Παρεες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106

Thread: Παρεες

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κιουμπ , χωρις παρεξηγηση απο την Μσρα , μου θυμισες ενα ανεκδοτακι , για τις γυναικες ,
    μια γυναικα , γυρω στα 35-40 ας πουμε , θελει να βρει αντρα ,και παει σε μια διευθυνση που της εχουν δωσει ,
    βρισκει ενα κτιριο , μπαινει μεσα , και διαβαζει σε μια ταμπελα , ' εδω θα βρειτε των αντρα των ονειρων σας ' ,
    το κτιριο εχει 6 οροφους , και λεει , ας ανεβω στο 1ο οροφο .........
    1ος οροφο , εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια χωρις παιδια , ας παω σκεφτεται στον επομενο οροφο ....
    2ος οροφος ,εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια χωρις παιδια , και πολυ τρυφερους για σχεση , ας παω σκεφτεται στον επομενο.....
    3οςοροφος , εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια , λεφτα , και πολυ τρυφερους για σχεση , αλλα αυτη συνεχιζει .....
    4ος οροφος , εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια , λεφτα , τρυφερους και ολη την καλη διαθεση να κανουν οικογενεια , συνεχιζει ομως .....
    5ος οροφος , εδω θα βρειτε αντρες με πολλα λεφτα, ετοιμους να κανουν οικογενεια , τρυφερους , και παρα πολυ ωραιους ...συνεχιζει ομως για τον τελευταιο οροφο , ακαθεκτη......
    6ος οροφος , ειστε η 31, 523, 312η γυναικα που ανεβαινει σε αυτον τον οροφο , και ειστε η ζωντανη αποδειξη οτι οι γυναικες δεν ειναι ευχαριστημενες με τιποτα .....................................

ζητω συγγνωμη απο τις γυναικες του φορουμ, αλλα το βρηκα πολυ διασκεδαστικο το αστειακι ..........
    Γνωστό ανέκδοτο είναι, αλλά αυτό ισχύει για όλους , όχι μόνο για τις γυναίκες..............απληστία.... ..............

Senior Member
    το καλυτερο που μπορεις να κανεις εαν θες κοινωνικο κυκλο ειναι να γυρισεις στην αθηνα...
    εφοσον εκει λες δεν υπαρχουν ατομα στην ηλικια σου που να συναντας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α καλαααα
    επαρχιακη πολη= προβλημα εξ αρχης.
    εγω μετακομισα σε επαρχιακη πολη, λογω του δικου μου.
    ολες οι παρεες εδω ειναι βασει των γνωριμιων του δικου μου, που δουλευει εδω. εγω δεν ηξερα κανεναν.
    αν ημουν μονη, δεν ερχομουν με τπτ...
    αν εισαι μονη, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    αν εξαιρεις τις επαγγελματικες γνωριμιες για να μην μπλεξεις, δεν ξερω τι επριθωρια εχεις πλεον. θα ελεγα να αξιοποιησεις ΚΑΙ αυτες. απλα μην μπερδευεσαι με αφεντικα..

το πως βρισκεις ετοιμες παρεες σε μια επαρχια, πως να τις βρεις??/εδω ολα ειναι γυρω απο την οικογενεια κι ολοι παντρευονται μικροι... μαλλον κι εκει.
    μονο με νεους ανθρωπους μπορεις να βγεις σε παρεες.

η γνωμη μου ειναι να βγαλεις ολα αυτα τα κριτηρια που μας περιεγραψες και να βγαινεις με καθε παρεα και καθε ευκαιρια, ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα βρεθουν κι ελευθεροι να γνωρισεις εστω μεμονωμενα, η θα σε σκεφτει καποιος να σε δικτυωσει με καποιον ελευθερο.
    και μιλαω για ανδρα...
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 19-10-2016 at 17:31.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α καλαααα
    επαρχιακη πολη= προβλημα εξ αρχης.
    εγω μετακομισα σε επαρχιακη πολη, λογω του δικου μου.
    ολες οι παρεες εδω ειναι βασει των γνωριμιων του δικου μου, που δουλευει εδω. εγω δεν ηξερα κανεναν.
    αν ημουν μονη, δεν ερχομουν με τπτ...
    αν εισαι μονη, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    αν εξαιρεις τις επαγγελματικες γνωριμιες για να μην μπλεξεις, δεν ξερω τι επριθωρια εχεις πλεον. θα ελεγα να αξιοποιησεις ΚΑΙ αυτες. απλα μην μπερδευεσαι με αφεντικα..

το πως βρισκεις ετοιμες παρεες σε μια επαρχια, πως να τις βρεις??/εδω ολα ειναι γυρω απο την οικογενεια κι ολοι παντρευονται μικροι... μαλλον κι εκει.
    μονο με νεους ανθρωπους μπορεις να βγεις σε παρεες.

η γνωμη μου ειναι να βγαλεις ολα αυτα τα κριτηρια που μας περιεγραψες και να βγαινεις με καθε παρεα και καθε ευκαιρια, ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα βρεθουν κι ελευθεροι να γνωρισεις εστω μεμονωμενα, η θα σε σκεφτει καποιος να σε δικτυωσει με καποιον ελευθερο.
    και μιλαω για ανδρα...
    Ετοιμαζόμουν να ανταπαντήσω που το βλέπεις τόσο εύκολα αλλά αυτή σου η απάντηση με κάλυψε πλήρως.Στην επαρχία δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα για κάποιους από εμάς..Αν δεν είσαι επικοινωνιακός ή είσαι εσωστρεφής, κοινωνιοφοβικός κτλ και δεν έχεις κάτι να δώσεις ώστε κάτα κάποιο τρόπο να σε χρειάζονται,δεν θα βρεις ούτε απλή παρέα στον αιώνα τον άπαντα καθώς και απο δραστηριότητες τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά εώς μηδαμινά σε σχέση με την Αθήνα.

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εχεις βγει π
    Εγω λεω παρεες για να βγαινω τα σ/κ...Πως γνωριζω μια παρεα 5, 7 ατομων? Πως βρισκω ας πουμε το συνδετικο κρικο που θα με βαλει στην παρεα? και να με καλουν μετα σε εξοδους?? Και απο ηλικια να ειναι γυρω στα 40...

υν???
    το βασικα ειναι να εχεις πλακα για να πιανεις κουβεντα ευκολα απο κει και περα ειναι που θα κατσει η μπιλια σε πιο νουμερο αμα το βρεις πηγαινεις προς τα κει.

..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Στην επαρχία δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα για κάποιους από εμάς..Αν δεν είσαι επικοινωνιακός ή είσαι εσωστρεφής, κοινωνιοφοβικός κτλ και δεν έχεις κάτι να δώσεις ώστε κάτα κάποιο τρόπο να σε χρειάζονται,δεν θα βρεις ούτε απλή παρέα στον αιώνα τον άπαντα καθώς και απο δραστηριότητες τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά εώς μηδαμινά σε σχέση με την Αθήνα.
    στην επαρχια, εφοσον εχεις μια σταθερη δουλεια, μπορεις να διχτυωθεις με μεγαλυτερους σε ηλικια παντρεμενους και να σου κανουν κονε ανιψιες, γνωστες, νεες κοπελες τελος παντων, που ψαχνουν εναν συντροφο να κανουν οικογενεια και να ανοιξουν σπιτι.
    Και αφου εισαι κοινωνιοφοβικος, μην παιζεις μπαλα μονος σου, ψαξε ατομα που μπορουν να σου ανοιξουν τετοια κονε (πχ η κομμωτρια της γειτονιας ξερει τους παντες, ο μπαρμπερης, ο καφετζης, ο μπακαλης, ο φαρμακοποιος, ο φουρναρης, μη σου πω και ο παπας της ενοριας ή ο νεωκορος). Ειναι με ανοιχτα τα ματια συνηθως μπας και βρουν κανεναν να τακτοποιησουν κοπελες. Τα ατομα με δουλεια και λεφτα στην επαρχια ειναι κελεπουρια! και ειδικα απο κοπελες που θελουν να κανουν παιδια και να ανοιξουν σπιτι.
    χαχα παλια σε κηδεια μου ειχε τυχει ο παπας να μου κανει κονε εναν ανιψιο του, ασχετα αν δεν προχωρησε τελικα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    σ. Τα ατομα με δουλεια και λεφτα στην επαρχια ειναι κελεπουρια! και ειδικα απο κοπελες που θελουν να κανουν παιδια και να ανοιξουν σπιτι. α.
    Παντου εχουν ζητηση τετοια ατομα !!

Banned
    Ετσι ακριβώς.Αυτά τα άτομα έχουν πέραση παντού.Το θέμα είναι που έχει πέραση ένας στην επαρχία με μέτρια δουλειά που του εξασφαλίζει την καθημερινή διαβίωση χωρίς υπερβολές,χωρίς πολλά λεφτά,με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα του και με μια μέτρια εμφάνιση.Μάλλον πουθενά... αλλά τουλάχιστον σε μια μεγάλη πόλη έχει περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσει κόσμο σε σχέση με την μικρή επαρχιακή πόλη

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ετσι ακριβώς.Αυτά τα άτομα έχουν πέραση παντού.Το θέμα είναι που έχει πέραση ένας στην επαρχία με μέτρια δουλειά που του εξασφαλίζει την καθημερινή διαβίωση χωρίς υπερβολές,χωρίς πολλά λεφτά,με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα του και με μια μέτρια εμφάνιση.Μάλλον πουθενά... αλλά τουλάχιστον σε μια μεγάλη πόλη έχει περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσει κόσμο σε σχέση με την μικρή επαρχιακή πόλη
    μπα ενα τετοιο ατομο στη μεγαλη πολη θα χαθει... ενω στη μικρη πολη εχει ευκαιριες να φανει!
    πχ με τα ατομα που λεω πιο πανω διχτυωση και δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου κανουν προτασεις για κονε. Και αν εχεις προσδοκιες για κοπελα στα μετρα σου, και δεν ζητας τα τρελα λεφτα ή το πολυτελες σπιτι ή την τελεια ομορφια, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου προτεινουν μια κοπελα για σπιτι και παιδια.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Να εξηγήσουμε λίγο τι σημαίνει επαρχία και που συμβαίνει αυτό που λες? Μήπως επαρχία εννοείς κανένα χωριό ή κωμόπολη 2000-5000 κατοίκων όπου εκεί ίσως πράγματι συμβαίνει αυτό που λες? Γιατί εγώ ως επαρχία λέω πολύ μεγαλύτερες πόλεις.πχ μέχρι τα 20 μου έζησα σε πόλη των 15000 κατοίκων και απο τότε και μετά είμαι σε πόλη 60000 κατοίκων και όχι μόνο δεν χάθηκα αλλά οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν (ανεξάρτητα που εγώ δεν τις εκμεταλεύτηκα με τον καλύτερο τρόπο) για κοινωνικοποίηση ήταν πολλαπλάσιες.Γιατί λοιπόν σε μια μεγαλύτερη πόλη πχ Θεσσαλονίκη ή Αθήνα να μην είναι υπερ-πολλαπλάσιες?
    Και όχι εδώ δε μου έτυχε αυτό που λες.Οτι γνωριμίες μου "εκατσαν" και τελικά δεν ευδοκίμησαν ήταν καθαρά απο δική μου προσπάθεια ή θέμα τύχης.πχ αυτό που ανέφερα με τα 3 άτομα που γνώρισα λόγω της τεχνολογικής μου ενασχόλησης το θεωρώ και λίγο θέμα τύχης.Τέτοια άτομα-φίλους έχω και στην Αθήνα.Και πιστεύω ακράδαντα ότι αν ήμουν Αθήνα μόνιμα θα είχα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω κόσμο που εδώ δεν τις έχω.Ειδικά μέσω νετ (ναι ξέρω θα πεις εκεί κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι αλλά θα σου ανταπαντήσω ότι παντού κυκλοφορούν αυτοί και όταν κάποιος/α έρχεται εδώ μέσα και λέει τον πόνο του για την κακή σχέση που δεν του/ης βγήκε,η γνωριμία δεν έγινε απαραίτητα μέσω νετ οπότε η δαιμονοποίηση του μέσου είναι άκυρη εντελώς) οι πιθανότητες να μην βρεις έστω φίλους είναι ελάχιστες ή γενικά παρέες.
    πχ Στην Αθήνα υπάρχει ομάδα αυτοβοήθειας για τα άτομα με ΔΕΠ-Υ όπως εγώ και αν ήμουν εκεί θα πήγαινα.Εδώ στην πόλη μου δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.
    Και ακόμη να πω ότι και εγώ θεωρώ ότι για φίλους έχεις πολύ υψηλά στάνταρ.Εγώ ξέρεις τι στάνταρ έχω για να είναι κάποιος φίλος μου? Να θέλει να είμαι φίλος του και να κάνει παρέα μαζί μου.Δε με ενοχλεί εφόσον με θέλει για παρέα να συζητήσουμε για θέματα που δεν γνωρίζω ή δε με ενδιαφέρουν άμεσα.πχ παιδιά ή κάποιο επιστημονικό αντικείμενο.Θα είμαι εκεί,θα μιλήσω σε ότι ξέρω,θα ακούσω,θα απαντήσω,μπορεί στη τελική να είναι κάτι που θα ανοίξει και τους δικούς μου ορίζοντες.
    Επίσης κάτι ακόμη.Στο θέμα της Phaelanopsis είχες γράψει ότι κυκλοφορούν πολλοί άχρηστοι εκεί έξω.Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο το πως ορίζεις εσύ τον άχρηστο? Γιατί για μένα άχρηστος και ακατάλληλος είναι ο αλκοολικός,ο ναρκομανής,ο βίαιος,ο υπερβολικά ζηλιάρης,ο τσιγκούνης κτλ που δεν κάνουν καμμιά προσπάθεια να βελτιωθούν και φορτώνουν όλα αυτά τα ψυχολογικά τους στη σχέση τους.Ενας που είναι ήρεμος χαρακτήρας,ήσυχος,λιγομίλη τος,απόφοιτος σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,με μισθό 600-700€ το μήνα χωρίς ιδαίτερες προοπτικές εξέλιξης,τον θεωρείς άχρηστο?

Senior Member
    να κανω μια προσπαθεια να σου απαντησω :)

καταρχην επαρχια εννοω ολη την Ελλαδα εκτος απο Αθηνα-Θεσσαλονικη-κοσμικα νησια.
    Οι ευκαιριες μπορει να ειναι υπερπολλαπλασιες οπως λες και σαφως ειναι, αλλα δεν σημαινει οτι μπορεις να τις αξιοποιησεις ολες ή να πας σε ολες ή να ευδοκιμησουν ολες. Μπορει να εχεις 2 ευκαιριες επαρχια και να σκισεις, μπορει να εχεις 10 ευκαιριες Αθηνα και στο τελος να μην σου μεινει κατι παρα μονο οι εμπειριες. Αλλα ολα αυτα στη σφαιρα του υποθετικου ειναι, σεναρια. Εγω τον κυκλο μου στην Αθηνα τον εκανα, εζησα 15 χρονια. Οποτε προφανως μιλαω εκ πειρας απο τις δυσκολιες που αντιμετωπισα. Αν εσυ νιωθεις οτι μπορεις να τα καταφερεις καλυτερα, ο δρομος για σενα ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα.
    Στο νετ που λες, κυκλοφορουν αφενος τα ατομα που θελουν να μιλησουν για πραγματα που δεν μπορουν να πουν στους φιλους και τις παρεες τους οπως εγω πχ, αφετερου οι περιεργοι, ακοινωνητοι, ψυχανωμαλοι κλπ που προσπαθουν να βρουν γκομενο-α. Και ξερεις γιατι ολοι αυτοι προσπαθουν να λυσουν το σεξουαλικο τους μεσω νετ? επειδη φοβουνται να αναλαβουν ευθυνες. Φοβουνται να κανουν λαθος. Φοβουνται την απορριψη. Φοβουνται να προσπαθησουν. Χτιζουν ενα μυθο μεσω ιντερνετ και οποιος-α τσιμπησει. Και αν δεν τσιμπησει, φταινε παντα οι αντρες που θελουν κουκλες μοντελα ή οι γυναικες που θελουν κουκλους πλουσιους.

Για παρεες, το ξαναλεω, εχω τα στανταρ που αναλογουν στα μετρα μου. Εχω μια ηλικια, δεν ειμαι 18 να ψαχνομαι να δω που ταιριαζω και που μπορω να κολλησω για το χαβαλε μου. Το εζησα κι αυτο. Εχω κανει τα χιλιομετρα μου και προσωπικα και επαγγελματικα. Εχω δουλεψει 12ωρα, εχω σπασει τα μουτρα μου, εχω πιασει πατο (τωρα που το σκεφτομαι 4 φορες και εχω σηκωθει με αιμα!), εχω κερδισει οσα εχω κερδισει, εχω τους στοχους μου, εχω ενα πλανο για το πως γουσταρω να ζω τη ζωη μου, εχω τις αρχες μου- δεν πιστευω στην αλητεια, την τεμπελια, το ετοιμο και στρωμενο. Και ναι, εχω δικαιωμα να ειμαι περηφανη για οσα εχω καταφερει και μακαρι να εχω την υγεια μου στο μελλον να καταφερω κι αλλα. Εχω καποια οικονομικα που μου επιτρεπουν μια σχετικη ανεση, τα οποια εχω κερδισει με παρα πολυ κοπο, το ξαναλεω εβγαλα τα ματια μου στο διαβασμα για να ειμαι εδω που ειμαι τωρα, δεν μου χαριστηκε τιποτα, ουτε καν ενα ηρεμο οικογενειακο περιβαλλον, και ναι δεν γουσταρω να κανω παρεα με ατομα που δεν εχουν να πληρωσουν εναν καφε ή σκεφτονται το σινεμα ή ενα σουβλακι και εγω να τους δινω την εντυπωση οτι ειμαι το κοριτσακι του μπαμπα και της μαμας που τα βρηκε ολα ετοιμα και στρωμενα, γιατι σιγα μην εβγαλα λεφτα δουλευοντας, πως φαινονται τα παιδια που δεν εχουν περασει δυσκολιες στη ζωη τους (αυτα μου τα εχουν πει!!! ).
    C'est la vie!

Στο θεμα της Phalaenopsis, μιλαμε για προσωπικες σχεσεις. Οχι παρεες. Το ξεχωριζω.
    Να σου πω... Αυτοι που λες για μενα ειναι του κοινωνικου περιθωριου. Δεν ζουν στην κοινωνια αλλα στο περιθωριο. Ειναι στιγματισμενοι. Ουτε καν τους πλησιαζουμε! και δεν το λεω ρατσιστικα, αλλα με την εννοια οτι τετοια ατομα κανουν τη ζωη σου πατινι. Και δεν ειμαστε σωτηρες ουτε μητερες Τερεζες.
    Αχρηστος για μενα ειναι ο μαμακιας, που ψαχνει μια συντροφο να τον ταιζει, ντυνει, να τον εχει του κουτιου και ο ιδιος ειναι ανικανος να φροντισει τον εαυτο του. Αχρηστος για μενα ειναι αυτος που ψαχνει μια γυναικα για να βολευτει οικονομικα, τη στιγμη που ο ιδιος ειναι αφραγκος. Και οχι η ανεργια δεν ειναι δικαιολογια για εναν αντρα να μην μπορεις να βιοποριστεις. Αν δεν εχεις δουλεια, γυρνα στην πρωτογενη παραγωγη, τοσα χωραφια ακαλλιεργητα υπαρχουν που μπορεις να τα δουλεψεις χωρις ενοικιο, υπαρχουν ιδιοκτητες που παρακαλανε εργατες να πανε να τα δουλεψουν και δεν παει κανεις. Νομιζω το ειχα ξαναγραψει και αλλου, εχω φιλη η οποια τα καταφερε καλα και εχει μια δουλεια τωρα δημοσια με πολυ υψηλο μισθο. Πριν καβαντζωσει τη δουλεια, δεν γυριζε να την κοιταξει κανεις. Και το ειχε παραπονο. Μολις βρηκε τη δουλεια? ενας ανεργος αδερφος γνωστων της την πολιορκησε κανονικοτατα, και καταφερε να την παντρευτει. Για μενα αυτος ειναι αχρηστος! για τη φιλη μου ηταν ενας αντρας που τη γουσταρε πολυ, την κυνηγησε και την κατεκτησε.
    Επισης αχρηστος για μενα ειναι ο 45-50αρης που βλεπει σε μενα μια μηχανη αναπαραγωγης για τα παιδια που θελει να κανει.
    Ναι εχω υψηλα στανταρ! σαφως και εχω, παντα ειχα. Για αυτο κατεληξα και ψυχαναγκαστικη, και το πληρωνω. Αλλα ετσι ειμαι εγω, οταν γουσταρω κατι, το παλευω. Δεν κατηγορω την κακια τυχη ή την ασχημη φαση μου, κανω ότι μπορω ενω θα μπορουσα να επικαλεστω χιλιες δικαιολογιες.... Ειχα μανα ψυχωσικη με παρα πολλες δυσκολιες, και εσυ admforall ξερεις λεπτομερειες που δεν τις εχω γραψει εδω. Αλλη στη θεση μου θα ειχε βαρεσει διαλυση. Το παλαιψα παρα πολυ ομως, οσο δεν πηγαινε.
    Γουσταρα τρελα καποιον πριν καιρο, ειχα παρει πολλα κιλα απο θεμα υγειας το ξαναλεω, αντι να πω ειμαι μετρια, ειμαι χαλια, εχω προβλημα υγειας, κοπανηθηκα στο γυμναστηριο 2 χρονια και αλλαξα εμφανιση παροτι εχω αυτοανοσο ανιατο. Τελικα δεν εκατσε το αμορε, εκατσε ομως η αλλαγη εμφανισης.

Στο τελευταιο σου ερωτημα, οχι δεν τον θεωρω αχρηστο με την καμια. Δεν θεωρω αχρηστο οποιον το παλευει γενικως. Απλα σε προσωπικο επιπεδο, μη σου πω και σε φιλικο, ενας τυπος με αυτα τα χαρακτηριστικα, εμενα δεν θα με αντεξει ουτε εγω θα μπορουσα να δεσω μαζι του γιατι παιζουμε μπαλα σε αλλα γηπεδα. Να το πω πιο λιανα, εγω ειμαι υπερβολικα ανησυχο πνευμα μεχρι αηδιας.

Senior Member

Ναι εχω υψηλα στανταρ! σαφως και εχω, παντα ειχα. Για αυτο κατεληξα και ψυχαναγκαστικη, και το πληρωνω. Αλλα ετσι ειμαι εγω, οταν γουσταρω κατι, το παλευω. Δεν κατηγορω την κακια τυχη ή την ασχημη φαση μου, κανω ότι μπορω ενω θα μπορουσα να επικαλεστω χιλιες δικαιολογιες....
    καλα κανεις και εχεις υψηλα στανταρ, με την εννοια οτι ειναι δικαιωμα σου!
    εγω δεν μιλω για δικαιωματα αλλα για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ριξεις τα στεγανα που βαζεις για απλες παρεες,και να κρατησεις τα στανταρ σου για συντροφο ζωης και για κολλητο φιλο. αυτα ομως ΕΠΟΝΤΑΙ!
    πρωτα πρεπει να γνωρισεις κοσμο. δεν ερχονται απο τον ουρανο οι συντροφοι..
    αλλιως, προκοπη δεν βλεπω στην επαρχια.

επισης, σκεψου σοβαρα να γυρισεις στην αθηνα...

Senior Member
    Μαρα , τι εννοεις υψηλα στανταρντς ? θα συμφωνησω με την ρεμ , ολες μου τις κοπελες τις εχω γνωρισει μεσω τριτων , οντας κοινωνικος ..........................εγω να δεις στανταρτς πουχω !!!! αλλα οι πρωην μου , εκαναν meet τα στανταρντς αυτα .........

Banned
    Παιδιά η μάρα είπε ότι κάνει παρέα, εγώ έτσι κατάλαβα, δεν είπε ότι τους απορρίπτει, απλώς και κάποιος με παιδιά ή χωρίς λεφτά ε δεν θα βγαίνει και συνέχεια λογικό...άρα δεν γεμίζει τα σκ της...τώρα κατά πόσοι οι παντρεμένοι κλπ είναι βαρετοί και δεν ταιριάζεις μάρα, είναι στον άνθρωπο....η παρέα είναι και χημεία πιστεύω δεν πάει πάντα με κοινή ζωή, ηλικία κλπ μπορεί να πας να κάτσεις σε ένα παγκάκι με ένα 20χρονο και να περάσεις όμορφα.................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαρα , τι εννοεις υψηλα στανταρντς ? θα συμφωνησω με την ρεμ , ολες μου τις κοπελες τις εχω γνωρισει μεσω τριτων , οντας κοινωνικος ..........................εγω να δεις στανταρτς πουχω !!!! αλλα οι πρωην μου , εκαναν meet τα στανταρντς αυτα .........
    Στις παρεες που ψαχνω>>>> ενα καποιο μορφωτικο επιπεδο, δεν λεω και διδακτορικο, ενα πανεπιστημιο σαφως! μια σχετικη οικονομικη ανεση γιατι αλλιως πως θα βγαινουν τα σ/κ? και καλες γνωριμιες-κλειδια για networking.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast