Βολεμένος;; τι να κανω;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    .... Δηλαδη δεν σε έχουν προσεγγίσει αλλα άτομα παλιότερα που παλι δεν είχες αυτοπεποίθηση; γιατι είσαι με τον τωρινό και οχι με κάποιον αλλο;
    γιατι αυτος, παταει τα κουμπια των ελλειψεων της.
    ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ κι επειδη εχει ελλειψη αυτοπεποιθησης θεωρει τοι της αξιζει αυτη η συμπεριφορα κι οτι κατα βαθος εχει δικιο ο τσιφουτης να την κακομεταχειριζεται.
    ετσι καθεται γιατι δεν πιστευει οτι της αξιζει κατι καλυτερο.
    ειναι ο ιδιος λογος που καθονται ολοι οσοι εχουντ ετοιες ελελιψεις με κακοποιητικους και χειριστικους ανθρωπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    α) είναι τσιγκούνης όσο δεν πάει, β) θεωρεί τον εαυτό του τόσο κελεπούρι που δεν χρειάζεται να προσφέρει τπτ άλλο παρά μόνο την ομορφάδα του μέσα στο σπίτι, γ) θέλει να σε έχει του χεριού του, να μην έχεις δουλειά και οικονομική ανεξαρτησία, συνεπώς άμα κάνετε οικογένεια να μην μπορείς να φύγεις από ανασφάλεια.

Προτείνω -αφού δεν μπορείς να τον σουτάρεις όπως του αξίζει- για αρχή να του ζητήσεις το μισό ενοίκιο, τα μισά κοινόχρηστα, τους μισούς λογαριασμούς, εν γένει τα μισά έξοδα. Πες του πως δε θέλεις να πληρώνουν τα δικά του έξοδα οι γονείς σου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.
    Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Quote Originally Posted by kerasaki1 View Post
    Ναι εννοείται! Οι περισσότεροι φιλοι μας ειναι παντρεμένοι κ εχουν παιδια, ζηλεύω καμια φορα κ οτι εχω και τοσα χρονια σχεση η θα χωρίσουμε η θα προχωρήσουμε αλλα μετα επιστρέφω παλι στην οδυνηρή αληθεια ενα παιδι ίσως τα κανει καλυτερα η χειροτερα. Δεν θελω να παρω ενα παιδι στο λαιμό μου η να καταλήξω να το μεγαλώνω μονη μου δεν το θελω αυτο. Ο ψυχολόγος μου λεει τα ιδια
    Εισαι 24,οι φιλοι σου ποσο ειναι και εχουν ηδη παιδια?

Quote Originally Posted by kerasaki1 View Post
    Εχω παθει εξάρτηση νιωθω ανασφαλής μακρυα του οσο κ αν εχω προσπαθήσει να τον σβήσω εχει τον τρόπο να με γυρνάει πισω, με κρατάει με ύπουλο τρόπο ρίχνοντας μου την αυτοπεποίθηση!
    Με ποιο τροπο σου προσφερει ασφαλεια αυτος?Περα απο το οτι εχεις το σιγουρακι οτι εχεις γκομενο και δεν χρειαζεται να μπεις στη διαδικασια να ψαξεις.

Σε τρεφει?Οχι
    Σε σπουδαζει?Οχι
    Τον εχεις αναγκη με καποιο ουσιαστικο τροπο?Οχι

Τοσα παιδια υπαρχουν στην ηλικια σου που μπορεις να βρεις.Δε θα παθεις τιποτα αν μεινεις μονη ενα διαστημα μεχρι να βρεις ενα αγορι της προκοπης.

Επιπλεον,εισαι πολυ μικρη για γαμους και παιδια,αδικα βιαζεσαι κατα τη γνωμη μου,θα το μετανιωσεις.

Βιαστηκατε και να συμβιωσετε,δηλαδη 20 με μολις ενα χρονο σχεση,γιατι τοση βιασυνη?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι αυτος, παταει τα κουμπια των ελλειψεων της.
    ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ κι επειδη εχει ελλειψη αυτοπεποιθησης θεωρει τοι της αξιζει αυτη η συμπεριφορα κι οτι κατα βαθος εχει δικιο ο τσιφουτης να την κακομεταχειριζεται.
    ετσι καθεται γιατι δεν πιστευει οτι της αξιζει κατι καλυτερο.
    ειναι ο ιδιος λογος που καθονται ολοι οσοι εχουντ ετοιες ελελιψεις με κακοποιητικους και χειριστικους ανθρωπους.
    Ακριβως αυτο συμβαίνει.. ακριβως ομως!! Εχω αυτογνωσία καταλαβαινω τι μου γινεται, το προβλημα ειναι δεν αντιδράω και δεν τον εχω στειλει απο καιρο!
    Ο ψυχολόγος μου λεει οτι ειμαι αργή στις αποφάσεις μου και παω εκ του ασφαλούς οτι θελω να το προσπαθησω μεχρι τέλους με λιγα λογια να το παρω απόφαση μεσα μου! Να προσθέσω οτι γίνονται ολα αυτα που γίνονται και εχουμε καταλήξει να κανουμε 2-3 φορες τον μηνα έρωτα το οποιο ειναι και αυτο ενα κομματι που με κολλάει γιατι βρίσκομαι συνεχεια να τον παρακαλάω για το αυτονόητο και με κανει νιωθω οτι δεν ειμαι ελκυστική κλπ. και δεν τον πιέζω γιατι όσες φορες του κανω κουβεντα λεει οτι ειναι κουρασμενος και οτι κοιτάω την πάρτυ μου , δεν λεω να ειναι ρομποτ φυσιολογικά πραγματα! Τελικα το προβλημα το εχει αυτος και οχι εγω.. μονο οταν βλεπει οτι με χάνει τον πιάνει ο πονος και το κανει για επιβληθεί και καλα ποιος ειναι ο άντρας.

Page 3 of 3 FirstFirst 123