Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 52 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 774
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Σώπα ρε Κύκνε που θα μου πεις ότι οι υπάρχοντες νόμοι προστατεύουν τον θεραπευόμενο. Γι' αυτό συνδικαλίζονται οι ψυχικά ασθενείς; Επειδή είναι προστατευμένοι; Άντε πες τους ότι δεν έχουν λόγους να συνδικαλίζονται να μας πεις τι σου είπανε.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα:

Αυτοί οι οποίοι αυτοκτόνησαν επειδή δεν είχαν πρόσβαση σε αξιόπιστες ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες θα τους αναλογιστείς ποτέ ή θα ασχολείσαι μια ζωή μόνο με αυτούς "που θα αυτοκτονήσουν αν μείνουν χωρίες ψυχοφάρμακα ή ψυχοθεραπεία"; Εξέφρασα εγώ ποτέ την άποψη ότι επιθυμώ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να είναι υποτελής σε ψυχοθεραπευτή, ψυχίατρο, ψυχολόγο ή φαρμακοβιομήχανο; Ανεξάρτητους και απεξαρτημένους τους θέλω και γι' αυτό τα γράφω όλα αυτά. Το kutchunie και η Remedy πλαγίως όμως επιχειρηματολογούν εναντίον μου επειδή θίγονται.
    Ναι, θα στο πω όσο κι αν δεν σ' αρέσει ακόμα κι αν με βγάλεις κι εμένα ψυχίατρο, ελέφαντα ή ότι άλλο θέλεις...
    Δεν ξέρω κανέναν να αυτοκτόνησε επειδή του έκανε τόσο μεγάλο κακό ο ψυχοθεραπευτής του όμως κι εγώ παράτησα αυτήν που είχα χρόνια όταν μου έκανε χοντράδα, εκείνη έχασε πελάτη, όχι εγώ, εγώ βρήκα καλύτερο γιατρό που με βοηθάει πολύ περισσότερο απ' ότι εκείνη...όπως υπάρχουν οι καλοί έτσι υπάρχουν κι οι άχρηστοι εσύ όμως τους βάζεις όλους σ' ένα τσουβάλι και θέλεις να χάσουν όλοι την δουλειά τους άρα όσοι το έχουν ανάγκη να μην μπορούν να πάνε σε ειδικό ψυχικής υγείας...
    Και μην διαστρεβλώνεις αυτά που λέω, γιατί ούτε εγώ είπα ότι επιθυμείς να είναι κάποιος υποτελής σε ειδικό ψυχικής υγείας, το πολύ κόκκινο σ' έχει πειράξει στα μάτια, μείωσε το καλύτερα μην τυφλωθείς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    3100 κ****ια την ίδια άποψη έχουν, ένα περίεργο πράγμα. Οι ψυχικά ασθενείς διαφωνούμε μόνο.
    εσυ εισαι ΕΝΑΣ ψυχικα ασθενης, δεν εισαι ΟΛΟΙ. ειδα πολλους με εμπειριες απο ψυχικες παθησεις στο θεμα σου που διαφωνησαν καθετα μαζι σου. αλλα μονο ΕΣΥ δεν το ειδες, οπως δεν βλεπεις τιποτε που αποδεικνυει μια αληθεια αντιθετη σε οσα λες. δεν σε ενδιαφερουν τα επιχειρηματα, ουτε η αληθεια , ουτε η λογικη. μονο οτι εβαλες εσυ στο κεφαλι σου.
    ε, τους αλλους δεν τους ενδιαφερει... και μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, θα στο πω όσο κι αν δεν σ' αρέσει ακόμα κι αν με βγάλεις κι εμένα ψυχίατρο, ελέφαντα ή ότι άλλο θέλεις...
    Δεν ξέρω κανέναν να αυτοκτόνησε επειδή του έκανε τόσο μεγάλο κακό ο ψυχοθεραπευτής του όμως κι εγώ παράτησα αυτήν που είχα χρόνια όταν μου έκανε χοντράδα, εκείνη έχασε πελάτη, όχι εγώ,
    Της έκανες τα μούτρα κρέας. Μην ανησυχείς γιατί και οι άλλοι οι οποίοι φεύγουν από άλλους θεραπευτές κάπως έτσι θα φτάσουν στη δική σου, επειδή κάποιος άλλος τους έκανε χοντράδα. Στην τελική ανακυκλώσου όσο θες. Τιμωρία για τη χοντράδα δεν πρόκειται να δεις εκτός και αν αρχίσεις να προωθείς τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες προτείνω.

εγώ βρήκα καλύτερο γιατρό που με βοηθάει πολύ περισσότερο απ' ότι εκείνη...όπως υπάρχουν οι καλοί έτσι υπάρχουν κι οι άχρηστοι εσύ όμως τους βάζεις όλους σ' ένα τσουβάλι και θέλεις να χάσουν όλοι την δουλειά τους άρα όσοι το έχουν ανάγκη να μην μπορούν να πάνε σε ειδικό ψυχικής υγείας...
    Συλλογιστική του κ****. Ας γίνει ουσιαστική μεταρρύθμιση που να προστατεύει ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ τον θεραπευόμενο και εν συνεχεία θα διαχωριστούν και οι "καλοί" από τους "κακούς".

Και μην διαστρεβλώνεις αυτά που λέω, γιατί ούτε εγώ είπα ότι επιθυμείς να είναι κάποιος υποτελής σε ειδικό ψυχικής υγείας, το πολύ κόκκινο σ' έχει πειράξει στα μάτια, μείωσε το καλύτερα μην τυφλωθείς...
    Μιλάς για χρώματα βρε ροζ / φούξια ο**ιο;;; :) Δεν ντρέπεσαι;

Senior Member
    παρεμπιπτοντως, θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να ερχοταν ο ψυχολογος σου να περιεγραφε τις συνεδριες που περιγραφεις κι εσυ, απο την δικη του σκοπια.
    το οτι κατηγορεις καποιον, δεν σημαινει οτι εχεις δικιο.

εχουμε δει την στρεβλη λογικη σου σε απλες συζητησεις που εχουμε εδω, που ολοι καταλαβαινουν εκτος απο σενα που σκιζεσαι κιολας ποσο σωστα τα λες!!.
    πιθανοτατα το ιδιο ισχυει σε ολες τις σχεσεις σου. οπως και στις θεραπευτικες.

Senior Member
    Μιλάς για χρώματα βρε ροζ / φούξια ο**ιο;;; :) Δεν ντρέπεσαι;
    Του κώλου είναι τα δικά σου επιχειρήματα κι όσο πάει το καταλαβαίνουν όλοι...στο τέλος θα καταλήξεις να μιλάς μόνος σου καημένε...αυτά από μένα, το δικό μου είναι πάντα ροζ κι όχι υστερικό κόκκινο γι' αυτό αποχωρώ πριν καταντήσω σαν κι εσένα γιατί θα βαρέσουν κόκκινο τα νεύρα μου...Bye bye!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ εισαι ΕΝΑΣ ψυχικα ασθενης, δεν εισαι ΟΛΟΙ. ειδα πολλους με εμπειριες απο ψυχικες παθησεις στο θεμα σου που διαφωνησαν καθετα μαζι σου. αλλα μονο ΕΣΥ δεν το ειδες, οπως δεν βλεπεις τιποτε που αποδεικνυει μια αληθεια αντιθετη σε οσα λες. δεν σε ενδιαφερουν τα επιχειρηματα, ουτε η αληθεια , ουτε η λογικη. μονο οτι εβαλες εσυ στο κεφαλι σου.
    ε, τους αλλους δεν τους ενδιαφερει... και μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου.
    Ναι, ναι... εδώ μέσα μονο διαφωνούν οι "θεραπευόμενοι" μαζί μου. Έξω όμως κάνουν συνδικαλισμό μπας και βρουν το δίκιο τους. Αυτό πως το εξηγείς; Είναι ευχαριστημένοι ε;

Senior Member
    Ναι, ναι... εδώ μέσα μονο διαφωνούν οι "θεραπευόμενοι" μαζί μου. Έξω όμως κάνουν συνδικαλισμό μπας και βρουν το δίκιο τους. Αυτό πως το εξηγείς; Είναι ευχαριστημένοι ε;
    οχι δεν ειναι ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι, αλλα ουτε ΟΛΟΙ δυσαρεστημενοι οπως ψευδως ισχυριζεσαι. δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο. στο λενε ΟΛΟΙ.
    αλλα εσυ δεν βλεπεις τιποτε αλλο απο αυτο πουε χεις στο κεφαλι σου.

Banned
    παρεμπιπτοντως, θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να ερχοταν ο ψυχολογος σου να περιεγραφε τις συνεδριες που περιγραφεις κι εσυ, απο την δικη του σκοπια.
    το οτι κατηγορεις καποιον, δεν σημαινει οτι εχεις δικιο.

εχουμε δει την στρεβλη λογικη σου σε απλες συζητησεις που εχουμε εδω, που ολοι καταλαβαινουν εκτος απο σενα που σκιζεσαι κιολας ποσο σωστα τα λες!!.
    πιθανοτατα το ιδιο ισχυει σε ολες τις σχεσεις σου. οπως και στις θεραπευτικες.
    Δεν μπορεί να έρθει επειδή είναι απασχολημένος. Εξαπατά άλλους θεραπευόμενους.

Senior Member
    Δεν μπορεί να έρθει επειδή είναι απασχολημένος. Εξαπατά άλλους θεραπευόμενους.
    ε πες του οταν ευκαιρεσει να περασει. θαθελα πολυ να τον διαβασω.

Banned
    οχι δεν ειναι ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι, αλλα ουτε ΟΛΟΙ δυσαρεστημενοι οπως ψευδως ισχυριζεσαι. δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο. στο λενε ΟΛΟΙ.
    αλλα εσυ δεν βλεπεις τιποτε αλλο απο αυτο πουε χεις στο κεφαλι σου.
    Σωστά. Οπότε δεν έχεις λόγο να αντιμάχεσαι μια μεταρρύθμιση η οποία θα προστατεύει ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ τον ψυχικά ασθενή και που θα τιμωρεί τον κακό θεραπευτή ο οποίος παραδέχεσαι ότι υπάρχει. Ευχαριστώ για αυτό. Σε είχα παρεξηγήσει. Νόμιζα ότι δεν θέλεις μια τέτοια μεταρρύθμιση.

Senior Member
    Σωστά. Οπότε δεν έχεις λόγο να αντιμάχεσαι μια μεταρρύθμιση η οποία θα προστατεύει ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ τον ψυχικά ασθενή και που θα τιμωρεί τον κακό θεραπευτή ο οποίος παραδέχεσαι ότι υπάρχει. Ευχαριστώ για αυτό. Σε είχα παρεξηγήσει. Νόμιζα ότι δεν θέλεις μια τέτοια μεταρρύθμιση.
    βεβαιως και θα την ηθελα.
    αλλα με ορους δικαιοσυνης και λογικης.οχι παραλογισμου.

Banned
    βεβαιως και θα την ηθελα.
    αλλα με ορους δικαιοσυνης και λογικης.οχι παραλογισμου.
    Και τώρα θα μου πεις ότι όλα όσα προτείνω και τα οποία κατοχυρώνουν τον θεραπευόμενο από ασυδωσία ή ελέγχουν τον θεραπευτή δεν χρειάζεται να γίνουν επειδή - σύμφωνα με σένα πάντα - "ειναι παράλογα ή άδικα". Θες να γίνεις συγκεκριμένη; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα ξαναπούμε όλα απο την άρχη.

Senior Member
    ... Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα ξαναπούμε όλα απο την άρχη.
    εχω εγω. στα ειπα.
    πες τα μονος σου απ την αρχη. θα σε διαβαζει ο σκορπιος που στο ζητησε, προσεχτικα..

Banned
    εχω εγω. στα ειπα.
    πες τα μονος σου απ την αρχη. θα σε διαβαζει ο σκορπιος που στο ζητησε, προσεχτικα..
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑ!!!! Καλή τύχη γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ τα έχω χε****α καθότι υπόκεινται σε χειραγώγιση (βλέπε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ)! Εμένα ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

Έχω ήδη συμβουλέψει τους αναγνώστες μου τα εξής (σχόλιο #742, σελίδα 50 στο Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (http://www.e-psychology.gr/forum/thr...1%29/page50)):

Για τους παραπάνω λόγους συνιστώ στον αναγνώστη τα εξής απλά:

1ον Να μην περιμένει από ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός από τον εαυτό του και σίγουρα όχι από τους νομοθέτες, το υπουργείο υγείας, τους ελεγκτές του υπουργείου υγείας, το υπουργείο δικαιοσύνης, τους συλλόγους των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών (ΨΕΣ και ΠΨΣ).

2ον Να αντιγράψουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ του παρόντος νήματος στον Η/Υ τους. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται...

3ον Να μοιραστούν το κείμενο το οποίο μόλις αντέγραψαν στον Η/Υ τους, είτε με email, είτε με ηλεκτρονικό αρχείο, είτε με εκτύπωση, με όσους πιο πολλούς ανθρώπους γίνεται προκειμένου να καταστεί ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΗ το τι γίνεται στον χώρο της ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα.

4ον Να παροτρύνουν όσους περισσότερους γίνεται να εγγραφούν στο forum του e-psychology.gr και να συμμετάσχουν στην συζήτηση.

5ον Να αρχίσουν να σκέφτονται ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Χωρίς αφελείς προσδοκίες, λαμβάνοντας υπόψιν τους τα γεγονότα γύρω τους και έχοντας πάντα κατά νου ότι στον κόσμο υπάρχουν και άνθρωποι... αλλά είναι λίγοι και σπάνιοι σε σχέση με τα δίποδα ζώα.

6ον Να παραμείνουν ΜΑΚΡΙΑ από κινήματα προ-καπελωμένα ή μετα-καπελωμένα (π.χ. αγανακτισμένες, κόμματα, κίνηματα "παραιτηθείτε" κλπ) αποφεύγοντας με κάθε τρόπο να εκχωρήσουν την δυνατότητα σκέψης τους σε άλλους ασχέτως πόσο "δελεαστικές" ή "προκλητικές" είναι οι θέσεις αυτών και ΕΙΔΙΚΑ αν αυτές περιγράφονται καλά με την φράση "...δίνει του διψασμένου νερό να πιεί!"*.

(*) Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ο διψασμένος και ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ/ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΨΑΕΙ!

Όλοι έχουμε από έναν εγκέφαλο. Μη δανείζεστε αλλουνού επειδή βαριέστε να βάλετε το δικό σας να δουλέψει γιατί θα καταλήξετε σε μοίρα χειρότερη από αυτή στην οποία είσαστε.
    Last edited by M87; 14-10-2016 at 12:46.

Senior Member

Page 32 of 52 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast