ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 167
    Senior Member
    εαν μπορεις γραφε ελληνικα και οχι κεφαλαια γτ σταβωνομε με τα αγγλικα...

ας τον ξερεις...τι σημαινει αυτο?
    μπορει να γνωρισε μια κοπελα και να την ερωτευτηκε παραφορα.............δεν ξερεις τι μπορει να παιζει οσο και να τον ξερεις....
    και εγω ημουνα μα μια κοπελα ,νομιζα πως την αγαπαω και ημουν ερωτευεμενος.....και ξαφνικα γνψρισα μια αλλη και την ξεχασα στο λεπτο......την χωρισα...και ηθελα να βγαινω με την αλλη...

Δεν υπαρχει λογος να χωρισετε εαν δεν ηταν αλλη στην μεση.....
    αυτος δεν θα αφηνε το σεξ για κανενα λογο..αμα δεν εβρισκε κατι αλλο...
    και ο μονος λογος να γυρισει ειναι να τον σουταρει η αλλη...

ε με αυτα π εγιναν στα μηνυματα σημαινει οτι σ απανταγε με το ζορι......δεν ηθελε να μιλησει.....

καλυτερα να τον διαγραψεις ...το μονο π θα καταφερεις ειναι να χασεις καποιον καιρο απο την ζωη σου.....αυτο τιποτα αλλο......
    η ζωη συνεχιζεται..δεν μενει σε μια αγαπη....θα βρεις και αλλες αγαπες μεγαλες...μην φοβασαι.....αρχισε να βγαινεις απο το σπιτι σου...

Banned
    Εχεις δικιο μεσα μου φοβαμαι οτι δεν θα ξαναερωτευτω και οτι δε θα ξαναγαπησω αλλον ανθρωπο

Senior Member
    Ισως έκανε λιγο κοιλιά το πράγμα, λιγο βαρεμάρα και συνήθεια. να ξέρεις οτι και η συγκατοίκηση ενισχύει πολλες φορές κατι τετοιο σ' ένα ζευγάρι και γι΄αυτο ισως ήθελε καπως να ανασάνει. Πιστεύω οτι δεν δώθηκε οριστικό τέλος μεταξυ σας. Εκτος απο εκείνο το μήνυμα αυτες τις μέρες ξαναμιλήσατε;

Αυτη τη στιγμή βιώνεις ένα μεγάλο πένθος. Και προφανώς ο πόνος μπορεί να τόσο δυνατός όσο χάνεις ένα δικό σου πρόσωπο. Ομως κάθε τέλος είναι μια καινουρια αρχή η οποία θα σου φέρει ξανα ευτυχία στη ζωή σου όσο και αν δεν μπορείς τώρα να το αντιληφθείς τώρα. Από την ιστορία σου αντιλήφθηκα ότι το αγόρι αυτό είχε γίνει ο αέρας σου και ενώ ίσως ξεκίνησε η ιστορία με άλλεςπροδιαγραφές στην συνέχεια κατέληξε στο να προσπαθείς εσύ για τα πάντα και εκείνος για τίποτα. Δεν είχε την όρεξη να βγει μαζί σου ή πάντα άφηνε εσένα να τον κυνηγάς. Πόσο λοιπόν ευτυχισμένη θα μπορούσε να σε κάνει μια σχέση οπου πάντοτε θα έρπεπε εσύ να νοιάζεσαι και να τρέχεις. Ανθρωπος δεν είσαι και εσύ, δεν έχεις ανάγκη από διεκδίκηση? Οπότε κατά μια έννοια, όταν αντιλήφθηκε πως αυτή τη διεκδίκηση δεν μπορούσε να στην προσφέρει ενώ παράλληλα ίσως κουράστηκε ίσως ήθελε να γευτεί νέες εμπειρίες είπε το τέλος. Κατα μια έννοια είναι μια λύτρωση. ΚΑτά μια άλλη είναι μια μεγάλη απώλεια η οποία θα σε φέρει κοντά με νέους σημαντικούς άλλους και θα την ξεπεράσετε μαζί. Ισως τώρα και να κατανοησεις λίγο καλύτερα και τη σημασία της αληθινής φιλίας. Πα΄ντως το μονο σίγουρο είναι πως θα περάσει :)

Banned
    παιδια οτι και να μου λετε δε μπορω να το καταλαβω. το ξερω οτι δ μ αγαπαει αλλα για μενα ειναι ολη μου η ζωη. εχω δυο μερες να φαω και ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι χωρις να θελω και να μπορω να σηκωθω. αν δεν τον εχω θελω να πεθανω

Banned
    [QUOTE=kerasi;642427]Ισως έκανε λιγο κοιλιά το πράγμα, λιγο βαρεμάρα και συνήθεια. να ξέρεις οτι και η συγκατοίκηση ενισχύει πολλες φορές κατι τετοιο σ' ένα ζευγάρι και γι΄αυτο ισως ήθελε καπως να ανασάνει. Πιστεύω οτι δεν δώθηκε οριστικό τέλος μεταξυ σας. Εκτος απο εκείνο το μήνυμα αυτες τις μέρες ξαναμιλήσατε

μιλησαμε ναι. τρεις τεσσερις φορες. την μια καλα και την αλλη παλι βριζομαστε. δεν μ αγαπαει μονο αμα πεθανω θα με λυπηθει. δεν περιμενα οτι θα εβγαζε τοσο μισος. αλλα εγω συνεχιζω να τον αγαπαω καθε μερα και πιο πολυ. και αν δεν τον εχω τοτε καλυτερα να πεθανω

Senior Member
    Για πες μου τι του έστειλες αυτες τις φορές.

Senior Member
    [QUOTE=pisces27;642689]
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ισως έκανε λιγο κοιλιά το πράγμα, λιγο βαρεμάρα και συνήθεια. να ξέρεις οτι και η συγκατοίκηση ενισχύει πολλες φορές κατι τετοιο σ' ένα ζευγάρι και γι΄αυτο ισως ήθελε καπως να ανασάνει. Πιστεύω οτι δεν δώθηκε οριστικό τέλος μεταξυ σας. Εκτος απο εκείνο το μήνυμα αυτες τις μέρες ξαναμιλήσατε

μιλησαμε ναι. τρεις τεσσερις φορες. την μια καλα και την αλλη παλι βριζομαστε. δεν μ αγαπαει μονο αμα πεθανω θα με λυπηθει. δεν περιμενα οτι θα εβγαζε τοσο μισος. αλλα εγω συνεχιζω να τον αγαπαω καθε μερα και πιο πολυ. και αν δεν τον εχω τοτε καλυτερα να πεθανω
    ελα κοριτσι μου στα καλα σου που θα πεθάνεις για εναν ερωτα ολοι τα εχουμε πει αυτα πανω κατω... σε ενα χρονο θα λες τι ελεγα ακου που σου λεω... αυτος εχασε καποια που τον αγαπαει ενα απο τα ωραιότερα συναισθήματα εσυ καποιον που δεν σε αγαπάει....τι να τον κανεις τον αλλον αμα δεν νιωθει πια ;;;

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Για πες μου τι του έστειλες αυτες τις φορές.
    τι να μου πει. του εστειλα να δω πως ειναι να του πω οτι δεν ειμαι καλα οτι δε μπορω να το ξεπερασω ολο αυτο οτι θα παω σε ψυχολογο και εκεινος για το μονο που ενδιαφερθηκε ειναι αν μας εχουν επιστρεψει τα λεφτα απο τις διακοπες που θα πηγαιναμε. εβαλε σε ιδια μοιρα τη δικη μου ψυχικη υγεια με χρηματα. και μολις του επεστρεψα τα χρηματα απο τη τσεπη μου κιολας αρχισαμε τα βρισιδια. εγω τον εκραζα και αυτος ανταπεδιδε. μονο το να πεθανω θα τον ευχαριστησει μονο αυτο. και εγω καθε μερα το σκεφτομαι και το θελω πιο πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by pisces27 View Post
    τι να μου πει. του εστειλα να δω πως ειναι να του πω οτι δεν ειμαι καλα οτι δε μπορω να το ξεπερασω ολο αυτο οτι θα παω σε ψυχολογο και εκεινος για το μονο που ενδιαφερθηκε ειναι αν μας εχουν επιστρεψει τα λεφτα απο τις διακοπες που θα πηγαιναμε. εβαλε σε ιδια μοιρα τη δικη μου ψυχικη υγεια με χρηματα. και μολις του επεστρεψα τα χρηματα απο τη τσεπη μου κιολας αρχισαμε τα βρισιδια. εγω τον εκραζα και αυτος ανταπεδιδε. μονο το να πεθανω θα τον ευχαριστησει μονο αυτο. και εγω καθε μερα το σκεφτομαι και το θελω πιο πολυ
    αν πεθανεις για τετοιο λογο, θα επιβεβαιωθει οτι εκανε καλα που σε χωρισε.
    κανεις δεν θα σκεφτει οτι εκανε λαθος αυτος, ουτε και ο ιδιος.
    αυτο που θα σκεφτουν ειναι οτι δεν ησουν καλα και χρειαζοσουν γιατρο, οχι ανδρα.
    Last edited by Remedy; 28-10-2016 at 13:16.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν πεθανεις για τετοιο λογο, θα επιβεβαιωθει οτι εκανε καλα που σε χωρισε.
    κανεις δεν θα σκεφτει οτι εκανε λαθος αυτος, ουτε και ο ιδιος.
    αυτο που θα σκεφτουν ειναι οτι δεν ησουν καλα και χρειαζοσουν γιατρο, οχι ανδρα.
    Τον αγαπαω ειναι ολη μου η ζωη.

Senior Member
    Μονη σου το λες βρε καλο μου κοριτσι πηγε και ασχολιόταν μόνο για τα χρήματα και όχι οτι εσυ δεν εισαι καλα.. να επιβληθείς στον εαυτό σου προσπάθησε...

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Μονη σου το λες βρε καλο μου κοριτσι πηγε και ασχολιόταν μόνο για τα χρήματα και όχι οτι εσυ δεν εισαι καλα.. να επιβληθείς στον εαυτό σου προσπάθησε...
    δεν μπορω. δε θελω . θελω μονο αυτον. θελω να ειμαι μονο μαζι του

Senior Member
    Quote Originally Posted by pisces27 View Post
    δεν μπορω. δε θελω . θελω μονο αυτον. θελω να ειμαι μονο μαζι του
    Σε εχει πιασει ο εγωισμος φουλ θα φας πολυ χρονο αλλα κανε οτι καταλαβαινεις... με το ζορι κανεις δεν θα γινει καλά...

Senior Member
    Ηταν λάθος που τον έβρισες, αυτο δεν πρεπει να το ξανακάνεις. Επομένως τα τελευταία μηνύματα ποτε ηταν; πριν ποσο καιρό;

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast