Ψύχωση και λειτουργικοτητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Banned
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Τι συνταξη είναι αυτη; εγω παιρνω επίδομα 300 το μηνα
    αν εχεις 5 χρονια ασφαλισης εκ των οποιων τα 2 τα τελευταια 5 χρονια πριν την ασθενεια δικαιουσε συνταξη από το ταμειο που ησουν.. αν όχι τοτε πας στο επιδομα

Senior Member
    Μαλιστα... Ατυχησα

Senior Member
    μολις γυρισα απο σχολη και ειμαι κομματια.πριν το επεισοδιο μπορουσα να ειμαι ολη μερα σχολη σε μαθηματα και καφεδες και να βγαινω και το βραδυ και τωρα παω μονο για μαθημα και δεν εχω αντοχες για κατι αλλο.βεβαια για 2μιση χρονια δεν εκανα σχεδον τιποτα και με κουτρασε αυτο

Senior Member
    Εγώ είμαι αγρότης δεν έχει απαιτήσεις ή δουλειά σε πνευματική δύναμη αλλά κ πάλι είναι δύσκολο μία δυο ώρες στη χειρότερη τις δουλεύω στην καλύτερη πέντε για να καταλάβεις όπως δουλεύει ένας τεμπέλης περίπου λεφτά δεν έχει καθόλου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    εγω νοιωθω ότι θα μπορουσα να δουλεψω αλλα αυτό σημαινει ότι θα σταματησει η συνταξη και θα πρεπει να χρυσοπληρωνω και το τσμεδε για να εχω ασφαλεια... δεν είναι καιρος για δουλεια... αυτές τις εποχες δουλευουν μονο τα λαμογια και τα κοροιδα... οποτε δεν γα...ε συνταξουλα 460 ευρουλακια + ΕΚΑΣ μεχρι να το κοψουν...
    @noumac, άρα 690€? Καθαρά μιλάμε? Γιατί να το κόψουν?
    Μόνο 5 χρόνια ασφάλειας χρειάζονται για αυτή τη σύνταξη? Με τι έχεις διαγνωστεί αν επιτρέπεται?

Senior Member
    Εγώ εργάζομαι κανονικά σε εταιρεία με αρκετές κιόλας απαιτήσεις.. Κουτσά στραβά τα καταφέρνω, σίγουρα πράγματα που πριν μου έβγαιναν μπαμ μπαμ, τώρα θα με δυσκολέψουν. Σαν να έχω χάσει τον αέρα μου.. την οξυδέρκειά μου.
    Αλλά σίγουρα γίνεται.. το κάνω εδώ και ενάμιση χρόνο μετά το επεισόδιο και στην αρχή ήμουν τελείως ζόμπι, λόγω και του 20 Zyprexa που έπερνα. Πήγαινα σε συναντήσεις και δεν καταλάβαινα τι έλεγαν οι υπόλοιποι, πόσο μάλλον να έλεγα κάτι..
    Τώρα είμαι με 15 Abilify, νιώθω πιο φυσιολογικός και διαυγής από το Zyprexa.

Banned
    Quote Originally Posted by Jaded Future View Post
    @noumac, άρα 690€? Καθαρά μιλάμε? Γιατί να το κόψουν?
    Μόνο 5 χρόνια ασφάλειας χρειάζονται για αυτή τη σύνταξη? Με τι έχεις διαγνωστεί αν επιτρέπεται?
    ναι 5 χρονια συνολο εκ των οποιων τα 2 την τελευταια πενταετια... το ΕΚΑΣ το κοβουν από το 17 δεν ξερω αν θα το παιρνω... μονο ο τσιπρας ξερει

σχιζοφρενεια 67%

Banned
    Εγώ εργάζομαι κανονικά σε εταιρεία με αρκετές κιόλας απαιτήσεις.. Κουτσά στραβά τα καταφέρνω, σίγουρα πράγματα που πριν μου έβγαιναν μπαμ μπαμ, τώρα θα με δυσκολέψουν. Σαν να έχω χάσει τον αέρα μου.. την οξυδέρκειά μου.
    Αλλά σίγουρα γίνεται.. το κάνω εδώ και ενάμιση χρόνο μετά το επεισόδιο και στην αρχή ήμουν τελείως ζόμπι, λόγω και του 20 Zyprexa που έπερνα. Πήγαινα σε συναντήσεις και δεν καταλάβαινα τι έλεγαν οι υπόλοιποι, πόσο μάλλον να έλεγα κάτι..
    Τώρα είμαι με 15 Abilify, νιώθω πιο φυσιολογικός και διαυγής από το Zyprexa.
    και εγω μετα το 1ο επεισοδιο συνεχισα να δουλευω κανονικα ως πολιτικος μηχανικος... τοτε ειχαν ξεκινησει τα αυθαιρετα και ειχε δουλιτσα μετα την υποτροπη... ειπα δεν γ...ε δεν μπορουσα να πληρωνω και 5000 στο τσμεδε το χρονο οποτε...

Senior Member
    @Jaded σε τι ηλικία είχες επεισόδιο αν επιτρέπεται;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    33, τα χρόνια του Χριστού! :D

Senior Member
    Είναι καλό σημάδι για την ανάρρωση αυτό. Εγώ στα 21 είχα πάει πρώτη φορά σε ψυχίατρο αλλά πρέπει να είχα πρόδρομη φάση από τα 15.
    Οσο πιο μεγάλος τόσο το καλύτερο γιατί διαμορφώνεται η προσωπικότητα κ ίσως είναι κ πιο ήπια τα συμπτώματα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Μακάρι τι να πω..
    Έκανα πολύ άστατη ζωή και λειτουργούσα για χρόνια στα κόκκινα.. Κακή διατροφή, ξίδια, λίγος ύπνος, πολλές ώρες και πίεση στη δουλειά. Κάποια θέματα στην οικογένεια, κυρίως όσον αφορά τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Έριξα και στο παιχνίδι την κάνναβη που με βοηθούσε να χαλαρώνω τα βράδια και κάποια στιγμή όλο αυτό έσκασε!

Senior Member
    Ναι είναι στοιχεία που μπορεί να το πυροδότησαν. Βασικά έκανες μείγμα μολότοφ φίλος!!! Ειδικά αυτό με την κάνναβη ήρθε κ έδεσε. Πρόσεχε να μη κάνεις χρήση από δω και πέρα. Είναι ένας παράγοντας που μπορεί να φέρει υποτροπή.

Senior Member
    Ο γιατρός μου είναι αρκετά ανεκτικός σε κάποια θέματα. Είχα ξεκόψει τελείως για ένα χρόνο, αλλά τελευταία κάνω μια στο τόσο αν υπάρχει στην παρέα. Μου έχει πει ότι αν δεν αγοράζω και δεν είναι συστηματική η χρήση, δεν είναι πρόβλημα.

Senior Member
    Ο γιατρός μου είναι αρκετά ανεκτικός σε κάποια θέματα. Είχα ξεκόψει τελείως για ένα χρόνο, αλλά τελευταία κάνω μια στο τόσο αν υπάρχει στην παρέα. Μου έχει πει ότι αν δεν αγοράζω και δεν είναι συστηματική η χρήση, δεν είναι πρόβλημα.
    μη κανεις χρηση καθολου, ουτε μια στο τοσο...ειναι ψυχοτροπο, δε ξερεις ποτε θα σου τη σκασει...ακουσε με σε παρακαλω..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast