Παρεες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106

Thread: Παρεες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Στις παρεες που ψαχνω>>>> ενα καποιο μορφωτικο επιπεδο, δεν λεω και διδακτορικο, ενα πανεπιστημιο σαφως! μια σχετικη οικονομικη ανεση γιατι αλλιως πως θα βγαινουν τα σ/κ? και καλες γνωριμιες-κλειδια για networking.
    Μπορώ να κάνω ένα σχόλιο αισιοδοξίας?

Senior Member
    ελευθεραααααα!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ελευθεραααααα!!!
    Μην πτοείσαι και σκέψου θετικά!
    Άνετα πιστεύω μπορείς να βρείς παρέες όπως τις θες,όπως και ο καθένας αυτό που θέλει,αν το παλέψει.
    Και θεωρώ ότι ως προσωπικότητα,το αξίζεις απόλυτα!

Senior Member
    Σε ευχαριστω Why, εισαι πολυ γλυκο παιδι!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μην πτοείσαι και σκέψου θετικά!
    Άνετα πιστεύω μπορείς να βρείς παρέες όπως τις θες,όπως και ο καθένας αυτό που θέλει,αν το παλέψει.
    Και θεωρώ ότι ως προσωπικότητα,το αξίζεις απόλυτα!
    Γουάι νομίζω έχεις μια ευγένεια ψυχής........βρε το καλύτερο παιδί να είσαι..............αδίστακτε :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κύβε,Μάρα,σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γουάι νομίζω έχεις μια ευγένεια ψυχής........βρε το καλύτερο παιδί να είσαι..............αδίστακτε :p
    Αδίστακτος εγώ κύβε?

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αδίστακτος εγώ κύβε?
    Τελικά σ΄αρέσει ή όχι να σε λέμε κακό ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τελικά σ΄αρέσει ή όχι να σε λέμε κακό ?
    When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better. :Ρ

Senior Member
    Στις παρεες που ψαχνω>>>> ενα καποιο μορφωτικο επιπεδο, δεν λεω και διδακτορικο, ενα πανεπιστημιο σαφως! μια σχετικη οικονομικη ανεση γιατι αλλιως πως θα βγαινουν τα σ/κ? και καλες γνωριμιες-κλειδια για networking.
    Τωρα ειδα την απαντηση σου , Μαρα ..........επειδη Π.Κ. ( προ κτθλψης ) ειχα πολλες παρεες , οχι ομως μια παρεα που να ταιριαζει με ολες τις αλλες , ειχα απο τον καλοκαρδο φιλο τον αφραγκο , η την φιλη την ασχημη , ας πουμε , μεχρι τον high η την high φιλο η φιλη , δλδ δεν εκανα διακρισεις , ιδιως οσον αφορα Πανεπιστημια , αλλο η μορφωση , αλλο η κοινωνικη καλλιεργεια , αλλα δεν ξεχωριζα καποιους με βαση το συμφερον , αμα ταιριαζα , ταιριαζα , και ταιριαζα με παρα πολλων ειδων ανθρωπους , απο φτωχους , μεχρι πολυ πλουσιους , ειχα κι εγω μια Α οικ. ανεση , που αυτο με εκανε αποδεκτο παντου , επειδη ημουν κι επικοινωνιακος , αυτο πολυ βασικοτερο απο τα χρηματα , ειχα περισσοτερους γνωστους , παρα φιλους κοντινους , ποτε δεν προσπαθησα να πλησιασω εγω ανθρωπους , οντας συμπαθης / επικοινωνιακος , με πλησιαζαν αλλοι , ειναι χαρισμα να εισαι επικοινωνιακος , δεν αποκτιεται , το κληρονομησα απο τον πατερα μου , που ηξερε ολη την καλη Αθηνα , οποτε , γνωριζα μεσω τριτων αλλους καινουριους ανθρωπους , χωρις να το επιδιωκω , αμα το επιδιωκεις ,θα δεις οτι δεν θα σουρχεται , οπως οταν κυνηγας κατι εμμονικα , και δεν σουρχεται ., ποτέ δεν απερριψα ανθρωπο αν ηταν ' κατωτερου ' κοινωοικονομικου επιπεδου , ημουν πολυ προσεγγισιμος , και τωρα ειμαι , και δεν με νοιαζει τι ειναι ο αλλος , αρκει να ταιριαζω για παρεα .............................εχω παρατηρησει , οτι οι πιο αξιολογοι ανθρωποι , δεν κινουνται σε μεγαλες παρεες , ουτε σε χαζοκλαμπ , κινουνται απο σπιτι σε σπιτι ...............μιλω για το ηλικιακο γκρουπ 40-50 , κυριως ......

Senior Member
    θα συμφωνησω με μαγκ. κι εγω απο το υψηλο μορφωτικο επιπεδο (παρολο που ειναι ευπροσδεκτο) προτιμω το υψηλο "κοινωνικο' επιπεδο, οχι απο αποψη κοινωνικης ταξης, αλλα κοινωνικης γνωσης και συναισθηματικης ευφυιας.

Senior Member
    Ο WHY ειναι ο πιο γλυκος κ ευγενικος ανθρωπος ....εδω....χωρις να θελω φυσικα να υποτιμησω κ τους υπολοιπους που συμπαθω ιδιαιτερα...απλα πραγματικα o why ξεχωριζει γαι την ευγενεια του κ την παιδεια του..λιγο ασχετο με το θεμα απλα το εγραψα επειδη ειδα τα παραπανω σχολια σας...δεν ηθελα να το αφησω ασχολιαστο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εχω παρατηρησει , οτι οι πιο αξιολογοι ανθρωποι , δεν κινουνται σε μεγαλες παρεες , ουτε σε χαζοκλαμπ , κινουνται απο σπιτι σε σπιτι ...............μιλω για το ηλικιακο γκρουπ 40-50 , κυριως ......
    Συμφωνω με οσα γραφεις, και Remedy πιο κατω, απολυτα!!!!
    Σαφως και κινουνται σε σπιτια! το εχω προσεξει! δεν χαλαλιζονται στο οσα πανε κι οσα ερθουν.
    το θεμα ειναι πως βρισκεις αυτον τον ενα τον συνδετικο κρικο να σε βαλει στην καταλληλη παρεα?

Senior Member
    Συμφωνω με οσα γραφεις, και Remedy πιο κατω, απολυτα!!!!
    Σαφως και κινουνται σε σπιτια! το εχω προσεξει! δεν χαλαλιζονται στο οσα πανε κι οσα ερθουν.
    το θεμα ειναι πως βρισκεις αυτον τον ενα τον συνδετικο κρικο να σε βαλει στην καταλληλη παρεα?
    Απλωνεσαι πολυ σε παρεες , και δεν θαργησεις να βρεις τις καταλληλες , θεμα χρονου και επικοινωνιακοτητας ειναι , και να μην σου γινεται εμμονη , δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη , εγω εχω παρεες απο παλια τετοιου τυπου , εναν γνωριζεις , και αμα εισαι επικοινωνιακος , γνωριζεις αλλους 10 , μην τρεχεις σε χαζομπαρ , συνταγη δεν υπαρχει , ενας αξιολογος ανθρωπος , λογικο ειναι να ειναι δυσκολα προσεγγισιμος , απλωσου παντως παντου ..............................απο κει που δεν το περιμενεις σουρχεται .......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Απλωνεσαι πολυ σε παρεες , και δεν θαργησεις να βρεις τις καταλληλες , θεμα χρονου και επικοινωνιακοτητας ειναι , και να μην σου γινεται εμμονη , δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη , εγω εχω παρεες απο παλια τετοιου τυπου , εναν γνωριζεις , και αμα εισαι επικοινωνιακος , γνωριζεις αλλους 10 , μην τρεχεις σε χαζομπαρ , συνταγη δεν υπαρχει , ενας αξιολογος ανθρωπος , λογικο ειναι να ειναι δυσκολα προσεγγισιμος , απλωσου παντως παντου ..............................απο κει που δεν το περιμενεις σουρχεται .......................
    απλωσου παντου φιλικα, αυτο ειναι το κλειδι λες. Και ειναι, δεν το συζητώ.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast