Results 646 to 660 of 774
-
21-10-2016, 11:26 #646
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
παλι εκτος θεματος εισαι , γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
το οτι δεν ξερουν ακριβως τον τροπο λειτουργιας δεν αλλαζει το γεγονος οτι ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΠΩς ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
τα περι κβαντομηχανικης ειναι επισης ασχετα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ εδω και χρονια ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ.
- 21-10-2016, 11:36 #647
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 1,643
ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ! Η εγκεφαλική λειτουργία παύει με τον θάνατο και ΌΧΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Το ότι ο εγκέφαλος, όπως και όλα τα υπόλοιπα κύτταρα πεθαίνουν με τον θάνατο μας, το δέχομαι και εγώ. Και μέχρι ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ κάποιος ότι οι ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ παύουν μετά τον θάνατο μας, η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί εικασία και τίποτα παραπάνω. Όπως για σένα είναι εικασία ότι πάμε στον παράδεισο ή την κόλαση, η μετενσάρκωση κλπ.
Δείξε μου ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ και ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι οι ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ πάυουν μετά τον θάνατο μας και θα το συζητήσουμε. Μέχρι τότε όμως, ο ισχυρισμός αυτός ανήκει στα οχτώ (μέχρι στιγμής, γιατί όσο ασχολούμαι αυξάνονται) φάουλ της ψυχολογίας / ψυχιατρικής. Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Αφού η ψυχολογία / ψυχιατρική ΔΕΝ ασχολούνται με τα "μετά θάνατο" γιατί τόση πρεμούρα με το τι συμβαίνει μετά θάνατο;;; Ε; Που εξυπηρετεί αυτή η εικασία τους;
Από τα όσα συζητήθηκαν μέχρι στιγμής (σχόλια #565, #570, #577, #587, #604, #610, #612, #620) , μπορούμε να κρατήσουμε τα εξής:
Η ψυχολογία / ψυχιατρική επιδίδεται σε φαιδρές πρακτικές όπως:
1. Αλλοίωση της Ελληνικής γλώσσας για λόγους συμφερόντων ή σκοπιμοτήτων.
2. Χρήση του όρου "ψυχή" αφού προηγουμένως παραποίησαν το σημαίνον και το σημαινόμενο της λέξης προς εξαπάτηση των χρηστών της Ελληνικής γλώσσας.
3. Παρότι διατείνονται ότι είναι επιστήμες, έχουν άποψη για το μεταφυσικό με βασικό ισχυρισμό ότι μετά τον θάνατο μας οι ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ παύουν τον οποίο όμως δεν αποδεικνύουν με οποιαδήποτε τεκμηρίωση.
4. Καπηλεύονται την εξομολόγηση και πνευματική καθοδήγηση από τον Χριστιανισμό μετά από ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ προκειμένου να καταστήσουν την διαδικασία ελέγξιμη από τον αμφιβόλου ηθικής ανθρώπινο παράγοντα. [Αφαίρεση ηθικών αξιών, αφαίρεση εσωτερικού (συνείδηση) και εξωτερικού ελέγχου (πίστη Στον Θεό και σε Κρίση) του ψυχοθεραπευτή, εισαγωγή αμοιβών αντί να είναι δωρεάν].
5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ επειδή τα όσα λένε τα λένε "ποιητική αδεία" χωρίς αποδείξεις ("μετά το θάνατο παύουν οι σκέψεις, οι ιδέες, τα συναισθήματα, οι παρορμήσεις και η συνείδηση"). Επιπλέον, παραμένει άγνωστο για ποιό λόγο δεν υιοθετούν την τίμια προσέγγιση*.
6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ γιατί δεν ασχολούνται με έσχατες ή οριακές συνθήκες/ερωτήσεις.
7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ επειδή το κύριο γνώρισμα όλων των θρησκειών είναι η αναγνώριση της ύπαρξης ανθρώπινης ψυχής.
8. Διαδίδουν τον αθεισμό, μάλλον για την "διαμόρφωση" των ψυχοθεραπευτών που βγαίνουν από τις σχολές τους, προκειμένου να αφήσουν πίσω οποιεσδήποτε ηθικές αξίες και ιδανικά διδάσκονται από τον Χριστιανισμό.(βλέπε σχόλιο #620).
(*) "Σε ότι αφορά το τι συμβαίνει μετά θάνατον δεν γνωρίζουμε επειδή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε"
21-10-2016, 11:40 #648
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
παλι ψεματα και διαστρεβλωσεις.
δεν ειπα οτι δεν παυουν οι σκεψεις και τα υπολοιπα με τον θανατο.
το ακριβως αντιθετο ειπα, ΟΤΙ ΠΑΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟ. αν δεν καταλαβες ουτε αυτο, δεν εισαι για συζητηση. πανε κανε κανενα ευχελαιο .
μα δεν μας ενδιαφερει το τι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ δεν πιστευεις εσυ οταν εχει αποδειχθει επιστημονικα, στο ξαναειπα. ειναι δικο σου προβλημα το οτι πιστευεις σε δοξασιες.
21-10-2016, 11:41 #649
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 1,643
Στο σχόλιο #620 το οποίο παραθέτω, εξηγώ "το γιατί" η ψυχολογία / ψυχιατρική ασχολείται με την μεταφυσική - παρότι δεν τους αφορά.
Ο πιο πιθανός λόγος για τον οποίο η ψυχιατρική / ψυχολογία ενοχλείται με μια τίμια τοποθέτηση σε ότι αφορά την άποψη τους για το τι συμβαίνει μετά θάνατον - εάν φυσικά δεχθούμε ότι είναι μέρος "της δουλειάς τους" μιας και διατείνονται ότι είναι "επιστήμη" - είναι να ελέγχουν την μη-αποθεραπεία των θεραπευομένων.
Υποθέτω ότι πολύ νωρίς διαπίστωσαν ότι έχει "πολύ ψωμί" ο ψυχικά ασθενής οπότε και έψαξαν να βρούν τρόπο προκειμένου να ελέγξουν το τελικό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα ότι εκείνος δεν θα γίνεται ποτέ καλά.
Έπρεπε να είναι συμφέρον του ψυχοθεραπευτή, ο θεραπευόμενος να μην αποθεραπεύεται ποτέ. Θα ήταν σχετικά απλό εάν βασίζανε στην απληστία το όλο εγχείρημα, αλλά αυτό δεν εξασφάλιζε ότι ο πιθανός ψυχοπονιάρης ψυχοθεραπευτής δεν θα βοηθούσε κάποιον περισσότερο από όσο έπρεπε. Έπρεπε λοιπόν, να βρουν τρόπο, οι όποιες ηθικές αξίες τις οποίες διέθετε ένας ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής να παραγκωνιστούν. Το πρόβλημα με αυτό ήταν ότι οι ηθικές αξίες οποιουδήποτε, είχαν άμεση σχέση με την οικογένεια του και την εκκλησία. Ειδικά αν πίστευε ο ψυχοθεραπευτής σε Χριστιανικά ιδεώδη, μάλλον θα το βρήκαν αδύνατο να τον κάνουν ψυχοθεραπευτή έτσι όπως τον ήθελαν [στυγνό εκμεταλλευτή ο οποίος "σφάζει με το βαμβάκι"]. Θα έπρεπε λοιπόν να βρεθεί τρόπος να καμφθούν οι αντιστάσεις τις οποίες παρουσίαζε ο εν δυνάμει ψυχοθεραπευτής και οι οποίες οφείλονταν στην πίστη του.
Ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο, είναι αν ο μελλοντικός ψυχοθεραπευτής αφήσει πίσω του τις διδαχές της οικογένειας και της εκκλησίας του, και δεχθεί έναν νέο τρόπο σκέψης πολύ πιο "εύκολο" ο οποίος δεν περιορίζεται στα στενά ηθικά πλαίσια τα οποία εκείνος μέχρι τότε είχε. Δηλαδή έπρεπε να εισαχθεί η έννοια του ΑΘΕΙΣΜΟΥ.
Πόσο δύσκολο να είναι, για έναν ΚΑΘΗΓΗΤΗ - ο οποίος φαινομενικά φέρει κύρος - να επιβληθεί σε 18χρονους σπουδαστές διδάσκοντας τους ότι:
α. ΨΥΧΗ = ΣΚΕΨΕΙΣ + ΙΔΕΕΣ + ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ + ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ + ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
β. Μετά τον θάνατο οι ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ παύουν.
Κάποιοι από τους σπουδαστές μπορεί να αναρωτηθούν για την ορθότητα των παραπάνω [α. και β.], όπως έκανα και εγώ στα σχόλια (#565, #570, #577, #587, #604, #610, #612) και υποθέτω ότι εκείνοι θα εγκατέλειπαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης πολύ νωρίς. Λογικά, τα ερωτήματα αυτά τίθενται και "απαντώνται" νωρίς στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οπότε και η ολοκλήρωση της διαλογής μεταξύ εκείνων οι οποίοι [είτε για λόγους ασθενών ηθικών αρχών, είτε περιορισμένης αντίληψης, είτε και τα δύο] δέχονταν χωρίς πολλά-πολλά τα α. και β. και μεταξύ εκείνων στους οποίους "δεν τους καλοκάθονται" οι παραπάνω έννοιες, να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε ο σπουδαστής να βρεθεί μεταξύ ομοίων του.
Στην σύντομη ολοκλήρωση των παραπάνω βοηθάει και το κοινωνικό status το οποίο φέρει ένας "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ", έστω και αν μόνο λίγοι αντιλαμβάνονται ότι είναι "γίγαντες με πήλινα πόδια" και ότι μόνο επιστήμονες δεν είναι. Ο σπουδαστής ο οποίος καταπίνει τα α. και β. "αμάσητα", αν δεν το κάνει ελλείψει ικανοτήτων [ηθικές αξίες, ευστροφία] μπορεί να το κάνει είτε για το κοινωνικό status, είτε για προσωπικούς λόγους ("εγώ δεν θα δουλέψω στα χωράφια"), είτε για τα λεφτά. Και ο σίγουρος τρόπος να ιεραρχήσει τις αμοιβές πάνω από τον θεραπευόμενο ήταν να είναι σίγουρο ότι ο νέος επαγγελματίας θα βομβαρδισθεί με έξοδα (φόρους, τέλη, εισφορές, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοίκια, θέρμανση, ένδυση, μεταφορές). Με τον τρόπο αυτό ο θεραπευόμενος έμπαινε σε φάση ισόβιας συντήρησης από την πρώτη κιόλας μέρα για οποιονδήποτε ιδιώτη ψυχοθεραπευτή ο οποίος θα εστίαζε εμμονικά στα ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του πελάτη προκειμένου να του προσφέρει την ψευδαίσθηση της προόδου ενώ παράλληλα κάνανε μαζί "μια τρύπα στο νερό" επειδή δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με τα ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του.
Αυτά εξασφαλίζονταν στην περίπτωση πλήρους ιδιωτικής οικονομίας. Για την περίπτωση δημόσιων παροχών υγείας έπρεπε να είναι σίγουροι ότι ο ψυχοθεραπευτής του δημόσιου τομέα δεν θα ανταγωνίζεται τον ιδιώτη ψυχοθεραπευτή γιατί εκείνος είχε μισθό βρέξει-χιονίσει. Δύο πράγματα έπρεπε να υλοποιηθούν προκειμένου να επιτευχθεί αυτό:
1. Τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία δεν έπρεπε να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε ψυχοθεραπεία. Για ψυχοφάρμακα και εγκλεισμό η συμμετοχή του ασφαλιστικού ταμείου δεν ενοχλούσε, πολύ απλά επειδή δεν πείραζε τον αρχικό στόχο (να μην αποθεραπευεται κανείς).
2. Ο δημόσιος τομέας υγείας δεν έπρεπε να παρέχει τίποτα άλλο από την πιο light αηδία την οποία θα μπορούσε να παρέχει η ψυχοθεραπεία. Ψυχολογική υποστήριξη. Δεν σε πάει πουθενά, δεν σε βγάζει από προβλήματα και γενικώς είναι εγγυημένο χάσιμο χρόνου.
Τα παραπάνω άφηναν στην τύχη μόνο τον πιθανό έλεγχο του ιδιώτη ψυχοθεραπευτή είτε από τον πελάτη, είτε από τους αρμόδιους φορείς υγείας. Τον έλεγχο από τον πελάτη δεν μπορούσε κανείς να τον απαγορεύσει, οπότε έπρεπε να καλλιεργηθεί η συντεταγμένη άρνηση της συμμετοχής του ψυχοθεραπευτή σε συνεργασίες οι οποίες περιελάμβαναν τον έλεγχο του από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο και αυτό έπρεπε να γίνει βίωμα του ψυχοθεραπευτή πολύ νωρίς στην εκπαίδευση του.
Όσο για τους ελέγχους από τους αρμόδιους φορείς υγείας, με την εξαγορά των κατάλληλων ανθρώπων στις κατάλληλες θέσεις (νομοθέτες και υπουργοί κυρίως) αποτρέπονται και αυτές... ειδικά σε ένα κράτος το οποίο αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ ΧΑΟΥΣ! σε ότι αφορά την γραφειοκρατία, πάντα υπάρχουν λόγοι στους οποίους μπορεί κανείς να ρίξει την ευθύνη. Τρέχα μετά να διεκδικήσεις το δίκιο σου με κινήματα "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ" style.
Τί έμεινε; Η παραγωγικότητα. Η παραγωγικότητα σε τέτοιου είδους επαγγέλματα παρακολουθείται με στατιστική επιτυχία. Θα έπρεπε λοιπόν να καλλιεργηθεί η εντύπωση κατ΄αρχάς της χαμηλής στατιστικής επιτυχίας σε ότι αφορά την αποθεραπεία (σαν να κερδίζεις το λόττο ένα πράγμα) έστω και αν αυτό δεν είναι αλήθεια και παράλληλα οι συνήθεις τρόποι παρακολούθησης της χρονικής εξέλιξης της απόδοσης της ψυχοθεραπείας "να πνιγούν". Με απότέλεσμα ΣΕΨ, ΠΨΣ, Υπουργείο υγείας, ΕΛΣΤΑΤ να μην διαθέτουν οποιαδήποτε στατιστική σχετική με την επιτυχία [ή αποτυχία] των ψυχοθεραπευτικών τεχνικών στη χώρα για τα προηγούμενα 53 χρόνια.
Όλα τα παραπάνω είναι εικασίες οι οποίες δικαιολογούν τις παρατηρήσεις μου σε ότι αφορά το ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ στον κλάδο της ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα σήμερα. Εάν κάποιος άλλος θέλει να αιτιολογήσει τα παραπάνω π.χ. στην τύχη, αυτό είναι δικαίωμα του. Πρωτού το κάνει αυτό όμως, ας σκεφτεί το εξής:
Από τον ψυχικά ασθενή ζουν άμεσα ή έμμεσα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ οι κάτωθι "παραγωγικοί κλάδοι":
Καπνοβιομηχανίες, βιομηχανίες οινοπνευματωδών, βιομηχανίες τροφίμων, βιομηχανίες ζάχαρης, νόμιμων / παράνομων ναρκωτικών, ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατροι, φαρμακοβιομηχανίες, πόρνες, βιομηχανία θεάματος / βιντεοπαιχνιδιών / κινηματογράφου, νόμιμος / παράνομος τζόγος, δικηγόροι, εισπρακτικές, τοκογλύφοι, τράπεζες, το λιανεμπόριο σε μεγάλο ποσοστό, το κομμάτι των ιατρικών υπηρεσιών και σκευασμάτων που αφορούν δευτερεύουσες συνέπειες για τις προαναφερθείσες καταχρήσεις (ογκολόγοι / πνευμονολόγοι / ηπατολόγοι / ενδοκρινολόγοι / διαβητολόγοι / καρδιολόγοι / καρδιοχειρουργοί και όλα τα συναφή σκευάσματα) και στο τέλος τα κοράκια, οι μοιρολογίστρες και οι νεκροθάφτες.
Τώρα, σκεφτείτε ότι "ψυχικά ασθενής" δεν είναι μόνο ο έγκλειστος στο Δαφνί, αλλά και ο τύπος τον οποίο είδες να καπνίζει 2 πακέτα τη μέρα, ο αλκοολικός, ο υπέρβαρος, ο διαβητικός ο οποίος κατέστρεψε το πάγκρεας με γλυκά, το πρεζόνι το οποίο σου ζήτησε λεφτά στο τραίνο, η τύπισσα που τρέχει από συνεδρία σε συνεδρία, ο γνωστός σου που κάνει ευκαιριακές σχέσεις, η φιλη σου που βλέπει 8 ώρες τηλεόραση τη μέρα, το παιδί σου που παίζει βιντεοπαιχνίδια σε όλο τον ελεύθερο χρόνο του, εκείνος ο συγγενής ο οποίος είναι τζογαδόρος κλπ. Ποιός έμεινε; Εσύ;
Εσύ δεν έχεις άγχη; Δεν ξεσπάς κάπου το stress της δουλειάς, των λογαριασμών, των φόρων, των υποχρεώσεων; ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!
Μας φορτώσανε ένα "σαμάρι" (ΑΦΜ) και το σαμάρι το φορτώσανε με φόρους, τόκους, λογαριασμούς, τέλη, εισφορές, νοίκια ή ΕΝΦΙΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, δάνεια που δεν χρειαζόσουν, κλπ. και τώρα καπνίζεις σαν υψικάμινο, πίνεις σαν νεροφίδα, τρώς σαν βόδι και περιστασιακά ή τακτικά μπορεί και να κάνεις και ναρκωτικά.
Βάλτα κάτω και δες τι λεφτά τους αφήνεις μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει με το "βίτσιο" με το οποίο ξεσπάς το άγχος σου.
Το 2004 (τελευταία χρονιά που στείλαμε στατιστικά στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) καταναλώθηκαν 35.403.000.000 τεμάχια τσιγάρα (κωδικός 3017, ενότητα LIFE STYLES από το HFΑDB - Health For All Database) τα οποία αντιστοιχούν σε 1.770.150.000 πακέτα, τα οποία με 2 ευρώ το ένα μας δίνουν το ποσό των:
3,5403 δισ. ευρώ ή 1,876% (ΑΕΠ 2004) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2004!
Και αυτός είναι μόνο ΕΝΑΣ από τους παραπάνω τομείς οι οποίοι επιζούν εις βάρος της υγείας του ψυχικά ασθενή. Όπως έλεγε και η ταινία "Είναι πολλά τα λεφτά γιέ μου".
Ακόμα και αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματα σου και να βγείς από την παραπάνω κατάντια - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ - σου στερούν τη διέξοδο. Γι' αυτό σας λέω... αναζητήστε λύση στα προβλήματα σας ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
21-10-2016, 11:47 #650
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 4,566
Και βέβαια διαφωνώ με τα περισσότερα απ' όσα συνεχίζεις να γράφεις ή αναμασάς... και κυρίως επειδή κυριαρχεί, σ' όλα αυτά... λόγω των θεμάτων που έχεις... -φόβος απόρριψης και θανάτου- η συνεχής και προφανώς χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι γενίκευση/τσουβάλιασμα σε ζητήματα σημαντικά.
Γράφεις εντελώς όμως υποκειμενικά και παιδαριώδη κι ίσως για κάποιους... και πολύ επικίνδυνα! Απορώ με τη διαχείριση, που ακόμα σ' αφήνει... Και για μένα αν θες να ξέρεις το ΚΥΡΙΟ πρόβλημα κάποιου, είναι ν' απαλλαγεί αν είναι εφικτό από τα ψυχοφαρμάκα ή και να μην καταλήξει σ' αυτά, τη στιγμή που έχουν ένα σωρό, σοβαρές παρενέργειες!... Κι αυτό είτε σε κάνει να βγάζεις για τους λόγους σου... σπυράκια, είτε όχι, μάθε λοιπόν, ότι είναι δουλειά αποκλειστικά της ψυχοθεραπείας! Μην γράφεις επομένως ό,τι νάναι, επειδή εσύ ίσως είχες μια αποτυχημένη συνεργασία με ειδικό ή και για άλλους λόγους... Συμβαίνουν κι αυτά... Γιατί κι αν ένας παπάς βίασε ένα παιδί, δεν σημαίνει ότι όλοι οι παπάδες είναι για τα μπάζα! Κι αν μπορούσες να δεις με αντικειμενικό μάτι ξανά αυτή τη συνεργασία σου, ακόμα κι αν ήταν τόσο επώδυνη... ή και άστοχη για σένα, είναι σίγουρο ότι κάτι πήρες κι απ' αυτήν... άσχετα αν δεν θες να το παραδεχτείς εδώ. Απλά ξέρουμε οι περισσότεροι ότι έτσι γίνεται...
Ωρέ τι "έγραψες" πάλι εδώ? Είναι επιστήμη, γιατί κι όσοι έχουν σπουδάσει στις φιλοσοφικές σχολές, μπορούν να κάνουν μετεκπαίδευση στα τμήματα ψυχολογίας των πανεπιστημίων. Ούτε αυτό πια το ξέρεις?
Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάζω για τους λόγους που ήδη έχω πει...Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-10-2016, 11:50 #651
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 1,657
Ποιος είναι αυτός ο Μπάμπος ρε παιδιά?
21-10-2016, 11:55 #652
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 1,657
Αντί να αμφισβητήσεις αυτούς που σε έχουν φλομώσει τόσα χρόνια με αναπόδεικτες παράλογες "αλήθειες", τα βάζεις με την επιστήμη... Ταλιμπάν!
21-10-2016, 11:57 #653
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 1,657
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 14-12-2016 at 18:35.
21-10-2016, 11:59 #654
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 1,657
Θα σου πω κάτι αλλά προσπάθησε να μην αναστατωθείς.... Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τον Αδάμ... Και επίσης δεν υπάρχει Αι Βασίλης
21-10-2016, 12:00 #655
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 1,657
Για τα υπόλοιπα που λες, θα τα σκεφτώ μετά τον θανατό μου οκ?
21-10-2016, 12:05 #656
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 4,566
Κι εσύ μην γράφεις ό,τι νάναι! :p Δες εδώ αν θες και σχολίασε τα λεγόμενα του γιατρού μετά το 43'
https://vimeo.com/54553922
Αυτός ήθελα νάξερα, ολόκληρος γιατρός, δεν γνωρίζει ότι με την νέκρωση του εγκεφάλου τελειώνουν όλα?Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-10-2016, 12:19 #657
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
21-10-2016, 13:24 #658
21-10-2016, 14:00 #659
- Join Date
- Nov 2015
- Posts
- 3,247
21-10-2016, 21:23 #660
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
Σύμφωνα στο κομμάτι που λέει ότι ο ψυχικά ασθενής ξοδεύει αλλογιστα κ κάνει μαλακιεσ σύμφωνα κ επαυξανω για ζωή μετά θάνατον ακόμα δεν ξέρω τίποτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία