Results 91 to 105 of 106
Thread: Παρεες
-
26-10-2016, 14:20 #91
- 26-10-2016, 14:42 #92WhyAlwaysMe?Guest
26-10-2016, 15:19 #93
Ευχαριστω για την εκτιμηση, μαγκ.
12-06-2017, 21:10 #94
12-06-2017, 21:37 #95
Γουάι ψηθηκεσ είσαι έτοιμος για δουλειά με τα μυαλά που είχες δεν μπορούσες να δουλέψεις εγγυημένο αυτό καλό πτυχίο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2017, 21:38 #96
Παρεες!! εχω φιλους δεν νομιζω οτι εχω!!
13-06-2017, 18:50 #97
Λοιπόν θα περιγράψω τις εμπειρίες μου από διάφορες δραστηριότητες με σκοπό τη προώθηση γνωριμιών.
α) Τα site γνωριμιών φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι περισσότερο αποτελεσματικά σε μένα από άλλους τρόπους γνωριμίας, και για να είναι σε μένα, στις γυναίκες θα είναι 10 φορές περισσότερο, γιατί οι άνδρες εγγεγραμμένοι είναι 50% περισσότεροι + ότι κάνουν σχεδόν πάντα πρώτοι κίνηση.
Με το που γραφτείτε, και απλά έχοντας μια καλή φωτογραφία, θα δεχτείτε βροχή από μηνύματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα, ο ίδιος μπορεί να έχει στείλει άλλα 10 μηνύματα, αφού ξέρει πως δεν θα πάρει απάντηση στα 9 από αυτά.
Εννοείται πως είναι πιθανό να λάβετε και χυδαία μηνύματα, εσείς απλά τους βάζετε πάγο.
Γενικά το μόνο που πρέπει να έχετε, είναι θέληση.
β) Ιστιοπλοΐα.
Πιο κατάλληλο και πάλι για τις γυναίκες, γιατί μαζεύουν πολλούς άνδρες. Στο δικό μου τμήμα ήμασταν 8 άνδρες και 2 γυναίκες. ηλικίες από 20 - 40 χρονών.
Στον δικό μου όμιλο είχε 8 θεωρητικά και 8 πρακτικά μαθήματα (2 μήνες περίπου εκπαίδευσης). Και στα δυο γνωρίζεις κόσμο. Στο πρώτο κόσμο και από άλλα σκάφη, στο δεύτερο συναναστρέφεσαι μόνο με τη ομάδα σου αλλά λόγω της θάλασσας το βρίσκω πιο ρομαντικό.
γ) Χοροί.
Εγώ δοκίμασα λάτιν χορούς, γιατί έχω ένα κόλλημα με τη κουλτούρα τους (γι'αυτό έμαθα και τη γλώσσα). Αρχικά πήγα για tango που ταιριάζει περισσότερο με τον σωματότυπό μου, αλλά λόγω συγκυριών κατέληξα κυρίως στη salsa που είναι ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός χορός, και κάποιους άλλους όπως Bachata Meregue κλπ.
Τους latin χορούς τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους γιατί έχουν μια ιδιαίτερη φιλοσοφία. Είναι η πορεία ενός ζευγαριού, που αποτυπώνετε μέσα σε ένα χορό. Ο καβαλιέρος έχει ευθύνη σε όλα, και η ντάμα κάνει σχεδόν όλες τις φιγούρες. Αν ο καβαλιέρος είναι καλός η ντάμα γίνετε λαμπερή. Δηλαδή όπως γίνετε και στη ζωή.
Συστήνεται περισσότερο σε άνδρες, επειδή συνήθως συμμετέχουν περισσότερες γυναίκες. Μια φορά είχε τύχει να είμαι ένας άνδρας με 9 γυναίκες. Δεν ήταν καλό βέβαια ούτε για μένα. καμιά φορά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.
δ) Με τον εθελοντισμό δεν έχω εμπειρία. Έχω κάνει αίτηση στη WWF αλλά δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα.
Έριξα και μια ματιά στο χαμόγελο του παιδιού, αλλά φαίνεται κάπως πιο δύσκολο να σε δεχτούν ιδιαίτερα άνδρες, αφού θέλουν και αντίγραφο ποινικού μητρώου, και λογικό μου φαίνεται αφού έχει να κάνει με παιδιά.
Στην Αλληλεγγύη της περιοχής μου πήγα κάποια παλιά μου ρούχα, και ήμουν πρόθυμος να ρωτήσω, αλλά τα άτομα που συμμετείχαν ήταν εξαιρετικά χαμηλού βιοτικού επιπέδου, λόγω της ανταποδοτικής εργασίας που τους προσφέρεται εκεί. Άλλωστε θα ήταν και κρίμα να τους αφαιρέσω το κομμάτι ψωμί που θα κερδίσει κάποιος στη θέση μου.
Είμαι κάτι χρονάκια εθελοντής αίματος, αλλά εκεί δεν μπορείς να γνωρίσεις κάποια. Με τις αιμολήπτριες πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη βρει η βελόνα κόκκαλο.
Είμαι δότης αιμοπεταλίων αλλά λίγο πιο πρόσφατος. Και εκεί τα ίδια. Μόνο ότι σε κρατούν για μια ώρα περίπου με τη βελόνα στο χέρι, και οι αιμοδότες είναι πολύ λιγότεροι.
Είμαι και δωρητής οργάνων (δεν αστειεύομαι), αλλά εκεί θα γίνει η γνωριμία όταν πλεόν είναι με βεβαιότητα αργά.
Την αιμοδοσία τη συνιστώ όχι για γνωριμίες, αλλά αν έχετε λίγο τσίπα, και το επιτρέπει βέβαια και ο γιατρός σας.
ε) Εργαστήρι υποκριτικής.
Το συνιστώ σε όλους. Θα σας κάνουν μαθήματα ορθοφωνίας, και μαθήματα υποκριτικής. Ειδικά τα πρώτα βοηθούν να κάνετε μια καθαρή, ευχάριστη και ενδιαφέρουσα φωνή. Σημαντικό στο φλερτ.
Οι ηλικίες κυμαινόντουσαν από 20 - 70. Είναι αμφίβολο αν θα γνωρίσετε το ταίρι σας, αλλά θα σας κάνει καλό σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και της συστολής.
ζ) Συμμετοχή σε εκπομπή.
Δεν είναι δύσκολο όσο νομίζετε. Οι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά, και μετά σας παίρνουν τηλέφωνο. Αν τους διαβεβαιώσετε πως θα βγείτε πρώτος στο παιχνίδι, που θα συμμετάσχετε, τότε ξέρουν πως θα τους μαχαιρώσετε όλους πισώπλατα, και θα σας προτιμήσουν. Ακόμα και αν δεν είστε τόσο ανταγωνιστικοί, σε περίπτωση που ξεμείνουν από άτομα μπορεί να σας καλέσουν, όπως εμένα.
Μέσα στη εκπομπή μη περιμένετε γνωριμίες. Αν σας ενδιαφέρει όμως θα μάθετε πως γίνονται τα γυρίσματα.
Γνωριμίες ίσως να κάνετε από τη αναγνωρισιμότητα που θα αποκτήσετε αφού προβληθεί η εκπομπή. Έτσι σας συνιστώ να διαλέξετε μια εκπομπή που να απευθύνετε στο ηλικιακό γκρουπ της επιθυμίας σας.
Όχι, δεν πήρα μέρος στο Survivor.
η) Διακοπές.
Ναι μπορεί να γίνει γνωριμία, αλλά όπως καταλαβαίνετε με ξένη το πιο πιθανό να είναι εφήμερη.
Στις διακοπές έχω γνωρίσει μόνο μια Εγγλέζα, μια Γερμανίδα, μια Ολλανδέζα και μια Κροάτισα.
Μόνο με τη τελευταία βάστηξε ο δεσμός περίπου χρόνο, επειδή έτυχε να είναι οικονομική μετανάστρια.
θ) Φίλος/Φίλη.
Τα έχουμε πει αλλού. Συνοπτικά, ο φίλος σας θα είναι πιθανότατα του ιδίου φύλου με σας. Αν υπάρχει κάτι καλό, θα το βαστήξει για τον εαυτό του. Συνάντησα σημαντικές αποκλίσεις και σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα, όχι από το ιδανικό, αλλά από το νορμάλ.
Δεν έχουν περάσει 2 βδομάδες και ένας φίλος (χωρίς να του το ζητήσω) μου λέει έχω να σου γνωρίσω κάποια, μόνο που είναι λίγο νευρική. Του λέω "Εσύ θα τα έφτιαχνες μαζί της;" Μου απαντά "Με τίποτα!".
13-06-2017, 19:02 #98
Αggelosstr
καταλαβαινω τι λες.... είσαι πολυπραγμων!!! δυστυχως σε αυτο μοιαζουμε! και λεω δυστυχως γιατι κι εγω σαν εσενα, ειχα δοκιμασει τα παντα, μα τα παντα...και δεν εκατσε κατι με την εννοια να στεριωσει και να μεινει...
Τι να πω? απο σημειο και μετα σκεφτομαι οτι ειναι και θεμα τυχης ή μπορει να ειναι και θεμα συμβιβασμου, να βαλεις νερο στο κρασι σου, αν μπορεις βεβαια και το θελεις. Ολοι κανουμε τις επιλογες μας και λουζομαστε τις συνεπειες.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-06-2017, 19:23 #99
Αλήθεια Μάρα, έτσι από περιέργεια, σε σένα θεωρείς είναι θέμα τύχης ή συμβιβασμού;
13-06-2017, 20:16 #100
Μαρα για σένα
https://youtu.be/rIBRcQdzWQsΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-06-2017, 22:43 #101
Θεωρω ΚΑι τυχης μαζι με ολα τα αλλα.
Τι να τον κανεις τον κυκλο ή την αριστη εμφανιση ή τα προσοντα ή το χιουμορ ή ... ή.... τα παντα. Αν δεν σε θελει η τυχη, αν δεν ειναι ευνοικες οι συνθηκες, δενννννννννννν με την καμια, δεν πα να χτυπιεσαι οσο μπορεις...
Απλα συζηταμε υποτιθεται τι μπορουμε να κανουμε να αυξησουμε τις πιθανοτητες...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-06-2017, 22:44 #102
Ελις μερσι για το καταπληκτικο κομματακι!! φιλακιαα!!!
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
14-06-2017, 09:13 #103
δε σε εχω ψυχολογησει καλα για να ξερω ακριβωσ τι σου αρεσει σιγα σιγα θα το πετυχω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-06-2017, 12:14 #104
Α ξέχασα να αναφέρω τη εμπειρία μου σε speed dating ή αλλιώς singles party.
Λοιπόν:
ι) Speed dating.
Όπως πολλοί άλλοι νεωτερισμοί, ξεκίνησε και αυτό από την Αμερική. Ίσως να το έχετε δει σε κάποιο επεισόδιο του sex and the city.
Παρόλο που φαίνεται καλή σαν ιδέα, μάλλον είναι ο πιο αποτυχημένος τρόπος γνωριμίας, περισσότερο ακόμα και μέσω φίλων.
Η συμμετοχή κοστίζει 30 ευρώ. Όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Όλοι βάζουν ένα αυτοκόλλητο με το όνομά τους στο στήθος.
Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, Έχει πέντε λεπτά ο καθένας να γνωρίσει ο ένας τον άλλον, και μετά χτυπάει το καμπανάκι και πάνε όλοι οι άνδρες μια θέση πιο κάτω, μέχρι να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους. Ακόμα και αν ο απέναντί σου σου είναι αδιάφορος ή ασύμβατος, θα πρέπει και μόνο από ευγένεια ή για να περάσει και ο χρόνος, να πεις κάτι μαζί του.
Σε εμφάνιση τα άτομα που μαζεύει είναι καθημερινοί άνθρωποι, σαν αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μας. Μη περιμένετε να δείτε φιγούρες σαν αυτές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
Σε χαρακτήρες, ήταν όλοι καβαλημένα καλάμια, άνδρες και γυναίκες, που τουλάχιστον δεν συμβάδιζε με την εμφάνισή τους!
Όπως καταλαβαίνετε, όταν όλοι κοιτούν ψηλά, δεν μπορεί κανείς να δει τον δίπλα του.
Ηλικίες από 20 εώς 60. Περιοχές διαμονής των συμμετεχόντων, Αθήνα, Λιόσια, Πέραμα, Αμφιάλη, κλπ. Περίπου πρέπει να ήμασταν 60 άτομα.
Θυμάμαι ένα τύπο που έμοιαζε με τον παλιό ηθοποιό τον Διανέλο αν τον θυμάστε από παλιές ελληνικές ταινίες, που μου έλεγε τη σαβούρα έχει μαζευτεί εδώ μέσα!
Οι συμμετέχοντες εφοδιάζονται με ένα χαρτί, όπου σημειώνουν αυτούς που τους αρέσουν. Πολλές κόλες επιστράφηκαν άδειες, και μερικοί έφυγαν πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι.
Όσοι συμπλήρωσαν τις κόλες τους, θα πρέπει να μην έβαλαν πολλά ονόματα (1-3), και ο λόγος είναι για να μη δείξουν απελπισμένοι.
Όταν το παιχνίδι τελειώσει, πάνε όλοι σπίτια τους και αναμένουν μετά από μερικές μέρες email τις λεγόμενες αμοιβαιότητες. Δηλαδή για να θεωρηθεί ταύτιση μεταξύ δύο ατόμων, πρέπει να έχουν επιλέξει και οι δύο ο ένας τον άλλον.
Συμπέρασμα; Δεν συστήνεται σε κανέναν. Η συμμετοχή σας θα προκαλέσει πλήγμα στην αυτοπεποίθησής σας, όταν η απόρριψη έρθει από άτομα πολύ υποδεέστερα από σας.
14-06-2017, 13:58 #105
[QUOTE=aggelosstr;676635]Α ξέχασα να αναφέρω τη εμπειρία μου σε speed dating ή αλλιώς singles party.
Λοιπόν:
ι) Speed dating.
Όπως πολλοί άλλοι νεωτερισμοί, ξεκίνησε και αυτό από την Αμερική. Ίσως να το έχετε δει σε κάποιο επεισόδιο του sex and the city.
Παρόλο που φαίνεται καλή σαν ιδέα, μάλλον είναι ο πιο αποτυχημένος τρόπος γνωριμίας, περισσότερο ακόμα και μέσω φίλων.
Η συμμετοχή κοστίζει 30 ευρώ. Όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Όλοι βάζουν ένα αυτοκόλλητο με το όνομά τους στο στήθος.
Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, Έχει πέντε λεπτά ο καθένας να γνωρίσει ο ένας τον άλλον, και μετά χτυπάει το καμπανάκι και πάνε όλοι οι άνδρες μια θέση πιο κάτω, μέχρι να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους. Ακόμα και αν ο απέναντί σου σου είναι αδιάφορος ή ασύμβατος, θα πρέπει και μόνο από ευγένεια ή για να περάσει και ο χρόνος, να πεις κάτι μαζί του.
Σε εμφάνιση τα άτομα που μαζεύει είναι καθημερινοί άνθρωποι, σαν αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μας. Μη περιμένετε να δείτε φιγούρες σαν αυτές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
Σε χαρακτήρες, ήταν όλοι καβαλημένα καλάμια, άνδρες και γυναίκες, που τουλάχιστον δεν συμβάδιζε με την εμφάνισή τους!
Όπως καταλαβαίνετε, όταν όλοι κοιτούν ψηλά, δεν μπορεί κανείς να δει τον δίπλα του.
Ηλικίες από 20 εώς 60. Περιοχές διαμονής των συμμετεχόντων, Αθήνα, Λιόσια, Πέραμα, Αμφιάλη, κλπ. Περίπου πρέπει να ήμασταν 60 άτομα.
Θυμάμαι ένα τύπο που έμοιαζε με τον παλιό ηθοποιό τον Διανέλο αν τον θυμάστε από παλιές ελληνικές ταινίες, που μου έλεγε τη σαβούρα έχει μαζευτεί εδώ μέσα!
Οι συμμετέχοντες εφοδιάζονται με ένα χαρτί, όπου σημειώνουν αυτούς που τους αρέσουν. Πολλές κόλες επιστράφηκαν άδειες, και μερικοί έφυγαν πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι.
Όσοι συμπλήρωσαν τις κόλες τους, θα πρέπει να μην έβαλαν πολλά ονόματα (1-3), και ο λόγος είναι για να μη δείξουν απελπισμένοι.
Όταν το παιχνίδι τελειώσει, πάνε όλοι σπίτια τους και αναμένουν μετά από μερικές μέρες email τις λεγόμενες αμοιβαιότητες. Δηλαδή για να θεωρηθεί ταύτιση μεταξύ δύο ατόμων, πρέπει να έχουν επιλέξει και οι δύο ο ένας τον άλλον.
Συμπέρασμα; Δεν συστήνεται σε κανέναν. Η συμμετοχή σας θα προκαλέσει πλήγμα στην αυτοπεποίθησής σας, όταν η απόρριψη έρθει από άτομα πολύ υποδεέστερα από σας.[/QUOTE]
Το αστειο ξερεις ποιο ειναι; Οτι αυτο ακριβως σκεφτονται για εσενα και οι γυναικες στις οποιες αναφερεσαι...αρα μαλλον ειναι θεμα οπτικης το προβλημα σας...λεω εγω τωρα.
Το ξερω πως θεωρεις αχρηστη αυτη την απαντηση μου αλλα πιο ευστοχη δεν θα βρεις. Αυτος ακριβως ειναι ο λογος που δεν σου καθεται τιποτα....