Results 286 to 300 of 774
-
08-10-2016, 19:16 #286
α ρε ψυχοφάρμακα που χρειάζεσαι εσύ.............ποιός Αννας-ποιός Καϊάφας;
Ούτε όλο το φαρμακείο δεν σε κάνει καλά εσένα!
- 08-10-2016, 19:19 #287
Από πνεύμα παίρνεις δέκα με τόνο! Να σε δω και σε κάτι πιο ουσιαστικό. Θα θέλατε να απαντήσετε εσείς - ως υποθετική υπουργός υγείας φυσικά - στις παρακάτω ερωτήσεις madame;
1. Πόσους θεραπευομένους έχεις στα γραφεία ιδιωτών (ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων γενικά);
2. Πόσοι από αυτοί ακολουθούν ψυχοφαρμακευτική αγωγή (Α);
3. Πόσοι ακολουθούν ψυχοθεραπευτική αγωγή (Β);
4. Πόσοι ακολουθουν ΚΑΙ ψυχοφαρμακευτική ΚΑΙ ψυχοθεραπευτική αγωγή (Γ);
5. Από αυτούς, πόσοι αποθεραπευτηκαν το 2016 ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
6. Από όσους ΔΕΝ αποθεραπευτηκαν πόσοι παρουσίασαν βελτίωση ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
7. Γιατί είχες μηδέν περιπτώσεις αποθεραπευμένων;
8. Τι έκανες για να αυξήσεις τα ποσοστά αποθεραπείας;
9. Γιατί δεν συνέλεξες ή ανακοίνωσες τις παραπάνω στατιστικές;
10. Γιατί δεν συμμετέχουν τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία στις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές αλλά συμμετέχουν στις ψυχοφαρμακευτικές;
11. Οι δαπάνες για αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων αυξάνονται ή μειώνονται; Αν αυξάνονται θέλω να ξέρω "γιατί" και πως θα γίνει να μειωθούν επειδή αφορούν έξοδα του κράτους και εισαγωγές.
12. Μήπως αυξάνονται επειδή μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού νοσεί; Πως θα αναχαιτιστεί και θα μειωθεί η εξάπλωση των ψυχικών νόσων;
13. Ή η αύξηση οφείλεται στον ίδιο ή μικρότερο πληθυσμό ασθενών οι οποίοι καταναλώνουν πιο πολλά ψυχοφάρμακα;
14. Μήπως εθίζουν τα ψυχοφάρμακα τα οποία εισάγεις; Υπάρχουν εναλλακτικές οι οποίες δεν εθίζουν;
15. Έχεις ελέγξει τους γιατρούς για υπερσυνταγογραφήσεις;
16. Τι μπορεί να γίνει προκειμένου οι δαπάνες αυτές να μειωθούν και ειν δυνατόν να μηδενιστούν;
17. Δείξε μου την κίνηση σε ότι αφορά την αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων για τα τελευταία 53 χρόνια. Ως υπουργείο υγείας αυτό σε αφορά άμεσα.
18. Ακούω πολλά παράπονα σχετικά με τα δημόσια και ιδιωτικά ψυχιατρεία. Έλεγξες να δεις τι συμβαίνει και να βρεις τα αίτια ή τους υπευθύνους των παραπόνων [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9%CE%9F%CE%A5], [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...%CE%99%CE%91];
19. Ο ΣΕΥΥΠ λέει εδώ [http://www.moh.gov.gr/articles/healt...raxes?fdl=7354], δεν πήγε να ελέγξει καταγγελία. Τι έκανες για αυτό;
20. Ομοίως ακούω πολλά παράπονα για τις σχολές ψυχολογίας. Δεν παίρνεις τον ομόλογο σου να συνενοηθείτε τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν τα παράπονα πριν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου;
21. Οι θεραπευόμενοι παραπονιούνται για εκμετάλλευση και χειραγώγιση από τους ιδιώτες επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Τι έχεις κάνει για αυτό;
22. Έχεις πάρει πρέφα τι σέρνουν στα forum και τα blog για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας; Που είναι η κατάσταση με τις καταγγελίες κατά των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών /ψυχιάτρων; Τι έχει κάνει ο ΣΕΥΥΠ; Τι έχεις κάνει εσύ; Νομίζω ότι κοιμάσαι με τα τσαρούχια υπουργέ Diana1982.
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9B%CE%99%CE%91
Εδώ έχουμε φτάσει ο ψυχικά ασθενής να συνδικαλίζεται για να διεκδικήσει τα αυτονόητα, αλλά εγώ χρειάζομαι ψυχοφάρμακα. Έτσι δεν είναι Diana1982; Όπως εξηγούσα και στη Remedy...
