Βολεμένος;; τι να κανω;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasaki1 View Post
    Καλησπέρα εχω παει σε ψυχολόγο εχω έλλειψη αυτοπεποίθησης και ειμαι ανασφαλής και ολο αυτο εχει δημιουργηθεί μεσα στη σχεση γιατι δεν ημουν καθολου ετσι σαν ανθρωπος. κ εγω εχω 'βολευτει' φυσικά, 5 χρονια ειναι αυτα ειναι δυσκολο να τα πετάξεις ολα ετσι απλα.
    αυτο ειναι πολυ καλο νεο.
    συνεχισε την δουλεια με τον ψυχολογο σου και θα την βρεις την ακρη.
    μεχρι τοτε ομως, μην παρεις οριστικες αποφασεις που δεν εχουν γυρισμο (δλδ παιδι).
    Last edited by Remedy; 12-10-2016 at 13:27.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    να τον σουταρεις οπως ειναι...βαλτου και ενα κασκολ μην κρυωσει...
    απλος . περιεκτικος κ σωστος..με βρισκεις απολυτα συμφωνη..
    τι τον κρατας δεν ξερω....τι σου προσφερει...

Quote Originally Posted by kerasaki1 View Post
    Η αληθεια ειναι οτι τα ζευγάρια φιλοι μας δεν ειναι κσθολου ετσι. Πχ αν δεν εχει δουλεια η γυναικα βοηθανε αυτοι οικονομικά κ το αστείο ειναι οτι αυτούς τους αντρες τους λεει βλάκες που και καλα πληρώνουν μια γυναικα. Πραγματικα δεν ξερω τι σχέσεις ειχε πριν απο εμενα κ εχει αυτη την αποψη. Εμενα μου δειχνει οτι δεν θελει να τον εκμεταλλεύομαι που δεν ισχυει κατι τετοιο. Δεν ξερω τι εχει μεσα στο μυαλο του! Νομίζει πως θα βρει πολλες γυναίκες να πληρώνουν και να κάτσουν μαζι του και αυτος να σημειώνει καθε τι που πλήρωσε για σενα! Αστα η κατασταση εχει ξεφύγει
    Να του εξηγήσεις οτι όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια είναι και αποφασισμένοι να θυσιάσουν ένα μεγάλο μέρος της βόλεψής τους και των χρημάτων τους.
    Αλλιώς δεν κάνουν για οικογένεια.
    Αν τώρα νιώθει οτι εσύ ίσως τον εκμεταλλεύεσαι οικονομικά ενώ πληρώνουν οι γονείς σου όλα τα έξοδα του σπιτιού, πόσο μάλλον αν γεννηθούν παιδιά που οι ανάγκες και τα έξοδα πολλαπλασιάζονται. Απλά κάποια μέρα θα φύγει γιατί θα αισθάνεται οτι εσύ και τα παιδιά τον εκμεταλλεύεστε και στερήθηκε πράγματα που θα μπορούσε να τα απολαύσει ο εαυτούλης του. Όχι, δεν γίνονται έτσι οικογένειες!
    Η γνώμη μου είναι οτι μπορεί, ίσως, κάποια στιγμή να αλλάξει αλλά δεν ξέρεις πότε και αν!
    Μάλλον όταν θα καταλάβει οτι αυτό που σκέφτεται (περί εκμετάλλευσης κλπ) είναι μεγάλη χαζομάρα. Γιατί δεν βλέπω το μυαλό του να τον βοηθάει και πολύ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αντε βρε μακ. τοσα μαθηματα σου εχω κανει. ακομα να μαθεις πως απαντας παραγραφο- παραγραφο??
    Ναι , δεν μπορω να το καταφερω , για ξαναπες , σε παρακαλω .....

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ειναι πολυ καλο νεο.
    συνεχισε την δουλεια με τον ψυχολογο σου και θα την βρεις την ακρη.
    μεχρι τοτε ομως, μην παρεις οριστικες αποφασεις που δεν εχουν γυρισμο (δλδ παιδι).
    Ναι εννοείται! Οι περισσότεροι φιλοι μας ειναι παντρεμένοι κ εχουν παιδια, ζηλεύω καμια φορα κ οτι εχω και τοσα χρονια σχεση η θα χωρίσουμε η θα προχωρήσουμε αλλα μετα επιστρέφω παλι στην οδυνηρή αληθεια ενα παιδι ίσως τα κανει καλυτερα η χειροτερα. Δεν θελω να παρω ενα παιδι στο λαιμό μου η να καταλήξω να το μεγαλώνω μονη μου δεν το θελω αυτο. Ο ψυχολόγος μου λεει τα ιδια

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Να του εξηγήσεις οτι όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια είναι και αποφασισμένοι να θυσιάσουν ένα μεγάλο μέρος της βόλεψής τους και των χρημάτων τους.
    Αλλιώς δεν κάνουν για οικογένεια.
    Αν τώρα νιώθει οτι εσύ ίσως τον εκμεταλλεύεσαι οικονομικά ενώ πληρώνουν οι γονείς σου όλα τα έξοδα του σπιτιού, πόσο μάλλον αν γεννηθούν παιδιά που οι ανάγκες και τα έξοδα πολλαπλασιάζονται. Απλά κάποια μέρα θα φύγει γιατί θα αισθάνεται οτι εσύ και τα παιδιά τον εκμεταλλεύεστε και στερήθηκε πράγματα που θα μπορούσε να τα απολαύσει ο εαυτούλης του. Όχι, δεν γίνονται έτσι οικογένειες!
    Η γνώμη μου είναι οτι μπορεί, ίσως, κάποια στιγμή να αλλάξει αλλά δεν ξέρεις πότε και αν!
    Μάλλον όταν θα καταλάβει οτι αυτό που σκέφτεται (περί εκμετάλλευσης κλπ) είναι μεγάλη χαζομάρα. Γιατί δεν βλέπω το μυαλό του να τον βοηθάει και πολύ..
    Του το εχω εξηγήσει παρα πολλες φορες αυτο του φέρνω παραδείγματα συζητάω για το μέλλον μας αλλα δεν βγαζω ακρη και μολις ακούει κατι που δεν του αρεσει τον πιάνει εγωισμός, δεν μπορεις να συζητήσεις μαζι του κ ας ειναι 35. Τι να πω θα φανει στο μέλλον τι θα γινει.,

Senior Member
    ειναι απλο θα στο ξαναπω τελευται φορα....να μην τον χωρισεις απλα να τον σουταρεις...

αμα δεν τον χωρισεις θα τραβας τα μαλλια της κεφαλης σου

Senior Member
    Η σειρά είναι σπουδες-δουλειά-οικογένεια. Όχι ότι δεν γίνεται και με άλλη σειρά , αλλά εσύ ήδη έχεις κάνει την αρχή με το να σπουδάσεις , όπου καλό θα ήταν να τελειώσεις τις σπουδές σου πρώτα και να κοιτάξεις να γίνεις ανεξάρτητη.
    Όταν με το καλό τελειώσεις τις σπουδές θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση σου και όταν βρεις δουλεια θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Τώρα που σε στηρίζουν οικονομικά αποκλειστικά οι γονείς σου ίσως εισαι πιο ελαστική με τα οικονομικα και δέχεσαι να πληρώνεις και για τον σύντροφο σου σχεδόν τα πάντα. Όταν με το καλό πιάσεις μια δουλειά (είτε είναι στο αντικείμενο σου, είτε οχι) , και δουλεύεις τουλάχιστον 8ωρα είτε με καλές είτε με κακές συνθήκες εργασίας, τότε θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Όταν πάρεις στα χέρια σου τα πρώτα χρήματα που θα έχεις μοχθησει ΕΣΥ για να τα κερδίσεις , θα δεις που ίσως θα διπλοτριπλοσκεφτεσαι για το αν θα πληρώνεις εσυ εξολοκλήρου ολα τα έξοδα και για τους δύο σας.
    Κοίτα τις σπουδές σου, βρες μετά μια δουλειά , συνεχισε με τον ψυχολόγο αν δυνασαι οικονομικά και ολα θα έρθουν στην πορεία.

Senior Member
    Θα σου πω εγώ μια άλλη άποψη αν δουλεύει πολλά χρόνια πχ από τα δεκαοχτώ λογικό είναι να μην ακούει κανένα κι εγώ έτσι είμαι έχω ακούσει τα πάντα πάνω στη δουλειά και πλέον δεν ακούω κανένα κι από τότε που δεν ακούω κανένα βρήκα την ψυχική μου ηρεμία το μόνο που του καταλογίζω είναι η τσιγκουνιά τα άλλα όλα τα καταλαβαίνω μπορεί να σε αγαπάει όντως αλλά κάποια γυναίκα πριν από σένα του δίδαξε ότι πρέπει να προσέχει μάθημα που το πήραμε όλοι όχι μόνο αυτός
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καλά άμα δεν έχεις δουλέψει καθόλου τσάμπα γράφουμε θα καταλάβεις γιατί μόλις δουλέψεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Εγώ κατάλαβα ότι είναι γύφτος, 35 χρονών και ενώ έχει δεν δίνει φράγκο για το σπίτι?
    Από την άλλη μου φαίνεσαι μικρή για όλα αυτά, συμφωνώ με belezza, πρώτα κόβουμε το λώρο από τους γονείς μας με μια δουλειά και μετά........
    Αυτό με το να κάτσεις σπίτι, άκυρο μου φαίνεται.....εγώ λέω να στεκόμαστε στα πόδια μας ούτε γονείς ούτε άντρες..........
    Άμα σε θέλει δούλα και κυρά είναι κακό σημάδι.............

Senior Member
    Ως μεγαλυτερος , επειδη εχουν δει πολλα τα ματακια μου , εχω να συστησω στην κοπελα να προσεξει πολυ στη επιλογη συντροφου , εχω δει ανθρωπους να καταστρεφονται απο κακη επιλογη συντροφου ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ κατάλαβα ότι είναι γύφτος, 35 χρονών και ενώ έχει δεν δίνει φράγκο για το σπίτι?
    Από την άλλη μου φαίνεσαι μικρή για όλα αυτά, συμφωνώ με belezza, πρώτα κόβουμε το λώρο από τους γονείς μας με μια δουλειά και μετά........
    Αυτό με το να κάτσεις σπίτι, άκυρο μου φαίνεται.....εγώ λέω να στεκόμαστε στα πόδια μας ούτε γονείς ούτε άντρες..........
    Άμα σε θέλει δούλα και κυρά είναι κακό σημάδι.............
    μεγαλος γυφτος.
    δεν την θελει απλα για να την εκμετελλευεται, αλλα θελει να εκμεταλλευεται και τους γονεις της!!!

Senior Member
    α) είναι τσιγκούνης όσο δεν πάει, β) θεωρεί τον εαυτό του τόσο κελεπούρι που δεν χρειάζεται να προσφέρει τπτ άλλο παρά μόνο την ομορφάδα του μέσα στο σπίτι, γ) θέλει να σε έχει του χεριού του, να μην έχεις δουλειά και οικονομική ανεξαρτησία, συνεπώς άμα κάνετε οικογένεια να μην μπορείς να φύγεις από ανασφάλεια.

Προτείνω -αφού δεν μπορείς να τον σουτάρεις όπως του αξίζει- για αρχή να του ζητήσεις το μισό ενοίκιο, τα μισά κοινόχρηστα, τους μισούς λογαριασμούς, εν γένει τα μισά έξοδα. Πες του πως δε θέλεις να πληρώνουν τα δικά του έξοδα οι γονείς σου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Senior Member
    Για να μη δημιουργείς εντάσεις, μπορείς να του πεις οτι οι γονείς σου δυσκολεύονται οικονομικά οπότε σιγα σιγα να αρχίσει να συνεισφέρει περισσότερα. Απο κει και πέρα για να σε ελκύσει αυτος ο άντρας κάποια θετικά στοιχεία θα έχει που σου έκαναν κλικ, τα περι αυτοπεποίθησης και να τελειώσεις τις σπουδές κλπ καλά είναι αλλα δε θεωρώ οτι θα βοηθήσουν στο κομμάτι των σχέσεων. Δηλαδη δεν σε έχουν προσεγγίσει αλλα άτομα παλιότερα που παλι δεν είχες αυτοπεποίθηση; γιατι είσαι με τον τωρινό και οχι με κάποιον αλλο; Επομένως κατι νιώθεις με αυτο το άτομο που δεν είναι καλό να φύγει. πχ οταν είναι να πάτε σουπερ, πες εγω δεν έχω χρήματα, οι γονείς μου δυσκολεύονται και ασε να δεις τι θα σου πει. Δε θα πεις δηλ οτι δε σου δινω επίτηδες και βλέπουμε.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast