ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Ωραία ολα αυτα που λετε ...εμενα αυτο που με πείραξε ειναι η ιδέα οτι οι σκεψεις μου μπορει να ειναι προφητικές ...δεν έχετε ακούσει ποτε αυτο που λενε προφητική σκέψη ;;; εμενα αυτο με τρομάζει

Senior Member
    Πιστευεις δηλαδή οτι οι σκεψεις σου πηγαζουν απο διαισθηση??

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατί κάνεις τοσο πολυ διαλογο με τις σκεψεις σου... αν το εκανα σε εμενα αυτο, θα ειχα διαλυθει !!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    To μυαλό σου μπορείς να το σωπάσεις ή φλυαρεί συνεχώς ????
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    Ωραία ολα αυτα που λετε ...εμενα αυτο που με πείραξε ειναι η ιδέα οτι οι σκεψεις μου μπορει να ειναι προφητικές ...δεν έχετε ακούσει ποτε αυτο που λενε προφητική σκέψη ;;; εμενα αυτο με τρομάζει
    δεν ισχυει.
    ιδεα σου ειναι.
    το πως θα βγει, το ξερει μονο ΚΑΛΟΣ θεραπευτης.

Senior Member
    Φοβάμαι οτι οι σκεψεις μου μπορει να πηγάζουν απο διαίσθηση ...βεβαια όπως εχω πει τις κανω εδω και 5 χρονια τουλάχιστον αυτές τις σκεψεις ...το μυαλό μου όντως φλυαρεί συνεχώς ...εχω χάσει τον έλεγχο

Senior Member
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    Φοβάμαι οτι οι σκεψεις μου μπορει να πηγάζουν απο διαίσθηση ...βεβαια όπως εχω πει τις κανω εδω και 5 χρονια τουλάχιστον αυτές τις σκεψεις ...το μυαλό μου όντως φλυαρεί συνεχώς ...εχω χάσει τον έλεγχο
    με την λογικη μπορω να στο εξηγησω, αλλα δεν σουα ρκει, γιατι αλλου ειναι το προβλημα.
    αδικα αναμασας εδω και ταλαιπωρεισαι, εκει. θεραπεια χρειαζεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με την λογικη μπορω να στο εξηγησω, αλλα δεν σουα ρκει, γιατι αλλου ειναι το προβλημα.
    αδικα αναμασας εδω και ταλαιπωρεισαι, εκει. θεραπεια χρειαζεσαι.
    Σε λίγες μερες εχω ΡΑΝΤΕΒΟΥ και ξεκιναω ...παντως κανω και λογικές σκεψεις ...για παράδειγμα χθες σκέφτηκα οτι ιψδ εχω απο 8 χρόνων ...το κόλλημα με το θάνατο το χω 5 χρονια ...και σκέφτηκα οτι πριν απο αυτα τα 5 χρονια δεν ήμουν ενας άνθρωπος υγιής αλλα ειχα την ιψδ ...ετσι διαπίστωσα οτι υπάρχει μια συνέχεια στο πρόβλημα μου που ξεκινάει απο τα παιδικά χρονια αλλάζει και φτάνει μέχρι σημερα

Senior Member
    Επισης να πω οτι ο παπας με βοήθησε αφου μετα την επίσκεψη μου σ αυτόν ένιωσα για δυο μερες πολυ καλύτερα ...μετα άρχισε να δουλεύει παλι το μυαλό κι ετσι έγινα χειρότερα

Banned
    η σκεψη σου σαφως και δεν ειναι προφητικη... Καθως αφου βλεπεις οτι εφτασε η ωρα σου, αυτο δεν γινεται ποτε... Απλα πρεπει να ξεκολλησεις απο αυτην την ιδεα, οτι οντως σημαινει κατι...Το αγχος δεν βοηθα, γιατι σε κανει να προβληματιζεσαι ολο και περισσοτερο και σε κανει να ασχολεισαι συνεχεια με αυτο...Καπου μεσα σου μπορει να υπαρχουν υποσυνειδητα μηνυματα τα αποια δεν εισαι σε θεση να τα δεςι τωρα ξεκαθαρα... Μηπως ειχες βιωσει ποτε κατι τραγικο με τον θανατο καποιου ατομου? Μηπως φοβασαι τον θανατο για να μην πονεσεις? Μηπως ο θανατος για σενα δεν ειναι το τελος της ζωης αλλα σαν καποια τιμωρια? Αυτα τα ερωτηματα θα πρεπει να τα κανεις στον εαυτο σου, και να δωσεις απαντησεις... Γραψε σε χαρτι, και απαντατα με σκεψη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    η σκεψη σου σαφως και δεν ειναι προφητικη... Καθως αφου βλεπεις οτι εφτασε η ωρα σου, αυτο δεν γινεται ποτε... Απλα πρεπει να ξεκολλησεις απο αυτην την ιδεα, οτι οντως σημαινει κατι...Το αγχος δεν βοηθα, γιατι σε κανει να προβληματιζεσαι ολο και περισσοτερο και σε κανει να ασχολεισαι συνεχεια με αυτο...Καπου μεσα σου μπορει να υπαρχουν υποσυνειδητα μηνυματα τα αποια δεν εισαι σε θεση να τα δεςι τωρα ξεκαθαρα... Μηπως ειχες βιωσει ποτε κατι τραγικο με τον θανατο καποιου ατομου? Μηπως φοβασαι τον θανατο για να μην πονεσεις? Μηπως ο θανατος για σενα δεν ειναι το τελος της ζωης αλλα σαν καποια τιμωρια? Αυτα τα ερωτηματα θα πρεπει να τα κανεις στον εαυτο σου, και να δωσεις απαντησεις... Γραψε σε χαρτι, και απαντατα με σκεψη...
    τι εννοείς υποσεινυδητα μηνύματα που δεν μπορω να δω τώρα ...με μπέρδεψες λιγο...

Banned
    οι ερωτησεις που σε εθεσα τωρα...δες τες και απαντησες τες!! σε μενα δεν χρειαζεται να απαντησεις τιποτα, απλα αναρωτησου αν σου συμβαινει κατι απο τα πιο πανω!

Senior Member
    Α οκ κατάλαβα

Page 2 of 2 FirstFirst 12