Results 76 to 90 of 106
Thread: Παρεες
-
26-10-2016, 08:35 #76
Πρώτα κοινονικοποιείσαι σε πολλούς και διαφορους χώρους και παίρνεις εκει πρωτοβουλια να γνωρισεις άτομα και να συνδεθεις με αυτα με τα οποία πιστευεις πως ταιριαζεις. Ανταλλάζεις τηλέφωνα. Μετά τους προτεινεις να πάτε για κανα καφε. Αν δεχτούν καλώς. Εκεί γίνεσαι ενδιαφερον άτομο με τα λόγια, το ύφος και τα θεματα προς συζητηση.
Το ιδανικό, ο επιτυχημένος στις δημόσιες σχέσεις κάνει παρέα με άτομα του επιπέδου του και καλύτερους του. Αυτος που εχει προβλημα, δυστυχώς βρίσκει ατομα που μπορει να μην ειναι του επιπέδου του, ίσως να ναι και κατωτερα του και με τα οποια δεν ταιριαζει ιδιαιτερα από πλευρας ενδιαφερόντων, απλα για να καλύπτει το κενό παρέας, να νιωθει τουλάχιστον ευχαριστα πως εχει καποιους στη ζωη του με τους οποιους θα βγει για καφε. Δεν το υποτιμω πλήρως αυτο, φτανει να μην μιλάμε για αρνητικους ανθρωπους οι οποιοι θα σου τα πρήζουν με τα προβλήματα τους.
Εδώ νοείται μιλάμε για παρεα και όχι φιλίες χωρις βεβαια να αποκλειεται το πρωτο να εξελιχτει στο δευτερο. Νοειται επίσης πως με παρεες δεν ξανοιγομαστε όσον αφορά προσωπικά μας θεματα.γιάννης
- 26-10-2016, 11:28 #77
26-10-2016, 11:39 #78
Kανω πολυ γυμναστηριο αυτες τις μερες και δεν εχω κουραγια για το λατιν που εκανα... συν που με την ελλειψη συγκεντρωσης που ειχα εχω να οδηγησω κατι χρονια οποτε περιοριζομαι στη μετακινηση...
Αλλα και στο λατιν ειμαστε φαση γυμναστηριου, κυριως φοιτητριες και 50+, και στα παρτυ, με τη μουσικη δυνατα δεν μπορεις να γνωριστεις εκτος αν σου συστησουν καποια παρεα ή εισαι προχωρημενη και πας για δασκαλα οποτε μιλας σε ολους και χορευεις με τους παντες για να τσιμπησεις πελατεια.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
26-10-2016, 11:44 #79
δοκιμασε τον εθελοντισμο, που εχει πολλη συζητηση και συνεργασια. μαλιστα εχει εκ προοιμιου μια επιλογη στις αποψεις των ατομων (αν ο σκοπος ειναι ανθρωπιστικος- κοινωνικος).
26-10-2016, 11:49 #80
μμ δεν ξερω..εγω ξεκινησα πριν 2 βδομαδες σε σχολη χορου samba κ ηδη γνωρισα μια κοπελα κ κανουμε παρεα...
καλα εγω ομως ειμαι κ υπερκοινωνικη..δεν υπαρχει περιπτωση να μη πιασω κουβεντα με καποιον κ αυτη η κοπελα ηρθε στο λαιβ μου το σαββατο κ αραζαμε μαζι μεχρι να ξεκινησω να παιζω..καταλαβαινεις..
26-10-2016, 11:49 #81
Εκανα εθελοντισμο πολλα χρονια στην Αθηνα!
Εεδω που ειμαι τωρα δεν εχει επιλογες, μονο μια ομαδα που ασχολειται με την αναβαθμιση του αστικου τοπιου (!) και βαφουν παγκακια ή σβηνουν γκραφιτι. Πηγαινα και σε αυτους μεχρι προτινος αλλα βαρεθηκα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
26-10-2016, 12:08 #82
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
26-10-2016, 12:39 #83
αραλοιπον μολις βρηκαμε το προβλημα μεσα απο τη συζητηση...το θεμα δεν ειναι οι ομαδες χομπυ κλπ...αλλα η κοινωνικοτητα σου..μηπως θα πρεπε να επκεντρωθεις λοιπον λιγο σε αυτο??
26-10-2016, 12:56 #84
26-10-2016, 13:08 #85
μια λυση καλη ειναι ψυχοθεραπευτικη ομαδα για να εκπαιδευτεις να στο να ανοιγεσαι..
αλλη λυση να πιεστεςι λιγο για να μιλας με ανθρωπους κ να βρισκεις ενα ενδιαφερον θεμα..για να μη βαριεσαι.
προτεινε εσυ θεματα στους αλλους...να ξεκινησεις μια συζητηση ψυχολογικου περιεχομενου..μια κοινωνικη συζητηση..εμενα αυτες οι συζητησεις με κανουν να μην βαριεμαι ποτε.
26-10-2016, 13:28 #86
επισης μια αλλη συζητηση που μου αρεσει ειναι να μιλαω για τις εμπειριες μου κ μετα να μαθαινω για τις εμπειρες των αλλων..για ταξιδια.για μουσικες..για το τι εχει περασει ο καθενας...εγω επειδη εκανα ομαδα 14 χρονια οταν καθομαι με καποιον εχω εναν τροπο να εκμαιευω κ αν τον κανω να με εμπιστευεται για να μου πει το προβλημα του..
διαπιστωνω οτι ολοι εχουν στρες κ κανουν θεραπεια..οι επρισσοτεροι κανουν ψυχοθεραπεια κ γενικα ολοι εχουν πολλα θεματα σαν εμας...οοπτε η συζητηση παει μονη της εκει....κ πλεον το κιν μου χτυπαει απο ανθρωπους που δεν ειναι καλα κ μου ζητανε βοηθεια.μερικες φορες κανω ενδοβολες κ επηρρεαζομαι..αλλες παλι ειμαι περα βρεχει κ βοηθαω κανονικα..
ειμαι ενα πραμα σαν ερασιτεχνης ψυχολογος....τρομαρα μου κ παλι....
26-10-2016, 13:58 #87
26-10-2016, 14:04 #88
Συμφωνω με ανξιους , πρεπει να κοινωνικοποιηθεις , ο ψυχοθεραπεια ειναι ενας καλος τροπος , εγω ειμαι τοσο επικοινωνιακος , που οπου παω , πιανω κουβεντα με οποιον ναναι , γι αυτο εχω πολλες συναναστροφες ., εχω βεβαια και πολλη αυτοπεποιθηση ...............αλλος τροπος , ειναι να κανεις αυτο που΄' φοβασαι ' δλδ ναρχισεις να πιανεις κουβεντα σε καταστηματα που πας συστηματικα , για αρχη , στο χασαπη , μαναβη , σμαρκετ , οπου ναναι , στο τελος θα σου φαινεται πανευκολο, γιατι ειναι πανευκολο , ρωτα πραματα γι αυτους , μην λες για τον εαυτο σου , ολοι θελουν ναμιλουν για τον εαυτο τους ........
26-10-2016, 14:05 #89
Ωραια τα γραφεις , ρεμ , εισαι πολυ εξυπνη , δε στοχω πει αυτο ποτε , ε ? το ξερεις ηδη ομως ......!
και να σου πω και κατι αλλο, μαρεσε την εποχη που πλακωνομασταν , ποτε δεν χρησιμοποιησες ' ασχημες ' λεξεις , αυτο δειχνει επιπεδο ......τι χειροτερο απο μια γυναικα που βριζει , εγω ουτε την λεξη ' γκομενα ΄δεν μπορω να πω , ουτε σε φιλο μου ....
26-10-2016, 14:18 #90
υποτιθεται οτι κανω ψυχοθεραπεια στον ψυχιατρο που πηγα τις προαλλες...
εκανα και στην Αθηνα ενα 6μηνο παλιοτερα αλλα δεν μου προσφερε κατι τελικα οπως βλεπω τωρα... μπορουσε και τοτε να με βοηθησει να μην καταληξω με το μυαλο βομβαρδισμενο και επεμενε οτι οοοοοοοοοοχι, δεν χρειαζομαι αντικαταθλιπτικα, φαση ειναι, θα περασει...
Και του ψυχιατρου τωρα, αν δεν του ελεγα οτι επειγομαι να ξεμπερδεψω φετος με τη δουλεια μου, εχω μεινει 5 χρονια πισω κλπ, δε νομιζω να μου εγραφε το 2ο...
anyway...
Anxious, Remedy και Macgyver ευχαριστωωω για τις απαντησεις σας!!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!