Results 31 to 45 of 106
Thread: Παρεες
-
17-10-2016, 17:07 #31
ξεκινας ενα ομαδικο χομπυ κ σιγα σιγα ερχονται κ ολα τ αλλα..μια μπυρα μετα το σχολασμα του ομαδικου χομπυ κ σιγα σιγα παγιωνεται..πως αλλιως?
μετα η αλλη λυση ειναι να βαλεις αγγελια ζητειται παρεα για οξω..χααχαχχα
- 17-10-2016, 17:13 #32
Μα εσύ τους απορρίπτεις? πχ είναι 30 είναι παντρεμένος άντε γεια? εγώ αν είχα την επιλογή θα έβγαινα , αν βαριόμουν δεν θα ξαναέβγαινα........τώρα δεν ξέρω τι κάνεις..........
17-10-2016, 17:32 #33
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
17-10-2016, 17:34 #34
οχιιιιιιιι δεν τους απορριπτω, παω! ΑΛΛΑ δεν ειναι η σταθερη παρεα που θα βγει εστω 2 σ/κ το μηνα. Γιατι εχουν εξοδα, ποιος θα φυλαξει τα παιδια, θελουν υπνο κλπ.
Ουσιαστικα η ζωη που κανω εγω θεωρειται πολυτελεια απο τους παντρεμενους...
θα το δεις και εσυ αργοτερα, οι παντρεμενοι ειναι σαν κλικες, δεν κανουν ευκολα παρεα με singles.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
17-10-2016, 17:53 #35
Μόνο οι παντρεμένοι? όλοι σαν κλίκες είναι....μου τα λεγε μια φίλη μου φοιτήτρια πρόσφατα, έπρεπε να χωριστεί στα δύο γιατί η μια παρέα της ήταν κλίκα και δεν γούσταραν άλλους....
17-10-2016, 18:47 #36
στους ελευθερους αν βρεις ενα ερεισμα, εναν συνδετικο κρικο μπορει και να χωθεις...αλλα αν δεν γουσταρουν αλλους, δεν μπαινεις με την καμια... Για να σε βαλουν στην παρεα τους, κατι πρεπει να κερδισουν...
με τους παντρεμενους δεν εχει νοημα, γιατι παντα θα πηγαινουν μαζι, εσυ θα εισαι ο single, θα μιλανε συνεχως για παιδια, μωρα, μπουσουλητα, ασε που μερικες οσο φιλες και να ναι θα πουν οτι ζηλευεις... γενικα ειναι δυσκολο να κανεις πολλη παρεα με παντρεμενους αν εισαι ελευθερος...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
17-10-2016, 19:07 #37
Έχω ζήσει χρόνια παντρεμένη/ δεσμευμένη και έχω 2 παιδιά. Αυτό που λες δεν ισχύει. Η παρέα μου, μετά τα 30, αποτελούνταν και από ελεύθερους και από παντρεμένους. Οκ, όταν τα παιδιά ήταν πολύ μικρά, οι έξοδοι με πολύ ξενύχτι ήταν περιορισμένες αλλά όχι ανύπαρκτες. Για βραδινό μπαράκι ή φαγητό τουλάχιστον 2 φορές το μήνα βγαίναμε.
Δεν είναι όλοι οι παντρεμένοι βαρετοί, ούτε συζητούν ακατάπαυστα για τα επιτεύγματα των παιδιών τους- έλεος!. Υπάρχουν και τέτοιοι, υπάρχουν όμως και βαρετοί ελεύθεροι που συζητούν για βλακείες. Είναι στον άνθρωπο.
Επίσης σκέψου ότι η παρέα των παντρεμένων θα θελήσει να σου γνωρίσει -αν ταιριάξετε κ τους αρέσεις- όποιον ελεύθερο έχει στον περίγυρό της.
Ούτε αντιμετωπίζουν τους singles σαν μιάσματα!!! Μα πού τους βρήκες αυτούς????
17-10-2016, 20:01 #38
Γιαυτό φροντίζεις να έχουν κάτι να κερδίσουν από σένα.Προσωπικά έχω καταφέρει να βρω 2 άτομα εδώ στην πόλη μου και να με καλούνε στις εξόδους τους επειδή ασχολούμαι με την τεχνολογία pc και κινητά.Είμαι πάντα πρόθυμος να τους λύσω το όποιο πρόβλημα προκύπτει σε κάποιο μηχάνημα τους δωρεάν και με καλή διάθεση χωρίς να δυσανασχετώ.Ετσι με καλούν στις εξόδους τους και σχεδόν ποτέ δεν πληρώνω όσο και αν επιμείνω επειδή γνωρίζουν ότι αυτά που έχουν κερδίσει και θα κερδίσουν απο την δική μου χρόνια τσάμπα ενασχόληση με τα "τεχνολογικά" τους προβλήματα θα κόστιζαν πολύ περισσότερο απο ένα καφέ ή ποτό..
Σημαντική λεπτομέρεια-->Είναι αυτό που είπες για τις ηλικίες και την προσωπική τους ζωή.Ο ένας είναι 45 χρονών και ελεύθερος και ο άλλος 56 χωρισμένος με κόρη 11 χρονών που μένει με την μητέρα της και έτσι τα βράδια είναι free να κυκλοφορεί..Εχω επίσης και ένα ακόμη φίλο αυτού του τύπου που είναι 43 χρονών και παντρεμένος με 2 παιδιά.Για να τα βγάλει πέρα δουλεύει το πρωϊ ως μικροπωλητής στις λαϊκές και το βράδυ ως μπάρμαν..Και αυτουνού του έχω γλιτώσει πολύ χρήμα με τις διάφορες τεχνολογικές χάρες που του έχω κάνει κατά καιρούς (πχ τελευταία χάλασε το smartphone της 12χρονης κορης του και δεν είχε χρήματα να της πάρει καινούριο οπότε του δάνεισα επ`αόριστον ένα δικό μου παλιότερο smartphone) και έτσι άμα θέλω κανένα βράδυ να τα "πιώ" πάω στο μαγαζί του και γλιτώνω και εγώ χρήματα..
Κατά καιρούς πάλι χάρη στην τεχνολογία έχω γνωρίσει και παντρεμένους πάνω-κάτω στην ηλικία μου οι οποίοι με θυμούνται και αυτοί όταν τους χαλάσει κάποιο μηχάνημα..Και όλο αυτό να φανταστείς δεν το επιδίωξα.Εγώ απλά άρχισα να ασχολούμαι με pc και κινητά επειδή γούσταρα να ασχολούμαι και όχι με το σκεπτικό να κάνω φίλους,γράφω σε κάποια μεγάλα ελληνικά τεχνολογικά φόρουμ,απαντώ όπου μπορώ και με προσέγγισαν αυτοί πρώτοι.Επισης και μέσω της δουλειάς κατάφερα το ίδιο.
To θέμα μου βέβαια είναι ότι αυτό το είδος παρέας δεν με καλύπτει αλλά μειώνει κάπως την απόλυτη αίσθηση μοναξιάς που βιώνω.
17-10-2016, 20:03 #39
18-10-2016, 12:20 #40
απο την ολη συζητηση και τις απαντησεις που εδωσες στα αλλα μελη, συμπεραινω οτι αυτο που ψαχνεις δεν ειναι παρεες, αλλα συντροφο...
παρεα- πακετο και μαλιστα με τοσους περιορισμους που βαζεις, δεν ειναι ευκολο να βρεις.
προσπαθησε να κανεις προσωπικες σχεσεις με μεμονωμενα ατομα, κι αυτα αν παει καλα η σχεση σας, θα σου γνωρισουν αλλα ατομα και ισως σε βαλουνκαι σε καποια παρεα.
18-10-2016, 13:13 #41
Oχι, λαθος συμπερασμα! το λεω εξαρχης, παρεες για εξοδους στα κυβικα μου.
Ειναι δηλαδη περιορισμος να ψαχνεις παρεες με κοινα σημεια αναφοράς? να μην συζητανε ουτε για μαθηματα που χρωστανε ουτε για χοληστερινες και μωρα που βγαζουν δοντια και κλαινε?
Συναναστροφη με μεμονωμενα ατομα ετσι κι αλλιως εχω. Δεν μου γνωριζουν αλλα ατομα, ακριβως επειδη κι αυτοι μεμονωμενα κινουνται. Το πολύ να κανουν παρεα με 3-4 αλλα ατομα σαν φιλους, αντε και με κανενα γειτονα ή συγγενη.
Το να λειτουργω μεμονωμενα το εχω ζησει σε ολο του το μεγαλειο, ειναι καλο για φιλιες και προσωπικες σχεσεις αλλα δεν το συστηνω για κοινωνικη αναπτυξη και δημοσιες σχεσεις.
Εγω αυτο που ψαχνω, το ξαναλεω, ειναι παρεες σε παρομοια κυβικα με μενα, για εξοδους. Ακριβως επειδη δεν το κατεχω το θεμα, για αυτο ρωταω...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
18-10-2016, 13:56 #42
εσυ ρωτησες που συχναζουν οι καλοι 40ρηδες γιαυτο εβγαλα αυτο το συμπερασμα.
στο ειπα ηδη, οι παρεες ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ απο μεμονωμενους που θελουν να κανουν παρεα μαζι και στην πορεια προσθετουν κι αλλους φιλους τους.
δεν ειναι ετοιμες.
οι "ετοιμες' συνηθως ειναι πιο κλειστα συστηματα γιαυτο και θεωρεις δυσκολο να μπεις.
αν μιλησω προσωπικα, εμεις κανουμε παρεα και με αλλα ζευγαρια αλλα και με φιλους singles. και μεμονωμενα και σε παρεες.και περναμε μια χαρα.
δεν ξερω γιατι βαζεις τοσα στεγανα.
18-10-2016, 14:35 #43
Ρώτησα γιατι οι γυναικες αυτης ηλικιας ξερω που συχναζουν... το θεμα ειναι οτι μερικες φορες καταληγω να κινουμαι σε χωρους μονο με γυναικες, ας ειναι διαφορων ηλικιων, αλλα θελω να διευρυνω τον κυκλο μου, για αυτο ρωταω...
Ξαναλεω οτι μετα απο 15 χρονια Αθηνα μετακομισα στην επαρχιακη μου πολη, εχω μια δουλεια που προσπαθω να την τελειωσω και 2-3 δραστηριοτητες. Συγγενεις-γειτονες αποκλειονται!
Σαφως και δημιουργουνται οι παρεες, αλλα τι γινεται αν οι μεμονωμενοι θελουν να παραμεινουν μεμονωμενοι? εχω φιλη με οικογενειακα ζορια, η οποια θελει να τα λεμε κατ'ιδιαν. Οποτε της εχω πει να βγουμε με παρεα, δεν ερχεται. Και μια φορα επεμενα να ξεσκασει και πηγαμε σε ενα παρτυ, και καταληξαμε σε ενα τραπεζακι να πινουμε τα ποτακια μας και να μου αφηγειται τις δυσκολιες της... Δηλαδη θελω να πω οι μεμονωμενοι σε βλεπουν σαν συμπαραστατη-εξομολογο-αυτι που ακουει και ωμο να ακουμπησουν.
Ετοιμες παρεες ας πουμε πως βρισκω και πως μπαινω?Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
18-10-2016, 14:39 #44
α καλαααα
επαρχιακη πολη= προβλημα εξ αρχης.
εγω μετακομισα σε επαρχιακη πολη, λογω του δικου μου.
ολες οι παρεες εδω ειναι βασει των γνωριμιων του δικου μου, που δουλευει εδω. εγω δεν ηξερα κανεναν.
αν ημουν μονη, δεν ερχομουν με τπτ...
αν εισαι μονη, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
αν εξαιρεις τις επαγγελματικες γνωριμιες για να μην μπλεξεις, δεν ξερω τι επριθωρια εχεις πλεον. θα ελεγα να αξιοποιησεις ΚΑΙ αυτες. απλα μην μπερδευεσαι με αφεντικα..
το πως βρισκεις ετοιμες παρεες σε μια επαρχια, πως να τις βρεις??/εδω ολα ειναι γυρω απο την οικογενεια κι ολοι παντρευονται μικροι... μαλλον κι εκει.
μονο με νεους ανθρωπους μπορεις να βγεις σε παρεες.
η γνωμη μου ειναι να βγαλεις ολα αυτα τα κριτηρια που μας περιεγραψες και να βγαινεις με καθε παρεα και καθε ευκαιρια, ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα βρεθουν κι ελευθεροι να γνωρισεις εστω μεμονωμενα, η θα σε σκεφτει καποιος να σε δικτυωσει με καποιον ελευθερο.
και μιλαω για ανδρα...
18-10-2016, 17:24 #45
Κιουμπ , χωρις παρεξηγηση απο την Μσρα , μου θυμισες ενα ανεκδοτακι , για τις γυναικες ,
μια γυναικα , γυρω στα 35-40 ας πουμε , θελει να βρει αντρα ,και παει σε μια διευθυνση που της εχουν δωσει ,
βρισκει ενα κτιριο , μπαινει μεσα , και διαβαζει σε μια ταμπελα , ' εδω θα βρειτε των αντρα των ονειρων σας ' ,
το κτιριο εχει 6 οροφους , και λεει , ας ανεβω στο 1ο οροφο .........
1ος οροφο , εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια χωρις παιδια , ας παω σκεφτεται στον επομενο οροφο ....
2ος οροφος ,εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια χωρις παιδια , και πολυ τρυφερους για σχεση , ας παω σκεφτεται στον επομενο.....
3οςοροφος , εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια , λεφτα , και πολυ τρυφερους για σχεση , αλλα αυτη συνεχιζει .....
4ος οροφος , εδω θα βρειτε αντρες με δουλεια , λεφτα , τρυφερους και ολη την καλη διαθεση να κανουν οικογενεια , συνεχιζει ομως .....
5ος οροφος , εδω θα βρειτε αντρες με πολλα λεφτα, ετοιμους να κανουν οικογενεια , τρυφερους , και παρα πολυ ωραιους ...συνεχιζει ομως για τον τελευταιο οροφο , ακαθεκτη......
6ος οροφος , ειστε η 31, 523, 312η γυναικα που ανεβαινει σε αυτον τον οροφο , και ειστε η ζωντανη αποδειξη οτι οι γυναικες δεν ειναι ευχαριστημενες με τιποτα .....................................
ζητω συγγνωμη απο τις γυναικες του φορουμ, αλλα το βρηκα πολυ διασκεδαστικο το αστειακι ..........