Το ότι Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧ**** ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Όπως επίσης δεν σου αρκεί για απόδειξη ότι Ο ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!
ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ DIANA1982;;;
Η ανθελληνική κυβέρνηση λοιπόν - ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΤΑΝΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Και αυτό περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ. Απέδειξε μου εσύ το αντίθετο.
08-10-2016, 19:50 #288
08-10-2016, 20:37 #289
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο:
1.Ολα σου τα ποστ αναφερονται στους ψυχικά ασθενείς και στην εκμετάλλευση αυτών,από τους εκάστοτε ψυχολόγους/ψυχιάτρους/υπουργεία υγείας.
2.Γιατί πιστεύεις ότι κανένας ψυικά/ψυχολογικά ασθενής δεν έχει βοηθηθεί από διαφορους ειδικούς και γιατί μόνο η εκκλησία μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο που το κάνει αμισθί.
3.Γιατί πρέπει να γράφεις απειρα μηνύματα χρωματισμένα και μαυρισμένα.
4.Γιατί δεν μας λες εσύ τί προβλήματα έχεις και μπαίνεις μέσα στο φόρουμ και αντί να απαντάς στα διάφορα ποστ,αναλλώνεσαι κάθε φορά στην ίδια καραμέλα.
5.Για ποιό λόγο πιστεύεις ότι εγώ ή κάποιοι άλλοι εδω μέσα πρέπει να σου απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου είτε σαν υπουργοί υγείας είτε σαν μεμονωμένα άτομα!
6.Γιατί πρέπει ντε και σώνει να είναι τα μακροχρόνια θύματα μιας σκευωρίας οι ασθενείς και να μην συμβαίνει και ακριβώς το αντίθετο!
Και για να μην μακρυγορώ γιατί δεν έχω όρεξη......Δεν υπάρχει καμία εξαπάτηση μεταξύ κυβέρνησης και λαου.
Οτι είναι ο ένας είναι και ο άλλος γι'αυτό υπάρχουν και πιο πολιτισμένα κράτη και κάποια άλλα που είναι πιο απολίτιστα.
Ο κόσμος δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει αιώνια γαλήνη γιατί η ζωή είναι σκληρή για να είναι αληθινή!
Εκτός και αν περάσει σε άλλη μορφή συνείδησης,όπου η αλληλεξάρτηση δε θα είναι απαραίτητη.....μέχρι εκείνη όμως την στιγμή θα πρέπει να φανείς δυνατός και να αποδεχτείς την δύσκολη ζωή και όποιες αδικίες συνυπάρχουν μέσα της και να γίνεις εσύ καλός και δίκαιος για σένα!
Αν κάποιος θέλει να δει την αλλαγή στον κόσμο πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό του.
Προφανώς δεν σκέφτεσαι να στείλουμε επιστολή στο υπ.υγείας για τα κακώς κείμενα του κράτους....
Καλή συνέχεια,αλλά σταμάτα τα ανελέητα ποστ με τις συντακτικές διαβαθμίσεις γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας κουράσεις!
Η αλλιώς άλλαξε φάρμακα!
08-10-2016, 21:41 #290
ότι έχετε να πειτε κ. θεματοθέτη, να το αναφέρετε στο θέμα σας κ όχι σε προσωπικά μηνύματα παρακαλώ
08-10-2016, 21:47 #291
08-10-2016, 21:55 #292
08-10-2016, 22:00 #293
08-10-2016, 22:13 #294
09-10-2016, 03:54 #295
Το θέμα του νήματος αφορά τον θεραπευόμενο, τον ΑΝΝΑ (Θεσμικό πλαίσιο) και τον ΚΑΙΑΦΑ (επαγγελματίες ψυχικής υγείας). ΑΥΤΟ συζητάμε εδώ. Δεν σου ζήτησα να έρθεις, ήρθες από μόνη σου. Εάν θές να εκφράσεις την άποψη σου για κάποιο από τα εναπομείναντα 9 σημεία τα οποία θίγω [και τα οποία παραθέτω παρακάτω], ευχαρίστως να σε ακούσω και να το συζητήσουμε. Εάν η συζήτηση σε ενοχλεί - όπως ενδεχομένως ενοχλεί και τον WhyAlwaysMe? - μόνο στην κατηγορία γενικά υπάρχουν άλλα 4645 νήματα για να διαλέξεις.
Τέλος, επειδή δεν απαντάνε σε ερώτηση με ερώτηση, όταν απαντήσεις τις ερωτήσεις τις οποίες σου έθεσα εγώ, θα σου απαντήσω και εγώ εκείνες τις οποίες μου έθεσες πιο πάνω.
Kutchunie, είσαι έτοιμη για τον Β' γύρω;
1. Το ****χαρτο που έχουν για κώδικα δεοντολογίας.
2. Τον δήθεν πειθαρχικό έλεγχο τον οποίο μπορεί να ασκήσει ο ΣΕΨ/ΠΨΣ με βάσει το παραπάνω ****χαρτο.
3. Την έλλειψη προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
4. Την έλλειψη πρόβλεψης αποζημιώσεων και διεκδικήσεων για τους θεραπευόμενους.
5. Το ΣΕΥΥΠ (σύνδεσμο που περιγράφει τα καμώματα τους θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος) ο οποίος "κάνει το ******" όταν καταγγέλονται ψυχιατρικές μονάδες.
6. Την αναλγησία και αδράνεια του υπουργείου υγείας να διασφαλίσει τον θεραπευόμενο από εκμετάλλευση.
7. Την πλήρη απουσία των στατιστικών μεγεθών σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας εκ μέρους υπουργείου υγείας και ΣΕΨ/ΠΨΣ.
8. Την διδασκαλία συντεταγμένης άρνησης απο προπτυχιακό επίπεδο στην συνεργασία αποφοίτων με όρους οι οποίοι τους θέτουν σε - λογικό έλεγχο από οποιονδήποτε.
9. Την "παγίδα" των αμοιβών των αποφοίτων οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να θυσιάσουν τις ηθικές αξίες τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν.
10. Την συντεταγμένη - και πάλι - άρνηση των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων να συμμετέχουν σε ψυχοθεραπευτικά σχήματα.Last edited by M87; 09-10-2016 at 10:56.
09-10-2016, 12:37 #296
Σου έχω απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που έθεσες,αν προσέξεις καλά-είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαναπαντήσω σε θέμα σου,απλά μου έκανε εντύπωση πού ακριβώς αποσκοπεί η εμμονή που έχεις γιατί πραγματικά αν προσέξεις εδώ οι περισσότεροι μπαίνουν γράφουν κάποιο προβληματισμό δικό τους ή γενικό που έχει αρχή και τέλος.
Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να γράφεις ότι θέλεις - υπεύθυνη για τυχόν θέματα που ανακύπτουν είναι η διαχείριση και όχι εγώ.
Αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι τί βγάζεις από όλο αυτό...
Καλή συνέχεια λοιπόν και να είσαι πολύ καλά!!! (που δεν μου φαίνεται)
09-10-2016, 13:43 #297
Και εγώ έχω ανάλογες απορίες και συγκεκριμένα πως μπορούν κάποια άτομα να αγνοούν τα όσα θίγω. Να το εξηγήσω αυτό:
Για 53 χρόνια οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατροι ασχολούνται ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ. Με παρόμοιο τρόπο εσύ, όπως και η Remedy, cube*, Natalia_sups, nick190813, μαρκελα, aeolus74, kutchunie κλπ, προσπαθείτε να ασχοληθείτε με τα δικά μου προβλήματα - κατά την ταπεινή μου άποψη, επειδή είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ να αποδόσετε τα πάντα σε εμένα, παρά να κοιτάξετε την ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα "στα μάτια" και με κριτική σκέψη να αναρωτηθείτε αν ΑΥΤΗ φταίει "κάπου".
Είμαι ο μόνος άνθρωπος πάνω στη Γη ο οποίος είναι σε θέση να αποφανθεί σχετικά με το αν α. η προσπάθεια μου να αποθεραπευτώ ήταν ειλικρινής, β. αν έδωσα το 100% του εαυτού μου σε αυτή την προσπάθεια και γ. αν το "μη-αποτέλεσμα" οφείλεται τελικώς σε μένα ή στον ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή.
Είτε σας αρέσει λοιπόν, είτε όχι, η γνώμη σας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα [αν είναι ευθύνη μου ή όχι η μη-αποθεραπεία μου] δεν μετράει. Τόσο από άποψη προσπάθειας, όσο και από άποψη διάρκειας της προσπάθειας (για την οποία ΟΛΟΙ συμφωνείτε ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έφταιγε ότι δεν προσπάθησα αρκετά σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια), εγώ έκανα το παν. Είμαι λοιπόν το αποτέλεσμα των υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Εάν αυτό δεν σας αρέσει, καιρός να κοιτάξετε αν αυτές οι υπηρεσίες είναι επαρκείς, ανεπαρκείς ή της πλάκας. Πέρα από αυτό όμως υπάρχει και άλλη μια διάσταση.
Για 53 χρόνια ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολήθηκε με την αξιολόγηση του κλάδου σας. Δεν το έκανε το υπουργείο υγείας, δεν το έκανε ο νομοθέτης, δεν το έκαναν οι σύλλογοι ΣΕΨ και ΠΨΣ, δεν το έκαναν τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν το έκαναν τα νοσηλευτικά ιδρύματα, δεν το έκαναν οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας, και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το κάνατε όσοι αναφέρω πιο πάνω. Εάν ισχυριστεί κανείς ότι "εγώ το έκανα και έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτά κλπ" παρακαλώ να αναρτήσει εδώ τα νήματα στα οποία έθιξε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτά τα ζητήματα, όπως έχω κάνει εγώ τους τελευταίους 10 μήνες.
Αφού λοιπόν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αξιολογεί τον κλάδο ψυχικής υγείας στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου και των φορέων οι οποίοι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ο κλάδος σας θα αξιολογηθεί από τους ψυχικά ασθενείς. Αυτά είναι και τα νέα σας.
ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σας αρέσει; Έχει καλώς, θα ήθελα να συμμετέχετε στη συζήτηση προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί σας το υπόσχομαι ότι συμπεράσματα θα βγούν. Είτε αυτά βγούν μαζί σας είτε από εμένα μόνο μου.
Δεν σας αρέσει; Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα +4000 άλλα νήματα ή και να ανοίξετε καινούργια νήματα - πολλά από αυτά κατά την προσωπική μου άποψη έχουν υπερβεί κατά πολύ τα όρια της μπούρδας - ή και να σφυρίξετε αδιάφορα σχετικά με τα όσα αναρτώ.
Από τα λίγα τα οποία διαπιστώνουμε ΜΑΖΙ μέχρι στιγμής, το μόνο το οποίο διαφαίνεται είναι χειραγώγιση, εκμετάλλευση και ασυδωσία σε ότι αφορά τον ψυχικά ασθενή. Εξακολουθείτε να βάλλεστε εναντίον μου - με οποιονδήποτε τρόπο βρίσκετε πρόσφορο - ενώ παράλληλα αδιαφορείτε για πόσες χιλιάδων ψυχικά ασθενών, την κλίκα των επαγγελματιών ψυχικής υγείας και φυσικά, τις ρατσιστικές διαθέσεις της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας προς τον θεραπευόμενο - ψυχικά ασθενή.
Το να πω ότι η άποψη σας είναι μονόπλευρη και μεροληπτική, θα ήταν χαρακτηρισμός τόσο ήπιος που θα έχανε το νόημα του το τι προσπαθώ να πω. Οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Εάν δεν ξαναμιλήσουμε Diana1982 σου εύχομαι καλή συνέχεια.
(*) Μπορεί η cube να μην έχει προσπαθήσει να ασχοληθεί με τη διάγνωση μου, αλλά η συνεχής "κόντρα" στάση της με άφησε με την εντύπωση μιας αρνητικής προδιάθεσης εναντίον μου. Δύσκολα συμφωνεί μαζί μου ακόμα και για τα προφανή τα οποία αναγκάζομαι να αποδειξω. Εάν έχω κάνει λάθος θα ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν θα ψαξω όλα τα σχόλια της των τελευταίων δέκα μηνών.Last edited by M87; 09-10-2016 at 14:20.
09-10-2016, 14:16 #298
Πότε σε έφερα εγώ σε δύσκολη θέση να ασχολούμαι με την διάγνωσή σου??? Δεν θα με τρελάνετε σε αυτό το φόρουμ.........Και όχι, στο φόρουμ υπάρχει ανισορροπία γενικά από ότι έχω δει εγώ, έχεις δίκιο η ψυχοθεραπεία δεν κάνει τίποτα..............
Δεν χρειάζεται εγώ θυμάμαι τι έχω πει....κόντρα και αρνητική προδιάθεση είναι μια διαφωνία? Τα προφανή είναι ότι ΟΛΟΙ είναι απατεώνες? Ότι ο άλλος χωρίς ψυχοθεραπεία μπορεί να ήταν τώρα στα θυμαράκια? Ε δεν είναι και τόσο προφανή........αλλού δεν διαφώνησα....και ναι να τα αποδείξεις, αν βαριέσαι που είσαι θεματοθέτης κάνε κάτι άλλο.........για αυτό είσαι εδώ, αλλιώς να λέγανε όλοι συμφωνώ και συμφωνώ και να πήγαινε ο κάθε ένας 'σπίτι' του.........Και κατάλαβε επιτέλους ότι εδώ έχεις απέναντί σου ανθρώπους, μιλάς και με τον εγωισμό τους, και την περιέργειά τους κλπ, δεν μιλάς με ρομπότ.... Εσυ έχεις αρνητική προδιάθεση με το κάθε μέλος .......Αλλά επειδή δεν είσαι κακοήθης, 'μικρό το κακό'.........Αυτά ...........Last edited by cdeleted29517; 09-10-2016 at 15:24.
09-10-2016, 16:40 #299
10-10-2016, 12:40 #300
Καλημέρα Cube. Με τις παρακάτω έξι παρατηρήσεις (α. ~ στ.) πιστεύεις ότι έχουμε τελειώσει με τα σημεία 1 και 2 από τα δέκα θιγόμενα σημεία ή υπάρχει κάτι άλλο το οποίο δεν έχουμε σκεφτεί;
1. Το ****χαρτο που έχουν για κώδικα δεοντολογίας.
2. Τον δήθεν πειθαρχικό έλεγχο τον οποίο μπορεί να ασκήσει ο ΣΕΨ/ΠΨΣ με βάσει το παραπάνω ****χαρτο.
3. Την έλλειψη προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
4. Την έλλειψη πρόβλεψης αποζημιώσεων και διεκδικήσεων για τους θεραπευόμενους.
5. Το ΣΕΥΥΠ (σύνδεσμο που περιγράφει τα καμώματα τους θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος) ο οποίος "κάνει το ******" όταν καταγγέλονται ψυχιατρικές μονάδες.
6. Την αναλγησία και αδράνεια του υπουργείου υγείας να διασφαλίσει τον θεραπευόμενο από εκμετάλλευση.
7. Την πλήρη απουσία των στατιστικών μεγεθών σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας εκ μέρους υπουργείου υγείας και ΣΕΨ/ΠΨΣ.
8. Την διδασκαλία συντεταγμένης άρνησης απο προπτυχιακό επίπεδο στην συνεργασία αποφοίτων με όρους οι οποίοι τους θέτουν σε - λογικό έλεγχο από οποιονδήποτε.
9. Την "παγίδα" των αμοιβών των αποφοίτων οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να θυσιάσουν τις ηθικές αξίες τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν.
10. Την συντεταγμένη - και πάλι - άρνηση των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων να συμμετέχουν σε ψυχοθεραπευτικά σχήματα.
ΑΙΤΙΑ:
α. Το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" δεν ελέγχεται στην εφαρμογή του.
β. Ακόμα και αν το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" περιείχε άρθρα τα οποία προστατεύουν τον θεραπευόμενο, σε ότι αφορά την εφαρμογή του επαφίεται στην ηθική του κάθε ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή / ψυχίατρου [...τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας...].
γ. Το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" δεν περιέχει οποιοδήποτε άρθρο το οποίο να προστατεύει τον θεραπευόμενο.
δ. Ακόμα και αν το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" περιείχε άρθρα τα οποία προστατεύουν τον θεραπευόμενο, λόγω της συντεταγμένης άρνησης των επαγγελματιών ψυχικής υγείας να συμμετέχουν σε συνεργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν τον έλεγχο τους από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο [μια κοινωνική προσφορά των τμημάτων ψυχολογίας Παντείου, Καποδιστριακού, Αριστοτελείου, και Πανεπιστημίου Κρήτης] ο θεραπευόμενος εμφανίζεται "με άδεια χέρια" δηλαδή χωρίς αποδείξεις. Οποιαδήποτε "επιτροπή" - και ειδικά μια η οποία αποτελείται από ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές / ψυχιάτρους - θα είχε ΚΑΘΕ λόγο να παραβλέψεις την καταγγελία "ελλείψει αποδείξεξεων".
ε. Ακόμα και αν το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" περιείχε άρθρα τα οποία προστατεύανε τον ψυχικά ασθενή και εκείνος έβρισκε κάπου/κάπως και αποδείξεις για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του, ο έλεγχος του επαγγελματία ψυχικής υγείας από οργανισμό ή άτομα τα οποία εκείνος συντηρεί με τις εισφορές του είναι απλά ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
στ. Στην εντύπωση του αδαή-αφελή - ή σε ανάγκη - θεραπευόμενου, η ύπαρξη ενός "κώδικα δεοντολογίας" δημιουργεί την ψευδαίσθηση άλλης μιας δικλείδας ασφαλείας ανάμεσα στην εκμετάλλευση αυτού και τον ίδιο.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία