ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Terry View Post
    Άντε μωρέ loser.
    Ο μόνος loser που βλέπω εδω είσαι εσύ. Και θα σου εξηγήσω εμπεριστατωμένα το γιατί:

Πρώτον μη μου πεις για tough love και τέτοια αν αυτό εχεις κατά νου. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται τόσο απότομα μέσα από την ανωνυμία και με μόνο μέσο τον γραπτό λόγο ειδικά αν είσαι ένας άγνωστος τυχαίος τύπος που δεν έχει κάποια σημασία στη ζωή μου. Αυτό θα με πεισμωνε και θα μου έδινε θάρρος μόνο αν ήσουν 1) κάποιος που ξέρω και 2) κάποιος που εκτιμω.
    Μάλλον δεν έχεις δει αρκετά self-help βιντεακια για να το ξέρεις αυτό. Άρα δεν βοηθάς το άτομο που έχει ανοίξει το θέμα. Αυτό ΑΝ ή πρόθεση σου ήταν να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις σαν δικαιολογία τώρα. Πάμε παρακάτω.
    Αν ήθελες από εκει και περα απλά να πετάξεις το άκυρο σχόλιο σου και αν όντως πιστεύεις τη κοτσανα που ειπες τότε είσαι βαθιά νυχτωμενος για τον εαυτό σου, τα κίνητρα σου και δεν είσαι σε θέση να φτιάχνεις τα βιντεακια που φτιαχνεις.
    Γιατί αυτό μας δείχνει ότι σκέφτεσαι in terms of success or failure και για τον εαυτουλη σου και φυσικά γουσταρεις να προβαλλεις την εικόνα της επιτυχίας για παρτη σου σε αντιπαραβολή με το κάθε πονεμένο θλιμμένο μέλος εδώ σε αυτό το φορουμ. Είσαι απλα ένας νάρκισσος δηλαδη που ήρθε να ταισει τον ευθραυστο εγωισμό του εδώ μέσα και τα βιντεακια σου είναι αστεία...
    Όχι γιατί λες κάτι λάθος σε γενικές γραμμές...Αλλά επειδή τα μέλη εδώ μέσα βοηθάνε το ένα το άλλο μέσα από το ΒΙΩΜΑ τους...μέσα από το να είναι ευαλωτα...τι βίωμα μας δινεις εσύ με την τελειότητα και το successfulness σου; Με το να μας δείχνεις τι δεν είναι ένας loser και το ποσό γαματος εισαι; Τι θέλεις εδώ; Τι σε σπρώχνει να φτιάχνεις βιντεακια και να γράφεις μαλακιες για να "βοηθήσεις"...; Τι ιστορία έχεις να μας πεις; Αρχ*δια...ξεδιάντροπο προμοταρισμα λέγεται αυτό που κάνεις...απορω τι κάνει η διαχείρηση...και να έκανες και κάτι ποιοτικό με νοημα... μία κούφια απομίμηση απο τα χιλιάδες αγγλόφωνα βίντεο στο youtube κανεις χωρίς να καταλαβαίνεις καλα καλά τι λες...από το πρώτο βίντεο σου τα πήρα πρεφα αυτά και ειπα τεσπα, ωραία παίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο και δεν θα είχα θέμα αλλιως, αλλα όχι και να πηγαίνεις σε κάποιον που έχει τον πόνο του και να τον λες loser...έλεος...αυτο από τον ανθρωπο που έφτιαξε tutorial ευτυχίας... Και τη μπερδεύει με την επιτυχία...Τεσπα...
    Παροτρυνω τον θεματοθετη/τη θεματοθετρια να αγνοήσει αυτό το άκυρο σχόλιο του τερι και το δικό μου...

Quote Originally Posted by angel123 View Post
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΛΑΘΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΚΑΙ ΟΚ ΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ . ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΡΡΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .. ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ..
    ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
    Ta ονειρα ειναι των γονιων σου αστα για αυτους .τα δικα σου ποια ειναι;μα καλα πιστευα οτι η δικια μου γενεια ειχε μαλ.......ενα. Αυτη η εποχη ομως (καμια 20ετια μετα ακομα ποιο βουρλα.που λενε στα χωρια μου.τι;αυτοκτονια .γιατι;επειδη εισαι σε ξενη χωρα(με τι θεληση σου)και δυσκολευεσαι με τη γλωσσα και τα μαθηματα.(με τι θεληση σου)ρε.πατε καλα;τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by angel123 View Post
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ . ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΡΡΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .. ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ..
    Αν οι γονείς σου ντραπούν για σένα, σημαίνει ότι δεν νοιάζονται με τον ουσιαστικό τρόπο. Αν νοιάζομαι για κάποιον αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένος, πιο καλά. Όχι να νοιάζομαι για το τι θα πει ο κόσμος (που στην ουσία είναι ένα μέρος του κόσμου που βγάζει κακία, κλπ).

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ο μόνος loser που βλέπω εδω είσαι εσύ. Και θα σου εξηγήσω εμπεριστατωμένα το γιατί:

Πρώτον μη μου πεις για tough love και τέτοια αν αυτό εχεις κατά νου. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται τόσο απότομα μέσα από την ανωνυμία και με μόνο μέσο τον γραπτό λόγο ειδικά αν είσαι ένας άγνωστος τυχαίος τύπος που δεν έχει κάποια σημασία στη ζωή μου. Αυτό θα με πεισμωνε και θα μου έδινε θάρρος μόνο αν ήσουν 1) κάποιος που ξέρω και 2) κάποιος που εκτιμω.
    Μάλλον δεν έχεις δει αρκετά self-help βιντεακια για να το ξέρεις αυτό. Άρα δεν βοηθάς το άτομο που έχει ανοίξει το θέμα. Αυτό ΑΝ ή πρόθεση σου ήταν να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις σαν δικαιολογία τώρα. Πάμε παρακάτω.
    Αν ήθελες από εκει και περα απλά να πετάξεις το άκυρο σχόλιο σου και αν όντως πιστεύεις τη κοτσανα που ειπες τότε είσαι βαθιά νυχτωμενος για τον εαυτό σου, τα κίνητρα σου και δεν είσαι σε θέση να φτιάχνεις τα βιντεακια που φτιαχνεις.
    Γιατί αυτό μας δείχνει ότι σκέφτεσαι in terms of success or failure και για τον εαυτουλη σου και φυσικά γουσταρεις να προβαλλεις την εικόνα της επιτυχίας για παρτη σου σε αντιπαραβολή με το κάθε πονεμένο θλιμμένο μέλος εδώ σε αυτό το φορουμ. Είσαι απλα ένας νάρκισσος δηλαδη που ήρθε να ταισει τον ευθραυστο εγωισμό του εδώ μέσα και τα βιντεακια σου είναι αστεία...
    Όχι γιατί λες κάτι λάθος σε γενικές γραμμές...Αλλά επειδή τα μέλη εδώ μέσα βοηθάνε το ένα το άλλο μέσα από το ΒΙΩΜΑ τους...μέσα από το να είναι ευαλωτα...τι βίωμα μας δινεις εσύ με την τελειότητα και το successfulness σου; Με το να μας δείχνεις τι δεν είναι ένας loser και το ποσό γαματος εισαι; Τι θέλεις εδώ; Τι σε σπρώχνει να φτιάχνεις βιντεακια και να γράφεις μαλακιες για να "βοηθήσεις"...; Τι ιστορία έχεις να μας πεις; Αρχ*δια...ξεδιάντροπο προμοταρισμα λέγεται αυτό που κάνεις...απορω τι κάνει η διαχείρηση...και να έκανες και κάτι ποιοτικό με νοημα... μία κούφια απομίμηση απο τα χιλιάδες αγγλόφωνα βίντεο στο youtube κανεις χωρίς να καταλαβαίνεις καλα καλά τι λες...από το πρώτο βίντεο σου τα πήρα πρεφα αυτά και ειπα τεσπα, ωραία παίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο και δεν θα είχα θέμα αλλιως, αλλα όχι και να πηγαίνεις σε κάποιον που έχει τον πόνο του και να τον λες loser...έλεος...αυτο από τον ανθρωπο που έφτιαξε tutorial ευτυχίας... Και τη μπερδεύει με την επιτυχία...Τεσπα...
    Παροτρυνω τον θεματοθετη/τη θεματοθετρια να αγνοήσει αυτό το άκυρο σχόλιο του τερι και το δικό μου...
    Καλά λες, κάθε τσουτσέκι με αυτογνωσία μείον άπειρο μας διδάσκει 'μαθήματα ζωής' , δηλαδή εντάξει ..... να πέσουμε από κάνα γκρεμό αν είναι.........

Senior Member
    Βρε μανια με την αυτοκτονια , επιδημια εχει πεσει ................. να διαβασω και καποιον να λεει , θελω να ζησω, να χαρω ........

Αυτό που βιώνεις μπορεί να σου φαίνεται τραγικό αλλά είναι υπέροχο. Από την εμπειρία μου θα σου πω πως τέτοιες καταστάσεις που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τους ενδομυχους φόβους μας είναι πραγματικά πολυτιμοι περιοδοι γιατί καλουμαστε να απαντήσουμε ποιοι ειμαστε και ποιοι θέλουμε να γίνουμε.
    Ηδη με αφορμή την απογοητευση και την δυσκολία σου να προσαρμοστείς σε ενα νέο περιβάλλον που νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζει εξέφρασες φόβους που φαίνεται να σε βασάνιζαν σε όλη σου τη ζωή. Και αυτό ειναι ακριβώς το υπέροχο. Οτι σου δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις την δική σου πραγματικότητα και να αποβάλεις γνωστικά και ακαμπτα σχήματα όπως: είμαι ανάξια κόρη γιατί δεν μπορώ να δώσω υπερηφάνεια στους γονείς μου, αν γυρίσω όλοι θα με λένε άχρηστοι. Η επιτυχία και η αποτυχία πάντα είναι στη ζωή μας και αλίμονο αν κριναμε τον εαυτό μας άχρηστο επειδή δεν καταφέραμε κάτι που θέλαμε. Πρφανώς στη ζωή σου θα επιτυχεις και θα αποτυχεις πολλες φορές και δεν εχει σημασία ποσες νικες κέρδισες αλλά ποσες μάχες έδωσες.
    Πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο σκληρός κριτής του εαυτού σου και να τραγικοποιείς τις καταστάσεις, ουτε άχρηστη θα σε πουν αν γυρίσεις ουτε οι γονείς σου θα σε θεωρουν ανάξια κόρη. Αυτές οι σκέψεις ειναι απο το κομματι του εαυτόύ σου που σε σαμποτάρει.

Σκέψου ελευθερα, είσαι σε μια ξένη πόλη τι θα θελες να γνωρίσεις? Στο χέρι σου είναι και οι φιλίες και η επιτυχία των μαθηματων και όλα. Δωσε ενα χρονικό περιθώριο και αμα πραγματικά δεν αντέχεις στη ζώρα που είσαι γύρνα στην Ελλάδα για μια εναλλακτική λύση..
    Ειναι τόσο απλά τα πράγματα!

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-10-2016 at 16:20.

Member
    Natalia_sups έχεις γνώσεις αλλά ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να πας το βήμα παραπέρα. Ό,τι κάνω το κάνω για το καλό. Και μη μου λες για τα βίντεο μου προσπαθώντας να με μειώσεις γιατί δε θα το πετύχεις. Ήδη έχω αναλάβει τεράστιο ρίσκο με το να ασχοληθώ με την Ελλάδα. Ήδη έχω κάνει πολύ κόπο για να φέρω κάτι στη ζωή που από ότι φαίνεται δεν είναι κατανοητό. Το ότι κάθομαι και μιλάω μέσα σε αυτό το φόρουμ και δίνω έτσι τον πολύτιμο χρόνο μου, αυτό είναι πάρα πολύ. Και επειδή έχω εκνευριστεί με τις νοοτροπίες σας δε θα ξαναγράψω ποτέ για βίντεο μου. Κακό και μόνο κάνω στην εικόνα μου που απευθύνομαι σε άτομα που δεν ενδιαφέρονται. Τέλος με το θέμα. Τώρα για να δώσω και λίγο αξία στο παιδί που έκανα το ποστ. Βγάλε τον εγωισμό από πάνω σου. Άσε τι σου λένε οι άλλοι και άκου με. Πρέπει να αποκτήσεις νέα νοοτροπία για να μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα σου. Δε γίνεται πρόβλημα που δημιούργησε το υπάρχον μυαλό να το λύσεις με το υπάρχον μυαλό. Πρέπει να ξεφύγεις από τον εγωισμό σου και να μην τα βλέπεις μονόπλευρα. Έχεις νικήσει ήδη γιατί είσαι εδώ και ζεις, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Για να είσαι ικανός να γίνει νοητικά άρρωστος και αυτό να προέρχεται καθαρά από εσένα, σκέψου με την ίδια ενέργεια τι άλλο μπορείς να κάνεις. Προσπάθησε να δώσεις λύση στο πρόβλημα και όχι να το αναπαράγεις. Μη δίνεις τόση προσοχή εκεί. Πάρε διάβασε ένα καλό βιβλίο και εστίασε αλλού και άσε όλους τους άλλους να λένε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    .... Τι ιστορία έχεις να μας πεις; Αρχ*δια...ξεδιάντροπο προμοταρισμα λέγεται αυτό που κάνεις...απορω τι κάνει η διαχείρηση...και να έκανες και κάτι ποιοτικό με νοημα... μία κούφια απομίμηση απο τα χιλιάδες αγγλόφωνα βίντεο στο youtube κανεις χωρίς να καταλαβαίνεις καλα καλά τι λες...από το πρώτο βίντεο σου τα πήρα πρεφα αυτά και ειπα τεσπα, ωραία παίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο και δεν θα είχα θέμα αλλιως, αλλα όχι και να πηγαίνεις σε κάποιον που έχει τον πόνο του και να τον λες loser...έλεος...αυτο από τον ανθρωπο που έφτιαξε tutorial ευτυχίας... Και τη μπερδεύει με την επιτυχία...Τεσπα...
    πες τα ρε νατ, με το καθε ακαπνο σχολιαροπαιδο που δεν ξερει ουτε με τι μοιαζει η ζωη και θυμηθηκε να βγαλει λεφτα στο γιουτιουμπ αντιγραφοντας τους πιο γνωστους, λεγοντας τα ιδια κουφια λογια...
    και σε οσα εσβησα συμφωνω απολυτα, αλλα θα ηταν τεραστιο το ποστ.
    να σου πω τι κανει η διαχειριση,.
    η διαχειριση εχει χιλιαδες μηνυματα που τρεχουν. με εμρικες αναφορες μελων σαν αυτες που εκανα μολις για την δραση του τυπακου, θα δεις μια χαρα τι κανει η διαχειριση.

Senior Member
    Ήδη έχω κάνει πολύ κόπο για να φέρω κάτι στη ζωή που από ότι φαίνεται δεν είναι κατανοητό. Το ότι κάθομαι και μιλάω μέσα σε αυτό το φόρουμ και δίνω έτσι τον πολύτιμο χρόνο μου, αυτό είναι πάρα πολύ. .
    γελαμε ρε φιλε...

Senior Member
    Ψηλέ να στο πω απλά γιατί εγώ ένα δημοτικό έχω βγάλει κι αυτό με το ζόρι καλά θα κάνεις να πας εκεί που σε παρακαλάνε γιατί εδώ δεν έχει χαΐρι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Φίλε elis ακολουθώ τη συμβουλή σου και αποχωρώ! :-) Συμφωνώ απόλυτα.. Εδώ βλέπω όλοι τα ξέρουν όλα! Μπράβο σας χαίρομαι για εσάς αλήθεια!.. Μακάρι να είναι όντως έτσι.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Βρε πιντί μου ξες ποιο είναι το αστείου όμους;;; Οτι οι κατσικούλες μου με έχουν βοηθήσει πολύ περισσότερο στο δικό μου το... πί.ντί., από ότι θα μπορούσες ποτέ εσύ, ποζάροντας σε ένα βιντεάκι και παίζοντας παντομίμα με τα χεράκια σου, ενώ η φύση στο background, παράγει πιο ενδιαφέροντες ήχους που αξίζουν να εστιάσουμε και μας αποσπάς την προσοχή...
    Last edited by Aeon; 03-10-2016 at 16:21.

Banned
    Φίλε elis ακολουθώ τη συμβουλή σου και αποχωρώ! :-) Συμφωνώ απόλυτα.. Εδώ βλέπω όλοι τα ξέρουν όλα! Μπράβο σας χαίρομαι για εσάς αλήθεια!.. Μακάρι να είναι όντως έτσι.
    Kοίτα κάτσε εδώ και προώθησε τα βίντεό σου, κακό δεν κάνεις σε κανέναν, καλό ίσως...από κει και πέρα προκάλεσες και έλαβες τις ανάλογες αντιδράσεις..........και κανείς δεν ξυπνάει με το είσαι loser, άμυνα θα χτίσει να προστατευτεί.......

Senior Member
    Φίλε δεν έχω δει τα βίντεο σου αλλά άμα βρεις χρόνο και κάτσεις και διαβάσεις συζητήσεις θα καταλάβεις ότι ανάμεσα μας υπάρχουν υπέροχα μυαλά που άμα το ψάξεις θα δεις δε θαυμάζω κανένα αλλά χαίρομαι όταν κάνουν ωραίες συζητήσεις και άμα είχες λίγο μυαλό θα το καταλαβαίνεσ κι εσύ άμα θες κάτσε άμα θες φύγε αλλά εδώ είναι ναός ψυχών θα μιλάς ευγενικά θα λες ότι θες όπως το θες αλλά πάνω από όλα να μαθαίνεις και κάτι είτε από συμπεριφορά είτε ψυχολογία καλή περιήγηση σου εύχομαι αυτά είναι που πρέπει να ξέρεις για το χώρο αυτό πάντως δεν είναι φμπ είναι κάτι άλλο καλή συνέχεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast