ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 167 of 167
    Junior Member
    ο Hiv προκαλει το AIDS βιολογια γ' λυκειου μαθημα επιλογης απο θεωρητικη κατευθυνση

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μαλλον δεν ξερεις τι ειναι ο HIV γι αυτο μ απαντας ετσι...
    τεσπα εγω ευτυχως παρολο π ειχα πολλες κοπελες δεν εχω απολυτως τπτ ουτε ερπη χειλιων.......
    μονο με δυο κοπελες εχω κανει σεξ χωρις προφυλακτικο ,με ολες τις υπολοιπες παντα εβαζα και θα βαζω........η μια ηταν παρθενα και η αλλη σχεση μ 3 χρονια.......
    μικρουλα ακουγεσαι παντως :p
    Τεσπα σε καληνυχτω κοπελια
    Β Ο ιός του έρπητος. Υπάρχουν 2 τύποι ιού ο τύπος 1 (HSV-1) και ο τύπος 2 (HSV-2). Αν και έχουν ανακαλυφθεί και άλλοι τύποι, ο τύπος 1 ευθύνεται για τον επιχείλιο έρπη και ο τύπος 2 για τον έρπη των γεννητικών οργάνων (αν και μερικές φορές μπορεί ο τύπος 1 να προκαλέσει έρπη γεννητικών οργάνων και ο τύπος 2 έρπη του χείλους, αλλά είναι σπάνια περίπτωση).

Ο έρπης των γεννητικών οργάνων έχει έντονα συμπτώματα με πόνο. Αρχίζει με φυσαλίδες, δημιουργεί μικρά έλκη με πόνο στην περιοχή και ακολουθούν οι φλύκταινες. Ο ιός μπορεί να εγκατασταθεί στα γάγγλια των νωτιαίων νεύρων, με αποτέλεσμα η τοπική θεραπεία να μην επαρκεί. Ο δε πόνος στα νεύρα είναι μεγάλος. Σπάνια ο έρπητας μπορεί να προκαλέσει ηπατίτιδα, εγκεφαλίτιδα, ακόμη και θάνατο. Οι υποτροπές είναι συχνές, αλλά τα συμπτώματα σε μια υποτροπή είναι ηπιότερα. Ο ιός δεν θεραπεύεται, αλλά θεραπεύουμε με διάφορα φάρμακα τα συμπτώματα και καθυστερούμε τις υποτροπές.

Κ αν οφειλοταν στον hiv θα επρεπε να κανω καισαρικη αργοτερα μονο οταν θα γενναω γιατι ι o hiv μεταδιδεται στο εμβρυο με το φυσιολογικο τοκετο ο γιατρος μ ειπε οτι μονο αν υπαρχει επιπλοκη π.χ αν ο ομφαλιος λωρος τυλιχτει γυρω απο το μωρο θα πρεπει να κανω καισαρικη...Καληνυχτα κ δεν τρομαζω ευκολα κι ας ειμαι 20...
    α!και ο ιος του ερπη οφειλεται στον ιο του Hpv!
    Last edited by sick and tired; 12-11-2016 at 22:53.

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112