Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 52 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 774
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε κουτσούνι αυτά τα βιβλία είναι μεγάλα ? Αν είναι βιβλία πανεπιστημίου τώρα , 1000 σελίδες, είναι εύκολο να τα διαβάσεις? .....ο μ87 είπε ότι είναι η μία όψη αυτή και για αυτό δεν τα διαβάζει....και τέλος πάντων βρείτε τα μεταξύ σας κουράστηκα να μεταφράζω........πάντως για αυτό συζητάνε οι άνθρωποι, αν όλοι τα ήξεραν όλα, δεν θα είχε και νόημα, θα είχαν όλοι τις ίδιες απόψεις.........Εσύ δεν μπορείς με λίγα λόγια να πεις κάτι για τα βιβλία?
    Τι μία όψη βρε κιουμπ και 2 όψεις. Είναι οι βασικές αρχές τις ψυχανάλυσης. Μπορεί να σου πουν τι ακριβώς κάνει η ψυχαναλυση, τι μπορεί να σου προσφέρει, γιατί γινοντι οι παύσεις που αποπροσανατόλιζαν τον Μ87, πότε έιναι αποπροσανατολιστικές. Εκεί μέσα είναι οι κανονες του παιχνιδιού που λέγεται ψυχανάλυση. Λέει πολλά πράγματα ο Μ87 που του έγιναν λάθος, όντως πιστεύω πως εξαπατήθηκε, αλλά αν δεν γνωρίζεις τους κανόνες του παιχνιδιού, τι να ισχυριστείς και που να το βασίσεις;; και μονο που υπάρχει φορτισει επειδή εξαπατήθηκε, γινεται αφοριστικός.
    Να σου στείλω ένα λίνκ με ένα βιβλίο πολύ καλογραμμένο για να καταλάβεις περι τινος προκειτε. Μην βαριέστε να διαβάζεται. Εγώ τι να σου πω βρε κιουμπ, εσύ πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς και να καταλάβεις με το μυαλό της κιουμπ ποιο είναι το σωστο και το λάθος. Δεν ξέρω πως και βρίσκεσαι εδώ μέσα, δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα, εγώ παντως εχω κατάθλιψη και σε διαβεβαιω πως δεν είμαι πιο έξυπνη που κάθομαι και διαβάζω στην προσπάθεια μου να καταλαβω τι εφταιξε και πηγαν τα πράγματα λάθος με μένα και να τα διορθώνω καθημερινά. Για να αποκτήσω επαφή με την πραγματικότητα και να μην την χάνω, πρέπει να ξέρω πως λειτουργεί η πραγματικότητα, και να μην στηρίζομαι στο πως νομίζω πως λειτουργεί.

Αν θελεις μπορώ να σου στείλω ένα βιβλίο σε pdf αν δε καταφέρεις να το κατεβάσεις
    http://www.slideshare.net/tvavouras/...kagrammata2000

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Τι μία όψη βρε κιουμπ και 2 όψεις. Είναι οι βασικές αρχές τις ψυχανάλυσης. Μπορεί να σου πουν τι ακριβώς κάνει η ψυχαναλυση, τι μπορεί να σου προσφέρει, γιατί γινοντι οι παύσεις που αποπροσανατόλιζαν τον Μ87, πότε έιναι αποπροσανατολιστικές. Εκεί μέσα είναι οι κανονες του παιχνιδιού που λέγεται ψυχανάλυση. Λέει πολλά πράγματα ο Μ87 που του έγιναν λάθος, όντως πιστεύω πως εξαπατήθηκε, αλλά αν δεν γνωρίζεις τους κανόνες του παιχνιδιού, τι να ισχυριστείς και που να το βασίσεις;; και μονο που υπάρχει φορτισει επειδή εξαπατήθηκε, γινεται αφοριστικός.
    Να σου στείλω ένα λίνκ με ένα βιβλίο πολύ καλογραμμένο για να καταλάβεις περι τινος προκειτε. Μην βαριέστε να διαβάζεται. Εγώ τι να σου πω βρε κιουμπ, εσύ πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς και να καταλάβεις με το μυαλό της κιουμπ ποιο είναι το σωστο και το λάθος. Δεν ξέρω πως και βρίσκεσαι εδώ μέσα, δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα, εγώ παντως εχω κατάθλιψη και σε διαβεβαιω πως δεν είμαι πιο έξυπνη που κάθομαι και διαβάζω στην προσπάθεια μου να καταλαβω τι εφταιξε και πηγαν τα πράγματα λάθος με μένα και να τα διορθώνω καθημερινά. Για να αποκτήσω επαφή με την πραγματικότητα και να μην την χάνω, πρέπει να ξέρω πως λειτουργεί η πραγματικότητα, και να μην στηρίζομαι στο πως νομίζω πως λειτουργεί.

Αν θελεις μπορώ να σου στείλω ένα βιβλίο σε pdf αν δε καταφέρεις να το κατεβάσεις
    koytsoyni Οτι και να πεις με τον μ87 χανεις τα λογια σου.....

Senior Member
    Νικ το θέμα είναι πως δεν είναι μόνο ο Μ εδώ μέσα. Εγώ θεωρώ πως η αλήθεια πρέπει να αποκαθίσταται, άσχετα αν ο καθένας επιλέγει να κωφεύει. Δεν με νοιάζει αν ο Μ θα επιλέξει να συνεχίσει με φόβο ή να δει την αλήθεια, είναι καθαρά προσωπική του επιλογή. Αλλά δε μπορεί να εκφέρουμε απόψεις επειδή έτσι την είδαμε. Όλοι κάπως την είδαμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας για να γράφουμε εδώ. Οφείλουμε να προσπαθούμε να αποκτούμε σχέση με την αλήθεια ή να το βουλώνουμε αν θεωρούμε πως η αρρωστημένη πραγματικότητά μας είναι η αλήθεια και αυτό δεν είναι καθόλου φασιστικό.

Banned

Εξηγησε μας εσύ kutchunie - με δικά σου λόγια - τι εννοεί ως "ψυχή" η ψυχολογία.

Λέει πολλά πράγματα ο Μ87 που του έγιναν λάθος, όντως πιστεύω πως εξαπατήθηκε
    Επιπλέον, και μόνο το ότι αναγνωρίζεις την εξαπάτηση δικαιώνει την προσπάθεια μου ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ οποιοδήποτε βιβλίο.

Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για μένα και ειδικά με αυτά τα οποία περιγράφω στο ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...A4%CE%A9%CE%9D) αλλά αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εξήγησε μας πως λειτουργεί ο αποπροσανατολισμός.

Banned
    ευχαριστώ για το λινκ...
    ρε κουτσούνι και εγώ έχω διαβάσει βιβλία αυτοβοήθειας τύπου βρείτε την χαρά μέσα σας, άχρηστα ήταν σχεδόν όλα, αλλά τι θα κάτσω να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας ? Και ο κάθε θεραπευόμενος δηλαδή θα κατσει να διαβάσει πανεπιστημιακά βιβλία? Μα είναι και να σε ενδιαφέρει το αντικείμενο, αλλιώς δεν διαβάζεις......και ένας πρωτάρης που δεν έχει σχέση με ψυχολόγους κλπ θα κάτσει να διαβάσει? εντάξει εδώ φόρουμ ψυχολογίας είναι , οι περισσότεροι είναι σχετικοί αλλά ο κάθε άσχετος, αρχάριος που πάει σε ένα ψυχολόγο ψυχίατρο για πρώτη φορά έχει άγνοια...........άρα μπορεί να είναι και θύμα..........
    Εγώ προς το παρόν σε δύο μήνες πρέπει να βγάλω 6 βιβλία τεράστια αν διαβάσω τώρα και το δικό σου δεν με βλέπω καλά......

Banned
    Νικ το θέμα είναι πως δεν είναι μόνο ο Μ εδώ μέσα. Εγώ θεωρώ πως η αλήθεια πρέπει να αποκαθίσταται, άσχετα αν ο καθένας επιλέγει να κωφεύει. Δεν με νοιάζει αν ο Μ θα επιλέξει να συνεχίσει με φόβο ή να δει την αλήθεια, είναι καθαρά προσωπική του επιλογή. Αλλά δε μπορεί να εκφέρουμε απόψεις επειδή έτσι την είδαμε. Όλοι κάπως την είδαμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας για να γράφουμε εδώ. Οφείλουμε να προσπαθούμε να αποκτούμε σχέση με την αλήθεια ή να το βουλώνουμε αν θεωρούμε πως η αρρωστημένη πραγματικότητά μας είναι η αλήθεια και αυτό δεν είναι καθόλου φασιστικό.
    Γίνε συγκεκριμένη σε παρακαλώ προκειμένου να το συζητήσουμε. Τι είναι αυτό το οποίο λέω και είναι ψέμα ή μη-αλήθεια;

Senior Member
    Συμφωνώ ότι η αυτοβοήθεια είναι μια βλακεία και μισή μη σου πω εγκλημα. Αντί να ξεριζώνεις αιτίες που σου δημιουργουν θλιψη να τις κουκουλώνεις και να τις απωθείς.
    Όταν πήγα στον θεραπευτή μου για πρώτη φορά cube μου ξεκαθάρισε πως μπορεί να με βοηθήσει, να με προσανατολίσει στο να ξεπεράσω το πρόβλημά μου, αλλά μου λέει δεν θα σε κάνω εγω καλά μόνη σου θα γίνεις. Αυτός μου έδινε να διαβάζω κατά καιρούς και με παρακινούσε. Αν έχεις πρόβλημα και βασανίζεσαι, όλα τα κάνεις προκειμένου να γίνεις καλά, αρκεί να θές.
    Και ναι, αυτος που πάει πρωτη φορά μπορεί να είναι θύμα αλλά 10 χρόνια θύμα???????? Γι αυτό λέω να ενημερωνόμαστε για να μην ειμαστε τα ευκολάκια του κάθε ενός. Πιστεύεις πως το κράτος μπορεί να σε προστατεύσει;; εγω όχι! έχω άπειρα παραδείγματα γι αυτό που λέω. θα κάτσω λοιπόν να περιμένω το ανυπαρκτο κράτος να με προστατεύσει;; Όχι! θα διαφυλάξω τον εαυτό μου με κάθε μεσω και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να διαβάσω. Εχω χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, τι θα κάνω; θα προσπαθήσω να την ανακτήσω. ΑΠλά πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Γίνε συγκεκριμένη σε παρακαλώ προκειμένου να το συζητήσουμε. Τι είναι αυτό το οποίο λέω και είναι ψέμα ή μη-αλήθεια;
    Μέχρι να κάτσεις να ενημερωθείς για το τι πράγμα μιλάς, μη μου απευθύνεις το λόγο. Δεν αξίζει να σου απευθύνω το λόγο γιατί δεν κάνεις διάλογο. Το μόνο που ζητάς είναι επιβεβαίωση εδώ μέσα.

Senior Member
    Μέχρι να κάτσεις να ενημερωθείς για το τι πράγμα μιλάς, μη μου απευθύνεις το λόγο. Δεν αξίζει να σου απευθύνω το λόγο γιατί δεν κάνεις διάλογο. Το μόνο που ζητάς είναι επιβεβαίωση εδώ μέσα.
    ετσι ασ'τον να κατσει να σκασει μην απαντας

Banned
    Συμφωνώ ότι η αυτοβοήθεια είναι μια βλακεία και μισή μη σου πω εγκλημα. Αντί να ξεριζώνεις αιτίες που σου δημιουργουν θλιψη να τις κουκουλώνεις και να τις απωθείς.
    Όταν πήγα στον θεραπευτή μου για πρώτη φορά cube μου ξεκαθάρισε πως μπορεί να με βοηθήσει, να με προσανατολίσει στο να ξεπεράσω το πρόβλημά μου, αλλά μου λέει δεν θα σε κάνω εγω καλά μόνη σου θα γίνεις. Αυτός μου έδινε να διαβάζω κατά καιρούς και με παρακινούσε. Αν έχεις πρόβλημα και βασανίζεσαι, όλα τα κάνεις προκειμένου να γίνεις καλά, αρκεί να θές.
    Και ναι, αυτος που πάει πρωτη φορά μπορεί να είναι θύμα αλλά 10 χρόνια θύμα???????? Γι αυτό λέω να ενημερωνόμαστε για να μην ειμαστε τα ευκολάκια του κάθε ενός. Πιστεύεις πως το κράτος μπορεί να σε προστατεύσει;; εγω όχι! έχω άπειρα παραδείγματα γι αυτό που λέω. θα κάτσω λοιπόν να περιμένω το ανυπαρκτο κράτος να με προστατεύσει;; Όχι! θα διαφυλάξω τον εαυτό μου με κάθε μεσω και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να διαβάσω. Εχω χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, τι θα κάνω; θα προσπαθήσω να την ανακτήσω. ΑΠλά πράγματα.
    Εσύ θες να αποδώσεις το σύνολο της ευθύνης σε εμένα λόγω χρονικής διάρκειας της απάτης [ότι τράβηξε δέκα χρόνια]. Όπως είπα όμως και στην μαρκέλα πουθενά δεν υπάρχει όριο, ούτε στην αντίληψη, ούτε στη χαζομάρα και στο να εξαπατηθείς. Για ανθρωπους οι οποίοι έχουν τη μισή αντίληψη από εμένα, θα αναπροσαρμόσεις το όποιο φανταστικό και αυθαίρετο χρονικό όριο το οποίο τους θέτεις προκειμένου να αντιληφθούν την απάτη; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Απο πότε θεσπίστηκαν κριτήρια ελάχιστης αντίληψης, κριτικής ικανότητας, συγκρατημένης καχυποψίας, ουδετερότητας προκειμένου να μπορείς να θέτεις τέτοια χρονικά όρια; Από πότε "όλα τα δάχτυλα γίνανε τα ίδια" για σένα;

Επιπλεόν δε, δεν αναφέρεσαι στις μ****ιες των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων παρότι αναγνωρίζεις την ύπαρξη αυτών. Αλλά ως εκεί. Μια επιφανειακή αναγνώριση και τίποτα παραπάνω. Και αυτός είναι και ο βασικός λόγος [μεταξύ άλλων] για τον οποίο σε αποκαλώ "μέρος του προβλήματος". Αναγνωρίζεις το πρόβλημα... και δεν κάνεις τίποτα... ούτε καν το καταδικάζεις. Το διαιωνίζεις για δικούς σου λόγους - κατ' εμέ λόγω συμφερόντων.

Είτε σου αρέσει, είτε όχι, ακόμα και αν θεωρείς ότι τα όσα λέω είναι λάθος [προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ να σου πω την αλήθεια] θα τα θίξω αυτά τα ζητήματα και θα βγάλω συμπεράσματα. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και υποκρισία απέναντι σε κάτι εμφανώς ΛΑΘΟΣ το οποίο εξαπατά και εκμεταλλεύεται ανθρώπους σε ανάγκη.

Banned
    Ε δεν ξέρω για τα 10 χρόνια, γενικά το είπα για έναν άσχετο......και πολλοί δεν τους αρέσει να διαβάζουν , δεν είναι όλοι το ίδιο.....εδώ γενικά λέμε βέβαια, εσύ καλά έκανες που κάνεις ότι κανεις και διαβάζεις κλπ

Banned
    Πες καλύτερα ότι δεν έχεις επιχειρήματα να υπερασπιστείς τις θέσεις σου και ότι καταλήγεις να λές πράγματα για τα οποία σε έχω κατακρίνει. Και όχι μια φορά. Η πλέον πρόσφατη φορά - χωρίς να είναι η τελευταία, είναι στη σελίδα 26 κάτω, κάτω στο σχόλιο #390.

Να κάτσω να διαβάσω το βιβλίο σου. Όχι, κάτσε εσύ να διαβάσεις το δικό μου. Αν δεν μπορείς να σταθείς στη συζήτηση επειδή δεν έχεις επιχειρήματα δεν πειράζει. Θα συνεχίσω την κουβέντα με την cube.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Πες καλύτερα ότι δεν έχεις επιχειρήματα να υπερασπιστείς τις θέσεις σου και ότι καταλήγεις να λές πράγματα για τα οποία σε έχω κατακρίνει. Και όχι μια φορά. Η πλέον πρόσφατη φορά - χωρίς να είναι η τελευταία, είναι στη σελίδα 26 κάτω, κάτω στο σχόλιο #390.

Να κάτσω να διαβάσω το βιβλίο σου. Όχι, κάτσε εσύ να διαβάσεις το δικό μου. Αν δεν μπορείς να σταθείς στη συζήτηση επειδή δεν έχεις επιχειρήματα δεν πειράζει. Θα συνεχίσω την κουβέντα με την cube.
    με την κιουμπ ε?
    ενας μαλακας εμεινε πες χαχααχαχαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    με την κιουμπ ε?
    Δεν περίμενα αυτογνωσία από σένα. Έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    με την κιουμπ ε?
    Μην ασχολείσαι με μένα σε παρακαλώ, κοίτα τον εγωισμό σου και εδώ και στο άλλο θέμα και θα μάθεις πολλά πράγματα ..........εγώ προσωπικά παύω να ασχολούμαι, τελευταίο μήνυμα ήταν αυτό ........και μη μου πεις γουστάρω τον εγωισμό , ε ναι, τους άλλους θα πληγώνεις μια ζωή , εσύ θα επιβιώσεις μια χαρά.....αυτά είχα να πω ..........

Page 29 of 52 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast