Results 16 to 30 of 36
-
15-03-2017, 20:25 #16
Επειδη δεν προλαβαινω να γραψω, ειδικα αυτη τη στιγμη, αλλα και γενικα...Υπαρχει τροπος να επικοινωνησουμε,με καποιο μειλ ισως, ωστε να να τα πουμε απο SKype? Θελω να το προτεινω σε εσενα και καποια αλλα ατομα, που ειναι ακριβως σε αυτη τη φαση και περνανε τα ιδια, ειναι πολυ σημαντικο για εμενα, γιατι τοσα χρονια δεν εχω μιλησει με κανεναν συμπασχοντα...Μολις βρηκα αυτο το φορουμ, αλλα δεν εχω χρονο να γραφω κλπ...Δε μπορεσα να στειλω προσωπικο μηνυμα, μαλλον γιατι μολις γραφτηκα...Σας παρακαλω, να τα πουμε....δεν αντεχω αλλο....δεν ξερω τι αλλο να κανω εδω και πολυ καιρο..Αν μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη,2,3 ατομα που εχουμε την ιδια εμπειρια μπορει κατι να βγει...
- 17-03-2017, 03:14 #17
σε καταλαβαινω απολυτα το εκρυβα και γω για χρονια μεχρι που δεν ανταξα αλλο μετα απο μια αποπειρα αποφασισα να μιλησω πηρα γνωμες ψυχιατρων ψυχολογων σχετικων και ασχετων ολοι μου ελεγαν τα ιδια, ολα θα πανε καλα θα το ξεπερασεις κτλ. Μεσα σε 5 μηνες εχω δοκιμασει ζαναξ λαντοσ τωρα παιρνω ζολοφτ με αναφρανιλ αλλα μεχρι στιγμης τιποτα παω απ το κακο στο χειροτερο, ασχολουμαι ημερησιως μεχρι και 10 ωρες(αν αντεχα θα καθομουν κι αλλο) με τις ψυχαναγκαστικες πραξεις και δεν ειναι ψεμματα, πρεπει να προσθεσω οτι αυτο μειωθηκε αφου πηρα ζολοφτ καθως με εκανε να νιωθω εξαντλημενος.Το συναισθημα το ξερω καλα αφου εμφανιζεται αυτη αναθεματισμενη σκεψη ξεκιναει το μαρτυριο και δυστυχως επαναλαμβανεται συχνα (για τον ψυχαναγκασμο μιλαω). Σε κυριευει το αγχος απ τη μια ξερεις οτι ειναι τελειως παραλογο αλλα απ την αλλη δεν ηρεμεις αν δεν υποκυψεις και τελικα υποκυπτεις με καθε κοστος.Μετα πλημμυριζεις απο συναισθηματα ντροπης απελπισιας ενοχης (ξερεις οτι δεν φταις αλλα συμμετεχεις εγω γι αυτο κατηγορω τον ευατο μου). Αυτο συμβαινει ξανα και ξανα και εσυ απλα εισαι σκλαβος αυτης της αναθεματισμενης αρρωστιας, αυτες οι σκεψεις εχουν πολλες μορφες αλλα η διαδικασια ειναι παντα η ιδια, θα μπορουσα να γραψω ατελειωτα παραδειγματα. Πραγματικα υποφερεις, ψυχικα και σωματικα προσωπικα με βασανιζει περισσοτερο η δερματιλλομανια. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα για να μπορεσεις επιτελους να χαρεις τη ζωη σου...
17-03-2017, 03:18 #18
Σε καταλαβαινω απολυτα το εκρυβα και γω για χρονια μεχρι που δεν ανταξα αλλο μετα απο μια αποπειρα αποφασισα να μιλησω πηρα γνωμες ψυχιατρων ψυχολογων σχετικων και ασχετων ολοι μου ελεγαν τα ιδια, ολα θα πανε καλα θα το ξεπερασεις κτλ. Μεσα σε 5 μηνες εχω δοκιμασει ζαναξ λαντοσ τωρα παιρνω ζολοφτ με αναφρανιλ αλλα μεχρι στιγμης τιποτα παω απ το κακο στο χειροτερο, ασχολουμαι ημερησιως μεχρι και 10 ωρες(αν αντεχα θα καθομουν κι αλλο) με τις ψυχαναγκαστικες πραξεις και δεν ειναι ψεμματα, πρεπει να προσθεσω οτι αυτο μειωθηκε αφου πηρα ζολοφτ καθως με εκανε να νιωθω εξαντλημενος.Το συναισθημα το ξερω καλα αφου εμφανιζεται αυτη αναθεματισμενη σκεψη ξεκιναει το μαρτυριο και δυστυχως επαναλαμβανεται συχνα (για τον ψυχαναγκασμο μιλαω). Σε κυριευει το αγχος απ τη μια ξερεις οτι ειναι τελειως παραλογο αλλα απ την αλλη δεν ηρεμεις αν δεν υποκυψεις και τελικα υποκυπτεις με καθε κοστος.Μετα πλημμυριζεις απο συναισθηματα ντροπης απελπισιας ενοχης (ξερεις οτι δεν φταις αλλα συμμετεχεις εγω γι αυτο κατηγορω τον ευατο μου). Αυτο συμβαινει ξανα και ξανα και εσυ απλα εισαι σκλαβος αυτης της αναθεματισμενης αρρωστιας, αυτες οι σκεψεις εχουν πολλες μορφες αλλα η διαδικασια ειναι παντα η ιδια, θα μπορουσα να γραψω ατελειωτα παραδειγματα. Πραγματικα υποφερεις, ψυχικα και σωματικα προσωπικα με βασανιζει περισσοτερο η δερματιλλομανια. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα για να μπορεσεις επιτελους να χαρεις τη ζωη σου...
17-03-2017, 12:49 #19
Εκανα μια εκκληση προχθες, μηπως το διαβασες ? Θα ηθελα να επικοινωνησουμε αμεσα για το θεμα...
17-03-2017, 14:59 #20
δεν διαφωνω, εξαλλου γι αυτο εγραψα κι εγω σε αυτο το φορουμ, σιγουρα οσοι πασχουμαι απο ιδψ καταλαβαινομαστε καλυτερα μεταξυ μας, αλλα για να το ξεπερασεις χρειαζεσαι σιγουρα και την βοηθεια ειδικου.
19-03-2017, 18:37 #21
Αρχικά το εγαψα,ως απαντηση στην coconut και στη Nefeli, που γραφουν πολυ αναλυτικα και με καλυπτουν αρκετα στο θεμα "τα εχω κανει ολα και ειμαι χειροτερα"...Μετα ειδα και τη δικη σου ανρτηση...Δεν καταλαβαινω, γιατι οι αλλοι δεν απαντουν, η ΝΕφελη φαινεται διαρκως online, η Coconut μαλλον δεν το κοιταει εδω και καιρο, αλλα δεν καταλαβαινω ποιος τα διαβαζει τελικα...ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη μεσω του φορουμ, δε γινεται επικοινωνια τελικα, ειδικα ξεκαθαρη και αμεση, ειπα να απαντησει οποιος συμπασχει να μιλησουμε με πιο αμεσο τροπο.
Εγραψα οτι ειμαι καποια χρονια ετσι....αυτο καθιστα αυτονόητο, οτι εχω ζητησει βοηθεια "ειδικων"....
Δεν μπορω να γραψω την ιστορια της ζωης μου...ειμαι ηδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ απο το να τα λεω και ξαναλεω, σε "εδικους" και διαφορους που ζηταω βοηθεια...Το κυριοτερο, ειμαι παρα πολυ κουρασμενη απο αυτα που βιωνω τοσα χρονια, οχι μονο λογω ΙΔΨ...
Ηθελα να μιλησω με καποιον που ειναι στο ιδιο σημειο και μαλιστα με την ιδια διαταραχη γιατι οι γιατροι λενε το ποιημα....ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ
19-03-2017, 19:18 #22Nefeli28GuestΓια να επικοινωνησεις με κάποιον σε προσωπικο μηνυμα, πρεπει να εχεις συμπληρωσει 50 ποστ.
19-03-2017, 19:55 #23
Ναι...καπου το ειδα αυτο. Αυτο ειναι ενδεικτικο του πως λειτουργει το φορουμ.Το θεμα τους ειναι να δουλευει η σελιδα,για τα συμφεροντα τους τη στιγμη που καποιοι ειμαστε ενα βημα πριν το θανατο και θελουμε ΑΜΕΣΑ να επικοινωνησουμε για καποιο θεμα...Οταν εισαι ετοιμος να αυτοκτονησεις θα κατσεις να γραψεις 50 φορες ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ?....Αυτα ειναι ασοβαρα πραγματα, τελειως...Εγω σκεφτομουν να κανω ενα φορουμ, για το συγεκεκριμενο θεμα γιατι δεν ειχα βρει, στην Ελλαδα, αλλους να γραφουν για το συγκεκριμενο..Τυχαια το βρηκα αυτο και δεν εχω χρονο και δυναμεις να γραφω.Πνιγομαι και πιεζομαι παρα πολυ να ελεγχω εδω αν απαντησε καποιος και αν επιτελους θα μιλησουμε αμεσα
Εγω σκοπευα να δωσω ενα μειλ, να επικοινωνησουν εκει καποιοι και μετα βλεπουμε...
20-03-2017, 19:21 #24
edit 1 2 3
Last edited by AngelosA; 20-03-2017 at 23:45.
20-03-2017, 22:40 #25
20-03-2017, 23:43 #26
Είχα πάει και γώ σε ιερέα στα 16 μου στην απαρχή του ocd για τύψεις που άρχισαν να δημιουργούνται για σεξουαλικά θέματα. Η απάντηση του Θεού ήταν πως ήταν μια στιγμή που με παρέσυρε ο διάβολος και να λέω προσευχή όταν έρχονται παρόμοιες σκέψεις. Οτι χειρότερο για το υποσυνείδητο ενός ενοχικού έφηβου που δεν θέλει να τα ρίχνει στο διάβολο να τον έχει και παρέα τώρα. -.-
200mg zoloft και η ζωή ορμάει μπροστά.
21-03-2017, 06:15 #27
21-03-2017, 13:46 #28
Μάλλον δε θα ήταν καλός, ο εν λόγω πνευματικός......
Ξέρεις, υπάρχουν φορές που η θρησκεία λειτουργεί σα δίκοπο μαχαίρι.
Η θρησκεία μπορεί να σου κάνει πολύ καλό, να σε βοηθήσει πολύ, αλλά και να σε χαντακώσει!
Εξαρτάται πώς τη βιώνεις εσύ, αλλά και τον άνθρωπο που διαλέγεις για να σε καθοδηγήσει....
Και μιας και μιλάς για θρησκευτικές ιδεοληψίες, θα σου αναφέρω και τις δικές μου που είχα και με ταλαιπώρησαν..
Όταν ήμουν 15, είχα διαβάσει για τα incubi και τα succubi και μ' είχε πιάσει ένας τρόμος, άλλο πράγμα!
Ήμουν και μόνος μου στο πάνω σπίτι, στο εξοχικό, κι αυτό μ' έκανε πιο ευάλωτο.
Δε τολμούσα να κλείσω τα μάτια μου για μέρες ή όποτε τα κλεινα ήταν πάντοτε με ανοιχτό φως!
Για να σε διευκολύνω, τα incubi και τα succubi είναι δαίμονες του ύπνου και απ' ότι έχω διαβάσει μπαίνουν στα όνειρα -των γυναικών τα incubi, των αντρών τα succubi- και ξυπνούν τα ερωτικά τους ένστικτα. Μάλιστα, το Μεσαίωνα πιστεύανε, ότι τα succubi κλέβαν το σπέρμα των αντρών το βράδυ -αφού όλοι ξέρουμε ποια είναι η κατάληξη τέτοιων "ονείρων" το βράδυ-.... Άστα... Έβλεπα, στα 18-19, τη 40αρα παντρεμένη γειτόνισσα και νόμιζα ότι ήταν δαίμονας μεταμορφωμένος για να με βάλει σε πειρασμό!
Άστα..... Δεν ξαναδιαβάζω το Strange........Last edited by GiannisNik3; 21-03-2017 at 19:16.
22-03-2017, 06:06 #29
Λίγα πράγματα. 3 μήνες κλείνω. Σταθεροποιήσαν την κατάθλιψη και το άγχος και είμαι σε μια κατάσταση σταθερής αναμονής για τις εμμονές μου. Η ιδεοληψίες είναι δύσκολες, η υπερβολική σκέψη και ευαισθησία ανακυκλώνονται με το άγχος. Ψάχνουν και βρήσκουν φοβίες και εκεί κολλησα. Οπότε προσπαθώ με ψυχοθεραπεία να αποδεχτώ καταστάσεις, γεγονότα και φόβους.
04-04-2017, 13:01 #30
Καλησπέρα και συγγνώμη για την ενόχληση,
μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιον επιβεβαιωμένα καλό ψυχίατρο που να έχει βοηθήσει ασθενείς, ας βρίσκετε οπουδήποτε στην Ελλάδα, αρκεί να είναι γνώστης της ασθένειας της Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής και των κατάλληλων μεθόδων θεραπείας με φάρμακα και με Γνωστική (ή Γνωσιακή) Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.
Έχω βρει από το ιντερνέτ και έχω μιλήσει με τον **το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης** , μου φανηκαν καλοί, απλά θέλω γνώμες από άτομα που εχουν το ιδιο πρόβλημα και τους έχουν βοηθήσει γιατι κουραστηκα να γυρναω από γιατρο σε γιατρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΧρήστοςLast edited by Aeon; 04-04-2017 at 15:46.