Πορνό σε μη φυσιολογικα πλαίσια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84
    Junior Member
    Πιθανον να οφειλεται σε καποια εμπειρια του. Να ηταν κατα τυχη παρων, δηλαδη, σε σεξουαλικη επαφη των γονιων του οσο η μητερα του ηταν εγκυος, ή να του εχει καρφωθει στο μυαλο καθως του το περιεγραφε σαν εμπειρια καποιος φιλος. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου! Μονο πορνο με εγγυους παρακολουθει ή ειναι απλως και αυτο στις επιλογες του? Εσυ εχεις δει κρυφα οτι το βλεπει ή ξερει οτι το ξερεις? Εαν ξερει οτι το ξερεις ρωτα τον ανοιχτα να σου εξηγησει τι τον φτιαχνει σε αυτο.

Senior Member
    εχω διαβασει για τους αντρες που τους ερεθιζουν οι εγκυες...ικανοποιειται η ανδρικη πατρικη τους πλευρα..κατα τον φρουντ οι αντρες ελκονται απο γυναικες που ειναι ομορφες φαινονται υγιης γιατι στην ουσια θα τους φερουν ομορφους κ γερους απογονους..
    μια γυναικα εγκυα δειχνει υγεια, δυναμη φεροντας μια ζωη μεσα της.. η επιτυχια του να γονιμοποιησει καποια τον εξιταρει..
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΝΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! χοχοχο :p

Quote Originally Posted by athenscity View Post
    Καλησπέρα σας, δεν ξέρω εάν έχει ξανά ερωτηθεί κάποιο παρόμοιο ερώτημα διότι το έψαξα και είναι ή αλήθεια πως έμεινα με την απορία!!Έχω μια σχέση εδώ και ένα χρόνο και ενώ είμαστε πολύ καλά στην σεξουαλική μας υγεία έχω διαπιστώσει πολύ συχνά για παράδειγμα η συχνότητα είναι 2 ημέρες ,ότι ο σύντροφος μου βλέπει πορνό με γυναίκες που είναι έγκυες και μόνο!!Έχουμε διάφορα 12 χρόνια εγώ είμαι 24 και αυτός 36!!Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο βλέπει πορνό με έγκυες γυναίκες ?Είναι φυσιολογικό?Όλες μας προσπαθούμε να αποδεχθούμε το πορνό αλλά κάτι τέτοιο δεν ξέρω κατά πόσο είναι φυσιολογικό και με έχει βάλει σε σκέψεις!Ευχαριστώ πολύ!
    λιγο περιεργο οντως, αλλα βιτσια υπαρχουν απειρα, δε σημαινουν ολα κατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εχω διαβασει για τους αντρες που τους ερεθιζουν οι εγκυες...ικανοποιειται η ανδρικη πατρικη τους πλευρα..
    :p
    χωρις παρεξηγηση αμα μου πεις το σβηνω.

το μυαλο σου και μια λυρα που τρεχει στον κατηφορο και κανει ντρινκι ντρανκα!!!!

Senior Member
    το δικο μου το μυαλο ρε φιλε??το δικο τους το μυαλο....εγω ..δεν εχω τετοια βιτσια.απλα σου αναφερω τι εχω διαβασει...αλλους τους ερεθιζει να πηδιουνται κ να ακουνε μονο μπαχ...τωρα τι μου λες...οι ανθρωποι ειναι πολυπλοκοι κ κανουν ο.τι θελουν.:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    το δικο μου το μυαλο ρε φιλε??το δικο τους το μυαλο....εγω ..δεν εχω τετοια βιτσια.απλα σου αναφερω τι εχω διαβασει...αλλους τους ερεθιζει να πηδιουνται κ να ακουνε μονο μπαχ...τωρα τι μου λες...οι ανθρωποι ειναι πολυπλοκοι κ κανουν ο.τι θελουν.:p
    ναι, οτι θελουν κανουν αλλα μην λες οτι ικανοποιηται η πατρικη τους πλευρα σε βεβαιω πως κανεις αντρας δεν σε πιστεψε.

Senior Member
    ΑΝΕΦΕΡΑ οτι εχω ΔΙΑΒΑΣΕΙ..δεν ειναι δικη μου ερμηνεια.....

Senior Member
    :Dενταξει, κουβεντα να γινεται!!!!!!

Και εγώ έχω φετίχ με τις λεσβίες,αυτό τι σημαίνει?Οτι είμαι σαδομαζοχιστής εν κρυπτώ ομοφυλόφιλος??Έχω την εντύπωση πως η πολύ υπερανάλυση με ψυχομετρικά σταθμά οδηγεί στην παράνοια και στην εσφαλμένη αντίληψη...το οτι του αρέσουν οι τσόντες με έγκυες δεν σημαίνει κάτι!Δεν βιάζει έγκυες ούτε τις παίρνει μάτι από το μπαλκόνι ούτε κάνει stalking στα πάρκα όπου συχνάζουν...εφόσον είναι λειτουργικός,είναι ο εαυτός του και δεν παρουσιάζει πρόβλημα,είναι απλώς ένα φετίχ...ο κόσμος εκεί έξω έχει πολλά τέτοια,μην τρελένεστε :P

Senior Member
    Εικάζω πως έχει να κάνει με το απαγορευμένο.. "Έγκυος --> μέλλουσα μανούλα --> μην αγγίζετε".

Whatever, όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Εικάζω πως έχει να κάνει με το απαγορευμένο.. "Έγκυος --> μέλλουσα μανούλα --> μην αγγίζετε".

Whatever, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
    εγκυος= το εχει κανει με καποιον που της αρεσει πολυ, και εσυ θα πρεπει να της αποδειξεις οτι μπορεις να της αρεσεις περισσοτερο.
    το πηρε το ποταμι!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by athenscity View Post
    Όταν εννοείς προσθέτει το κάτι έξτρα??Δεν το καταλαβαίνω αυτό το κάτι!!όλες οι γυναίκες προσπαθούμε να είμαστε σε φόρμα μην πάρουμε κανένα κιλό και τους φανούμε χοντρές και με τον όρο τώρα εξτρά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι είναι φυσιολογικό να βλέπει πορνό με κάποιες που περιμένουν παιδί και είναι οι διπλάσιες από μένα!!εάν τ πάμε έτσι να αφήσουμε τον εαυτό μας και να μην μας νοιάζει ότι θα παχυνουμε γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει θέμα!!
    τα εχεις μπλεξει.
    οι εγγυες δεν ειναι παχιες γυναικες, ειναι γυναικες που κυοφορουν...

αν ηθελε παχιες γυναικες θα εβλεπε βιντεο με παχιες γυναικες.
    τωρα που το εμαθες, θα σκεφτεις μηπως θα επρεπε να εισαι συνεχως εγγυος για να ερεθιζεις τον ανδρα σου???

το θεμα ειναι απλο αν και για πολλους απο μας απωθητικο.
    ο ανδρας σου εχει αυτο το συγκεκριμενο βιτσιο.
    και δεν εχει νοημα να ψαχνουμε απο που ξεκινησε.
    πες οτι ηταν ποδολαγνος. θα καθομασταν να συζηταμε πως ξεκινησε?
    αν σε ξενερωνει, σε ξενερωνει και δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο.
    εμενα θα με ξενερωνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα εχεις μπλεξει.
    οι εγγυες δεν ειναι παχιες γυναικες, ειναι γυναικες που κυοφορουν...

αν ηθελε παχιες γυναικες θα εβλεπε βιντεο με παχιες γυναικες.
    τωρα που το εμαθες, θα σκεφτεις μηπως θα επρεπε να εισαι συνεχως εγγυος για να ερεθιζεις τον ανδρα σου???

το θεμα ειναι απλο αν και για πολλους απο μας απωθητικο.
    ο ανδρας σου εχει αυτο το συγκεκριμενο βιτσιο.
    και δεν εχει νοημα να ψαχνουμε απο που ξεκινησε.
    πες οτι ηταν ποδολαγνος. θα καθομασταν να συζηταμε πως ξεκινησε?
    αν σε ξενερωνει, σε ξενερωνει και δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο.
    εμενα θα με ξενερωνε.
    ενταξει αμα ηταν ποδολαγνος δεν θα ηταν τοσο "ανωμαλο" να το πουμε ετσι αλλα με εγκυες?ειναι δυνατον?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ενταξει αμα ηταν ποδολαγνος δεν θα ηταν τοσο "ανωμαλο" να το πουμε ετσι αλλα με εγκυες?ειναι δυνατον?
    για ΣΕΝΑ.
    ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη του τι του φαινεται πιο ανωμαλο η πιο απωθητικο.
    στο συγκεκριμενο θεμα, σημασια εχει το πως φαινεται στην γυναικα του, οχι σε μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για ΣΕΝΑ.
    ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη του τι του φαινεται πιο ανωμαλο η πιο απωθητικο.
    στο συγκεκριμενο θεμα, σημασια εχει το πως φαινεται στην γυναικα του, οχι σε μας.
    ναι ενοειται πως εχει σημασια πως θα το δεχτει..
    αλλα δεν ξερω με εγκυους?....

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast