Results 1 to 5 of 5
Thread: ερωτευμενη ενω δεν πρεπει
-
17-09-2016, 21:19 #1
ερωτευμενη ενω δεν πρεπει
καλησπερα, ελπιζω να μην το βαζω σε λαθος κατηγορια. παρακολουθω εδω και καιρο την σελιδα χωρις να ειμαι μελος και αποφασισα να γραφτω και να γραψω για το προβλημα μου. δεν θα το χαρακτηριζα σημαντικο, εχω και πιο σοβαρα προβληματα αλλα αυτο ειναι που κυβερναει στο μυαλο μου και με αγχωνει περισσοτερο, κατι το οποιο μου την δινει ενω εχω αλλα προβληματα αυτο να ειναι στην κορυφη. λοιπον, εχω ερωτευτει την κολλητη μου, εχω δοκιμασει στο παρελθον μια φορα με κοπελα οποτε ξερω τις σεξουαλικες μου προτιμησεις( ειμαι bi ). οι ηλικιες μας ειναι μεταξυ 22-25. την ερωτευτηκα μεσα στην φιλια μας, αργησα να το καταλαβω αλλα απο τοτε που το συνειδητοποιησα τα πραγματα ειναι ασχημα για εμενα, εχω αρχισει να ζηλευω και προσπαθω οσο γινεται να μην το δειχνω αλλα με τρωει και με σκοτωνει, δεν θελω ομως με τιποτα να της κανω κακο με την ζηλεια μου αλλα δεν μπορω να την απομακρυνω. ειμαστε πολυ δεμενες και πολυ κοντα, δεν εχω καμια δικαιολογια για να σταματησουμε και δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω. Η φιλια μας χρονικα ειναι μικρη αλλα τα οσα εχουν συμβει και η συμπεριφορα που εχουμε παραπεμπουν σε χρονια φιλια. δεν γνωριζει για την σεξουαλικοτητα μου για αυτο και πιστευω ουι δεν εχει καταλαβει, προφανως και δεν εχω ακομα σκοπο να το μοιραστω γιατι τα φοβαμαι οτι τοτε θα το καταλαβει και δεν μπορω να προβλεψω την αντιδραση της. εχω δει μικρο-πραγματα που σκεφτηκα " λες να νιωθει το ιδιο?" αλλα τα προσπερναω γιατι μπορει να ειναι της ιδεας μου λογω της θελησης που εχω να αισθανεται το ιδιο. το εχω μοιραστε με καποια κοντινα μου προσωπα,οι οποιοι ξερουν για εμενα και βλεπουν την σχεση που εχουμε και το βρηκαν απολυτα φυσιολογικο,διοτι μεσα στην φιλια μας εχουμε συνηθειες που συνηθως τις συναντας σε ενα ζευγαρι. Τι να κανω? να της το πω? Αν οχι, πως να το θαψω και να συνεχισω σαν φιλη? γιατι αυτο θα ηθελα... Ευχαριστω
- 17-09-2016, 22:05 #2
Καλησπέρα. Με τη φίλη σου ποσο συχνά βρισκόσστε;
17-09-2016, 22:18 #3
με αφορμη την ερωτηση σου να συμπληρωσω κατι σημαντικο που ξεχασα να τονισω. την βλεπω καθε μερα για καποιους μηνες μεναμε και μαζι και εχουμε κοιμηθει πολλα βραδια στο ιδιο κρεβατι.
Τελος του μηνα ομως θα φυγω για δουλεια, θα βλεπομαστε αλλα σπανιοτερα στο μελλον
17-09-2016, 22:23 #4
Μην την αιφνιδιάσεις με εξομολογήσεις ενώ είναι ανυποψίαστη.
Για αρχή, να της γνωστοποιήσεις τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Δε χρειάζεται να είναι υπό μορφή σοβαρής δήλωσης αλλά χαλαρά, πάνω στην κουβέντα. Χωρίς να αναφέρεις τη δικιά σας σχέση/φιλία.
Από την αντίδραση και την απάντησή της μάλλον θα καταλάβεις αν την ελκύει γενικώς η ιδέα της επαφής με γυναίκα.
Αν ναι, προχωράς.
Αν όχι, δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Ή μένετε φίλες, ή ξεκόβεις.
17-09-2016, 22:54 #5
Ευχαριστω για την συμβουλη σου. Εχω παρει την γνωμη της περι ομοφυλοφιλιας δεν ειναι αρνητικη και δεν εχει προβλημα με τετοια ατομα. Εχει κανει δηλωσεις του τυπου "τριο με κοπελα" και αν δεν με απατα η μνημη μου ειχε πει οτι θα δοκιμαζε σαν εμπειρια ακριβως με το υφος που αναφερεις στο χαλαρο,κουβεντα να γινεται.
Δισταζω να της μιλησω για εμενα ομως ακομα και χαλαρα για 2 λογους. ο 1ος προφανως μην της μπουνε υποψιες και ο 2ος γιατι δεν της ειχα πει τοσο καιρο για εμενα, ενω εχουμε συζητησει αλλα κ αλλα, πιστευω θα κλονισει καπως την φιλια μας, μπορει βεβαια να κανω λαθος λογω του φοβου μου