Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 52 FirstFirst ... 4149505152 LastLast
Results 751 to 765 of 774
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όμορφό μου προβατάκι τι γυρεύεις μες στο δρόμο?
    Προβατάκι εγώ κύβε??????

Banned
    Που είναι τα καλάσνικοφ σου ρε γουάι??

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Που είναι τα καλάσνικοφ σου ρε γουάι??
    ....................

Banned
    ......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Cube; Είσαι μέσα; Πάμε στο 6; Δεν βλέπω κάτι εβδομάδες τώρα να διαφωνείς για τα όσα λέω στο 5.
    αναθεωρώ... μετά το νέο θέμα που ανοίχτηκε από τον Ψ99 και την επανάληψη μέσα σε αυτό όλων των προηγουμενων προτεινω στη διαχείρηση να μετακινήσει το θέμα από τα γενικά στις ψυχώσεις...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    αναθεωρώ... μετά το νέο θέμα που ανοίχτηκε από τον Ψ99 και την επανάληψη μέσα σε αυτό όλων των προηγουμενων προτεινω στη διαχείρηση να μετακινήσει το θέμα από τα γενικά στις ψυχώσεις...
    T9 δεν τον λένε?:Ρ

Banned
    Ναι άντε δώστου να καταλάβει.................
    1. Το ****χαρτο που έχουν για κώδικα δεοντολογίας.
    2. Τον δήθεν πειθαρχικό έλεγχο τον οποίο μπορεί να ασκήσει ο ΣΕΨ/ΠΨΣ με βάσει το παραπάνω ****χαρτο.
    3. Την έλλειψη προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
    4. Την έλλειψη πρόβλεψης αποζημιώσεων και διεκδικήσεων για τους θεραπευόμενους.
    5. Το ΣΕΥΥΠ (σύνδεσμο που περιγράφει τα καμώματα τους θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος) ο οποίος "κάνει το ******" όταν καταγγέλονται ψυχιατρικές μονάδες.
    6. Την αναλγησία και αδράνεια του υπουργείου υγείας να διασφαλίσει τον θεραπευόμενο από εκμετάλλευση.
    7. Την πλήρη απουσία των στατιστικών μεγεθών σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας εκ μέρους υπουργείου υγείας και ΣΕΨ/ΠΨΣ.
    8. Την διδασκαλία συντεταγμένης άρνησης απο προπτυχιακό επίπεδο στην συνεργασία αποφοίτων με όρους οι οποίοι τους θέτουν σε - λογικό έλεγχο από οποιονδήποτε.
    9. Την "παγίδα" των αμοιβών των αποφοίτων οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να θυσιάσουν τις ηθικές αξίες τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν.
    10. Την συντεταγμένη - και πάλι - άρνηση των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων να συμμετέχουν σε ψυχοθεραπευτικά σχήματα.

Διαφωνείς cube ότι το υπουργείο υγείας είχε υποχρέωση να διασφαλίζει τους ψυχικά ασθενείς όπως και κάθε ασθενή;

Banned
    Και τι να κάνει δηλαδή μ87 το υπουργείο για την εκμετάλλευση ? Δεν θα το αναπτύξεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και τι να κάνει δηλαδή μ87 το υπουργείο για την εκμετάλλευση ? Δεν θα το αναπτύξεις?
    Ρίξε λάδι στη φωτιά...

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ρίξε λάδι στη φωτιά...
    Ρε γουάι τι πετάγεσαι σαν την πορδή συνεχώς ? :p

Banned
    Βεβαίως και θα το αναπτύξω.

Γιατί το ανάλγητο υπουργείο υγείας δεν διασφαλίζει τον θεραπευόμενο ψυχικά ασθενή από εκμετάλλευση υποχρεώνοντας την έκδοση έγγραφης διάγνωσης και πλάνου εργασίας από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, δίνοντας την δυνατότητα ο θεραπευόμενος να καταγράφει όλες τις συνεδρίες συμπεριλαμβανομένου της πρώτης γνωριμίας, πρακτική η οποία εφαρμόζεται στο πλήρως ιδιωτικό σύστημα υγείας των ΗΠΑ από τις οποίες αντιγράφουμε το +90% της ιατρικής πρακτικής;

Επίσης, γιατί δεν υπάρχει επιμόρφωση των θεραπευομένων σχετικά με το ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να παίρνουν από τις συνεδρίες τους;

συν τα ερωτήματα τα οποία σου έθεσα όταν ήσουν υπουργός στη σελίδα 19 cube :)

Quote Originally Posted by M87 View Post
    Και ποιός σου είπε ότι με ενδιαφέρει τι κάνουν σε άλλες χώρες; Σε έκανα υπουργό υγείας για την Ελλάδα και όχι "τις άλλες χώρες" και αφ' ενός διαιωνίζεις την ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα - το οποίο σημαίνει ότι το θεωρείς καλή πρακτική - και αφ' ετέρου έχεις εγκρίνει τη χρήση ενός σκασμού ψυχοφαρμάκων και νοσηλείων. Σήμερα έχεις έλεγχο από τον Έλληνα πολίτη ο οποίος σε ρωτάει τις παραπάνω δεκαεφτά ερωτήσεις οι οποίες αφορούν την αποτελεσματικότητα - ή την αναποτελεσματικότητα - της ψυχοθεραπείας και των ψυχοφαρμάκων.

Μέχρι στιγμής έχεις κάνει πλούσιες κάποιες φαρμακοβιομηχανίες με τα λεφτά μου.

Στο δια ταύτα, τι αποτελέσματα έχουν τόσο η ψυχοθεραπεία, όσο και τα ψυχοφάρμακα; Νόμιζες ότι απλά θα συνεχίσεις να εγκρίνεις την διάθεση χρημάτων προς ένα ή περισσότερα μέτρα θεραπείας χωρίς να παρακολουθείς την πρόοδο και την διαχρονική εξέλιξη της προόδου αυτής ως προς τους Έλληνες οι οποίοι σου ανέθεσαν το αξίωμα του υπουργού υγείας; Είσαι αφελής; Αν οι μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές γιατί δεν τις διακόπτουμε για να βρούμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ μεθόδους καταπολέμησης της ψυχικής νόσου; Ένα γραμμάριο πρόληψη είναι ίσο με ένα κιλό θεραπεία.

1. Πόσους θεραπευομένους έχεις στα γραφεία ιδιωτών (ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων γενικά);
    2. Πόσοι από αυτοί ακολουθούν ψυχοφαρμακευτική αγωγή (Α);
    3. Πόσοι ακολουθούν ψυχοθεραπευτική αγωγή (Β);
    4. Πόσοι ακολουθουν ΚΑΙ ψυχοφαρμακευτική ΚΑΙ ψυχοθεραπευτική αγωγή (Γ);
    5. Από αυτούς, πόσοι αποθεραπευτηκαν το 2016 ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
    6. Από όσους ΔΕΝ αποθεραπευτηκαν πόσοι παρουσίασαν βελτίωση ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
    7. Γιατί είχες μηδέν περιπτώσεις αποθεραπευμένων;
    8. Τι έκανες για να αυξήσεις τα ποσοστά αποθεραπείας;
    9. Γιατί δεν συνέλεξες ή ανακοίνωσες τις παραπάνω στατιστικές;
    10. Γιατί δεν συμμετέχουν τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία στις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές αλλά συμμετέχουν στις ψυχοφαρμακευτικές;
    11. Οι δαπάνες για αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων αυξάνονται ή μειώνονται; Αν αυξάνονται θέλω να ξέρω "γιατί" και πως θα γίνει να μειωθούν επειδή αφορούν έξοδα του κράτους και εισαγωγές.
    12. Μήπως αυξάνονται επειδή μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού νοσεί; Πως θα αναχαιτιστεί και θα μειωθεί η εξάπλωση των ψυχικών νόσων;
    13. Ή η αύξηση οφείλεται στον ίδιο ή μικρότερο πληθυσμό ασθενών οι οποίοι καταναλώνουν πιο πολλά ψυχοφάρμακα;
    14. Μήπως εθίζουν τα ψυχοφάρμακα τα οποία εισάγεις; Υπάρχουν εναλλακτικές οι οποίες δεν εθίζουν;
    15. Έχεις ελέγξει τους γιατρούς για υπερσυνταγογραφήσεις;
    16. Τι μπορεί να γίνει προκειμένου οι δαπάνες αυτές να μειωθούν και ειν δυνατόν να μηδενιστούν;
    17. Δείξε μου την κίνηση σε ότι αφορά την αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων για τα τελευταία 53 χρόνια. Ως υπουργείο υγείας αυτό σε αφορά άμεσα.
    18. Ακούω πολλά παράπονα σχετικά με τα δημόσια και ιδιωτικά ψυχιατρεία. Έλεγξες να δεις τι συμβαίνει και να βρεις τα αίτια ή τους υπευθύνους των παραπόνων [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9%CE%9F%CE%A5], [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...%CE%99%CE%91];
    19. Ο ΣΕΥΥΠ λέει εδώ [http://www.moh.gov.gr/articles/healt...raxes?fdl=7354], δεν πήγε να ελέγξει καταγγελία. Τι έκανες για αυτό;
    20. Ομοίως ακούω πολλά παράπονα για τις σχολές ψυχολογίας. Δεν παίρνεις τον ομόλογο σου να συνενοηθείτε τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν τα παράπονα πριν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου;
    21. Οι θεραπευόμενοι παραπονιούνται για εκμετάλλευση και χειραγώγιση από τους ιδιώτες επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Τι έχεις κάνει για αυτό;
    22. Έχεις πάρει πρέφα τι σέρνουν στα forum και τα blog για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας; Που είναι η κατάσταση με τις καταγγελίες κατά των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών /ψυχιάτρων; Τι έχει κάνει ο ΣΕΥΥΠ; Τι έχεις κάνει εσύ; Νομίζω ότι κοιμάσαι με τα τσαρούχια υπουργέ cube
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9B%CE%99%CE%91

Όσο δεν απαντάς, εγώ θα προσθέτω ερωτήσεις. Δεν φαντάζομαι να έχεις αντίρρηση υπουργέ cube;

Εγώ δεν έχω σχέση με δημόσια υγεία cube. Κάποιος άνθρωπος με καλύτερη κατάρτιση θα ρωτούσε και άλλα. Και για να σου απαντήσω στο αν ανακοινώνονται στατιστικά σχετικά με την υγεία:

1ον Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν άλλες χώρες.
    2ον ΝΑΙ ανακοινώνονται. Έλεγξε το HFADB (Health For All DataBase) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε ότι αφορά την Ελλάδα. Το κατεβάζεις στον Η/Υ σου και είναι δωρεάν. Θα βρείς και κάτι πολύ ενδιαφέροντα "κενά" στην ανακοίνωση αυτών των στατιστικών σε ότι αφορά την μνημονιακή πολιτική και τα αποτελέσματα της.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε γουάι τι πετάγεσαι σαν την πορδή συνεχώς ? :p
    Κύβε,γιατί μου μιλάς έτσι?:Ρ

Banned
    Τι εννοείς επιμόρφωση ? Δηλαδή τι επιμόρφωση θες? Μήπως να μπει και μάθημα στα σχολεία??

Κάτσε θα καλέσω την ρέμεντυ...
    Ρέμεντυ δεν μας λες εσύ που λες ''διακαίωμά του θεραπευτή να κάνει όπως θέλει την δουλειά του'', εσύ είσαι κατά στο υποχρεωτικό πλάνο εργασίας όπως στις ΗΠΑ?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κύβε,γιατί μου μιλάς έτσι?:Ρ
    Με συγχωρείς, ήταν τυχαίο :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι εννοείς επιμόρφωση ? Δηλαδή τι επιμόρφωση θες? Μήπως να μπει και μάθημα στα σχολεία??

Κάτσε θα καλέσω την ρέμεντυ...
    Ρέμεντυ δεν μας λες εσύ που λες ''διακαίωμά του θεραπευτή να κάνει όπως θέλει την δουλειά του'', εσύ είσαι κατά στο υποχρεωτικό πλάνο εργασίας όπως στις ΗΠΑ?

Με συγχωρείς, ήταν τυχαίο :p
    Σε συγχωρώ,κυβάκο.:Ρ

Banned
    Θα πεις τι εννοείς επιμόρφωση? Αν είναι να μην απαντάς να το ξέρω αν είναι........

Page 51 of 52 FirstFirst ... 4149505152 LastLast