Πορνό σε μη φυσιολογικα πλαίσια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ναι ενοειται πως εχει σημασια πως θα το δεχτει..
    αλλα δεν ξερω με εγκυους?....
    αλλο το βιτσιο με εγγυους που εχει αυτος, κι αλλο να κανει καποιος σεξ με την εγγυο γυναικα του, οχι επειδη την προτιμαει εγγυο, αλλα επειδη τυχαινει και ειναι εγγυος.
    ελπιζω να τα ξεχωριζεις αυτα τα δυο.
    ο τυπος εχει βιτσιο. την βρισκει μονο ετσι δλδ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλο το βιτσιο με εγγυους που εχει αυτος, κι αλλο να κανει καποιος σεξ με την εγγυο γυναικα του, οχι επειδη την προτιμαει εγγυο, αλλα επειδη τυχαινει και ειναι εγγυος.
    ελπιζω να τα ξεχωριζεις αυτα τα δυο.
    ο τυπος εχει βιτσιο. την βρισκει μονο ετσι δλδ.
    μα δεν ειπα εγω να κανει σεξ με την γυναικα τ αμα ειναι π.χ εγκυος...για τις τσοντες π βλεπει μιλησα...

Junior Member
    Μετά από όλα όσα διάβασα καταλήγουμε ότι είναι ένα βίτσιο!!εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ούτε θα μπω στην διαδικασία να μείνω έγκυος !!σκέφτομαι να μην του πω ότι έχω δει ότι βλέπει τέτοιου είδους πορνό διότι μόνο τέτοιου είδους βλέπει πληροφοριακά!!επομένως εάν το πω μετά θα σβήνει το ιστορικό και προφανώς δεν θα ξέρω!!εσείς τι λέτε για αυτό??γενικά πιστεύω δεν πρέπει να το μάθει ότι το ξέρω!!

Senior Member
    Το μόνο που μπορείς να κρύψει από γυναίκα είναι ή αναπνοή όταν τη σταματάει τίποτα άλλο τα άλλα όλα θα τα μάθει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by athenscity View Post
    Μετά από όλα όσα διάβασα καταλήγουμε ότι είναι ένα βίτσιο!!εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ούτε θα μπω στην διαδικασία να μείνω έγκυος !!σκέφτομαι να μην του πω ότι έχω δει ότι βλέπει τέτοιου είδους πορνό διότι μόνο τέτοιου είδους βλέπει πληροφοριακά!!επομένως εάν το πω μετά θα σβήνει το ιστορικό και προφανώς δεν θα ξέρω!!εσείς τι λέτε για αυτό??γενικά πιστεύω δεν πρέπει να το μάθει ότι το ξέρω!!
    nai mην του το πεις ψαρεψε τον....
    ρωτα τον.....
    προσπαθησε να μαθεις περισσοτερα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    nai mην του το πεις ψαρεψε τον....
    ρωτα τον.....
    προσπαθησε να μαθεις περισσοτερα..
    Θα δω πως θα γίνει αυτό γιατί λογικά θα τσαντιστει επειδή το ανακάλυψα!!Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μου έχει πει ότι θα είμαι πολύ όμορφη όταν είμαι έγκυος αλλά εντάξει δεν το συνδιασα με αυτό διότι δεν προσπαθούμε και γενικά δεν θέλει μου έχει πει!!

Senior Member
    το οτι δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο, δεν εχει να κανει με το πως νοιωθεις.

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? αν δεν σε ξενερωνει, ολα καλα. αν σε ξενερωνει, πως υπολογιζεις να το παλεψεις δλδ? δεν προκειται να αλλαξει αυτο.

αν το εμαθες τυχαια, Τπχ το ειδες σε καποιον κοινο σας υπολογιστη, να του το πεις. κακο ειναι?
    αν καθεσαι και σκαλιζεις και ψαχνεις τα πραγματα του, ειναι αλλο θεμα.
    γιατι να μην ξερει οτι ξερεις?
    και τι σε νοιαζει αν θα σβηνει το ιστορικο? οτι ηταν να δεις, το ειδες.

Senior Member
    Ε θα είναι λίγο μαλάκία να τον στριμώξει γι'αυτό το πράγμα. Μετά απ'αυτό εκείνος θα αντιδράσει με θυμό ή απομάκρυνση λόγω της τεράστιας ντροπής. Εγώ έτσι θα έκανα.

Απ'την άλλη, αν είναι λειτουργικός δεν βλέπω το πρόβλημα. Πέρα απ'το όντως μεγάλο ξενέρωμα(!) που λέει η remedy. Απ'την άλλη, οι πιο πολλές γυναίκες ΔΕΝ θα ήθελαν να ξέρουν με τι την βρίσκουν οι άντρες τους. Όλα αυτά που είναι στο ίντερνετ είναι εκεί για κάποιο λόγο...

Banned
    Εγώ δεν θα έλεγα τίποτα, έτσι και αλλιώς είναι βίτσιο που δεν μπορείς να του το ικανοποιήσεις και να ήθελες....αν δεν σε ξενερώνει το αφήνεις.....αν είστε καλά μεταξύ σας.........ούτε χρειάζεται να ψάχνεις το ιστορικό του κάθε τρεις και λίγο , για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο, δεν εχει να κανει με το πως νοιωθεις.

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? αν δεν σε ξενερωνει, ολα καλα. αν σε ξενερωνει, πως υπολογιζεις να το παλεψεις δλδ? δεν προκειται να αλλαξει αυτο.

αν το εμαθες τυχαια, Τπχ το ειδες σε καποιον κοινο σας υπολογιστη, να του το πεις. κακο ειναι?
    αν καθεσαι και σκαλιζεις και ψαχνεις τα πραγματα του, ειναι αλλο θεμα.
    γιατι να μην ξερει οτι ξερεις?
    και τι σε νοιαζει αν θα σβηνει το ιστορικο? οτι ηταν να δεις, το ειδες.
    Φυσικά και με ξενερωνει η όλη φάση !!το είδα σε ένα tablet που έχει και είναι ξεκλείδωτο!!όσο για το αν με νοιάζει εάν θα σβήσει το ιστορικό ,προφανώς και με νοιάζει γιατί ένας άντρας όταν εκτονώνεται με άλλο τρόπο προφανώς μετά δν έχει όρεξη για εσένα!!Και όντως όποτε περιμένω να γίνει κάτι άλλα εκείνος πέφτει ύπνο πως τυχαίνει πάντα και υπάρχει κάτι στο ιστορικό Τ!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ δεν θα έλεγα τίποτα, έτσι και αλλιώς είναι βίτσιο που δεν μπορείς να του το ικανοποιήσεις και να ήθελες....αν δεν σε ξενερώνει το αφήνεις.....αν είστε καλά μεταξύ σας.........ούτε χρειάζεται να ψάχνεις το ιστορικό του κάθε τρεις και λίγο , για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό?
    Συμφωνώ με αυτή την άποψη αλλά εάν δεν σου τύχει όλο αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις!!είναι λίγο κάπως!!σε βάση η σκέψη στην διαδικασία να ψάξεις το γιατί ο άλλος δεν είναι όπως πριν και είναι αλλιώς!!

Banned
    Φυσικά και με ξενερωνει η όλη φάση !!το είδα σε ένα tablet που έχει και είναι ξεκλείδωτο!!όσο για το αν με νοιάζει εάν θα σβήσει το ιστορικό ,προφανώς και με νοιάζει γιατί ένας άντρας όταν εκτονώνεται με άλλο τρόπο προφανώς μετά δν έχει όρεξη για εσένα!!Και όντως όποτε περιμένω να γίνει κάτι άλλα εκείνος πέφτει ύπνο πως τυχαίνει πάντα και υπάρχει κάτι στο ιστορικό Τ!!
    Κοίτα το ένα είναι ότι σε ξενερώνει, χωρίζεις τέλος...........το άλλο είναι να μην το πεις αν μπορείς να το αποδεχτείς και να το αφήσεις, αφού λες ότι έχετε καλή σεξουαλική υγεία.....ή δεν έχετε? τώρα αν είναι να φοβάσαι για το μέλλον και αν θα εκτονώνεται εκεί, θα το δεις στην πορεία, από τώρα θα σκάς και να βρίσκεσαι σε μόνιμη ανησυχία να ψάχνεις τα ιστορικά του? Τρίτη επιλογή του το λες.....αλλά δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις να μην βλέπει ποτέ, ή να τον κάνεις να νιώσει άσχημα, ποιο το νόημα, θέλει διακριτικότητα εκεί, βίτσιο είναι ξέρω γω, απλώς θα έχετε περισσότερη ειλικρίνεια μεταξύ σας.............

Senior Member
    ,προφανώς και με νοιάζει γιατί ένας άντρας όταν εκτονώνεται με άλλο τρόπο προφανώς μετά δν έχει όρεξη για εσένα!!Και όντως όποτε περιμένω να γίνει κάτι άλλα εκείνος πέφτει ύπνο πως τυχαίνει πάντα και υπάρχει κάτι στο ιστορικό Τ!!
    στο ποστ 13 σου απαντησα σχετικα με το τι θα πρεπει να κανεις και ειμαι αντρας αρα ισως κατι ξερω για τους αντρες οχι ολους αλλα τους περισσοτερους

Senior Member
    εφοσον ειναι ξεκλειδωτο το ταμπλετ, του λες απλα την αληθεια.
    οτι το πηρες για να το χρησιμοποιησεις και ειδες στο ιστορικο το τι κανει.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ και σε νοιαζει οτι ικανοποιειτια με αυτο το βιτσιο και αποφευγει εσενα!!!
    αλλα σου λεω οτι το εμαθες πλεον!!! τι νοημα εχει να το βλεπεις ξανα και ξανα στο ιστορικο???
    πιο σημαντικο ειναι να του πεις οτι το ξερεις κι οτι σε απωθει κι οτι συσχετιζεις την αποχη του απο το σεξ με την δραστηριοτητα αυτη!!
    με το να το κρυβεις , τι κερδιζεις δηλαδη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    το άλλο είναι να μην το πεις αν μπορείς να το αποδεχτείς και να το αφήσεις, αφού λες ότι έχετε καλή σεξουαλική υγεία.....ή δεν έχετε? ............
    ποια καλη σεξουαλικη υγεια?
    μολις ειπε οτι τον περιμενει για σεξ που δεν κανουν, ενω βλεπει μετα στο ιστορικο οτι ειχε επισκεφθει ττσοντες στο ταμπλετ.
    δεν προκειται για κατι επιπλεον, προτιμαει το ταμπλετ απο το μεταξυ τους σεξ...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast