Ενθουσιασμός, Ερωτας, Αγάπη, καψούρα κόλλημα, απωθημένο.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    γι αυτό πρόκοψα χαχα αυτή βρήκε καποιον που ειναι τοσο καλος ανθρωπος αλλα θυμα μαλλον και την αγαπησε παραφορα και εγω ασ μην το θίξουμε καλύτερα..απλα στεναχωριεμαι για εκεινον δεν νομιζω να εχει ψυχη αυτο το κοριτσι να αγαπησει μου ανοιξε και μενα τον λακο και πλεον την καταλαβα.. σε ευχαριστώ πολύ το έχασα για λιγο αλλά δεν θα ξανα συμβεί !!!
    ενταξει δεν το εχασες δεν εκανες τπτ κακο...διαβασα το στορυ σου...
    αυτος ο καλος ανθρωπος εχει να φαει κερατα χαχα :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τετοιες γυναικες δεν μ αρεσουνε....σε κανεναν δεν αρεσουνε.....
    ε θα ηταν *******κι...με συγχωρεις για την λεξη :p
    αυτη δεν καταλαβαινε οτι ,στην ουσια οι αντρες την εκμεταλευοταν και την ειχαν τ πεταματου ομως.....νομιζε το αντιθετο...
    Ή ίσως τους εκμεταλλευόταν αυτή; Μπορεί η κοπέλα να μην ήθελε να τη πάρουν σοβαρά γιατί δεν ήθελε και αυτή να πάρει κανέναν στα σοβαρά. Δηλαδή γιατι να σημαίνει ότι ήταν του πεταματου; Ο άντρας που γαμαει εδώ κι εκεί δεν χάνει την "αξία" του αλλά η γυναίκα που κάνει το ίδιο την χάνει; Επειδή τι; Οι γυναίκες πρέπει να είναι ασπιλες και οι "φυσιολογικές" το κάνουν μόνο όταν είναι ερωτευμένες επειδή το μνι τους είναι το βραβειο για την "αληθινή αγάπη" που θα τους δώσει καποιος; Λολ.
    Δηλαδή μου λέτε πως η εξέλιξη αιώνων που εκανε το σεξ ευχάριστο σωματικά και για την γυναίκα την καθιστά πουτανάκι; Αυτά είναι συλλογικα ψυχολογικά συμπλεγματα της κοινωνίας μας.
    Από εκεί και πέρα άλλο ή σεξουαλική έλξη και αλλο το να εισαι ερωτευμένος. Σαφώς το να είσαι ερωτευμένος είναι καλυτερο...και συμφωνω πως απλά για πολλές γυναίκες συμπεριλαμβανομένης και εμού δεν αξίζει χωρίς να είναι ερωτευμένη...όχι ότι είναι αδύνατο ή τραγικό. Απλα meh σε σύγκριση με την άλλη περίπτωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ή ίσως τους εκμεταλλευόταν αυτή; Μπορεί η κοπέλα να μην ήθελε να τη πάρουν σοβαρά γιατί δεν ήθελε και αυτή να πάρει κανέναν στα σοβαρά. Δηλαδή γιατι να σημαίνει ότι ήταν του πεταματου; Ο άντρας που γαμαει εδώ κι εκεί δεν χάνει την "αξία" του αλλά η γυναίκα που κάνει το ίδιο την χάνει; Επειδή τι; Οι γυναίκες πρέπει να είναι ασπιλες και οι "φυσιολογικές" το κάνουν μόνο όταν είναι ερωτευμένες επειδή το μνι τους είναι το βραβειο για την "αληθινή αγάπη" που θα τους δώσει καποιος; Λολ.
    Δηλαδή μου λέτε πως η εξέλιξη αιώνων που εκανε το σεξ ευχάριστο σωματικά και για την γυναίκα την καθιστά πουτανάκι; Αυτά είναι συλλογικα ψυχολογικά συμπλεγματα της κοινωνίας μας.
    Από εκεί και πέρα άλλο ή σεξουαλική έλξη και αλλο το να εισαι ερωτευμένος. Σαφώς το να είσαι ερωτευμένος είναι καλυτερο...και συμφωνω πως απλά για πολλές γυναίκες συμπεριλαμβανομένης και εμού δεν αξίζει χωρίς να είναι ερωτευμένη...όχι ότι είναι αδύνατο ή τραγικό. Απλα meh σε σύγκριση με την άλλη περίπτωση.
    μπορει και να το εκανε και αυητ..δεν αντιλεγω...
    Εγω απλα το λεω απο την αποψη οτι εσεις οι γυναικες ειστε ποιο συναισθηματικες......οποτε γι αυτο και η κοινωνια το αντιμετωπιζει αλλιως...αλλιως τον αντρα και αλλιως την γυναικα σ τετοια θεματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτο το βλεπω στις περισσοτερες φιλες μου που παντρευτηκαν για να κανουν ενα παιδι και απορω πως μπορεσαν.... εγω δεν θα μπορουσα με την καμια...
    Να χρησιμοποιεις το σεξ και τον αλλο ως αντικειμενο, οχι για να εκφραστείς, αλλα για να πετυχεις ενα σκοπο πχ ναι ειμαι παντρεμενη, ναι εχω παιδι, ναι ειμαι κυρια, το θεωρω τελειως ποταπο και χυδαιο....
    Αυτό ακριβώς. Και το ειρωνικό είναι πως μία τέτοια γυναίκα μπορει να γυρίσει και να πει κάποια που ερωτεύεται ή κάνει σεξ επειδή απλά το απολαμβάνει με κάποιον "πουτανάκι". Τι είναι χειρότερο να το κανεις επειδή το απολαμβανεις σωματικά ή ψυχικά ή και τα δύο ή οτιδήποτε ή να το κάνεις υπολογιστικά για να είσαι "κυρία"?

Senior Member
    o καθενας διαθετει οπως θελει τον εαυτο του.... απλα στην περιπτωση της το εκανε για να το παιζει γαμαω (στγγνωμη για της εκφραση) και μετα να κλαιγεται σε μενα.. αλλο να γουσταρεις να το κανεις και αλλο να το παιζεις οτι γουσταρεις.. κατεληξε με ενα σορρο ανασφαλειες και οταν της ειπα μην χανεις την ψυχη σου τζαμπα μου ειπε αυτη την εχω χασει εδω και καιρο..

Senior Member
    o καθενας διαθετει οπως θελει τον εαυτο του.... απλα στην περιπτωση της το εκανε για να το παιζει γαμαω (στγγνωμη για της εκφραση) και μετα να κλαιγεται σε μενα.. αλλο να γουσταρεις να το κανεις και αλλο να το παιζεις οτι γουσταρεις.. κατεληξε με ενα σορρο ανασφαλειες και οταν της ειπα μην χανεις την ψυχη σου τζαμπα μου ειπε αυτη την εχω χασει εδω και καιρο..
    Σε αυτή τη περίπτωση ναι...είναι κρίμα αν δεν ηταν ειλικρινής με το πώς αισθανόταν. Αν και όπως τα περιγραφεις δεν τις απέκτησε μετά τις ανασφάλειες, τις είχε εξαρχης πιστεύω...και ίσως πήγε να τις καλύψει με λάθος τρόπο. Επίσης σκεφτηκατε ότι μπορεί να θεωρούσε πως δεν αξιζει κάτι παραπάνω; Μπορεί για αυτό να το έπαιζε γαμαω όπως λες...πόσο άσχημο είναι όμως να θες καταβαθος κάτι καλύτερο και να παγιδευεσαι σε αυτή τη κατάσταση όπου εισαι σταμπαρισμενη "πουτανάκι" ή "του πεταματου"?
    Βασικά δεν είναι για επίκριση αυτό, είναι πολυ πολυ λυπηρό...

Senior Member
    Αυτό είναι κάπως αυτοκαταστροφικό μαρια ελένη. Μπορεί να έχει θέματα αυτοπεποίθησης και να το κάνει αυτό. Να χρησημοποιεί το σεξ για να επιβεβαιωθεί. Αλλά και πάλι, δε νομίζω πως φταίει η πράξη αλλά η διαδικασία που εχει στο μυαλο της η φίλη σου.

Senior Member
    Σε αυτή τη περίπτωση ναι...είναι κρίμα αν δεν ηταν ειλικρινής με το πώς αισθανόταν. Αν και όπως τα περιγραφεις δεν τις απέκτησε μετά τις ανασφάλειες, τις είχε εξαρχης πιστεύω...και ίσως πήγε να τις καλύψει με λάθος τρόπο. Επίσης σκεφτηκατε ότι μπορεί να θεωρούσε πως δεν αξιζει κάτι παραπάνω; Μπορεί για αυτό να το έπαιζε γαμαω όπως λες...πόσο άσχημο είναι όμως να θες καταβαθος κάτι καλύτερο και να παγιδευεσαι σε αυτή τη κατάσταση όπου εισαι σταμπαρισμενη "πουτανάκι" ή "του πεταματου"?
    Μπορει να ηταν και ετσι γι αυτο επι δεκα χρονια προσπαθουσα να την κανω να σταματησει ειναι βλακεια να μοιράζεσαι σε κρεβατια ενω ψαχνεις αγκαλια..

Senior Member
    Αυτό ακριβώς. Μπορεί να είχε την ανάγκη για προσοχή αγάπη και προδέρμ αλλά να μην πιστεύει πως μπορεί να τα κεδρίσει εκτός κι αν χρησημοποιηθεί ή αν βρίσκεται στη θέση του χρησημοποιημένου αντικειμένου. Αν είναι αυτό τοτε η φίλη σου πρέπει να καταλάβει πως της αξίζουν πιο ομορφα και ουσιαστικά πράγματα. Πρέπει να αντιμετωπίσει τον εαυτό της αλλιώς

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Αυτό είναι κάπως αυτοκαταστροφικό μαρια ελένη. Μπορεί να έχει θέματα αυτοπεποίθησης και να το κάνει αυτό. Να χρησημοποιεί το σεξ για να επιβεβαιωθεί. Αλλά και πάλι, δε νομίζω πως φταίει η πράξη αλλά η διαδικασία που εχει στο μυαλο της η φίλη σου.
    προβλημα της πλεον προσπαθουσα παντα για το καλο της και μου ανοιξε το λακο ασ κανει οτι την φωτισει ο θεος αλιμονο στον ανθρωπο που ειναι διπλα της και στο παιδι που θα κανει..

Senior Member
    προβλημα της πλεον προσπαθουσα παντα για το καλο της και μου ανοιξε το λακο ασ κανει οτι την φωτισει ο θεος αλιμονο στον ανθρωπο που ειναι διπλα της και στο παιδι που θα κανει..
    Ναι, εντάξει. Αν κάποιος δεν θέλει να βοηθηθεί, κανείς δε μπορεί να τον σώσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ναι, εντάξει. Αν κάποιος δεν θέλει να βοηθηθεί, κανείς δε μπορεί να τον σώσει.
    πιστεύω πως σε όλα τα πράγματα ο ήρωας που χρειαζόμαστε για να μας σώσει ήμαστε εμείς οι ίδιοι.. καλοί οι φίλοι, οι σύντροφοι , οι γονείς αλλά αν δεν προσπαθήσεις μόνος δεν γίνεται τίποτα..

Υστερα απο μια κουβέντα εδώ μέσα σε θέμα άλλου και αφού το χάλασα συζητώντας περί ερώτων, ανθρώπων της ζωής μας κολλημάτων.. είπα να ανοίξω ένα θέμα που ο καθένας που έχει όρεξη να μιλήσει για μια τέτοια εμπειρία, μιας λέξης από τον τίτλο ή και περισσοτέρων να το κάνει εδώ..
    τα εφτιαξα με την κολλητη μου, τρελο κολλημα, αγαπη και ερωτας! σχεση ζωης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Efi25 View Post
    τα εφτιαξα με την κολλητη μου, τρελο κολλημα, αγαπη και ερωτας! σχεση ζωης
    ολα να σου πάνε καλα...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345