Results 16 to 29 of 29
Thread: Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ
-
10-11-2016, 21:29 #16
Γενικά είχα μια μακροχρόνια ακόμα σχέση κοντά στα 7 χρόνια. Δεν ερωτεύομαι ευκολα αλλά και δεν ξε-ερωτευομαι εύκολα. Δε μπορώ προς το παρόν να τον δω σαν ξένο. Ακόμα νιώθω πως υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας. Φυσικά και δεν θα του μιλήσω όμως γιατί ξέρω πως θα είναι σαν να τον επιβεβαιώνω και να του λέω "κοιτα είχες δίκιο, δώσμου μια ευκαιρία " όχι θίχτηκε ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά μου. Το άλλο που χω να πω είναι ότι με τον κολλητό όλα μέλι γάλα. Αδερφός, φυσικά και δεν κράτησε κακία σε εκείνον που του την χάλασε μαζί μου αλλά εθεάθησαν μαζί να γελάν και να πίνουν . Απορώ με τον εαυτό μου πως κάθομαι και ασχολούμαι ξανά ?
- 10-11-2016, 22:06 #17
10-11-2016, 22:27 #18
Να σε ρωτήσω εγω κατι αλλο, γιατι χωρήσατε εξαρχής και μαλιστα με δικη σου απόφαση; Δηλαδη πιο συγκεκριμένα ποιοι ηταν οι λόγοι που σε οδήγησαν σ' αυτη την απόφαση;
10-11-2016, 23:22 #19
Ημουν πολυ ερωτευμένη μαζί του. Το τελευταίο διάστημα όμως άρχισα να βλέπω τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Η σχέση μου είχε περιέλθει σε μια συνεχόμενη ρουτίνα. Δούλευε ασταμάτητα χωρίς να έχει ποτέ του λεφτά. Έδινε σχεδόν όλα του τα χρήματα στην οικογένεια του. Η διαχείριση του νοικοκυριού τους ήταν άστα βράστα και εγώ καλούμουν να είμαι συνεχώς ο σάκος του μποξ. Είχε νεύρα ξεσπούσε πάνω μου... δούλευε και δε του έφταναν τα λεφτά έφταιγα εγώ που δεν τον καταλάβαινα. Πήγαινε η μάνα διακοπές ούσα άνεργη και έστελνε αυτός λεφτά .... έγω δεν είχα λόγο να πω κάτι. Είχα βαρεθεί να είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά και ένιωθα ότι δεν ήμουν ειλικρινής μέσα στη σχέση μου. Ηθελα να του πω τι με πείραζε ακριβώς αλλά δεν ήξερα με ποιον τρόπο να του τα πω χωρίς να τον σιχτηρίσω Ετσι χώρισα και είχα βρει την ησυχία μου μέχρι που το συνεχόμενο μαρκάρισμα με έβαλε πάλι σε δευτερες σκέψεις!!
11-11-2016, 09:19 #20
Ωπα,ο πρωην σου ηταν χοντρομαλακας απο αυτα που μας λες,αλλα για αυτο που γραφεις εδω δεν μπορεις να τον κατηγορησεις.
Κανεις δεν επιλεγει να δουλευει για λιγα χρηματα,ουτε σε πεφτει λογαριασμος που δινει τα λεφτα του απο τη στιγμη που δεν εχετε κοινο νοικοκυριο αρα ειναι δικη του αποφαση.Ισα ισα ηταν αξιεπαινο που στηριζε την οικογενεια του.
Οσο για το μαρκαρισμα,απλως καβατζα ψαχνει,μην ασχολεισαι και μην χανεις το χρονο σου αλλο.Περνανε τα χρονια.
11-11-2016, 10:55 #21
θα συμφωνησω με τον αλαφροισκιωτο.
βεβαια , η κοπελα εκανε αυτο που επρεπε.
δεν της αρεσε η σταση του κι απομακρυβθηκε. δεν απαιτησε να αλλαξει την σταση του.
αυτο που δεν εκανε καλα, ειναι το οτι επανηρθε και το οτι βασανιζεται τωρα.
αστον να παει στο καλο, βρε καλη μου.
βρες κατι καλυτερο. βουλιαζει ο κοσμος απο ανδρες ελευθερους!!! ξυπνααααα!!!
11-11-2016, 12:11 #22
Φυσικα κι ειναι αξιεπαινο να βοηθας την οικογενεια σου. Δεν αντιλεγω σε αυτο... Αλλα να σε ρωτησω κατι οταν η μανα ειναι ανεργη και δουλευει ο γιος της δυο και τρεις δουλειες και παιρνει εκεινη τα χρηματα για να παει διακοπες και να παει το αλλο παιδι της εκπαιδευτικα ταξιδια εσυ το θεωρεις σωστο αυτο? Το γεγονος οτι δεν εχω λεφτα και παιζω στοιχημα 100 ευρω τον Ολυμπιακο ειναι εξισου δικαιολογημενο? Δε νομιζω. Προσωπικα δεν ζητησα λουσα και την πολυτελη ζωη προφανως αλλα νορμαλ καταστασεις και μια αλφα κατανοηση. Και στην τελικη δεν ηθελα για τον εαυτο μου να ζω τετοιες αλλοκοτες καταστασεις. Οσον αφορα γιατι μενω ακομα εδω ειναι αλλη κουβεντα. Και προφανως δεν μου ειναι ευχαριστο ολο αυτο αλλα σε στιγμες αδυναμιες λυγιζω.
11-11-2016, 12:26 #23
δεν καταλαβες, ισως.
δεν εχεις καθολου αδικο, αν το συζηταμε σαν συνομιλητες, κρινοντας την σταση ζωης καποιου.
το θεμα ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΖΕΙΤΕ, δεν εχετε κοινο ταμειο, κλπ.
η μονη σταση που μπορεις να κρατησεις ειναι να απομακρυνθεις αν δεν σου κανει (οπως και ειχες κανει στο παρελθον). το να αλλαξει χαρακτηρα η αποψεις η συνηθειες, δεν ειναι δικαιωμα σου.
11-11-2016, 16:11 #24
12-11-2016, 17:01 #25
Συγγνώμη εσύ έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να φταις; Τον χώρισες για ασήμαντο λόγο την πρώτη φορά και πληγώθηκε, εσύ δηλαδή δεν έχεις κάνει λάθη; Στην αγάπη συγχωρούμε υποτίθεται αλλά εσύ ούτε καν γι'αυτό δικαιολόγησε και λίγο την στάση του απέναντί σου. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, πληγώνονται πιο πολύ αυτοί που αγαπάνε και στην προκειμένη περίπτωση αγαπούσε πιο πολύ ο φίλος σου.
12-11-2016, 20:49 #26
Ασήμαντο λόγο δεν ειναι θεωρώ το βρισιμο, να μην σε υπολογίζει ο άλλος να σου μιλάει σα σκουπίδι και να βρίζει σαν μαουνιέρης . Αν τα θεωρείς ασήμαντα αυτα συγγνώμη μάλλον δεν ψάχνουμε το ίδιο επίπεδο σε μια σχέση . Τα οικονομικά προβλήματα δεν με σταμάτησαν απο την σχέση μου προφανώς για αυτο ήμουν και χρόνια μαζι του αλλα όλα σε συνδυασμό με τον τρόπο που τα αντιμετώπιζε. Ξες ποσο άσχημο πράγμα ειναι να σου μιλάει ο άλλος μεσα στον δρόμο
Άσχημα και να αδιαφορεί αν σε κοιτάνε οι γύρω του γιατί άκουσον άκουσον έκανες το τραγικό λάθος να του ζητήσεις το λόγο για πράγματα που έχεις ακούσει . Τον αγαπούσα και τον σκεφτόμουν αλλα δν ξέρω πως να διαχειριστώ την κατάσταση μετα απο το σκηνικό αυτο φίλε μου . Ενώ θελω να τοθ μιλήσω νιώθω και λίγο άκυρα μετα το μπινελίκι του να τον πλησιάσω εγώ .
12-11-2016, 20:52 #27
12-11-2016, 20:54 #28
Ούτε καν !!
12-11-2016, 20:56 #29