καχυποπτοι και ευπιστοι ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

καχυποπτοι και ευπιστοι ....

Γενικα , ειστε καχυποπτοι με τους αλλους ? ειστε ευπιστοι ? ανεκτικοι ? διπλωματες ? εγω δειχνω πολυ ευπιστος , και ανεκτικος , συχνοτατα κανω οτι δεν βλεπω , ειμαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος ...................στην πραματικοτητα , εχω τα ματια /αυτια μου 400 , και ζυγιζω το καθε τι που θα κανει /πει ο-η αλλος , βασιζομαι στην καλη μου κριση , η οποια δεν επαναπαυεται ποτέ .............. καταλαβαινω τι μπορει να θελει ο -η αλλος απο μενα , αλλα κανω τον χαζο , μεχρι να καταληξω αν ο-η αλλος ειναι αξιος εμπιστοσυνης ............ αν καταλαβω οχι καλες προθεσεις , πονηρες , η αν εχει ξεπερασει το οριο μου , εχω φυγει χωρις εξηγησεις ..............και πολλες φορες , δεν συγχωρω .........πιστευω στους ανθρωπους , αλλα εχω μικρες ανοχες ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εγω δειχνω πολυ ευπιστος , και ανεκτικος , συχνοτατα κανω οτι δεν βλεπω , ειμαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος ...................στην πραματικοτητα , εχω τα ματια /αυτια μου 400 , και ζυγιζω το καθε τι που θα κανει /πει ο-η αλλος , βασιζομαι στην καλη μου κριση , η οποια δεν επαναπαυεται ποτέ .............. καταλαβαινω τι μπορει να θελει ο -η αλλος απο μενα , αλλα κανω τον χαζο , μεχρι να καταληξω αν ο-η αλλος ειναι αξιος εμπιστοσυνης ............ αν καταλαβω οχι καλες προθεσεις , πονηρες , η αν εχει ξεπερασει το οριο μου , εχω φυγει χωρις εξηγησεις ..............και πολλες φορες , δεν συγχωρω .........πιστευω στους ανθρωπους , αλλα εχω μικρες ανοχες ..............
    Πολυπλοκος τροπος σκεψης...ισως ο πιο ευθυς και ειλικρινης ειναι τελικα πιο ευκολος και λιγοτερο κουραστικος και ψυχοφθορος.... εννοειται εκφραζω την δικη μου προσωπικη αποψη..ο καθενας ειναι φυσικα ελευθερος να επιλεγει τον τροπο σκεψης και επικοινωνιας με τον κοινωνικο του περιγυρο. Και φυσικα εξαρταται σε τι αποβλεπει: σε μια ειλικρινη,αλλα συχνα οχι τοσο ευχαριστη ανταλλαγη αποψεων η σε μια αρεστη αλλα ουσιαστικα πλαστη και ισως και υποκριτικη εικονα του συνομιλητη του. Παντα ημουν θερμη οπαδος του "Να εισαι απλα ο εαυτος σου".

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    . Παντα ημουν θερμη οπαδος του "Να εισαι απλα ο εαυτος σου".

Η αληθεια πολλες φορες δεν πρεπει να λεγεται , προτιμω την οδο της διπλωματιας , βγαζοντας συγχρονως το συμπερασμα , αν μου κανει η δεν μου κανει ο ταδε , και αναλογως , φευγω η καθομαι ......

Senior Member
    Η αληθεια πολλες φορες δεν πρεπει να λεγεται , προτιμω την οδο της διπλωματιας , βγαζοντας συγχρονως το συμπερασμα , αν μου κανει η δεν μου κανει ο ταδε , και αναλογως , φευγω η καθομαι ......
    Ελευθερια εχουμε. Ο καθενας οτι τον εκφραζει και οτι θεωρει καλυτερο για τον εαυτο του.

Ολοι ειναι ελαφρως μουνοπανα μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    Ελευθερια εχουμε. Ο καθενας οτι τον εκφραζει και οτι θεωρει καλυτερο για τον εαυτο του.
    Aυτο εξυπακουεται ................ειναι στην ιδιοσυγκρασια του καθενος , και αυτη δεν αλλαζει .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Εχω ακριβως την αντιθετη σταση !!! πολυ ακραιο αυτο .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν θα σχολιασω την συγκεκριμενη απαντηση οσον αφορα το θεμα , απλα διαπιστωνω ακομη μια φορα το επιπεδο του forum.

Εχω ακριβως την αντιθετη σταση !!! πολυ ακραιο αυτο .......
    Χαχα,ξερεις τι γινεται ρε Μακ ομως,σπανια πεφτω εξω!Σπανια να με εκπληξει ευχαριστα καποιος,να πω ειδες ρε παιδι μου τελικα ηταν καλο παιδι ο ταδε.Οταν συμβαινει ομως ειναι πολυ καλο.

Senior Member
    Γενικα , ειστε καχυποπτοι με τους αλλους ? ειστε ευπιστοι ? ανεκτικοι ? διπλωματες ? εγω δειχνω πολυ ευπιστος , και ανεκτικος , συχνοτατα κανω οτι δεν βλεπω , ειμαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος ...................στην πραματικοτητα , εχω τα ματια /αυτια μου 400 , και ζυγιζω το καθε τι που θα κανει /πει ο-η αλλος , βασιζομαι στην καλη μου κριση , η οποια δεν επαναπαυεται ποτέ .............. καταλαβαινω τι μπορει να θελει ο -η αλλος απο μενα , αλλα κανω τον χαζο , μεχρι να καταληξω αν ο-η αλλος ειναι αξιος εμπιστοσυνης ............ αν καταλαβω οχι καλες προθεσεις , πονηρες , η αν εχει ξεπερασει το οριο μου , εχω φυγει χωρις εξηγησεις ..............και πολλες φορες , δεν συγχωρω .........πιστευω στους ανθρωπους , αλλα εχω μικρες ανοχες ..............

Μαζι σου ειμαι !!!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Μου αρεσει να βλεπω την καλη πλευρα των ανθρωπων, και δυσκολα θα βγαλω καποιον "κακο". Αλλα στο τι μου λενε ειμαι σκεπτικιστης. Αν σου λενε μπαρουφες δεν τις πιστευεις. Το γιατι σου λενε μπαρουφες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Ισως και αυτος να πιστεψε κατι απο καπου αλλου και να μη το σκεφτηκε πολυ.
    Βεβαια μπορει να την πιστεψω μια μπαρουφα , εαν εχω αγνοια σχετικα με το αντικειμενο και μoιαζει ως αληθεια. Αναρωτιεμαι απο τα ποσα που ακουμε και διαβαζουμε καθε ημερα ... ποσα εντελει ισχυουν :P

Ειναι και αναλογα τους κυκλους που κινεισαι η απαντηση στο προβλημα. Για παραδειγμα αν εχεις οικονομικες δοσοληψιες με αγνωστους, που σαν σκοπο εχουν ολοι το κερδος τοτε πρεπει να προσεχεις. Εαν εισαι σε περιβαλλον που δεν εχεις να κερδισεις ή να χασεις τιποτα και ειναι φιλικο, τα πραγματα σαφως ειναι πολυ καλυτερα. Ισως και να ειμαι καπως "αθωος" βλεποντας την καλη πλευρα των αλλων, αλλωστε γνωριζω οτι με εχουν γαζωσει με κουτσομπολια μιας και ζω σε επαρχιακη πολη και εχω το στιγμα της ψυχικης ασθενειας, αλλα ζα μαν φου (οχι παντα).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Μαζι σου ειμαι !!!!!
    Πολυ χαιρομαι , διοτι τα γραφομενα μου , μπορουν να ερμηνευτουν κατα το δοκουν , δεν ειπα να μην εισαι ο εαυτος σου , αλλα μερικες αποψεις , καλο ειναι να μην λεγονται , εφοσον ξερεις οτι ο-η αλλος δεν προκειται ναλλαξει , οποτε απλα καταφερνεις να γινεις αντιπαθης , η να απορριφθης , σχηματιζεις την γνωμη σου , και αναλογως πραττεις ....................

Senior Member
    oυτε το ενα ουτε το αλλο!
    Προσεχω, εχω τα νωτα μου καλυμμενα οσο μπορω και προχωραω.

Αν ο αλλος μου πει κατι για τη ζωη του, τον πιστευω.
    Αν μου πει κατι για καποιον αλλο εννοειται οτι βαζω το μυαλο μου να δουλεψει! αλλα τυφλα να πιστεψω καποιον, ποτε!
    και φυσικα εμπιστευομαι την κριση μου απολυτα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Παιδάκια εμένα μου την έχει βαρέσει και λέω μαλακιεσ όλη μέρα δε γουστάρω να μιλήσω κανονικά με κανένα και κοπέλες όταν γνωρίζω μπαρούφες και καλές να είναι μπαρούφες είμαι αλάνι στις μπαρούφες σιγά μη κάτσω να σπαταλήσω σάλιο το περίεργο είναι ότι με μιλάνε αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι γνώμη έχουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Elis , εγω δεν βασιζομαι ποτε στα λογια μιας γυναικας , μια και το ανεφερες , την κρινω απο τις πραξεις της , οχι τα λογια της .........στα λογια , κωφευω , το ιδιο βεβαια ισχυει και για τους αντρες ...............

Page 1 of 2 12 LastLast