Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 52 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 774
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Κλείνουμε λοιπόν το 3. και 4.

Εγείρεις το ερώτημα του "καθολικισμού" και δυστυχώς αυτό το έχω αποδείξει με την παγίδα της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ενασχόλησης με ψυχοθεραπεία ως ιδιώτης όπου θα εξαναγκαστείς να βάλεις τις αμοιβές πριν τον θεραπευόμενο.

Αν είσαι ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής στο δημόσιο (κοινωνικές υπηρεσίες, ΚΨΥ, νοσοκομεία κλπ) θα ασχολείσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με ψυχολογική υποστήριξη.
    Αν είσαι ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής στον ιδιωτικό τομέα θα ασχολείσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ θεραπευομένων.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν θα ελέγχεσαι από πουθενά και από κανέναν.

Τα ψυχιατρεία ΟΦΕΙΛΑΝ να προσφέρουν ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Όμως αντί αυτού, είναι υποστελεχωμένα και προσφέρουν ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Η μόνη λύση που απομένει σήμερα σε έναν θεραπευόμενο ο οποίος επιθυμεί την αποθεραπεία του, είναι να προσπαθήσει μόνος του, με την στήριξη την οποία θα του προσφέρει "κάποιος". Αυτός ο "κάποιος" μπορεί να είναι η οικογένεια σου, οι φίλοι σου ή ίσως ένας κληρικός. Δεν θα είναι όμως ΠΟΤΕ ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας ο οποίος δεν επιθυμεί να αποθεραπευτείς ή είναι περιορισμένος από τις πάγιες δεσμεύσεις οι οποίες του έχουν επιβληθεί από το εργασιακό περιβάλλον του.
    το 3 μην το κλεισεις ..αρεσει στην cube eipame

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Κοίτα να δεις εγώ τα κοίταξα λίγο αυτά....ναι δεν υπάρχει δικαιοσύνη ....''ε και ? ''Αυτό δεν είναι επιχείρημα να μην πας για ψυχοθεραπεία/ψυχίατρο, εκτός αν ήταν σίγουρο ότι θα πέσεις θύμα εκμετάλλευσης...........τι σχέση έχουν οι συνθήκες των ψυχιατρείων που είναι και θέμα της κυβέρνησης , με το να πας εσύ στους παπάδες για θεραπεία? Καμία......
    Κλείνουμε λοιπόν το 3. και 4 τα οποία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Εγείρεις το ερώτημα του "καθολικισμού" και δυστυχώς αυτό το έχω αποδείξει με την παγίδα της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ενασχόλησης με ψυχοθεραπεία ως ιδιώτης όπου θα εξαναγκαστείς να βάλεις τις αμοιβές πριν τον θεραπευόμενο. Για την ακρίβεια, οι επιλογές του νέου επαγγελματία ψυχικής υγείας είναι:

α. Να γίνεις ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής στο δημόσιο (κοινωνικές υπηρεσίες, ΚΨΥ, νοσοκομεία κλπ) θα ασχολείσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με ψυχολογική υποστήριξη.

β. Να γίνεις ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής στον ιδιωτικό τομέα θα ασχολείσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ θεραπευομένων.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν θα ελέγχεσαι από πουθενά και από κανέναν.

Τα ψυχιατρεία ΟΦΕΙΛΑΝ να προσφέρουν ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Όμως αντί αυτού, είναι υποστελεχωμένα και προσφέρουν ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Η μόνη λύση που απομένει σήμερα σε έναν θεραπευόμενο ο οποίος επιθυμεί την αποθεραπεία του, είναι να προσπαθήσει μόνος του, με την στήριξη την οποία θα του προσφέρει "κάποιος". Αυτός ο "κάποιος" μπορεί να είναι η οικογένεια σου, οι φίλοι σου ή ίσως ένας κληρικός. Δεν θα είναι όμως ΠΟΤΕ ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας ο οποίος δεν επιθυμεί να αποθεραπευτείς ή είναι περιορισμένος από τις πάγιες δεσμεύσεις οι οποίες του έχουν επιβληθεί από το εργασιακό περιβάλλον του.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το 3 μην το κλεισεις ..αρεσει στην cube eipame
    Πάλι σπαμάρεις εσύ ? Θα σου κάνω αναφορά :p
    Ρε νικ εσύ δεν λες είχες άγχος, ψύχωση κλπ και τα ξεπέρασες ?
    Δεν μας λες την εμπειρία σου από το να ποστάρεις μαλακίες ? :p

Senior Member
    λοιπον....πριν 6 χρονια επαθα αγχωδεις διαταραχες,καταθλιψη,κριση ς πανικου....δεν ξερω φανταζομαι απο την ζωη που εκανα...ποτα,χορτο ολη την ημερα καπου εσκασε ο οργανισμος μου...τελικα μετα απο 5μηνες με αυτα αποφασισα να παω σε εναν ειδικο,ψυχιατρο..ο οποιος με βοηθησε πολυ και σε 3-4 μηνες ημουνα περδικι....................

και περυσι ,επαθα ελαφρυ ψυχωτικο επεισοδιο,απο χορτο καιλιγη κοκα και Mdma που ειχα κανει....ετσι ξαναπηγα σε αυτον τον γιατρο και με βοθησε παλι...και σε 2-3 μηνες ημουνα τελειως καλα και τελειως φυσιολογικος.,....η καταθλιψη μ ειχε αφησει και ενα ψηλο κοινωνικο αγχος/φοβια...και αυτο το ξεπερασα με την βοηθεια του γιατρου...

οποτε εγω πιστευω οτι τοπυλαχιστον ο συγκεκριμενος ειναι απιστευτα καλος γιατρος και με ειχε βοηθησει....

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    λοιπον....πριν 6 χρονια επαθα αγχωδεις διαταραχες,καταθλιψη,κριση ς πανικου....δεν ξερω φανταζομαι απο την ζωη που εκανα...ποτα,χορτο ολη την ημερα καπου εσκασε ο οργανισμος μου...τελικα μετα απο 5μηνες με αυτα αποφασισα να παω σε εναν ειδικο,ψυχιατρο..ο οποιος με βοηθησε πολυ και σε 3-4 μηνες ημουνα περδικι....................

και περυσι ,επαθα ελαφρυ ψυχωτικο επεισοδιο,απο χορτο καιλιγη κοκα και Mdma που ειχα κανει....ετσι ξαναπηγα σε αυτον τον γιατρο και με βοθησε παλι...και σε 2-3 μηνες ημουνα τελειως καλα και τελειως φυσιολογικος.,....η καταθλιψη μ ειχε αφησει και ενα ψηλο κοινωνικο αγχος/φοβια...και αυτο το ξεπερασα με την βοηθεια του γιατρου...

οποτε εγω πιστευω οτι τοπυλαχιστον ο συγκεκριμενος ειναι απιστευτα καλος γιατρος και με ειχε βοηθησει....
    Στον ίδιο είχες πάει? Και χωρίς ψυχοθεραπεία δλδ? το χόρτο και αυτά τα έκοψες πριν πας στον ψυχίατρο ή μετά που πήγαινες? τον γιατρό στον πρότεινε κάποιος?

Senior Member
    Στον ίδιο είχες πάει? Και χωρίς ψυχοθεραπεία δλδ? το χόρτο και αυτά τα έκοψες πριν πας στον ψυχίατρο ή μετά που πήγαινες? τον γιατρό στον πρότεινε κάποιος?
    ναι στον ιδιο ..μου εκανε και ψυχοθεραπεια....δεν τα εχω κοψει τελειως το χορτο..μπορει να τυχη μια στο τοσο να κανω και κανενα τσιγαρακι,μια φορα το διμηνο η και καθολου για 5 μηνες π.χ...ε πες οτι το εκοψα...τα υπολοιπα τα εκοψα....μετα που πηγα...
    οχι δεν μου το προτεινες κανεις...απλα οταν ημουνα χαλια απο την καταθλιψη και απο αγχωδεις διατ,επρνα τηλεφωνα και αυτος με εψησε να παω...

Banned
    Δεν πάτε να ανοίξετε την κουβέντα σε άλλο νήμα;

Cube σου έλυσα τις απορίες σου ή έχεις και άλλες;

Banned
    ....................

Banned
    Δεν πάτε να ανοίξετε την κουβέντα σε άλλο νήμα;

Cube σου έλυσα τις απορίες σου ή έχεις και άλλες;
    Στον νικ τι θα έλεγες? Που λέει [B]Βοηθήθηκε[/B] ?

Senior Member
    Δηλαδή λες έφταιγε ο τρόπος ζωής....5 μήνες συνέχιζες το ίδιο στυλ , χόρτο κλπ? Και πήγες στον ψυχίατρο και μετά άλλαξες τρόπο ζωής ή όχι?
    ναι σιγουρα εφταιγε ο τροπος ζωης...
    αυτον τον τροπο ζωης τον εκανα χρονια..απο τα 15 μου εβγαινε σε παρτυ επινα πολυ αλκοολ και χορτο και καπου στα 19 ηρθε το 1 μπαμ με την καταθλιψη και τις αγχωδεις...

κοιτα τωρα πλεον εχω ψηλοαλλαξει..το αλκοολ δεν το εχω κοψει ,μου αρεσει να βγαινω εξω ,οποτε εξοδος βραδυνη=αλκοολ....και βαινω πολυ συχνα για ποτο...τα χορτα και αυτα ναι τελος...
    ε τωρα πλεον τα χορτα και αυτα τα βαρεθηκα για αυτο τα εκοψα....δεν το γουσταρω δλδ

Banned
    Θα έλεγα να σταματήσετε να τρολλάρετε στο νήμα. Ανοίχτε ένα δικό σας και γράψτε ότι μ****ια σας κατέβει. Εσένα cube σου έλυσα τις απορίες σου;

Ας ανοίξει νήμα για τρολ να πει τον πόνο του εκεί να ξεσκάσει. Όπως σου έχω πει ξανά, μέχρι "βοηθήθηκα/ε/ες" θα δεις από ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή στην Ελλάδα.

Banned
    Θα έλεγα να σταματήσετε να τρολλάρετε στο νήμα. Ανοίχτε ένα δικό σας και γράψτε ότι μ****ια σας κατέβει. Εσένα cube σου έλυσα τις απορίες σου;
    Δεν κατάλαβα, τρολ η ζωή του ανθρώπου?? Και λέει ότι βοηθήθηκε, αλλά δεν απαντάς................
    Εγώ τον ρώτησα μ87, δεν ήρθε να πει την ζωή του στα καλά καθούμενα..............

Ναι καλά, εδώ έγραψε έγινε περδίκι.........αν πάλι τα λεγε σε καμιά μάνα του, να δούμε τι θα κατάφερνε.............

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 16-12-2016 at 20:01.

Banned
    Δεν κατάλαβα, τρολ η ζωή του ανθρώπου?? Και λέει ότι βοηθήθηκε, αλλά δεν απαντάς................
    Εγώ τον ρώτησα μ87, δεν ήρθε να πει την ζωή του στα καλά καθούμενα..............

Ναι καλά, εδώ έγραψε έγινε περδίκι.........αν πάλι τα λεγε σε καμιά μάνα του, να δούμε τι θα κατάφερνε.............
    Αμφιβάλεις για τις προθέσεις ή τις ικανότητες της μάνας του; Εγώ αμφιβάλω και για τις προθέσεις και για τις ικανότητες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Τουλάχιστο με τη μάνα του την συνθήκη ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ την εξασφαλίζει. Όσο για το "περδίκι" κάνει "μπαμ" από μακριά όπως έρχεται...

Banned
    Τις δικές σου απορίες σου τις έλυσα cube;

Page 23 of 52 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast