Σκεφτομαι συνεχεια τα ΣΜΝ και γενικα ασθενειες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Σκεφτομαι συνεχεια τα ΣΜΝ και γενικα ασθενειες

Καλησπερα σε ολους. Πριν απο περιπου 6 μηνες εκανα σεξ με μια κοπελα που ειχα γνωρισει. Την ηξερα σαν ανθρωπο και γνωριζα πως αν προχωρουσε θα ημουν η δευτερη της ολοκληρωμενη σεξουαλικη επαφη. Η επαφη μας εγινε κανονικα με προφυλαξεις κατα κυριο λογο και μονο για μια στιγμη εντελως ασυναισθητα δεν χρησιμοποιηθηκε. Με το που το καταλαβα αμεσως διεκοψα γιια να φορασω. Απο την επομενη μερα με διαπερνουσε ενας τρελος φοβος και πολλες σκεψεις γυρω απο το ΣΜΝ χωρις να εχω παρουσιασει τους πωτους 3 μηνες τιποτα στο πεος μου και στην γενικοτερη υγεια μου. Απο κει και περα οτι σημαδι υπηρχε κατευθειαν πηγαινε το μυαλο μου σε αυτο το απερισκεπτο λεπτο αλλα παντα περναγε μετα απο λιγες μερες. Και τωρα λοιπον αρκετους μηνες μετα κατι εχει εμφανιστει και φοβαμαι παρα πολυ. Απ την μια ξερω πως ημουν ο δευτερος της και με τον πρωην της ειχαν παντα χρησιμοποιηθει προφυλαξεις και μαλιστα ειχαν επαφη πολυ λιγες φορες. Ειμαι σχεδον σιγουρος που οτι συμβαινει στο σωμα μου ειναι ανεξαρτητο απο αυτο μιας και βιωνω τα τελευταια χρονια παρα πολυ αγχος και πολλες κρισεις πανικου οποτε το αποδιδω σε ψυχοσωματικους λογους. Δεν ξερω τι να κανω να διωξω αυτη την ιδεα απ το μυαλο μου, ακομα κι εξετασεις φοβαμαι πολυ να παω να κανω. Γενικοτερα λοιπον στα θεματα της ασθενειας εχω καταντησει αρρωστοφοβικος μη μποροντας να ηρεμησω. Με την ψυχολογο μου δεν ξερω για τι να πρωτομιλησω ετσι ζηταω και μια επιπλεον βοηθεια απο εσας. Να τονισω πως απο εκεινη την μερα δεν εχω ξανακανει σεξ μια και φοβαμαι παρα πολυ τα νοσηματα.
    Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα επρεπε καπου να τα πω.

Senior Member
    καποτα και σεξ ...
    απλα μην πηδας τις γκομενες που σ καθονται στο δυωρο....γτ ειναι πιθανον να εχουν και καποιο σμν...και επισης και τις κοπελες που ξερεις λιγο και σ ζητανε σεξ χωρις προφυλακτικο.....
    κοψε τις βιζιτες και τα κολ γκιρλ...
    και εισαι οκ

Junior Member
    Το μεγαλο προβλημα ηταν πως ηταν η πρωτη μου και δεν ηξερα πως να το χειριστω. Δεν μου εκατσε στο δυωρο κι απ οσο εμαθα εχει κανει μονο 2 φορες σεξ πριν μονο με εναν και για αυτη την πληροφορια ειμαι σιγουρος. Μετα την τρομαρα που εχω παρει ποτε ξανα σεξ χωρις προφυλακτικο. Απλα σκεφτομαι πως αν ειχα κατι τοσο καιρο μετα θα ειχε φανει πιθανοτατα και κατα 99% δεν εχω κατι απλα το μυαλο μου δεν σταματαει να σκεφτεται. Μεγαλοποιω τα παντα ετσι ειχα κανει και με αλλα θεματα κι ολα αυτα απο τοτε που αρχισαν οι κρισεις

Junior Member
    Δυστυχώς αυτό το πεδίο είναι πολύ ευαίσθητο για άτομα που έχουν φοβίες. Και για'μένα, είναι ΟΚ αυτό. Απλώς πρέπει να βρούμε τεχνικές αντιμετώπισης.. το ρίσκο πάντα θα υπάρχει.. όπως υπάρχει και για κάθε έκθεση σε κάθε ιό.. το να μη κάνεις σεξ όμως δεν είναι η λύση. Τακτικές εξετάσεις πρέπει έτσι και αλλιώς να γίνονται, και εσύ έχεις έναν λόγο παραπάνω. Δε νομίζω να σου φύγει από το μυαλό διαφορετικά. Απλώς μέχρι να σιγουρευτείς θα βλέπεις οτιδήποτε εμφανίζεται στο σώμα σου (τυχαία ενδεχομένως) υπό αυτό το πρίσμα!
    Και άπαξ και έχεις κάτι υπάρχουν και θεραπείες. Όμως πρόσεξε μη το παρακάνεις με τις εξετάσεις. "Ευτυχώς" για τους άντρες, τα συμπτώματα είναι πιο καθαρά και πιο συγκεκριμένα. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά.