plan B
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Thread: plan B

Senior Member

plan B

οταν μπαινετε σε μια κατασταση , σε μια δουλεια , σε οτιδηποτε , εχετε μια διεξοδο διαφυγης , ενα plan B , η τα δινετε ολα κι οτι κατεβασει ? παντα οταν μπαινω σε μια κατασταση , δεν μπαινω με σκοπο να το βαλω στα ποδια με την πρωτη ευκαιρια , αλλα εχω παντα κατα νου μια διεξοδο διαφυγης , οπωσδηποτε στις αρχες , εχει αποδειχτει σωτηριο σε πολλες καταστασεις ......

Senior Member
    Δυστυχώς λίγες φορές στη ζωή μου φρόντισα να έχω plan B.... όντως μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο, αλλά είμαι αυθόρμητος και παρορμητικός άνθρωπος κι όταν μπαίνω σε μία κατάσταση, δουλειά κτλ διοχετεύω πολύ από την ενέργεια μου εκεί. Από το να έχω την ψυχραιμία ή την έκλαμψη να σχεδιάσχω ένα plan B, πολλές φορές παραμένω πεισματικά σε μία κατάσταση ακόμη κι αν είναι ατελέσφορη. Δεν ξέρω αν είναι εγωισμός ή αν γίνομαι εμμονική με ότι δεν πάει καλά.... μπορεί απλώς να μην αντέχω την αποτυχία.

Senior Member
    Προσπάθησα να έχω ενα plan b τώρα που ήθελα να μπω σε ΙΕΚ σε περιπτωση που δεν κάτσει όπως κ έγινε αλλά δεν έβρισκα εναλλακτικές.Ορισμένες φορες οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες.
    Γενικά τα υπολογιζω...συνέπειες κτλ αν κ η υπέρ ανάλυση δεν είναι παραγωγική.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Προσπάθησα να έχω ενα plan b τώρα που ήθελα να μπω σε ΙΕΚ σε περιπτωση που δεν κάτσει όπως κ έγινε αλλά δεν έβρισκα εναλλακτικές.Ορισμένες φορες οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες.
    Γενικά τα υπολογιζω...συνέπειες κτλ αν κ η υπέρ ανάλυση δεν είναι παραγωγική.
    Δεν μιλησα για υπεραναλυση , ουτε ειμαι υπερ ........με το αν , ισως , μπορει , αλλα , δεν πηγε κανεις πουθενα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δυστυχώς λίγες φορές στη ζωή μου φρόντισα να έχω plan B.... Από το να έχω την ψυχραιμία ή την έκλαμψη να σχεδιάσχω ένα plan B, πολλές φορές παραμένω πεισματικά σε μία κατάσταση ακόμη κι αν είναι ατελέσφορη. Δεν ξέρω αν είναι εγωισμός ή αν γίνομαι εμμονική με ότι δεν πάει καλά.... μπορεί απλώς να μην αντέχω την αποτυχία.
    Δεν ειναι αποτυχια το plan B , μεταβαλλεις τον τροπο δρασης σε νμια κατασταση ......σε κανεναν δεν αρεσει η αποτυχια , δεν εχεις εσυ το προνομιο .......
    κανεις τα σχεδια σου με συνεση , και τα εφαρμοζεις με τολμη ......

Senior Member
    Νομιζω κατάλαβα που το πας.
    Στην υπεραναλυση καταφευγω προσωπικά εγώ.Θα ήθελα πολύ να μου πει καποιος πως βρήκε την τόλμη μετα απο ενα σοβαρό γεγονος πχ όπως στην περιπτωση μου η ψύχωση.
    Προσωπικά όταν στερούμαι αυτοπεποιθησης,εμπειριών,α ντιληψης ζυγιζω τα παντα κάτι που δεν είναι παραγωγικό γιατί μιλάνε οι φόβοι κ ανασφάλειες μου.

Δυσκολεύομαι κ για plan a οπτ το plan b είναι πολυτέλεια [emoji14]
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Στην υπεραναλυση καταφευγω προσωπικά εγώ.Θα ήθελα πολύ να μου πει καποιος πως βρήκε την τόλμη μετα απο ενα σοβαρό γεγονος πχ όπως στην περιπτωση μου η ψύχωση.
    Προσωπικά όταν στερούμαι αυτοπεποιθησης,εμπειριών,α ντιληψης ζυγιζω τα παντα κάτι που δεν είναι παραγωγικό γιατί μιλάνε οι φόβοι κ ανασφάλειες μου.

Λογικο αυτο που λες , serios , με την ψυχωση , δυσκολα τα πραματα ........δυστυχως ....

Senior Member
    Ειμαι αρκετα παρορμητικος για να χω plan b

Senior Member

Σειριε δεν επαιζεσ μπαλλα μικροσ αλλιώς θα το ήξερες στην μπαλλα που λες κάθε φορά που κάναμε τάκλιν είτε δεχόμασταν είτε κάναμε τρώγαμε τα μούτρα μας ο πόνος κρατούσε μία βδομάδα και πηγαίναμε σχολείο με πόνους οπότε μάθαμε κ να αντέχουμε κ να κάνουμε υπομονή ή μισή ζωή τ άντρα είναι το ποδόσφαιρο κι άλλη μισή ο στρατός δεν είναι η δουλειά όπως νομίζουν όλοι είναι το ποδόσφαιρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δικιο εχει ο ελις γιαυτο και εγω τρωω τα νυχια μου περιμενοντας τον τελικο κυπελου το αλλο σαββατο

Senior Member
    Καβ δεν ξέρω αν επαιζεσ μπαλλα μικροσ αλλά αυτό σε κάνει άνθρωπο δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνει ο καθένας η μπαλλα σε κάνει άνθρωπο σκέψου το κ κρατά το συμπέρασμα σου για να ξέρεις εσύ

Senior Member
    Επαιζα....οχι σε ομαδα αλλα στις αλανες ημουν καθε μερα μετα ασχοληθηκα με αλλου ειδους αθλημα και πριν λιγο καιρο ετρεχα ωσπου με προλαβαν θεματα υγειας που με ταλαιπωρουν 4 μηνες τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σειριε δεν επαιζεσ μπαλλα μικροσ αλλιώς θα το ήξερες στην μπαλλα που λες κάθε φορά που κάναμε τάκλιν είτε δεχόμασταν είτε κάναμε τρώγαμε τα μούτρα μας ο πόνος κρατούσε μία βδομάδα και πηγαίναμε σχολείο με πόνους οπότε μάθαμε κ να αντέχουμε κ να κάνουμε υπομονή ή μισή ζωή τ άντρα είναι το ποδόσφαιρο κι άλλη μισή ο στρατός δεν είναι η δουλειά όπως νομίζουν όλοι είναι το ποδόσφαιρο
    Αν είναι έτσι έχασα την μισή ζωή του "άντρα".
    Απο μπάλα η μονη ιδέα που είχα ηταν η άμυνα.Δεν πήγα σε συλλογο αν κ ήθελα.
    Στρατό όπως είπα πριν ενα χρονο αποφάσισα να μη πάω γιατί πολύ απλα δεν θα μου πρόσφερε τπτ την δεδομένη στιγμη παρά μονο έξοδα κ ψυχολογικη πίεση.Απλα είχα πει να δω πως είναι απο κοντά το περιβαλλον.
    Πάντως τον στρατό τον απαιχθανομαι σαν ιδέα κ νοοτροπία. Η μπάλα ωραία αλλά όχι το οπαδιλικι κ ο φανατισμός.Τουλ για μένα δεν μου ταιριάζουν.

Senior Member
    Πάρε τους φίλους σου κι άρχισε να πηγαίνεις για μπαλλα σε πέντε επί πέντε αν σε πέντε χρόνια δεν έχεις χτίσει προσωπικότητα ισχυρή έλα πεσ μου ότι λέω βλακειεσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Επαιζα....οχι σε ομαδα αλλα στις αλανες ημουν καθε μερα μετα ασχοληθηκα με αλλου ειδους αθλημα και πριν λιγο καιρο ετρεχα ωσπου με προλαβαν θεματα υγειας που με ταλαιπωρουν 4 μηνες τωρα
    Αυτό σε κάνει λειτουργικό τώρα οι άλλοι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους γι αυτό είσαι καλά