι στους ''Ψαλμους του Δαυιδ'' που ειναι πολυ ισχυροι και εμενα προσωπικα με εχουν βοηθησει σε πολλους τομεις της ζωης μου, πολλες φορες!
    [I]Love...[/I]

Banned
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Φυσικα και υπαρχει προστασια απο Θε΄ι΄κες Ιντοτητες και για πυροβολημενους και για οτι δηποτε αλλο σε απασχολει..
    Αν ενδαφερεσαι να δοκιμασεις, στειλε μου pm να βρω τους καταληλλους για την περιπτωση σου.....Αναφερομαι στους ''Ψαλμους του Δαυιδ'' που ειναι πολυ ισχυροι και εμενα προσωπικα με εχουν βοηθησει σε πολλους τομεις της ζωης μου, πολλες φορες!
    ότι θελει ο πελατης... για ολους εχουμε....

Οι ψαλμοι του Δαυιδ κανουν deflect τις βομβες και τις σφαιρες δηλαδη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος: πιστεύετε στον Θεό;...

Από το βιβλίο "Αδερφοφάδες"
    ...Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία!
    Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά... Ν. Καζαντζάκης
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις

αντιχριστος!!!

Όταν πολεμάς τον κατακτητή, όπως το 1940 τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, δεν είναι δίκαιο να ζητάς την προστασία και την βοήθεια των αγίων και του Θεού για να απελευθερώσεις την πατρίδα σου; Βέβαια και οι άλλοι άνθρωποι δεν παύει όμως να είναι εισβολείς που προσπαθούν να σε εξοντώσουν άδικα, χωρίς να τους έχεις βλάψει.

Γιατι καλε μετρας σε αιωνες την υπαρξη σου ? πολυ αισιοδοξη εισαι
    Αυτό δεν έχει να κάνει με την αίσθηση οτι γερνάω, δεν νιώθω έτσι.
    Αυτό που αισθάνομαι και το λέω, είναι οτι τόσα χρόνια πέρασαν και δεν έχω καταφέρει να φτάσω τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο ως άνθρωπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Όταν πολεμάς τον κατακτητή, όπως το 1940 τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, δεν είναι δίκαιο να ζητάς την προστασία και την βοήθεια των αγίων και του Θεού για να απελευθερώσεις την πατρίδα σου; Βέβαια και οι άλλοι άνθρωποι δεν παύει όμως να είναι εισβολείς που προσπαθούν να σε εξοντώσουν άδικα, χωρίς να τους έχεις βλάψει.
    To ξερω ,Κασσανδρα , ειναι λιγο ' καπως ' ομως να σου λεει ' προστατης του πυροβολικου , μεταξυ αστειου και σοβαρου ......για τους αιωνες , επισης αστειευομαι , ως συνηθως ..................αλλωστε υπαρχει στην ιστορια το ΄εν τουτω νικα ' ............
    Last edited by Macgyver; 05-10-2016 at 02:02.

Senior Member
    Τους ξερω τους ψαλμους του Δαυιδ , και ξερω για ποια περιπτωση ειναι ο καθενας ( το κλειδι τω Ψαλμων ) , κι εγω τους διαβαζω , ενιοτε ........

Senior Member
    Θελω να πω , οτι εχω τον δικο μου τροπο πιστης , δεν πιστευω στην τυπολατρεια , ουτε στους εκπροσωπους της εκκλησιας , εκτος φυσικα ολιγων εξαιρεσεων .......θεωρω τον εαυτο μου βαθια θρησκευομενο, δεν εχει σημασια για μεν αν δεν πηγαινω στην εκκλησια , δεν διαβαζω προσευχες , δεν βλεπω τον Θεο σαν φοβητρο , οπως κακως μας τον παρουσιαζουν , η καποιον Αγιο , και θα θυμωσω μαζι του , διοτι του απευθυνομαι σαν να μιλαω σεναν φιλευσπλαχνο πατερα , με δικα μου λογια , οτι ωρα μουρθη , συνηθως ξαπλα , το βραδακι , που μπορεις να συγκεντρωθεις ....................η εκκλησια χρειαζεται ενα γερο update , δεν μπορει εν ετει 2017 , που ο κοσμος , κινειται γυρω απο η/υ , να μιλαει η εκκλησια για πρωτοπλαστους , για παρθενογεννεσεις , και ολα τα κατασκευασματα των οκουμενικων συνοδων , που τα φτιαξαν ανθρωποι οπισθοδρομικοι και αστoιχειωτοι .....................πως να προσελκυσει η εκκλησια νεους ανθρωπους , οταν υπαρχουν ' εκπροσωποι ' που θελουν επι τοπου καθαιρεση , σαν τν Αμβροσιο , που λεει ' οποιος τρωει Μ. Παρασκευη κρεας , να του γινει πετρα στο στομαχι ' , ' οι παχεις εχουν χαμηλη νοημοσυνη ' η με τα απανωτα σκανδαλα τυπου Βατοπεδι , περιουσια εκκλησιας αφορολογητη , και δεν συμμαζευται , οχι , διαφωνω με ολη αυτην την κατασταση , την απαξιω , εχω τον δικο μου τροπο πιστης , ας πανε να πνιγουν ολοι τους..........................ουτε φιλαω το χερι παπα , ενας δημσιος υπαλληλος ειναι ( πλην ολιγων εξαιρεσεων ) , ουτε κανω γονυκλισιες , ο Θεος βλεπει , και ξερει ...............

Θυμαμαι αυτο το ανοητο επιχειρημα , για την υπαρξη Θεου , που μαθαιναμε μικροι στα θρησκευτικα , πως κινουνται οι πλανητες αρμονικα , και δεν συγκρουονται .............για γελια ειναι , η για κλαμματα , επειδη στην ' γειτονιτσα ' μας δεν εχουμε συγκρουσεις , τοτε δεν υπηρχαν τα μεσα για να δουμε λιγο μακρυτερα , που γινεται ενας χαμος στο συμπαν απο συγκρουσεις και γεννησεις νεων αστρων , βγαλαμε ευκολα το συμπερασμα οτι ΄οριστε, ποιος εκανε τους πλανητες να στριφογυρνανε αρμονικα και νη μην κοπανιουνται ' .................update επειγοντως ........
    Last edited by Macgyver; 05-10-2016 at 10:37.

Senior Member
    δεν το ξερουν λες, οτι ολη η βαση της εκκλησιας ειναι οπισθοδρομικες και αντιεπιστημονικες δοξασιες?
    αν μπορουσαν να κανουν update θα το εκαναν. δεν μπορουν ομως, γιατι εχουν κανονισει ετσι τα θεματα πιστης που ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ βασιζονται σε αυτες τις βασικες παραδοχες.
    αν τα παρουν πισω τα θαυματα, τις παρθενογεννεσεις κλπ, εχουν γκρεμισει την εκκλησια.
    αυτοπαγιδευτηκαν.

Senior Member
    Εχει βαση αυτο που γραφεις , ρεμ , δεν ειπα οτι ειναι ευκολο , θα μπορουσαν ' ναποσιωπηθουν ' οι τερατωδεις δοξασιες , και να ' ριξουν ' τους τονους οι εκπροσωποι της εκκλησιας ...........αλλωστε ολες οι θρησκειες παγκοσμιως, ειναι αναχρονιστικες , δεν ειναι μονον προβλημα του Χριστιανισμου , ειναι γενικοτερο , με αποτελεσμα ναχουμε πολλους αγνωστικιστες και αθεους ................... η πιστη σε οτιδηποτε , ειναι ενα τεραστιο εφοδιο για την ζωη , κινητοποιει δυναμεις που εχουμε σε λανθανουσα κατασταση .........

Senior Member
    ...η πιστη σε οτιδηποτε , ειναι ενα τεραστιο εφοδιο για την ζωη , κινητοποιει δυναμεις που εχουμε σε λανθανουσα κατασταση .........
    Δεν είναι αυτονόητο! Δεν μπορεί να πιστέψει πουθενά ή ν' αγαπήσει κανέναν και τίποτα αυτός που δεν έμαθε να πιστεύει ή ν' αγαπάει πρώτα τον εαυτό του. Και δεν εννοούμε τον παρτάκια, γιατί κι αυτός ένας "άρρωστος" είναι!...

Εκκλησία είναι κι όλοι αυτοί, που αν και γνωρίζουν το χάλι που επικρατεί, επιλέγουν ακόμα ν' ανάβουν το κερί!... Παντού χρειάζεται το γενικό ξεκαθάρισμα, ξεκινώντας ΠΡΩΤΑ από το σχολείο. Κι ας μην ξεχνάμε ότι μ' ένα σωρό σάπιες απόψεις μεγαλώνουν ακόμα τα παιδιά μας.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast