να το πω οτι πηγε να με φιλησει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλα μαλλον δεν θα του πω τπτ και δεν θα ξαναβγω αμα ειναι και αυτη μαζι τους....δεν πιστευεις πως ειναι η καλυτερη λυση?
    οχι δεν προκειται να κανω κατι μαζι της....
    αλλα τουλαχιστον αμα ειναι να βγω εγω ο κακος της ιστοριας να μην της ριξω και ενα μανικι?χαχχα πλακα κανω...
    δεν ξέρω τι εννοείς με το 'φίλος". άλλο παρέες και γνωστοί έστω και για χρονια, κι άλλο φίλος κολλητός.
    εγώ σε φίλη κολλητή θα το έλεγα για γνωριμία του ενός μηνα όπως έχουν αυτοί. αν είχαν παιδιά και σκυλιά, δεν ξέρω τι θα έκανα.
    για κατι λιγοτερο απο κολλητη, δεν θα ανακατευομουν, αλλα βεβαια δεν θα σαλιαριζα μαζι του σαν ξελιγωμενη. θα απομακρυνομουν.
    αν δεν σκοπευεις να το πεις, δεν ειναι καλο να μενεις στο περιβαλλον τους. απομακρυνσου.

Senior Member
    Εγω στη θεση σου θα απομακρυνόμουν.
    Θα προφασιζομουν δουλεια δουλεια δουλεια και θα εφευγα απο την παρεα τους.

Να εισαι σιγουρος οτι αυτη, ό,τι εκανε με σενα, θα το κανει και με αλλους!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξέρω τι εννοείς με το 'φίλος". άλλο παρέες και γνωστοί έστω και για χρονια, κι άλλο φίλος κολλητός.
    εγώ σε φίλη κολλητή θα το έλεγα για γνωριμία του ενός μηνα όπως έχουν αυτοί. αν είχαν παιδιά και σκυλιά, δεν ξέρω τι θα έκανα.
    για κατι λιγοτερο απο κολλητη, δεν θα ανακατευομουν, αλλα βεβαια δεν θα σαλιαριζα μαζι του σαν ξελιγωμενη. θα απομακρυνομουν.
    αν δεν σκοπευεις να το πεις, δεν ειναι καλο να μενεις στο περιβαλλον τους. απομακρυνσου.
    3 μηνες την εχει γνωρισει και εχουν σχεση 1μιση μηνα κοντα...
    λοιπον ευτυχως δεν ειναι κολητος μου..αλλα ειναι πολυ καλος φιλος...τον ξερω 4-5 χρονια....
    το θεμα ειναι οτι ειμαστε παρεα και συνηθως βγαινουμε ολοι μαζι ,οποτε για να απομακρυνθω η θα χασω ολη την παρεα,η πρεπει να την σπασω και να αρχισει να ψηνω μια τριαδα να μην βγαινουμε ολοι μαζι με τους αλλους...
    αλλα και παλι πως να απομακρυνθω ολο τηλεφωνα με παιρνει αυτος να βγαινουμε...ποσες δικαιολογιες να του πω?....και επισης οταν παμε για καφε και ειναι και αυτος μας λεει παντα να παμε στις κοπελας του.....
    τι να κανω να φυγω απο την παρεα δλδ?
    αλλα και παλι αυτην δεν μπορω να την δω ξανα νιώθω αβολα και θα φανει πολυ πιστευω

Banned
    κανα τριο παιζει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εγω στη θεση σου θα απομακρυνόμουν.
    Θα προφασιζομουν δουλεια δουλεια δουλεια και θα εφευγα απο την παρεα τους.

Να εισαι σιγουρος οτι αυτη, ό,τι εκανε με σενα, θα το κανει και με αλλους!
    ναι αλλα δεν θελω να χασω την παρεα μου..τωρα αμα δεν βγαινω με αυτον δεν με πολυνοιαζει...αλλα να χασω και ολη την παρεα?

Senior Member
    ναι αλλα δεν θελω να χασω την παρεα μου..τωρα αμα δεν βγαινω με αυτον δεν με πολυνοιαζει...αλλα να χασω και ολη την παρεα?
    ναι καταλαβαινω...και δικαιολογημενο αυτο που λες!

Αλλά παντα βγαινετε οοοοολοι μαζι, πακετο??
    αυτος δεν βγαινει μονος με δαυτην?? την κουβαλαει παντα μαζι του?? και αμα ειστε αντροπαρεα, που ξερεις αν εχει ριχτει και σε αλλους φιλους σας??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    κοιτα.. μπορει να μην το ξεκινησες εσυ, αλλα δεν της το εκοψες.
    σε αυτο εχεις ευθυνη.
    αν ειστε παρεα που δεν θελεις να χασεις, αλλα ουτε θελεις να κανεις πουστιες, λες στην κοπελα " τι ειναι αυτα που λες κι αυτα που κανεις, τα εχεις με τον ταδε και ξερεις οτι ειναι φιλος μου. δεν ειμαι κανενας απελπισμενος να τριβομαι με την φιλη , φιλου μου. κι αν το επαναλαβεις θα του το πω.ΜΑΖΕΨΟΥ". δεν ειδα να της λες και τπτ ιδιαιτερο, μαλλον κολλακευεσαι θα ελεγα..
    εκτος να δεν εγιναν ακριβως οπως τα ειπες, οποτε δεν μπορω να πω.

Senior Member
    ναι καταλαβαινω...και δικαιολογημενο αυτο που λες!

Αλλά παντα βγαινετε οοοοολοι μαζι, πακετο??
    αυτος δεν βγαινει μονος με δαυτην?? την κουβαλαει παντα μαζι του?? και αμα ειστε αντροπαρεα, που ξερεις αν εχει ριχτει και σε αλλους φιλους σας??
    οχι δεν βγαινουμε παντα ολοι μαζι....αλλα π.χ μπορει να ειμαι εγω με αλλους δυο..και ο ενας να παρει τηλ,μετα ο αλλλος τηλ και να μαζευτουνε..
    βγαινει....οχι δεν την κουβαλαει παντα...
    αντροπαρεα ειμαστε...παιζει δεν ξερω αμα εχει ριχτει και σε αλλους.για την ιστορια ας πουμε ομως οτι ειμαι ο ποιο ωραιος στην παρεα...γι αυτο δεν ξερω αμα εχει ριχτει σε αλλους η μονο σε μενα........λες να ψαρεψω και τους αλλους?
    και φαντασου να την γλεντανε ομαδικος δυο-τρεις απο την παρεα και εγω να ειμαι ο μαλακας που την γειωσε χαχαχα

Senior Member
    κοιτα.. μπορει να μην το ξεκινησες εσυ, αλλα δεν της το εκοψες.
    σε αυτο εχεις ευθυνη.
    αν ειστε παρεα που δεν θελεις να χασεις, αλλα ουτε θελεις να κανεις πουστιες, λες στην κοπελα " τι ειναι αυτα που λες κι αυτα που κανεις, τα εχεις με τον ταδε και ξερεις οτι ειναι φιλος μου. δεν ειμαι κανενας απελπισμενος να τριβομαι με την φιλη , φιλου μου. κι αν το επαναλαβεις θα του το πω.ΜΑΖΕΨΟΥ". δεν ειδα να της λες και τπτ ιδιαιτερο, μαλλον κολλακευεσαι θα ελεγα..
    εκτος να δεν εγιναν ακριβως οπως τα ειπες, οποτε δεν μπορω να πω.
    μα την εσπρωξα πολυ δυνατα την δευτερη φορα π πηγε να με ξαναφιλησει....
    της να της πω εκεινη την ωρα?μ ειχαν κοπει τα ποδια...σκεφτονουν ειναι ολοι εδω και η ******* με κυνηγαει μπροστα τους?δεν εβγαινε μιλια....
    κοιτα αμα δεν κανω με αυτον παρεα ενταξει δεν μ πολυνοιαζζει αλλα δεν θελω να χασω ολη την παρεα μου χωρις λογο.....

Senior Member
    μα την εσπρωξα πολυ δυνατα την δευτερη φορα π πηγε να με ξαναφιλησει....
    της να της πω εκεινη την ωρα?μ ειχαν κοπει τα ποδια...σκεφτονουν ειναι ολοι εδω και η ******* με κυνηγαει μπροστα τους?δεν εβγαινε μιλια....
    κοιτα αμα δεν κανω με αυτον παρεα ενταξει δεν μ πολυνοιαζζει αλλα δεν θελω να χασω ολη την παρεα μου χωρις λογο.....
    την ωρα εκεινη που εξεπλαγης, λογικο να μην σκεφτηκες τι πρεπει να πεις, αλλα μετα, μπορουσες και μπορεις ακομα να την πιασεις και να της μιλησεις , να καταλαβει οτι δεν το θελεις αυτο που γινεται και την θεωρεις απαραδεκτη. οσο δεν της το ξεκοβεις ξεκαθαρα, της δινεις το μηνυμα "τραβατε με κι ας κλαιω", οτι κολακευεσαι δηλαδη.

η ανδρικη γνωμη (του δικου μου) λεει οτι το λες αμεσα στον φιλο σου, αλλιως τι φιλος εισαι.
    αν το μαθει στο μελλον οτι ειναι .... η κοπελα κι εσυ ηξερες και δεν μιλουσες, θα σε κανει περα. ασε, που οσο το καθυστερεις, εκει ειναι που θα κατηγορηθεις ειτε οτι τα θελες ειτε οτι εσυ την προκαλεσες. αν σε εκθεσει η κοπελα, ο φιλος θα πει οτι αν εισαι ειλικρινης, θα του μιλουσες εγκαιρως.
    κατοπιν εορτης, δειχνει ενοχή.
    Last edited by Remedy; 12-10-2016 at 13:11.

Senior Member
    Λοιπον μετα απο πολυ σκεψη θα του το πω....τον πηρα τηλ και του ειπα θα περασω απο το μαγαζι που δουλευει να πιουμε κανα μπιρακι...

πραγματικα θελω να δω τι θα γινει..χααχαχχα
    τι προλογο να κανω? θα αρχισω λεγοντας μπορεις να ξεχωρισεις μια ******* απο μια νορμαλ κοπελα? η μαζεψε την ******* σου γτ με κυνηγαει? η να του πω ,τι θα εκανες αν η κοπελα σου την επεφτε σε μενα(σαν ερωτηση αυτο)και μετα να μπω στο θεμα?

Senior Member
    Μπορεις να πεις

Πως εισαι? πως περνας στη σχεση σου? Καλη κοπελα? την ξερεις καιρο? την οικογενεια της την γνωρισες? κλπ
    Ξερεις.......... προχθες που ειχαμε βγει, εκει που επινα το ποτο μου, μου ζητησε να χορεψουμε, και ενιωσα αβολα/αμηχανα. Δεν ηξερα τι να κανω. Ακομα δεν ξέρω τι να πω. Αλλα δεν θελω να ξαναβρεθω σε τετοια θεση...Καταλαβες?

Senior Member
    η ανδρικη γνωμη (του δικου μου) λεει οτι το λες αμεσα στον φιλο σου, αλλιως τι φιλος εισαι.
    αν το μαθει στο μελλον οτι ειναι .... η κοπελα κι εσυ ηξερες και δεν μιλουσες, θα σε κανει περα. ασε, που οσο το καθυστερεις, εκει ειναι που θα κατηγορηθεις ειτε οτι τα θελες ειτε οτι εσυ την προκαλεσες. αν σε εκθεσει η κοπελα, ο φιλος θα πει οτι αν εισαι ειλικρινης, θα του μιλουσες εγκαιρως.
    κατοπιν εορτης, δειχνει ενοχή.
    Ποιά ενοχή μωρέ,έχει κάνει κάτι το παιδί για να κατηγορηθεί;
    Ας κάνει ότι νομίζει,εγώ πάντως δεν θα το έλεγα .

Senior Member
    και εγω αυτο πιστευω οτι θα βγω ο κακος της υποθεσης....
    λες να του απλα εχε το0 νου σου στην κοπελα σου γτ μου φενεται ανοιχτη με τους αντρες?η να μην πω τιποτα και απλα να τους αποφευγω?
    Υποτίθεται ότι θα το ξεκόψεις της κοπέλας,δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς απ'όλη την παρέα.
    Αν και εμένα μου φαίνεται ότι σου αρέσει όλο αυτό και κολακεύεσαι....δε χρειάζεται τόσο εκτενης συζήτηση για ένα τέτοιο θέμα.
    Οτι νομίζεις κάνε,εσύ θα αποφασίσεις στο τελος!

Senior Member
    Μπορεις να πεις

Πως εισαι? πως περνας στη σχεση σου? Καλη κοπελα? την ξερεις καιρο? την οικογενεια της την γνωρισες? κλπ
    Ξερεις.......... προχθες που ειχαμε βγει, εκει που επινα το ποτο μου, μου ζητησε να χορεψουμε, και ενιωσα αβολα/αμηχανα. Δεν ηξερα τι να κανω. Ακομα δεν ξέρω τι να πω. Αλλα δεν θελω να ξαναβρεθω σε τετοια θεση...Καταλαβες?
    εχω κανονισει να παω απο το μαγαζι του να πιουμε μπυρες....και δεν φωναζω κανεναν αλλον..πριν λιγο ελεγα θα του το πω αλλα παλι αλλαξα γνωμη θα δω την ωρα που θα παω...

καλο αυτο που λες...αλλα εγω δεν κρατιεμαι σε τετοια θεματα.....το μαζεψε την ******* που εχεις λες να ειναι υπερβολη?

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast