Όμορφη και μακροχρόνια σχέση, αλλά με σεξουαλικά προβλήματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Νικ λες ότι να ναι ...ναι κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προτερήματα, το να μπεις να ποστάρεις ότι το παίζει ιδανικός σύντροφος επειδή δεν κάνει σεξ ή επειδή είναι κάποιος άσχημος είναι άκυρο από μόνο του....δηλαδή δεν μπορεί να είναι κάποιος υπέροχος? πρέπει να το παίζει? τώρα αν λες για βελτίωση και προσπάθεια καλά κάνει και προσπαθεί.....εσύ γιατί πικραίνεσαι??
    εγω δεν πικραινομαι....
    οκ δεν παιζει μαζι της ειναι ιδανικος.....
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΙΗΣΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.....ti na ton κανει η θεματοθετρια να παιζουν τις κουμπαρες?
    ειτε το θες ειτε οχι το σεξ σε μια σχεση ειναι απο τα σημαντικοτερα πραγματα.....τωρα αν εσυ εισαι καλογρια παω πασο :p

Banned
    Ε για αυτό άνοιξε η θεματοθέτρια το θέμα, όχι για να της πεις εσύ οτι δεν την ικανοποιεί, αυτό μπήκε να πει και εσύ της το ξαναλές....

Senior Member
    Ε για αυτό άνοιξε η θεματοθέτρια το θέμα, όχι για να της πεις εσύ οτι δεν την ικανοποιεί, αυτό μπήκε να πει και εσύ της το ξαναλές....
    διαβασες τι γραφω? μπας και εισαι μεθυσμενη?

Banned
    Σχολίασα το ένα ποστ το οποίο ήταν βλακεία κατά την γνώμη μου, ότι το παίζει καλός, αυτό..........

Senior Member
    Σχολίασα το ένα ποστ το οποίο ήταν βλακεία κατά την γνώμη μου, ότι το παίζει καλός, αυτό..........
    δεν ειμαστε εδω για να σχολιαζουμε ποστ.....η θεματοθετρια λεει κατι..αμα θες απαντα της αλλιως ,δεν εχει νοημα να σχολιαζεις κατι αλλο....ο καθενας εχει τις αποψεις του....τωρα αμα εσενα σου την εχει βιδωσει να σχολιαδεις ποστ αλλων μελων..τι να πω...καντο ...δημοκρατια εχουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by fractal11 View Post
    Ολο αυτο εμενα με κανει πρωτον να μην αναζηταω πια με την ιδια ορεξη την ερωτικη επαφη μας και δευτερον οταν εχουμε επαφη να μην μπορω να αποβαλλω απ το μυαλο μου το οτι σε 2-3 λεπτα θα εχει τελειωσει και θα μεινω γι ακομα μια φορα ανικανοποιητη.

καλησπερα, 2-3 λεπτα ειναι υπερ αρκετα για να το ευχαριστηθεις. σου θυμιζω οτι ολα τα ζωα το κανουν στα πολυ πιο γρηγορα και σιγουρα τα θηλυκα τους το ευχαριστιουνται αλλιως δεν θα καθονταν.αν δεν προλαβαινεις εσυ μπορει να εχεις καποιο προβλημα. ομωςαμα θελεις, να του πεις να πατε σε καποιο ειδικο να σας δωσει μερικες συμβουλες. γενικα αυτο συμβαινει απο αγχος επιδοσης κτλ αλλα παντα βελτιωνεται

εδω ενα διδακτικο βιντεο για οσες εχουν υπερβολικες απαιτησεις

https://www.youtube.com/watch?v=R5pWkKaCrUM

Junior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Μετά το σεξ των τριών λεπτών δεν σε έχει ρωτήσει ποτέ πώς σου φάνηκε; Δεν συζητάτε καθόλου; Δεν το έχεις αναφέρει ποτέ ότι αυτό είναι πρόβλημα με κάποιο τρόπο; Και σόρρυ κιόλας αλλά εμένα ο τύπος δεν μου φαίνεται τόσο καλός χαρακτήρας αλλά λίγο αναίσθητος εφόσον τον νοιάζει μόνο να ικανοποιηθεί αυτός και χέστηκε για σένα. Δηλαδή δεν αναρωτιέται αν ήρθες σε οργασμό; Ή γιατί δεν είχες καθόλου;
    melissa για ενα διαστημα με ρωτουσε καθε φορα που τελειωναμε εαν τελειωσα και ποσες φορες, πραγμα που καποια στιγμη του το εκοψα μαχαιρι γιατι ενιωθα λες και επρεπε να τον βαθμολογησω. Οταν δεν τελειωνα καθολου του το ελεγα και εβλεπα αμεσως την απογοητευση στα ματια του. Επισης με ικανοποιει συνηθως με στοματικο ερωτα. Γνωριζοντας ομως εγω και τη μαγεια του κολπικου οργασμου, η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρκει το στοματικο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ειναι λαθος ολο απο την αρχη..ολη η αντιμετωπιση κ η δικη σου κ η δικη του..δεν ειστε ωριμοι να αντιμετωπισετε ενα προβλημα σας..
    επειδη μου χει τυχει κ μενα για μια περιοδο..απλα το ειπα..δεν καταλαβαινω γιατι να μη το πω σοτν ανθρωπο μου..τυχαινει στους αντρες καποιες φορες δεν ειναι ντροπη..
    επιπλεον ο δικος σου πρεπει να αλλαξει τον τροπο που αντιλαμβανεται το σεξ κ να σκεφτει σοβαρα οτι το σεξ ειναι υποθεση των δυο κ οχι του ενος.
    εσυ η ιδια πρπεειν α του μιλησεις σοβαρα κ ωριμα κ να του επισημανεις το προβλημα σας οτι ειναι πολυ σοβαρο, υπαρχουν διαφορες λυσεις μεχρι κ η επισκεψη σε ειδικο.
    εφοσον ειστε τοσα χρονια μαζι θα πρεπε να υπηρχε η οικειοτητα ωστε να μιλησετε γι αυτο..
    το οτι δεν υπαρχει οικειοτητα κ δισταζεις πιθανον ειναι κατι που πρεπει να το εξετασεις.
    δλδ αν ειχατε ενα αλλο προβλημα δεν θα το συζητουσες? τι ειναι δλδ αυτο? εχετε ταμπου με αυτο.
    καταλαβαινω οτι δεν θες να τον αγχωσεις...αλλα πρεπει να τον αγχωσεις κατα καποιον τροπο για να καταλαβει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λαθος.
    να κοιταξει να βρει μια λυση..δεν γινεται να εχει προωρη εξπερματωση τοσα χρονια...πελον εχει παγιωθει κ δεν μπορει ευκολα να διορθωθει.κανε κατι μη το αφηνεις.
    Οπως απαντησα και στη melissa δεν ειναι αδιαφορος για τη δικη μου ευχαριστηση, με ικανοποιει με το στοματικο. Εχεις δικιο οτι εχει γινει ταμπου για εμας και καταληγω στο το οτι ειναι δικο μου λαθος ως επι το πλειστον αφου εχω αφησει τοσο πολυ καιρο να περασει χωρις να το συζητησω καθολου. Ειμαι σιγουρη οτι το αντιλαμβανεται, ουτε χαζος ειναι, ουτε αδιαφορος αλλα κολλαει απ οτι φαινεται κι εκεινος να ανοιξει κουβεντα επι του θεματος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ξερεις αν το κανει ο ιδιος τοσο συντομο, η αν δεν μπορει να κανει αλλιως?
    αν το κανει ο ιδιος, ειναι οπως ειπε και η μελισσα, αδιαφορια εκ μερους του και αναισθησια.
    μπορει ομως να εχει προωρη εκσπερματιση, επισης πολυ συχνο προβλημα των ανδρων , αλλα σε μεγαλυτερες ηλικιες συνηθως.
    σε αυτην την περιπτωση χρειαζεται θεραπεια, δεν μπορει να το λυσει ετσι απλα.
    κανε μια συζητηση μαζι του να καταλαβεις αν το προτιμαει ετσι η αν ειναι επιβεβλημενο και ενθαρυνε τον να το λυσιε με εναν ειδικο στην δευτερη περιπτωση.
    αν ισχυει η πρωτη περιπτωση , εξηγησε του οτι κι εσενα σε ενδιαφερει το σεξ και δεν το κανεις για να "αποφορτιστει", εκεινος. αν επιμενει οτι ετσι το ευχαριστιεται γιατι ετσι γουσταρει, κανονισε την πορεια σου...
    μπορεις να ζησεις σε σχεση χωρις σεξ?
    Οχι σε καμια περιπτωση δεν το κανει ο ιδιος τοσο συντομο, ισα ισα αντιλαμβανομαι κατα τη διαρκεια της επαφης την προσπαθεια του να μην εκσπερματωσει ακομα. Υποθετω πως το εχει στο μυαλο του και ισως αυτο να το κανει και χειροτερο.

Junior Member
    Ειναι αρκετα ποιοτικο κατα τ'αλλα. Στις καλες του μαλιστα ειναι ιδιαιτερως ποιοτικο. Και ειναι πολυ αντρας σιγουρα σε ολα τα υπολοιπα. Βασικα ωραιος ανθρωπος, τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    3 απο τα 5 χρονια τη βγαζεις με το τριλεπτο?

Αντρα θες κοριτσι μου,ή μια καλη φιλεναδα?Η ζωη ειναι πολυ μικρη για κακο σεξ.
    Ειναι αρκετα ποιοτικο κατα τ'αλλα. Στις καλες του μαλιστα ειναι ιδιαιτερως ποιοτικο. Και ειναι πολυ αντρας σιγουρα σε ολα τα υπολοιπα. Βασικα ωραιος ανθρωπος, τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα

Junior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    1ον σε ένα τόσο λεπτό θέμα και προσωπικό μη ζητάς συμβουλή από αγνώστους. Πιθανόν να πάρεις τις χειρότερες.

Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το λύσετε μεταξύ σας με διάλογο και κατανόηση. Φέρτου το με τρόπο.
    Όπως είπαν και παραπάνω υπάρχουν ειδικοί για τέτοια ζητήματα. Ίσως ένας ειδικός θα μπορούσε να εντοπίσει αν το πρόβλημα είναι οργανικό ή ψυχολογικό. Πάντως αν το έπαθε τα τελευταία χρόνια πιθανόν να είναι από κάποιον ψυχολογικό παράγοντα.
    Προσπάθησε να μη τον αγχώσεις. Ψάξε για το θέμα ή πήγαινε μόνη σου πρώτα σε έναν ειδικό για να ζητήσεις συμβουλές. Αν αγχωθεί και έχει στο μυαλό του ότι δεν σε ικανοποιεί πιθανόν να δημιουργηθεί φαύλος κύκλος.
    Υπάρχουν και τεχνικές για να παραταθεί η διάρκεια της εκσπερμάτωσης. Δες τε το σαν παιχνίδι και όχι σαν κάτι ψυχαναγκαστικό.
    Κι εγω ακριβως αυτο που περιγραφεις δε θελω για κανενα λογο και γι αυτο αφησα τοσο καιρο να περασει ετσι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    2-3 λεπτα?μα εσεις δεν κανεται και καθολου σεξ.....επρεπε να βαλεις τιτλο..δεν κανω καθολου σεξ...
    τεσπα μαλλον θα εχει προβλημα σιγουρα,2ον δεν θα ξερει να ικανοποιησει μια γυναικα....
    και τι σκεφτεσαι να κανεις να τον χωρισεις?αμα δεν βελτιωθη η κατασταση?που μαλλον για μονιμη την κοβω...
    Δες το δασος και οχι το δεντρο..

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    kai επισης γι αυτο το παιζει τοσο ιδανικος συντροφος...γτ στο σεξ ειναι χαλια...και σου λεει για να κρατησω μια γυναικα ,ας κανω τα αλλα τελεια..μπας και....
    Οχι, nick, τον γνωριζω καλα ακομα και απο πριν δημιουργησουμε τη σχεση και του βγαινει πολυ φυσικα να ειναι τοσο υπεροχος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    καλησπερα, 2-3 λεπτα ειναι υπερ αρκετα για να το ευχαριστηθεις. σου θυμιζω οτι ολα τα ζωα το κανουν στα πολυ πιο γρηγορα και σιγουρα τα θηλυκα τους το ευχαριστιουνται αλλιως δεν θα καθονταν.αν δεν προλαβαινεις εσυ μπορει να εχεις καποιο προβλημα. ομωςαμα θελεις, να του πεις να πατε σε καποιο ειδικο να σας δωσει μερικες συμβουλες. γενικα αυτο συμβαινει απο αγχος επιδοσης κτλ αλλα παντα βελτιωνεται

εδω ενα διδακτικο βιντεο για οσες εχουν υπερβολικες απαιτησεις

https://www.youtube.com/watch?v=R5pWkKaCrUM
    Χαχαχαχα άι γκοτ γιορ πόιντ. Ομως δεν ειναι η πρωτη μου σχεση, οποτε γνωριζω τον οργανισμο μου. Γενικοτερα, ομως, εμεις οι γυναικες δεν ειμαστε δα και τοσο γρηγορες στο να ερθουμε σε κολπικο οργασμο.. Τουλαχιστον αν κρινω απο εμενα και απο οσες φιλες εχω συζητησει τετοια θεματα.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast