Αγαπάνε οι γυναίκες? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 89 of 89
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Σε αυτό δεν διαφωνώ ότι χωρίς έρωτα δεν γίνεται ο άλλος να είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, αλλά η τρελή καψούρα με τον άλλον που μπορεί να είναι μέρα με νύχτα μαζί σου δεν είναι ο άνθρωπος της ζωης σου είναι η τρελή καψούρα .- α και τη σημαίνει ο έρωτας ή ο άνθρωπος της ζωής σου ναι μέχρι σήμερα στα 28 παρα μου ήταν στα 30 μου μπορεί να υπάρξει κι άλλος.. οι τίτλοι αυτοί σε άνθρωπους ας δωθούν στα 80 μου μαζι με την άννοια έκει αν τους θυμάμαι και με τοσα χρονια στην πλατη ε ναι τοτε θα ειναι.. ξεχωριστά ο ένας απο τον άλλον.. εσυ δεν μας είπες πόσσες φορές τρελάθηκες ?
    για να να ειναι καποιος ανθρωπος της ζωης σου ,δεν εχει σημασια ποσα χρονια εζησες μαζι του...ουτε ποσα εκανες μαζι του...αλλα τι ενιωσες.....καταλαβες τι σ λεω?διαφωνουμε :p
    εγω μεχρι τωρα εχω ερωτευτη 3 φορες..... η μια ομως δεν τις συγκρινω με τις αλλες....πραγματικα ηταν κατι πολυ δυνατο και ομορφο...φαντασου οτι χωριζω απο την μια κοπελα π ημουν ερωτυεμενος και σκεφτομουν ,δεν προκειται να ξαναερωτευτω τοσο ποτε...και ομως οχι μονο ερωτευτηκα αλλα πιστευω εζησα κατι πολυ δυνατο.......

Senior Member
    Εγώ μία φορά συμφωνω με τον ελις αλλά το πάω ένα βήμα παραπέρα...οι άνθρωποι δεν αγαπούν. Άντρες, γυναίκες, απατσι ελικόπτερα...το ίδιο είναι. Τώρα το τι ονομάζει ο καθένας αγάπη ειναι μία άλλη ιστορία. Και ακριβώς επειδή μπορεί καθένας να το ορίσει όπως γουσταρει σημαίνει ότι στην ουσία δεν έχει υποσταση, δεν υπάρχει, είναι μία σαλάτα από διάφορα πράγματα βιωματα και συναισθήματα χωρίς καμία ουσία. Και τι έγινε και τι σκάνε όλοι εδώ μέσα αλλος επειδή το ψάχνει άλλος επειδή νομιζει το έχασε και τι είχαμε τι χάσαμε τελοσπαντων στην τελική...τώρα γιατί πιασατε συζήτηση για έρωτες και καψουρες δε ξέρω. Αλλά συμφωνω με τη Μαρια Ελενη κι εγώ. Αν μπορούμε καν να μιλήσουμε για τον "άνθρωπο της ζωής σου"...ή ζωή είναι τόσο μεγάλη και απρόβλεπτη. Ο άνθρωπος σου είσαι εσύ. Πάντως ναι, ένας άνθρωπος με τον οποίο ταιριάζεις δεν είναι απαραίτητα και ο έρωτας της ζωής σου. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν τον ερωτεύεσαι καν. Επίσης πιστευω δεν ερωτεύονται όλοι. Δεν τους ερωτεύονται όλους. Άλλοι ερωτεύονται αλλά δε βρίσκουν ποτέ τον άνθρωπο τους. Άλλοι τον βρισκουν αλλά τελικά δεν είναι ο άνθρωπος τους. Βασικά τι στο πουτσο λέμε μιλάμε για "the one" φάση και τέτοια; Λολ...Τεσπα. Μόνο ενθουσιασμος υπάρχει. Ενθουσιασμός και κάποια άλλα πράγματα που σε κανουν να νιώθεις ωραια και να γίνεται το κλικ. Αυτό αμα συνδυαστεί και με την ψυχολογικη ανάγκη κάποιου να "βρει τον άνθρωπο του" , τσουπ, δένει το γλυκό. Νομίζει τον βρήκε. Και όσοι σκατε για χαμενες αγάπες και τέτοια τσιλαρετε, απωθημένο λέγεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    για να να ειναι καποιος ανθρωπος της ζωης σου ,δεν εχει σημασια ποσα χρονια εζησες μαζι του...ουτε ποσα εκανες μαζι του...αλλα τι ενιωσες.....καταλαβες τι σ λεω?διαφωνουμε :p
    εγω μεχρι τωρα εχω ερωτευτη 3 φορες..... η μια ομως δεν τις συγκρινω με τις αλλες....πραγματικα ηταν κατι πολυ δυνατο και ομορφο...φαντασου οτι χωριζω απο την μια κοπελα π ημουν ερωτυεμενος και σκεφτομουν ,δεν προκειται να ξαναερωτευτω τοσο ποτε...και ομως οχι μονο ερωτευτηκα αλλα πιστευω εζησα κατι πολυ δυνατο.......
    Διαφωνούμε.. αλλά φίλε αφού ένιωσες έτσι για άνθρωπο σε συγχωρώ..:P έχεις ψυχή και αυτό μετράει πολυ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγώ μία φορά συμφωνω με τον ελις αλλά το πάω ένα βήμα παραπέρα...οι άνθρωποι δεν αγαπούν. Άντρες, γυναίκες, απατσι ελικόπτερα...το ίδιο είναι. Τώρα το τι ονομάζει ο καθένας αγάπη ειναι μία άλλη ιστορία. Και ακριβώς επειδή μπορεί καθένας να το ορίσει όπως γουσταρει σημαίνει ότι στην ουσία δεν έχει υποσταση, δεν υπάρχει, είναι μία σαλάτα από διάφορα πράγματα βιωματα και συναισθήματα χωρίς καμία ουσία. Και τι έγινε και τι σκάνε όλοι εδώ μέσα αλλος επειδή το ψάχνει άλλος επειδή νομιζει το έχασε και τι είχαμε τι χάσαμε τελοσπαντων στην τελική...τώρα γιατί πιασατε συζήτηση για έρωτες και καψουρες δε ξέρω. Αλλά συμφωνω με τη Μαρια Ελενη κι εγώ. Αν μπορούμε καν να μιλήσουμε για τον "άνθρωπο της ζωής σου"...ή ζωή είναι τόσο μεγάλη και απρόβλεπτη. Ο άνθρωπος σου είσαι εσύ. Πάντως ναι, ένας άνθρωπος με τον οποίο ταιριάζεις δεν είναι απαραίτητα και ο έρωτας της ζωής σου. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν τον ερωτεύεσαι καν. Επίσης πιστευω δεν ερωτεύονται όλοι. Δεν τους ερωτεύονται όλους. Άλλοι ερωτεύονται αλλά δε βρίσκουν ποτέ τον άνθρωπο τους. Άλλοι τον βρισκουν αλλά τελικά δεν είναι ο άνθρωπος τους. Βασικά τι στο πουτσο λέμε μιλάμε για "the one" φάση και τέτοια; Λολ...Τεσπα. Μόνο ενθουσιασμος υπάρχει. Ενθουσιασμός και κάποια άλλα πράγματα που σε κανουν να νιώθεις ωραια και να γίνεται το κλικ. Αυτό αμα συνδυαστεί και με την ψυχολογικη ανάγκη κάποιου να "βρει τον άνθρωπο του" , τσουπ, δένει το γλυκό. Νομίζει τον βρήκε. Και όσοι σκατε για χαμενες αγάπες και τέτοια τσιλαρετε, απωθημένο λέγεται...
    Ακριβώς ο άνθρωπος της ζωής μας είμαστε εμεις.. Συμφωνώ! και πραγματικα χαλασαμε το θέμα του Elis.. δικιο! το κοβω λοιπον!

Senior Member
    Διαφωνούμε.. αλλά φίλε αφού ένιωσες έτσι για άνθρωπο σε συγχωρώ..:P έχεις ψυχή και αυτό μετράει πολυ :)
    μ δινεις αφεση?:p
    να σε καλα...
    βασικα αυτο π ενιωσα και να ηθελα δεν μπορω να το περιγραψω....κρατησε 3 χρονια :)

Senior Member
    Νatalia συμφωνω απολυτα!!!! ενα απο τα ωραιοτερα ποστς που εχω διαβασει εδω μεσα!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    οι άνθρωποι δεν αγαπούν. Άντρες, γυναίκες το ίδιο είναι.
    και να συμπληρωσω....
    Δεν αγαπουν γιατι ψαχνουν καποιον-α που θα χωρεσει και θα ικανοποιησει τις αναγκες τους!!!
    Το ζητουμενο δεν ειναι ο/η αλλος/η αλλα η αντανακλαση μου πανω στον/ην αλλο/η...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μ δινεις αφεση?:p
    να σε καλα...
    βασικα αυτο π ενιωσα και να ηθελα δεν μπορω να το περιγραψω....κρατησε 3 χρονια :)
    ναι εγώ και ο πάπας...!!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    και να συμπληρωσω....
    Δεν αγαπουν γιατι ψαχνουν καποιον-α που θα χωρεσει και θα ικανοποιησει τις αναγκες τους!!!
    Το ζητουμενο δεν ειναι ο/η αλλος/η αλλα η αντανακλαση μου πανω στον/ην αλλο/η...
    φυσικα και αγαπουν...

την ανιδιοτελη αγαπη δεν την εχετε ακουσει?
    εγω την εχω νιώσει αρα το πιστευω.......
    οι αναγκες ειναι αλλο...

Senior Member
    Μάρα, αυτό σε πρώτο επίπεδο είναι βασικό, το να ερωτευθείς τον αλλό πηγάζει από την αναγκη να δεις το ειδωλο σου στον άλλο, εξ'ου και ο θαυμασμός. μετά όμως η αγάπη είναι έρχεται χωρις συγκεκριμένους λόγους. Ερωτεύθηκα τον αντρα μου γιατί εχει ομορφα μάτια αλλα τον αγαπώ ακόμα και για την ατελείωτη γκρίνια του.

Senior Member
    ναι εγώ και ο πάπας...!!! :P
    παπαδιακο θα σ φωναζω :p

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    . Ερωτεύθηκα τον αντρα μου γιατί εχει ομορφα μάτια αλλα τον αγαπώ ακόμα και για την ατελείωτη γκρίνια του.
    Αχ τι ωραίο......

Senior Member
    Δεν διαβασα τα μηνυματα , αλλα ας ξεχωρισουμε δυο πραγματα ισως : Τον ερωτα απο την αγαπη. Αν κρινουμε το πως αγαπανε οι περισσοτερες μαναδες τα παιδια τους θα ελεγα οτι οι γυναικες αγαπανε και πολυ μαλιστα.
    Σιγουρα μεσα στη πληθωρα χαρακτηρων παντα βρισκεις εξαιρεσεις , αλλα ο κανονας ειναι οτι αγαπανε.

Οσο για τον ερωτα , ναι θα ελεγα οτι ερωτευονται , καψουρευονται και ειναι μες την τρελλη χαρα οσο διαρκει αυτο το συναισθημα. Καποια πραγματα δεν ειναι ευκολο να τα υποκριθεις.

Βεβαια τοσοι χαρακτηρες, παλι θα υπαρχουν εξαιρεσεις.

Εαν με ρωτησεις παλι εαν οι γυναικες αγαπανε περισσοτερο ή λιγοτερο σε αναλογια με τους αντρες ... αυτο μαλλον δυσκολο να απαντηθει. Γιατι φυσικα περα απο τη πολυποικιλια χαρακτηρων , ο αντρικος εγκεφαλος ειναι αρκετα διαφορετικος απο το γυναικειο. Μιας και γενιομαστε ολοι με εναν εγκεφαλο ολο και ολο :P , τρεχουμε προσομοιωσεις για να καταλαβουμε τους αλλους ...και οι γυναικες προσπαθουν να καταλαβουν τους αντρες και οι αντρες τις γυναικες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εαν με ρωτησεις παλι εαν οι γυναικες αγαπανε περισσοτερο ή λιγοτερο σε αναλογια με τους αντρες ... αυτο μαλλον δυσκολο να απαντηθει. Γιατι φυσικα περα απο τη πολυποικιλια χαρακτηρων , ο αντρικος εγκεφαλος ειναι αρκετα διαφορετικος απο το γυναικειο. Μιας και γενιομαστε ολοι με εναν εγκεφαλο ολο και ολο :P , τρεχουμε προσομοιωσεις για να καταλαβουμε τους αλλους ...και οι γυναικες προσπαθουν να καταλαβουν τους αντρες και οι αντρες τις γυναικες.
    Σωστη τοποθετηση , αλλιως αγαπανε οι γυναικες , αλλιως αγαπανε οι αντρες ................οι αντρες , ειμαστε πιο απλα οντα , οι γυναικες οχι , πολυ δυσκολο , εως αδυνατον να τις καταλαβεις , νεωτερος νομιζα οτθι τις καταλαβαινα , τωρα μεγαλυτερος , ανακαλυπτω οτι δεν ειχα καταλαβει τιποτα , και ειχα πολλα παρε-δωσε με γυναικες , σε φιλικο και μη επιπεδο ...........

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456