Results 136 to 149 of 149
Thread: να το πω οτι πηγε να με φιλησει?
-
18-10-2016, 12:41 #136
παρατηρησα ποσο περιεργο ηταν το timing στην ιστορια που μας διηγηθηκες.
εξελισσοταν καποιους μηνες και μολις μας την διηγηθηκες την επομενη μερα εκανες την συναντηση μαζι τους, σου ειπαμε ολοι ποσο αδιεξοδη κατασταση μας φαινεται, και τη μεθεπομενη τον χωρισε.... μα καλα, μας διαβαζει?:p
- 18-10-2016, 12:47 #137
18-10-2016, 12:53 #138
τι να σε πω τζανεμ.
εμενα μου φανηκε σαν τις ιστοριες που εβγαζες εδω απ το μυαλο σου.
οτι σε θελουν και σε κυνηγανε οι γυναικες του φορουμ.
σε ολη την περιγραφη αδιαφροουσες πληρως για τον φιλο και μας τονιζες ποσο ομορφο θεωρεις τον εαυτο σου και ποσο δεν μπορεσε να αντισταθει η γυναικα του φιλου σου...
και ξαφνικα .. τον χωρισε..
18-10-2016, 12:55 #139
ναι ε βγαζω ιστοριες απο το μυαλο μ?και για ποιο λογο να τισ γραψω εδω?
καλα δεν ειπα ποτε οτι με κυνηγανε οι γυναικες του φορουμ...και ουτε θα ηθελα κατι τετοιο...δλδ τι να μ αρεσουν π.χ οπως εσυ η ψυχικα διατταραγμενες γυναικες?
και τι να κανω ρε ρεμεντι αμα τον χωρισε?εγω φταιω? να ελεγα οτι δεν τον χωρισε?
18-10-2016, 12:59 #140
ε τοτε γιατι τους κανεις συνεχως τον ομορφο και τον εμπειρο αφου δεν σε ενδιαφερουν και τις θεωρεςι διαταραγμενες??
ολο παινευεσαι μονος σου. ασε κανεναν αλλον να σε παινεψει. μονος σου δεν πιανεται..:rolleyes:
γιατι επλαθες ιστοριες οπου σε κυνηγουσαν και σε γουσταραν?
περα απ ολα αυτα, αν τις θεωρεις διαταραγμενες, τοτε θεωρεις και τον εαυτο σου διαταραγμενο.
αρα γιατι να μην τις θελεις?αν εισαι εσυ διαταραγμενος, τι να σε κανει μια αδιαταρακτη?:p
για την ιστορια σου, μεχρι τον χωρισμο την ψιλοπιστεψα. εκει που τον χωρισε ακριβως μολις ειπες εσυ οτι θα τον χωρισει σιγουρα, μου φανηκε πολυ ψευτικη...
18-10-2016, 13:07 #141
χααχχαχα για αρχη ρεμεντυ δεν με νιαζει αν την πιστεψες η οχι να σου πω την αληθεια....
2ον ρεμεντυ επειδη μαλλον εσυ δεν εχεις ζησει τπτ στην ζωη σου ,σου φαινονται ολα περιεργα για αυτο δεν φταιω εγω....
Για τις ιστοριες να φανταστω μιλας τοτε που γραφαμε για πλακα?το παιχνιδι? ε αμα θες βγαλε συμπερασματα απο εκει ,δεν εχω θεμα...
και τον εαυτο μ τον θεωρω ψηλοδιαταραγμενο..και αυτο τι σημαινει?οτι θα εκανα σχεση με μια κοπελα που ειναι και αυτη?μπα
επισης ζησε λιγο ρεμεντυ να δεις την γινεται εξω στον κοσμο ,μπας και δεν σ φενεται περιεργο...να μαθεις και εσυ....γυναικα εισαι να φανταστω?αντρα εχεις γνωρισει ποτε?
μπορω να σ πω ιστοριες απο την παρεα μ και απο εμενα που ουτε θα περνανε απο το μυαλο σου...
αυτο τι σημαινει οτι ειναι ψευτικες ?οχι..π.χ ειναι δυο φιλοι μου διακοπες.......πανε σ ενα νησι ....και ετσι οπως ειναι στο δωματιο ζηταει ο ενας απο τον αλλον το κινητο να παρει τηλ...και τελικα βλεπει μεσα στο κινητο να κανει σεξ με την γκομενα τ ο αλλος.....σ φενεται περιεργη?
18-10-2016, 13:19 #142
πολυ λογικο στα 23 σου να μου μιλας εμενα, για εμπειριες :):):)
οσο λογικα και ολα τα αλλα που λες.
η ιστορια σου δεν ειναι καθολου περιεργη και καθολου ασυνηθιστη. δεν με καταλαβες.
φαινεται ψευτικη γιατι την ειπες για να δειξεις οτι αρεσες σε αυτηνν την κοπελα. γιατι οπως μονος σου καρφωθηκες τελικα, για τον φιλο σου καθολου δεν ενδιαφερεσαι.
κι αυτο συναδει με οτι κανεις συνεχως εδω.
λες ποσο ομορφος θεωρεις οτι εισαι και ποσο ακαταμαχητος.
συνηθως οσοι το λενε , δεν ειναι...
οσο για τις διαταραχες, αν δεν θες εσυ που αυτοαποκαλεισαι διαταραγμενος, μια με το ιδιο προβλημα, γιατι να σε θελει μια υγιης?δεν θα προτιμησει τον υγιη?
η τελευταια ιστορια, δεν μου φανηκε περιεργη. γιατι να μου φανει?
με εχεις δει ποτε να φλερταρω εδω μεσα? ειμαι δεσμευμενη νικακι εδω και καιρο.
18-10-2016, 13:26 #143
1ον δεν ειμαι 23..δεν ξερω απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα...
2ον οι εμπειριες δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενες με την ηλικια....οσο και να εισαι....φανταζομαι καμια 40αρια...?
χααχχααχχααχαχ ενταξει μ επιασε γελιο...
καλα ρεμεντυ οκ...αληθεια γελαω χαχαχα..δεν σ κραταω κακια παντως
το κανω συνεχεια ε?με συγχωρεις θα μ ξεφευγει :p
ενταξει και τι να κανω ρε ρεμεντυ θες να φερω αποδειχτικα στοιχεια?
ναι δεν μ απαντησες ομως εχεις βρει αντρα ποτε...ενοω εχεις προχωρησει??συζητηση κανουμε δεν στο λεω με ειρωνια...σοβαρα τωρα..
θα με θελει μια υγιης γτ ολες οι κοπελες μ ηταν ψυχ υγιης και γι αυτο θα με θελουν και οι επομενες...και 2ον ψυχ υγιης φαινομε....και δεν νομιζω οτι εχω και κατι πλεον....ο-ποτε....
18-10-2016, 13:33 #144
σου λεω τι σκεφτηκα. δεν χρειαζεται να μου αποδειξεις κατι, ουτε μπορεις.
την ηλικια σου εσυ την ειχες πει πριν καιρο. αν μεγαλωσες κανεναν χρονο, σορι.
για τα δικα μου ερωτικα ασε να με ρωταει ο ανδρας μου.:p
για τις διαταραχες, δεν εξρω τι εισαι και τι δεν εισαι. ο γιατρος οσυ θα ξερει.
ΕΣΥ ειπες οτι οποιες ειναι εδω τις θεωρεις διαταραγμενες , αρα με το σκεπτικο σου το ιδιο θεωρεισαι κι εσυ.
οτι και να λες παραπερα, δεν πιανεται.. καθρεφτακι νικακιιιιι
18-10-2016, 13:42 #145
ναι το ειπα οτι θα ειναι μαλλον διαταραγμενες...αλλα ετσι οπως το λες...ειναι σαν να τις εβριζα.......και δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανεναν οταν τ ελεγα.....
και εγω ημουν διαταραγμενος και μερικες σχεσεις μου ηταν σαν να με "νταντευουν"...και απο αυτη την αποψη λεω οτι δεν θα ηθελα σχεση με μια τετοια κοπελα..γτ θα γινομουνα εγω "η νταντα της "σε αντοιστιχη περιπτωση...δεν ειπα οτι ειναι αποπαιδια....
εισαι παντρεμενη να κατι π δεν περιμενα...με εξεπληξες :p δεν τ λεω με ειρωνια γτ εισαι και υπουλη ρεμεντυ τα παιρνεις αλλιως τα πραγματα..
ενταξει το δεχομαι ...εαν αυτο σκεφτηκες..δεν μπορω να κανω κατι...
18-10-2016, 19:48 #146
κοκοκοκοκο :p
18-10-2016, 19:49 #147
20-10-2016, 14:15 #148
Αντε βρε Νικ , πεστου οτι πηγε να σε φιλησει , να τελειωνει το θρεντ-σηριαλ .............148ο επεισοδιο , νισαφι πια .......
20-10-2016, 15:32 #149