Ενθουσιασμός, Ερωτας, Αγάπη, καψούρα κόλλημα, απωθημένο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    και δεν σωζότανε το λάθος ? συμπύκνωσε τα !!! :P
    δεν ηταν κερατο η κατι τετοιο....αλλα δυστυχως επρεπε να αλλαξω τον εαυτο μ ας πουμε...
    αυτη ηθελε να κανουμε τα παντα μαζι...εγω δεν ηθελα.....ηθελα να μπορω να βγαινω μ τις παρεες μ...
    επισης τοτε οπου με καλουσε δεν πηγαινα..και το εκανα αυτο γτ τοτε μ ειχε πιασει κοινωνικη φοβια...δεν της το ειχα πει αυτο....και επι δυο χρονια ετρωγε μονο αποριψη...ουτε στα γενεθλια της δεν πηγα επειδη θα ειχε αγνωστους...με επιανε πολυ αγχος τοτε δεν ξερω γτ..για δυο χρονια...
    και τοτε μ λεει να κανουμε διαλειμα, δεν γινεται να μ γραφεις στα γενεθλια μου για να πας για μπυρες με τους φιλους σ.(ετσι της ειχα πει για να μην παω :P).....τις λεω οκ....και σηκωνομαι και φευγω και παω διακοπες......και με περνει τηλ αυτη π εισαι μ λεει? στο ταδε νησι τις λεω...μ λεει πλακα κανεις? της λεω οχι....και μ λεει εγω περιμενα μια εβδομαδα να με παρεις να μ ζητησεις συγνωμη π δεν ηρθες στα γενεθλια μ και κλεω συνεχεια..και εσυ πας διακοπες?για να βρεις γκομενα?ε και τοτε τσακωθηκαμε αγρια οπως καταλαβαινεις και χωρισαμε.....

βεβαια μετα γιναν πολλα αλλα δεν μπορω να τα πω δημοσια .μην τυχη και πεσει και κανας γνωστος στο θεμα μου :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Ο Πλουταρχος βλαπτει σοβαρα την ψυχικη μας υγεια, πολυ κλαμα! αλλα ταιριαζει στο νημα αυτο...
    Προσωπικα αυτο το τραγουδι με εχει καψει.... :(

https://www.youtube.com/watch?v=xgWusgvh-Hc
    https://www.youtube.com/watch?v=7dX-HiXhdkM απο πλουταρχο εγω με αυτο ειχα καει περσι τετοιο καιρο καπως ετσι τα ειχα πει και εγω και εφυγα..απο χερια που ουσιαστικα δεν με κρατησαν ποτε.. και ημουν και ροκας ξεφτιλικι φουλ δηλαδη χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Πες νικ!! εχουμε διαβάσει κ αλλα σεντόνια στο παρελθον, αντέχουμε :p
    xaxaa ειναι πολυ ωραια ιστορια αμα την πω ολοι ,αλλα φοβαμαι μην τυχει και πεσει και κανενας γνωστος :p

Senior Member
    "Όντε πονείς να μου το λες, αμάν αμάν αμάν να κλαίω 'γω για σένα
    ω για δε μπορώ να τα θωρώ αμάν αμάν τα μάθια σου κλαμένα"

Αυτό είναι δικό μου, μου το τραγουδούσε κ μου το τραγουδά ο αντρας μου
    https://www.youtube.com/watch?v=ZnyiS8g9oYM
    :):) :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    https://www.youtube.com/watch?v=7dX-HiXhdkM απο πλουταρχο εγω με αυτο ειχα καει περσι τετοιο καιρο καπως ετσι τα ειχα πει και εγω και εφυγα..απο χερια που ουσιαστικα δεν με κρατησαν ποτε.. και ημουν και ροκας ξεφτιλικι φουλ δηλαδη χαχα
    ρε συ Μαρια Ελενη, με αυτο το τραγουδι παω κατευθειαν για γκρεμο χαχα
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    xaxaa ειναι πολυ ωραια ιστορια αμα την πω ολοι ,αλλα φοβαμαι μην τυχει και πεσει και κανενας γνωστος :p
    Εντάξει, όπως νοιώθεις άνετα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν ηταν κερατο η κατι τετοιο....αλλα δυστυχως επρεπε να αλλαξω τον εαυτο μ ας πουμε...
    αυτη ηθελε να κανουμε τα παντα μαζι...εγω δεν ηθελα.....ηθελα να μπορω να βγαινω μ τις παρεες μ...
    επισης τοτε οπου με καλουσε δεν πηγαινα..και το εκανα αυτο γτ τοτε μ ειχε πιασει κοινωνικη φοβια...δεν της το ειχα πει αυτο....και επι δυο χρονια ετρωγε μονο αποριψη...ουτε στα γενεθλια της δεν πηγα επειδη θα ειχε αγνωστους...με επιανε πολυ αγχος τοτε δεν ξερω γτ..για δυο χρονια...
    και τοτε μ λεει να κανουμε διαλειμα, δεν γινεται να μ γραφεις στα γενεθλια μου για να πας για μπυρες με τους φιλους σ.(ετσι της ειχα πει για να μην παω :P).....τις λεω οκ....και σηκωνομαι και φευγω και παω διακοπες......και με περνει τηλ αυτη π εισαι μ λεει? στο ταδε νησι τις λεω...μ λεει πλακα κανεις? της λεω οχι....και μ λεει εγω περιμενα μια εβδομαδα να με παρεις να μ ζητησεις συγνωμη π δεν ηρθες στα γενεθλια μ και κλεω συνεχεια..και εσυ πας διακοπες?για να βρεις γκομενα?ε και τοτε τσακωθηκαμε αγρια οπως καταλαβαινεις και χωρισαμε.....

βεβαια μετα γιναν πολλα αλλα δεν μπορω να τα πω δημοσια .μην τυχη και πεσει και κανας γνωστος στο θεμα μου :p
    αμαν ρε νικ αμαν επρεπε να της το πεις.. σιγα τα eggs.. !!! πες πες εγω σεντονι εχω ριξει εδω μεσα για υπερδιπλο χαχα

Senior Member
    ρε συ Μαρια Ελενη, με αυτο το τραγουδι παω κατευθειαν για γκρεμο χαχα
    εμενα με κρατησανε χαχαχα !!!!

Senior Member
    Εντάξει, όπως νοιώθεις άνετα
    αν και πραγματικα ξερεις τι ειχα σκεφτει να κανω?να στειλω αυτο π ζησαμε στην ταινια love in the end που κανουν καθε φεβρουαριο για τους ερωτευμενους...πιστευω θα γινοτανε....
    αλλα δυστυχως δεν εχουν ολα χαπι εντ...

Senior Member
    Εγώ πιστεύω πως ο ερωτας και η καψουρα αγγίζουν το μεταφυσικό. Εμένα με ξύπνησαν μου εδωσαν θέληση με εκαναν να νοιώσω. Σαν ηλεκτροσόκ συναισθηματικό που σε ξυπνά από λίθαργο, δεν απαιτεί λογική καμία και σε κάνει με κάποιον παράδοξο τρόπο να πιστεύεις ότι θα πετύχεις τα πάντα και δεν θα πεθάνεις ποτε γιατί οσο λίγο κι αν κρατάει ολοκληρωτικά πριν αντικατασταθεί τμηματικά από αγάπη, σε κάνει να ζεις μια αιωνιότητα, τουλάχιστον εμένα αυτό με έκανε να νοιώσω. Επιπλέον, αν δεν ήταν ο σύντροφός μου, δεν ξέρω αν θα είχα το κίνητρο να ξεφύγω από την κατάθλιψη, αυτός μου απέδειξε πως δεν είναι όλα μαυρα, πως δεν μου αξιζει μονο η θλίψη κ πως αφου είχα τα κότσια να αγαπω, μπορώ να ξεπεράσω την κατάθλιψη.
    Αν ηταν μονόπλευρος ο έρωτας, απωθημένος δλδ, πιστεύω πως θα μου κόστιζε πολύ
    υπέροχο το αμοιβαίο ήσουν τυχερή μπράβο :)

Senior Member
    Συμφωνώ με την Μάρα. Κι εγώ έκανα βλακείες του τύπου αυτού Νικ και το έπαιζα ιστορία και τον ετρεξα απειρα τον ανθρωπο. Μην καταλάβει ότι έχω πρόβλημα και καλά και ξεφτυλιζόμουν με παιδιαρίσματα και τον πλήγωνα λες και ήταν εχθρός μου. Μετά με ανάγκασε να τα ξεράσω όλα και χαίρομαι πολύ που "ξεβρακωσα" την ψυχη μ απέναντί του.

Senior Member
    Νομιζω η καψουρα ειναι ενθουσιασμος, ερωτας, κολλημα και αγαπη μαζι! τα παντα ολα!
    Τωρα αν θα κρατησει ειναι αλλο θεμα...

Το απωθημενο ειναι κατι το παρελθοντικο που μας αφησε ανικανοποιητους με πληγωμενο εγωισμο που ζητα εκδικηση...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Νομιζω η καψουρα ειναι ενθουσιασμος, ερωτας, κολλημα και αγαπη μαζι! τα παντα ολα!
    Τωρα αν θα κρατησει ειναι αλλο θεμα...

Το απωθημενο ειναι κατι το παρελθοντικο που μας αφησε ανικανοποιητους με πληγωμενο εγωισμο που ζητα εκδικηση...
    Ωραία και σύντομη ανάλυση Μάρα.

Senior Member
    Γι αυτό σου λέω Μάρα πως νομίζω πως είναι υπερφυσική κατάσταση, επειδή αυτό το να κρατήσει είναι εντελώς απίθανο και απρόσμενο και παράλογο, αφου οσο και να το θέλεις να διαρκέσει, δεν ξέρω αν υπάρχει συνταγή να πετύχεις την διάρκεια. Για μένα ήταν τουλάχιστον.

Απωθημένα ερωτικά ευτυχώς δεν ειχα

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=Q5VNgU1YQPQ
    καληνύχτα απο μένα συνφορουμήτες ... καήκαμε που καήκαμε το αποτελειώνω με βερτη

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast