Διακοπή χαπιών? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Junior Member
    Καλησπέρα Jaded! ...

Μακάρι και το εύχομαι με την προσωπική μου εμπειρία και τοποθέτηση να βοηθώ έστω και έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει παρόμοιας φύσεως θέματα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός του forum, να μοιραζόμαστε εμπειρίες για το "καλό" μας!

Μην σε φοβίζει η καινούρια σου ζωή, αγκάλιασέ την, και κυρίως φρόντισε να έχεις γύρω σου τα σωστά άτομα!
    Η επιλογή του/της κατάλληλου/λης συντρόφου είναι ένα θέμα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθότι θα ακούσεις πολλά...- αυτό τουλαχιστον βίωσα εγώ. Μην ξεχνάς πως πολύς κόσμος έχει σήμερα πλέον τετοια θέματα κι όσοι τα σνομπάρουν μάλλον υστερούν σε αντίληψη.... Αυτό που εμένα μου συνέβη κι ακόμα αντιμετωπίζω είναι πως νιώθω μειονεκτικά στο σύνολο... οπότε σου εύχομαι μιας και βρίσκεσαι στην αρχή, από όσο κατάλαβα, να το διαχειριστείς σωστά και να μην αισθανθείς έτσι ούτε στιγμή!

Καλή δύναμη και καλό δυναμικό ξεκίνημα στην κάθε σου μέρα!! :)

Quote Originally Posted by akrogialies_deilina View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούρια εδώ.

Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιες απόψεις από προσωπικές εμπειρίες για το τί συμβαίνει σε μια διακοπή χαπιών που όμως παρακολουθείται και γίνεται με συνεργασία ψυχίατρου;
    Υπάρχει στ αλήθεια γιατρός που το υποστηρίζει αυτό;

Προσωπικά, μετά από κάποια απόπειρα να κόψω απότομα την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνα μόνη μου κατέληξα στο να νοσηλευτώ.

Αποτελούν τελικά τα χάπια αναγκαίο κακό που θα μας ακολουθεί σε όλη μας την ζωή ή μήπως πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο κόσμος όλος έχει φρικάρει και κουβαλάει μια δόση τρέλας, και μέσα σε αυτόν τον χαμό προσπαθούμε εμείς να συνυπάρξουμε αρμονικά έχοντας επίγνωση μιας πάθησης που όλοι λίγο πολύ την έχουν αλλά λίγοι πληρώνουν το τίμημα της γνώσης της;

Δεν ξέρω.... μερικές φορές θέλω απλά να ζήσω όπως πρώτα... χωρίς χάπια. αυτό.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
    TO 1% EXEI MONO AYTHN THN TRELA OI YPOLOIPOI THN EXOYN KAΠΩΣ ΜΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 1%.Κ ΕΜΕΝΑ με πιανει παραπονο μερικες φορες που παιρνω χαπια ενω οι αλλοι συνηθως οχι.αλλα τι να γινει ειναι αναγκαιο κακο.ακομη και ο γιατρος να με πει να τα κοψω δεν τα κοβω τελειως.και φυσικα οταν κοβονται αποτομα πεφτουν καθετα οι ψυχικες μας αντιστασεις αφου ειναι εθιστικοτατα...

Junior Member
    οκ ΔΗΜΗΤΡΗΣ σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Για να μιλάς με νούμερα κάπου θα βασίζεσαι....

Καλή συνέχεια

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345