ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 167
    Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Καλησπέρα. Αυτο που γράφεις οταν είχες ανοίξει το θέμα, οτι μαθαίνεις οτι βγαίνει βόλτες εξω ενω παλιά δεν έβγαινε, απο που το έμαθες;
    Απο το φβ κερασι το μαθαινα. Και απο τον ιδιο οταν μιλουσαμε ακομα. Τωρα δεν ξερω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    καπου μαθαινεις να προστατευεσαι...
    Βεβαιως ετσι εγινε κ με μενα πολλες ασχημες συμπεριφορές απο αλλους μεχρι να μαθω .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pisces27 View Post
    Σε καμια περιπτωση. Δεν θα χρησιμοποιησω καποιον αλλον για να ξεχασω αυτον. Και δεν θελω αλλα κυριως δεν μπορω. Στη φαση που ειμαι δεν μπορω να φανταστω να ειμαι με καποιον αλλον. Δεν ξερω αν ακουγεται τρελο ή χαζο αλλα αηδιαζω και μονο στην ιδεα το οτι μπορει να ειμαι με εναν αλλον ανδρα. Οτι οτι εκανα με αυτον θα το κανω με καποιον αλλον
    Σε καμια περιπτωση δε σου λεω να χρησιμοποιησεις καποιον κ ας ακουγεται ετσι .απλα αν εβγαινες εστω ραντεβου ισως σε βοηθουσε .αλλα αφου δεν νιωθεις ετοιμη οκ .και ναι ειναι ποιο δυσκολο οταν εσυ κ μονο εσυ νοιαζοσουν. Το εχω ζησει οπως ολοι μας

Senior Member
    . Δεν ξερω αν ακουγεται τρελο ή χαζο αλλα αηδιαζω και μονο στην ιδεα το οτι μπορει να ειμαι με εναν αλλον ανδρα. Οτι οτι εκανα με αυτον θα το κανω με καποιον αλλον
    Ακουγεται πληγωμενο

Senior Member
    Απο το φβ κερασι το μαθαινα. Και απο τον ιδιο οταν μιλουσαμε ακομα. Τωρα δεν ξερω.
    κοψε το φμ με ανθρωπους που δεν θελεις να ειναι κοντα σου, η δεν θελουν εκεινοι.
    τσαμπα φθορα ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοψε το φμ με ανθρωπους που δεν θελεις να ειναι κοντα σου, η δεν θελουν εκεινοι.
    τσαμπα φθορα ειναι.
    συμφωνω κανε μπλοκ κ αν ξεμπλοκαρεις ολη την ωρα σβησε το.. εγω αυτο εκανα κ ασε να σου λενε το δεν θα σβησεις το fb γι αυτον..αν ειναι να ηρεμησεις κανε τα παντα

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    συμφωνω κανε μπλοκ κ αν ξεμπλοκαρεις ολη την ωρα σβησε το.. εγω αυτο εκανα κ ασε να σου λενε το δεν θα σβησεις το fb γι αυτον..αν ειναι να ηρεμησεις κανε τα παντα
    Δεν εχω φβ. Ποτε δεν ειχα. Οσο καιρο ειμασταν μαζι εμπαινα απο το δικα του. Ειχε 2. Στο ενα μαλιστα ειχα κανει add και τους δικους μου φιλους. Το αλλο το ειχε κυριως για παιχνιδια. Τεσπα οτι εβλεπα το εβλεπα τον πρωτο καιρο που χωρισαμε απο το δευτερο προφιλ. Μετα ομως απο κατι φωτο που ειδα αποφασισα οτι δεν θα ξαναμπω. Τωρα δεν ξερω τι κανει οπως εχω πει δεν μιλαμε . Εχουμε 9 μερες να μιλησουμε.

Senior Member
    Εγω θα σου λεγα να μπαίνεις στο φβ, απλα μη του στείλεις κατι για την ώρα, ουτε στο φβ ουτε στο κινητό. Άτομα κοινά που μπορεί να μιλήσουν και με τους δυο σας υπάρχουν;

Banned
    Εγω θα σου λεγα να μπαίνεις στο φβ, απλα μη του στείλεις κατι για την ώρα, ουτε στο φβ ουτε στο κινητό. Άτομα κοινά που μπορεί να μιλήσουν και με τους δυο σας υπάρχουν;
    Δεν θελω να βλεπω τι κανει γτ επηρεαζομαι. Καθε φορα που μιλουσαμε και μαλωναμε εκανε add και απο μια πρωην του. Και εγω αυτα δεν θελω να τα βλεπω γτ θα γινω ακομα χειροτερα. Τωρα ατομα κοινα με την εννοια φιλοι μας οχι. Εγω εχω κοψει με ολους τους φιλους του εδω και πολυ καιρο πριν ακομα χωρισουμε γτ ειχε μαλωσει εκεινος μαζι τους και οι φιλες οι δικες μου τι θα μπορουσαν να του πουν?

Senior Member
    Αν υπάρχουν κάποιοι φίλοι που μπορεί να μιλήσουν μαζι του, οχι επίτηδες εννοώ, δεν πρεπει σε καμμιά περίπτωση να του μεταφέρουν οτι δεν είσαι καλά ή θες να τα ξαναβρείτε κλπ. Πρεπει να πουν οτι είσαι οκ, νορμάλ, σαν να μη συνέβη κατι. Παίζει ρολο αυτο που σου λέω.

Banned
    Αν υπάρχουν κάποιοι φίλοι που μπορεί να μιλήσουν μαζι του, οχι επίτηδες εννοώ, δεν πρεπει σε καμμιά περίπτωση να του μεταφέρουν οτι δεν είσαι καλά ή θες να τα ξαναβρείτε κλπ. Πρεπει να πουν οτι είσαι οκ, νορμάλ, σαν να μη συνέβη κατι. Παίζει ρολο αυτο που σου λέω.
    Δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο τωρα πια δυστυχως. Ασε που εχω ξεφτυλιστει τοσο πολυ τοσο καιρο που τον παρακαλουσα. Ξερει και οτι δεν ειμαι καλα και οτι θελω να τα ξαναβρουμε.

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο τωρα πια δυστυχως. Ασε που εχω ξεφτυλιστει τοσο πολυ τοσο καιρο που τον παρακαλουσα. Ξερει και οτι δεν ειμαι καλα και οτι θελω να τα ξαναβρουμε.
    το
    θεμα δεν ειναι αν εχεις ριξει τα μουτρα σου. το θεμα ειναι οτι σκεφτεσαι εναν ανδρα που δεν σε θελει βρε κοπελια.
    δεν ξενερωνει η ζωη σου οταν ξερεις οτι δεν σε θελει?
    εγω δεν θα μπορουσα να συνεχισω να τον σκεφτομαι. πατιεται διακοπτης delete αν καποιος δεν μου δειχνει τον ερωτα του.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το
    θεμα δεν ειναι αν εχεις ριξει τα μουτρα σου. το θεμα ειναι οτι σκεφτεσαι εναν ανδρα που δεν σε θελει βρε κοπελια.
    δεν ξενερωνει η ζωη σου οταν ξερεις οτι δεν σε θελει?
    εγω δεν θα μπορουσα να συνεχισω να τον σκεφτομαι. πατιεται διακοπτης delete αν καποιος δεν μου δειχνει τον ερωτα του.
    Remedy μακαρι να υπηρχε αυτο το κουμπακι και να μπορουσαμε να το πατουσαμε οποτε θελαμε. Για σενα μπορει να υπαρχει και να το χρησιμοποιεις . Για μενα ομως δεν υπαρχει. Και το οτι δεν με θελει ναι με ποναει ναι με στεναχωρει αλλα δεν με εχει κανει να ξεχασω

Senior Member
    Τα ξέρω αυτα που λες αλλα παίζουν ρόλο για να ανατραπεί κάπως η εικόνα που έχει για σένα. Να μη γίνουν τα πραγματα χειρότερα. Γι' αυτο σου υπογραμμιζω να μην του ξαναστείλεις κατι για την ώρα.

Senior Member
    Remedy μακαρι να υπηρχε αυτο το κουμπακι και να μπορουσαμε να το πατουσαμε οποτε θελαμε. Για σενα μπορει να υπαρχει και να το χρησιμοποιεις . Για μενα ομως δεν υπαρχει. Και το οτι δεν με θελει ναι με ποναει ναι με στεναχωρει αλλα δεν με εχει κανει να ξεχασω
    μωρε υπαρχει,
    αλλα τον εχεις θαψει κατω απο χωματα αυταπαξιωσης.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast