Results 1 to 7 of 7
Thread: Αγχώδης Διαταραχή/Κρίση Πανικού
-
16-10-2016, 22:27 #1
Αγχώδης Διαταραχή/Κρίση Πανικού
Καλησπερα,γραφω πρωτη φορα σε κατι τετοιο,δεν ξερω καν αν γραφω στο σωστο "κουτακι".Υποφερει καποιος απο αγχωδης διαταρραχες και κρισεις πανικου;Φοβιες με την υγεια;
- 16-10-2016, 22:28 #2
16-10-2016, 22:36 #3
Θα γινω πιο συγκεκριμενη..Πασχω απο χρονιες ημικρανιες,απο ημικρανιες ομως,οχι πονοκεφαλους,αυτες που μονο η ενεση ανακουφιζει.Επισης απο υπερθυροειδισμο και συγκεκριμενα τη νοσο graves,που υποτροπιαζει συχνα.Παντα ημουν αγχωδες ατομο,ειχα και παλαιοτερα διαταραχες αγχους αλλα ποτε δε με εριξαν κατω.Απο το καλοκαιρι ομως εως τωρα,αντιμετωπιζω μια κατασταση που δεν εχω ξανα νιωσει.Με το που ξυπνουσα ετρεμα,σαν ψαρι,δεν ετρωγα τιποτα,κοβοταν η ανασα μου,ανεβαζα πιεσεις,πονοι στο στομαχι,ζαλαδες,ρινορραγια ..Εκανα εξετασεις και ειχε υποτροπιασει ο θυροειδης.Ξεκινησα αγωγη,βελτιωθηκε η κατασταση αλλα για λιγο.Αρα αποφασισα να παω σε ψυχολογο πρωτη φορα.Πηγαινω 2 μηνες αλλα δε βλεπω βελτιωση..
16-10-2016, 22:40 #4
μαλιστα εγω ειχα παει σε ψυχιατρο...και ειχα παρει αγωγη και μαζι με πολυ αθληση "ξεφυγα" απο αυτο....
και εσυ νομιζω οτι χρειαζεσαι μαλλον αγωγη δεν σου φτανει μονο η ψυχαναλυση...
επισης απο οτι ξερω για να ρυθμιστει ο θυροειδης...θελει παραπανω καιρο σιγουρα....
επισης ο θυροειδης σχετιζεται με πολλα απο αυτα...ισως να μην ειναι καν ψυχολογικο..εννοω απο την αποψη οτι ολα οφειλονται εκει...
επισης εδω υπαρχουν πολλα ατομα με θυροειδη και αγχος που θα σε κατατοπισουν καλυτερα οταν μπουνε....
ο ψυχολογος τι διαγνωση σ εβγαλε?
16-10-2016, 22:45 #5
Αθλουμαι,δεν ειναι οτι εβγαλε διαγνωση,απλως ισχυριζεται οτι τα εχουμε λυσει ολα,και μενει η αρρωστοφοβια..και τα ψυχοσωματικα..τα οποια δεν περνανε και θα κανουμε κατι σαν βελονισμο χωρις βελονες..δεν εχω ιδεα τι να κανω και δε θα ηθελα να παρω φαρμακα..δεν ξερω αν ειναι απο το θυροειδη γιατι εχω περασει κι αλλες υποτροπες.Η αρρωστοφοβια σιγουρα δεν ειναι απο αυτο αλλα επειδη τραβαω ζορια με την υγεια μου,αλλα εχει γυρισει σε καταστασεις μη ελεγχομενες..
16-10-2016, 22:48 #6
ωραια κανε λιγο υπομονη ακομα.....
βελονισμοι και αυτα πιστευω οτι ειναι μαλακιες....προσωπικη αποψη..μπορει και να πετυχει τι να πω..
και αν δεν γινει τιποτα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε εναν ψυχιατρο και αυτος θα αποφασιση για την αγωγη και αν χρειαζεσαι..
μην τα φοβασαι τα χαπια....μην το βλεπεις ταμπου το θεμα προκειται για ενα σοβαρο προβλημα που πρεπει να αντιμετωπισεις...
και επισης αυτα π ισχυριζεται ο ψυχολογος οτι τα εχεται λυση ολα ισχυει?
επισης ανοιξε αυριο καινουργιο θεμα με ολα...πιστευω οτι θα μπουν μελη ποιο ειδικα απο εμενα ,σε σχεση με τον θυροειδη...
16-10-2016, 22:51 #7
Οκ,σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!