Όμορφη και μακροχρόνια σχέση, αλλά με σεξουαλικά προβλήματα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ειμαι της αποψης οτι πιο ευκολα βρισκεις καλο σεξ παρα καλο χαρακτηρα.
    Ομως,μια σχεση μεταξυ ενος ζευγαριου ειναι ΕΡΩΤΙΚΗ,που σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει και το σεξ,οχι μονο η επικοινωνια.Αλλιως ειναι φιλια οχι σχεση.

Πρεπει να το συζητησεις μαζι του.Πιθανον εχει απλως βολευτει που εσυ δεν του κανεις παραπονο,και συνεχιζει ετσι.Εχει ρουτινιασει.

Πιστευω πως αν το αφησεις και αλλο ή θα ψαξεις για γκομενο ή θα εισαι απλως δυστυχισμενη.Εισαι πολυ νεα για να διαγραψεις το σεξ απο τη ζωη σου.
    Εχεις δικιο και σιγουρα δε θελω τιποτε απο τα δυο εφ' οσον κατα τ' αλλα με καλυπτει σε πολυ μεγαλο βαθμο. Συμφωνω και στο πρωτο που ειπες, πως ειναι πολυ ευκολοτερο να βρεις καλο σεξ παρα καλη επικοινωνια κτλ. Οποτε πρεπει επιτελους να κανω κατι εγω για να μη βαλτωσουμε αλλο σε αυτον τον τομεα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Νομίζω πως είναι πολύ σωστή σκέψη. Αν φταίει το θέμα της συγκατοίκησης και γενικά των τρίτων που βρίσκονται κοντά, θα δείς σημαντική βελτίωση.

Το ότι στην αρχή της σχέσης σας το σεξ ήταν καλό και είχε κάποια διάρκεια είναι θετικό- μπορεί να ξαναγίνει έτσι και καλύτερο.
    Κι εγω ετσι θελω να πιστευω :-)

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Eφοσον έχει πολλα καλά στοιχεία, πρεπει να το παλέψεις. Σίγουρα παίζει ρόλο που το κάνατε παλιότερα στα κρυφά και γρήγορα, αλλα επιδέχεται βελτίωση. Δεν ξέρω ο ιδιος ομως αν αναγνωρίζει το πρόβλημα ή απλα δεν λεει τιποτα.
    Αντιλαμβανομαι οτι το αναγνωριζει και απλα δεν ειναι σε θεση να πει η να κανει κατι. Αφου εχουμε ομως τοσο καλη επικοινωνια γενικως, θα επρεπε να ειμαστε σε θεση να συζηταμε τα παντα. Οποτε πρεπει απ οτι φαινεται να κανω εγω το πρωτο βημα. Ηθελα, ομως, γνωμες για το πως να το διαχειριστω.

Quote Originally Posted by fractal11 View Post
    Καλησπερα σας... Θα ηθελα να μοιραστω εδω μαζι σας το θεμα που αντιμετωπιζω στη σχεση μου, διοτι δεν αισθανομαι ανετα να το μοιραστω με κανεναν. Εχω σχεση τα τελευταια 5 χρονια μ' εναν ανθρωπο που ειναι σε γενικες γραμμες υπεροχος. Ειναι τρυφερος, αστειος, με ομορφη ψυχη, τον θαυμαζω πολυ για το μυαλο και το χαρακτηρα του και γενικως ταιριαζει πολυ στα χνοτα μου. Ειμαστε και οι δυο ατομα που δεν αγαπαμε καθολου τις διχως λογο εντασεις και τους ανουσιους τσακωμους οπως βλεπουμε πολυ συχνα να εχουν συνομιλικα ζευγαρια (εκεινος 27, εγω 26). Υπαρχει, ομως, ενα βασικο προβλημα. Εχω παψει εδω και πολυ καιρο να ευχαριστιεμαι το σεξ μαζι του. Οχι παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες. Αυτο που συμβαινει ειναι, απ' οσο ακουω, ενα αρκετα συχνο προβλημα των αντρων, δηλαδη τ' οτι εκσπερματωνει πολυ γρηγορα, με αποτελεσμα εγω να μην προλαβαινω να ευχαριστηθω σχεδον καθολου την επαφη μας. Αυτο ειναι κατι που δε συνεβαινε απο την αρχη καθε φορα που ερχομασταν σε επαφη, μονο καποιες λιγες φορες. Συμβαινει ομως σιγουρα τα τελευταια 3 περιπου χρονια σχεδον παντα. Οπως θα φανταζεστε εχω προσπαθησει, χωρις να θιξω καθολου το ζητημα ευθεως, να βελτιωσω την ολη κατασταση ζητωντας περισσοτερα προκαταρκτικα ή "κοβοντας" το ενδιαμεσα προκειμενου να καθυστερησει η εκσπερματωση. Δυστυχως, ομως, δεν εχω δει καποια αλλαγη, τουλαχιστον οχι αξιοσημειωτη. Ολο αυτο εμενα με κανει πρωτον να μην αναζηταω πια με την ιδια ορεξη την ερωτικη επαφη μας και δευτερον οταν εχουμε επαφη να μην μπορω να αποβαλλω απ το μυαλο μου το οτι σε 2-3 λεπτα θα εχει τελειωσει και θα μεινω γι ακομα μια φορα ανικανοποιητη. Με στενοχωρει που ειναι κατα τ' αλλα τοσο ιδανικος συντροφος, αλλα δεν μπορω να ευχαριστηθω αυτο το κομματι της σχεσης μας. Θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας και ευπροσδεκτη οποιαδηποτε συμβουλη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
    Κατα τη γνωμη μου πρεπει να το συζητησεις μαζι του. Ο ιδιος δεν εχει κανει καποια παρατηρηση επι του θεματος?

Member
    Τι άλλαξε τα τελευταία 3 χρόνια?Να επισκεφτείτε μαζί κάποιον ειδικό, νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση - αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο. Είναι αρκετά σοβαρό για να το αφήσεις έτσι. Πρέπει βέβαια να το δεχτεί και αυτός - πράγμα που σημαίνει να αποδεχτεί και το πρόβλημα. Εκεί θα φανεί κατα πόσο ο ίδιος είναι ιδανικός σύντροφος

Senior Member
    Σιγουρα δεν θα πρεπει να τον θίξεις με κάποιο τρόπο. Επισης υπάρχουν πρακτικές που μπορείτε να κάνετε για βελτίωση του θέματος. Αφου στα αλλα τα βρίσκετε, αξίζει να το παλέψεις.

Τα προβλήματα δεν λύνονται γιατί τα αποσιωπούμε λόγω ντροπής, αμηχανίας. Όμως είναι κρίμα. Το συγκεκριμένο σεξουλικό πρόβλημα λύνεται και φυσικά υπάρχει θεραπεία. Πίστεψε με αν φοβάσαι πως θα νιώσει άσχημα, το επιτυγχάνεις ήδη προσπαθώντας να του δείξεις ότι όλα είναι οκ ενώ ξερει πως δεν είναι, μίλα του ανοιχτά και βρειτε τη λύση μαζί!! :)

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345