Results 61 to 75 of 84
Thread: Πορνό σε μη φυσιολογικα πλαίσια
-
30-11-2016, 17:11 #61
- 30-11-2016, 22:08 #62
Κοιτα υπαρχουν αντρες που το βρησκουν ερεθιστικο αυτο. Σαν να κανουν παρτι με ουζα, δυο σε ενα.
Δεν θα πω ψεμματα πριν μερικα χρόνια ειχα δει κι εγω μερικες τετοιες τσοντες και ειχα ερεθιστει αλλα μετα τις βαρεθηκα και πηγα για αλλα.
Δεν ειναι κατι ανωμαλο, οι γυναικες όταν ειναι εγκυες εχουν μια αλλου ειδους ομορφια, και αν θες να ξερεις, και αυτες κανουν σεξ, ερεθιζόνται και λοιπα. Που ειναι το κακο καποιος να του αρεσουν οι εγκυες;;
Αν σε εναν αντρα δεν του αρεσουν οι εγκυες και κερατωσει την εγκυο γυναίκα του τον λετε γαιδαρο, μπασταρδο και απιστο γουρουνι, αν του αρεσουν οι εγκυες ανωμαλο, διεστραμένος και διαστροφικός..... ξεκολλάτε!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
01-12-2016, 07:57 #63
02-12-2016, 20:43 #64
02-12-2016, 21:13 #65
χαχχαχα ! Τους εστειλες ολους αδιαβαστους!
Μηπως ειναι αμφισεξουαλικος ο συντροφος σου ,και πεθυμησε το αλλο φυλλο ?
Η εγκυος για τον αντρα ειναι κατι το ετοιμο για σεξ ,ο ξαναμενο απο τις ορμονες(ειναι γεγονος οτι η επιθυμια για σεξ αυξανεται τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης) Συναμα ομως ειναι και απαγορευμενο γιατι μπορει να κανει κακο στο εμβρυο (ετσι νομιζουν οι αντρες) .
Οποτε η εικονα της εγκυου που δεν μπορει να κρατηθει , και κανει αχαλινωτο σεξ με τον συντροφο της ή με τον ομορφο υδραυλικο που ηρθε για τις βρυσες ,εχει εναν ωμο ερωτισμο.Αυτο αναζυταει. .Ξαναλεω οτι ειναι μια εικονα που εχουν οι αντρες .Αλλωστε οι ιδιοι δεν μπορουν να ξερουν πραγματικα τι συμβαινει στο μυαλο και το σωμα μιας εγκυου
Ψαχτο λοιπον ,πως μπορεις εσυ να του δωσεις αυτο τον ωμο ερωτισμο .Αλλα μην του το πεις. Ειναι εισβολη στην ατομικοτητα του . Μπορεις με αφορμη καποιο δυσαρεστο ή χλυαρο "βραδυ μαζι" να τον ρωτησεις αν ειναι ικανοποιημενος, αν φανταζεται κατι ,αν αν αν ...
05-12-2016, 00:28 #66
χαχαχαχαχαχαχα
εαν διαβασεις το θεμα που ειχα ανοιξει πριν μερικες μερες, μαλλον κατι αλλο ειναι......(γ#$& την π%#@$*&α την τυχη μου)
Συμφωνω σε ολα!!!!!! οσα ειπες.
Κοπελια πριν κανεις μια βιαστική κινηση ψαξτω πρωτα. Το μονο πορνο σε μη φυσιολογικα πλαισια ειναι με παιδικη πορνογραφια.... και με βιασμους..... και αυτα τα σιχαμερα που χέζονται και κατουράνε ο ενας τον αλλον...... ισως και οι ανταλλαγες ζευγαριων.....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
05-12-2016, 00:43 #67
Θα διαφωνησω μονο σε αυτο...
Οι swingers χωριζονται σε 2 μεγαλες κατηγοριες: Αυτοι που εχουν "γραμμενο" τον συντροφο και δεν τους πειραζει το κερατο,γιατι απλα δεν τους νοιαζει και αυτοι που βρισκονται σε μια τελειως διαφορετικη φυλοσοφηση της εννοιας συντροφος και κερατο .Εκεινοι μπορει να αγαπανε τον συντροφο αλλα να μην νιωθουν κερατο την σεξουαλικη ικανοποιηση με εναν τριτο .Οι τελειυτεοι μετριουνται στα δακτυλα του ενος χεριου στην κοινωνια.Συνηθως ισχυει το πρωτο .Μιλαω για swingers και οχι για ερωτικα τριγωνα.
Παντως και στις δυο περιπτωσεις νομιζω οτι ειναι κατι φυσιολογικο ,στο πλαισιο των ερωτικων επιλογων
05-12-2016, 01:02 #68
Τωρα που το διαβασα φενετε απο τα λεγομενα μου να ανοικω στην κατηγορια, αλλα να διευκρινησω πως οχι (εστω ακομη...) Εγω ζηλευω και ο εγωισμος μου δεν θα με αφηνε να την βλεπω κατω απο εναν "αραπη"
Εν παση περιπτωση στο θεμα σου κοπελια , ο τυπος γουσταρει ΣΕΝΑΡΙΑ . Οι τσοντες με εγκυους δεν ειναι gang bang .Κρυβει θεμα απο πισω,ιστορια ,φαντασια.
Παιχτου κανα εργο ,βαλτου λιγω φαντασια. "πεσε πανω του να τον κατασπαραξεις¨" ρε παιδι μου.Δεν σου ζητησε ,δα, να τον δερνεις με dildo :P . Φυσικα με την προυποθεση οτι γουσταρεις να το ζησεις και συ .Μην νιωθεις υμιτελης και οτι δεν μπορεις να τον γεμισεις σεξουαλικα. ΑΝ δεν ηθελε να τα δεις ,δεν θα τα εβλεπες αυτο ειναι το μονο σιγουρο .12 χρονων παιδακια ξερουν να σβηνουν το ιστορικο . Παιζει ενα ερωτικο παιχνιδι με το μυαλουδακι σου .Σε ιντρικαρει .Γουσταρει λιγο ανωμαλια (σε λογικα πλαισια,εγω πιστευω) αλλα αν στο πει θα χαθει ολη η ιντρικα.
Ποιος αντρας δεν θελει να του πει η συντροφος του "θελω να με παρεις τωρα,δεν αντεχω αλλο!"...
05-12-2016, 01:10 #69
Για αυτο ειπα "ισως" :p
χαχαχαχαχαχα με προλαβες χαχαχαχαχαχαχα ;)
Συμφωνω σε ολα.... παλι.
Ειναι οπως εκεινη που τους αρεσει η κοπελα τους να ντυνετε αστυνόμος ή γιατρός. Μονο που αυτηνης η στολη ειναι πιο.... ζωντανη.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
05-12-2016, 01:23 #70
Μπα και αυτο το παιδι μια επιβεβαιωση της σεξουαλικοτιτας του ψαχνει (οπως ολοι μας) Αλλα καθενας καταληγει σε διαφορετικο πρωτιτο . του εκατσε ετσι στραβα και τωρα εχει κολλησει .Το θεοποιησε και το τελειοποιησε μεσα στο μυαλο του σαν εικονα. Ποσους κολλημενους με "συγκεκριμενες ερωτικες προτιμισεις" εχω γνωρισει....
05-12-2016, 01:26 #71
Οπως είπα και πιο πανω παλιότερα και εγω ειχα περασει αρκετες νυχτες "μόνος" με τετοια βιντεο. Ισως αυτος να εχει κολλησει λιγο παραπανω αλλα αυτο δεν τον κανει ανωμαλο. Αλλιως ανωμαλοι ειναι οσοι κανουν σεξ με τις εγκυες γυναίκες τους, και φυσιολογικοι αυτοι που τις απατανε....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
05-12-2016, 01:27 #72
Γτ αν φυσιολογικοι ειναι αυτοι τοτε προτειμω να γινω ανωμαλος.... FOREVER!!!!!
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
05-12-2016, 01:33 #73
Ενταξυ η κοπελα δεν ανοισυχησε τοσο πολυ ως προς την ανωμαλια. Πιο πολυ ενιωσε ανεπαρκης απεναντι του .Οτι αυτος ψαχνει κατι που αυτη δεν μπορει να του το δωσει. Αλλα εγω λεω οτι και αυτος ειναι μεν μπερδεμενος αλλα και αυτη το περεξηγησε εντελως.
Αν μη τι αλλο το παλικαρι εχει φαντασια! Δεν θα βαρεθει ποτε το σεξ μαζι του! :) Ειναι λιγο ανωμαλιαρης ,χαχααχαχχαα
05-12-2016, 01:35 #74
χαχαχαχαχαχα
παναθεματο και αν εχω καταλαβει τι θελουν οι γυναικες..... αμφιβαλω αν ξερουν και οι ιδιεςΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
05-12-2016, 01:45 #75
Μια χαρα ξερουν τι θελουν .Απλα :1ον)Δεν προκειτε ποτε να σου πουνε ανοιχτα γιατι ειναι σαν να βλεπεις το λυσαρι τους και 2ον) Αυτο που θελουν δεν ειναι αυτο που χρειαζονται . Απλο ε? :P