Ψύχωση και λειτουργικοτητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

Ψύχωση και λειτουργικοτητα

Ηθελα να ρωτησω σε τι κατάσταση βρισκεστε μετα απο τη διάγνωση ψυχωσης όσον αφορα το επιπεδο λειτουργικότητας; μπορειτε και εργάζεστε;
    Εγω νιωθω οτι ειμαι διαρκώς υποτονική, χωρις πολλες πολλες αντοχές, δεν μπορω ευκολα να συγκεντρωθώ, εχω μειωμένη μνημη και θεωρω οτι βρίσκομαι δυο τρια σκαλοπάτια κατω απο το φυσιολογικό, το οποιο με καθιστά καπως ανίκανη να εργαστώ... Δεν ξερω τι δουλειά να αναζητήσω και το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε πιεστικά περιβάλλοντα εργασίας..

Senior Member
    Επισης εχω προβλημα με την οργανωση και τη λήψη αποφάσεων. Αν παω σε συνεντευξη θα πρέπει να πω πολλα ψεμματα για τον εαυτο μου και στην πορεια θα εκτεθώ.. Οποτε δεν το τολμώ καν.

Senior Member
    εχεις καιρο π εχεις διαγνωστει?
    επισης ας πει ψεματα σιγα...δεν τρεχει λογος..

επισης εαν εχεις ξεσυνηθισει με κατι γι αυτοσ φενεται βουνο ,αμα αρχισεις σιγα σιγα στην πορεια θα βελτιωθει η λειτουργηκοτητα σου και ολα τα υπολοιπα ..το δυσκολο ειναι η αρχη

Senior Member
    Εχει κοντα τρια χρονια τωρα.. Εδω και δυο χρονια ειμαι άνεργη και εχω απελπιστεί γιατι δεν ξερω τι θα απογινω. Παιρνω το επίδομα το οποιο ομως δεν μου φτανει. Ισα ισα καλύπτω προσωπικα εξοδα.. Πρεπει να σκεφτω τι δουλειά να κάνω. Απλα το εχω απορια, υπαρχουν άνθρωποι με ψύχωση που εργάζονται και αποδίδουν κανονικα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Εχει κοντα τρια χρονια τωρα.. Εδω και δυο χρονια ειμαι άνεργη και εχω απελπιστεί γιατι δεν ξερω τι θα απογινω. Παιρνω το επίδομα το οποιο ομως δεν μου φτανει. Ισα ισα καλύπτω προσωπικα εξοδα.. Πρεπει να σκεφτω τι δουλειά να κάνω. Απλα το εχω απορια, υπαρχουν άνθρωποι με ψύχωση που εργάζονται και αποδίδουν κανονικα;
    βεβαια και υπαρχουνε..σιγα σιγα με τον καιρο αμα συνηθισεις....μπορεις να γινεις τελειως λειτουργικος...

εχεις σπουδασεις κατι? κατι που σ αρεσει υπαρχει?

Senior Member
    Φιλόλογος αλλα δεν μου αρεσει να το εξασκησω.. Πιο πολύ τα αγγλικά μου αρεσουν.. Εχω αδεια διδασκαλίας , αλλα νιωθω πως δεν μπορω να τα καταφέρω πουθενα.. Ιδομεν..

Senior Member
    Φιλόλογος αλλα δεν μου αρεσει να το εξασκησω.. Πιο πολύ τα αγγλικά μου αρεσουν.. Εχω αδεια διδασκαλίας , αλλα νιωθω πως δεν μπορω να τα καταφέρω πουθενα.. Ιδομεν..
    αμα εχεις αδεια διδασκαλιας γτ δεν βαζεις να κανεις κανα ιδιαιτερο ..χαλαρα σε μικρο παιδακι...να δεις αν μπορεις να τα καταφερεις?

Senior Member
    Εχω ενα παιδάκι.. Προς το παρον κανουμε τα απλα και τα καταφέρνω αλλα το κακο ειναι οτι δυστυχως δεν σωνομαι με αυτα τα λεφτα... Ευελπιστώ να ανοίξουν τωρα θεσεις για αμεα.. Κατι ακουσα στην τηλεοραση.. Ισως βρεθει κατι.

Senior Member
    Εχω ενα παιδάκι.. Προς το παρον κανουμε τα απλα και τα καταφέρνω αλλα το κακο ειναι οτι δυστυχως δεν σωνομαι με αυτα τα λεφτα... Ευελπιστώ να ανοίξουν τωρα θεσεις για αμεα.. Κατι ακουσα στην τηλεοραση.. Ισως βρεθει κατι.
    μεχρι να ανοιξουν...γιατι...δεν βαζεις αγγελιες για κανα ιδιαιτερο?

Senior Member
    Ειμαι μέτρια σε ο, τι κανω κι αυτό με κραταει πισω. Προσπαθω ομως.. Ισως βαλω καποια αγγελία!

Senior Member
    Ειμαι μέτρια σε ο, τι κανω κι αυτό με κραταει πισω. Προσπαθω ομως.. Ισως βαλω καποια αγγελία!
    ναι βαλε σιγα σιγα...τωρα ομως...που αρχιζουν και οι σχολικες χρονιες.....

θα βελτιωθεις σε ολα με την εξασκηση.....ειναι νομοσ.........απλα οσο αφηνεσαι να ξερεις οτι ετσι θα γινεται θα νιωθεις ποιο δυσκολα για το οτιδηποτε κανεις...οχι μονο εσυ ολοι το παθαινουμε αυτο

Senior Member
    Ευχαριστω για την απαντηση Nick :)

Banned
    εγω νοιωθω ότι θα μπορουσα να δουλεψω αλλα αυτό σημαινει ότι θα σταματησει η συνταξη και θα πρεπει να χρυσοπληρωνω και το τσμεδε για να εχω ασφαλεια... δεν είναι καιρος για δουλεια... αυτές τις εποχες δουλευουν μονο τα λαμογια και τα κοροιδα... οποτε δεν γα...ε συνταξουλα 460 ευρουλακια + ΕΚΑΣ μεχρι να το κοψουν...

Senior Member
    Τι συνταξη είναι αυτη; εγω παιρνω επίδομα 300 το μηνα

Senior Member
    Ευχαριστω για την απαντηση Nick :)
    :) παρακαλω

Page 1 of 3 123 LastLast