Results 16 to 21 of 21
-
22-10-2016, 02:16 #16
Δεν σε βοήθησε τιποτα δηλαδή.για εμβοες τι πήρες ?το μαγνήσιο που δεν έπιασε δείχνει οτι ειναι ψυχολογικού τύπου και οχι παθολογικου...οπως είπαμε.τωρα οτι πήγε στο κεφάλι και έφυγε απο αλλού ειναι καλό αλλα μου δείχνει πάλι ψυχολογικο αίτιο -ειναι κλασσικό να το πω έτσι.-πες μου οτι ξαναμετακομησε:)
- 23-10-2016, 10:19 #17
Δε με βοηθησαν..πηρα και vastarel και betavert...η αληθεια ειναι οτι μετακομιζουν αλλα οχι σε κανουρια σημεια...δλδ στο καλαμι,στο γονατο,στο ματι,στη μεση,στη φτερνα τα ειχα συνεχεια εκει απλα κανουν κυκλο..επισης το αριστερο μου χερι που μουδιαζει,μουδιαζει τοσους μηνες στο ιδιο σημειο...
27-10-2016, 18:54 #18
Καλησπερα δεσποινις,διαβαζα αυτα που εγραψες και θελω να σου πω οτι καποια απο αυτα τα συμπτωματα που περιγραφεις για τα ματια σου,ειναι λογο των ματιων και οχι ψυχολογικο.πχ και εγω δεν βλεπω καλα απο το ενα ματι και δεν βλεπω το ιδιο χρωμα με το αλλο.Η αληθεια ειναι οτι το σωμα μας ειναι απιστευτο και συνθετο,μπορεις να μαθεις γιαυτο και σιγουρα θα ανακαλυψεις γιατι μπορει να σου συμβαινει κατι χωρις να ειναι παθολογικο και καλα.μπορεις να δεις σε ανατομικο επιπεδο τα νευρα σου και να το λες με μια ονομασια κιολας.Ολα αυτα ειναι σφιξιμο,τεντωμα και τα νευρα και οι μυες κουραζονται.Αφου τους ταλαιπωρεις με το αγχος,να τα βοηθας,να τους κανεις μασαζ και να τους χαλαρωνεις οπως και το μυαλο σου.Εγω το πιστευω ξεκαθαρα οτι ο εγκεφαλος σου στελνει πολυ πραμα στα νευρα και τα εχουν παιξει και αυτα.εγω πχ. Οταν εχω κατι εντονο μεσα μου αλλα ξαπλωνω και λεω θα κοιμηθω αλλα ειμαι τσιτα,ολοι οι μυες κανουν συσπασεις γιατι δεν ξερουν τι να υπακουσουν.Για μενα ειναι απιστευτο ολο αυτο πως κινουμαστε,μιλαμε,εχουμε αγχος,φοβομαστε κτλπ.Αφου εχεις μαθει τ μυαλο σου να εχει αγχος και το εφτασες σε τοσο ""καλο"" επιπεδο που σε κουραζει,σιγουρα θα μπορει να ηρεμει... ειναι ετοιμο να αφηνεται...απλα αλλαξε του κατεύθυνση,το ξερω οτι μπορεις,και δεν.χρειαζεται ουτε εγω,ουτε τα χαπια,ουτε καποιος ειδικος να στο πει.Απλα προσεχε μην ηρεμησεις πολυ μετα...χαχσ
08-11-2016, 20:21 #19
ΓΕΙΑ ΣΟΥ PenyP.ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.ΤΙΣ ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ , Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ, Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ,ΚΥΡΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΗΣΥΧΩ, ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ.ΚΑΙ Η ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΨΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΘΑΡΑ,ΘΑΜΠΩΝΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΜΕ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΝΟΥΝ.ΤΗΝ ΜΙΑ Μ'ΕΝΟΧ
ΛΕΙ Η ΖΕΣΤΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ, (ΙΣΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ)ΠΕΤΟΥΣΑ, ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΙ.ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 20ΣΑΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
19-11-2016, 13:23 #20
Γεια σας παιδια...ειμαι φοβερα απογοητευμενη..εχω προσπαθησει να τα αγνοω αλλα ολο κ χειροτερευουν..κ αν περπατησω πχ γινονται ακομα χειροτερο...τρεμω εσωτερικα στα νευρα σε ολο το σωμα κ τα δαχτυλα..ακομα με κ μεσα στο λαιμο..στο φαρυγγα αριστερα...οι εμβοες χαλια..τα ματια το ιδιο...
19-11-2016, 20:58 #21
Πενη εγώ είχα κάτι τέτοια ψυχοσωματικά πήρα φάρμακα λίγο βελτιώθηκαν και έκανα πολύ γυμναστική κ μετά πέντε χρόνια περασανε εγώ είχα ένα πράγμα σα να ένιωθα όλα τα νεύρα μου σα να σκληρυναν τα νεύρα αλλά πέρασε μετά από προσπάθεια εφτά χρόνων είχα κι άλλα τώρα είμαι καλά άμα είναι κάτι τέτοιο θέλει πολύ κόπο για να φύγει κι ενδεχομένως φάρμακα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))