Results 1 to 15 of 27
-
10-10-2016, 18:45 #1
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΕΝΙΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΕΟΣ...ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
- 10-10-2016, 18:49 #2
ρε φιλαρακι εχουμε μιλησει σε πανω απο 10 θεματα μαζι..και σε ολα ελεγες οτι ηρθε η ωρα σου να πεθανεις....
ακομα εισαι μια χαρα υγιεστατος γτ σκας?
ειναι παιχνιδια του μυαλου...δλδ μετα απο τοσα χρονια δεν το εχεις καταλαβει αυτο?ειναι ολοφανερο οτι ειναι παιχνιδια....
ΤΟ ερωτημα ειναι γτ δινεις δημασια ακομα σε αυτο?
10-10-2016, 18:54 #3
10-10-2016, 18:58 #4
αμα βρεις καλο γιατρο λυνεται...αγωγη παιρνεις?
10-10-2016, 19:11 #5
10-10-2016, 19:14 #6
η αγωγη οτι ειναι να κανει θα κανει....το θεμα εναι οτι χρειαζεσαι καποια μορφης θεραπεια..δεν ξερω αν κανει η συμπεριφορικη...η καποια αλλαη ..πρεπει να το αντιμετωπεις...τωρα πως συμβουλεψου καποιον γιατρο και ρωτα..πειραματισου κιολας μεχρι να δεις τη δουλευει σε σενα...για μενα ενα πραγμα εχεις να κανεις να καταλαβεις οτι δεν προκειται να πεθανεις εφοσον εισαι και υγιης...
10-10-2016, 19:26 #7
10-10-2016, 19:57 #8
Ακόμα δε βγήκες στη ζωή έχεις ακόμα πολύ δρόμο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-10-2016, 07:27 #9
Ξερω ανθρωπο που ξεπερασε ιδιαις δυναμεις την ΙΔΨ , ειναι δυσκολο , αλλα για να το καταφερει ........ξερεις οτι δεν υπαρχει λογικη , αλλα παρολαυτα , δεν ξεκολλας , το καταλαβαινω , ο παπας , δεν μπορει να καταλαβει τι του λες , πρεπει να βρεις εναν καλο πνευματικο , και ο ψυχολογος , θα βοηθησει , αν ειναι καλος , αν δεν ειναι , μπορει να στα κανει χειροτερα ............παντως , ο ανθρωπος που ξεπερασε μονος την ΙΔΨ , οποια σκεψη τουρχοταν , την ' εδιωχνε ' ως ανεπιθυμητη , καταπιανοταν συνεχεια με κατι , δεν πηρε φαρμακα , προσπαθησε πολυ ομως .................., εγω δεν εχω ιδεα απο αυτην την παθηση , μονο απο περιγραφές , αλλα ξερω οτι ειναι σοβαρο ..........οσο αφηνεσαι στους λογισμους αυτους , τοσο χειροτερο ................
11-10-2016, 09:26 #10
11-10-2016, 09:54 #11
οι παπαδες ειναι για ευχελαια...
ποιο ειναι το περιεργο δλδ που πηγες σε παπα και εγινες χειροτερα?
μην ακους τετοιες σαχλαμαρες.
μονο γιατρο και ψυχοθεραπευτη πρεπει να ψαξεις.
11-10-2016, 10:02 #12
αυτο που λες ισυχει απολυτα κ ειναι η θεραπεια του...
οσο σκεφτομαστε μια ιδεα τοσο αναπτυσσουμε νευρωνες για να εξυπηρετησουν αυτη τη σκεψη..μολις σταματησουμε..εξαφανιζοντα ι κ αυτοι οι νευρωνες κ δεν μπορουν να την στηριξουν.
δλδ...αν ξεκινησεις κ οταν σκεφτεσαι αυτο το κατι που εχει κολλησει κ πεις STOP..κ στη θεση του βαλεις μια εργασια, μια δουλεια, μια αλλη σκεψη εστω..με τις μερες σιγα σγια φθινει.
+ το λαστιχακι στο χερι οποτε κανεις τη σκεψη το τραβας , ή φανταζεσαι η σκεψη να ειναι ανθρωπος που μολις ερχεται ανοιγεις την πορτα του σπιτιου κ της λες "εξω απο εδω τωρα"..
σιγα σιγα αρχιζει κ σταματαει...ειναι ασκησεις συμπεριφοριστικης ψυχοθεραπειας αυτες κ βοηθανε.
οσο σκεφτομαστε κατι τοσο πιο εντονο γινεται.
εγω επειδη κολλησε το μυαλο μυο σε μια σκεψη τον Ιουλιο κ με ταλαιπωρουσε, αρχισα να λεω "ΣΤΟΠ" απο μεσα μου οποτε ερχοταν..με αποτελεσμα μετα απο μερικες μερες να εχει φυγει τελειως.
11-10-2016, 10:13 #13
Δε βρισκεις ενα μαντρα που να σε εκφραζει και να το επαναλαμβανεις συνεχως απο μεσα σου??
Νομιζω διαλογισμος χρειαζεται για να σωπασει το μυαλο!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
11-10-2016, 10:16 #14
Κωνσταντίνος Καβάφης «Ιθάκη»
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
Να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους∙
να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά∙
σε πόλεις Αιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.
Πάντα στον νου σου να ‘χεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει∙
και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θα ‘βγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.
11-10-2016, 10:20 #15
νομιζω οτι το ποιημα ταιριαζει απολυτα ...οποιος καταλαβε καταλαβε..
αν δεν συναντησεις τους κυκλωπας κ τους λαιστρυγονας που ειναι μεσα στη ψυχη σου...δεν θα καταφερεις να φτασεις εκει που θες...κ οταν φτασεις εκει θα καταλαβεις ποσο ομορφη ηταν η διαδρομη τελικα...