Παράλληλες σχέσεις- μήπως έχω πρόβλημα ??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
    Member

Παράλληλες σχέσεις- μήπως έχω πρόβλημα ??

Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να γράψω στο forum καθότι απελπισμένη…. Το πρόβλημα μου είναι οι σχέσεις και κυρίως οι παράλληλες σχέσεις. Εδώ και 8 χρόνια έχω δεσμό με έναν άντρα ο οποίος μου έχει μεγάλη αδυναμία. Τα προβλήματα της σχέσης άρχισαν να φαίνονται από τα πρώτα χρόνια (είχαμε βαλτώσει) αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να χωρίζω. Τελευταία 2 χρόνια γνώρισα έναν άντρα με τον οποίο διατηρώ παράλληλη σχέση. Ούτε και από αυτή τη σχέση παίρνω αυτό που θα ήθελα και τελευταίους 6 μήνες δημιούργησα και μια τρίτη σχέση όπου τότε συνειδητοποίησα ότι πράγματι έχω πρόβλημα….Η καθημερινότητα μου είναι μια τρέλα, τρέχω από τον έναν στον άλλον χωρίς ουσιαστικά να το θέλω, δεν έχω κοινωνική ζωή όπως καταλαβαίνετε γιατί δε γίνεται ( πότε να τα προλάβω όλα??). Μένω με τους γονείς- είμαι 31, οπότε αυτό διευκολύνει το άθλιο σχέδιο μου καθώς κανένας δε μπορεί να έρθει να με επισκεφτεί στο σπίτι και κανένας δε γνωρίζει την ύπαρξη του άλλου. Είναι λες και από τη στιγμή που θέλει κάποια πράγματα ο άλλος εγώ δεν έχω επιλογή..το ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να κοροϊδεύω τους ανθρώπους, θέλω να ξεφύγω και να έχω μια φυσιολογική ζωή αλλά δε ξέρω πως..Δε ξέρω τι θα πει να είσαι ειλικρινής, να ξεκαθαρίζεις, να χωρίζεις, να έχεις αυτοεκτίμηση και να βάζεις όρια. Πράγματα που για τους περισσότερους είναι απλά. Ποτέ δεν ήμουν πιστή, το γεγονός ότι είχα σχέσεις δε με εμπόδιζε ποτέ από το κανώ σεξ με άλλους, είχα τύψεις άλλα δε μπορούσα να το ελέγξω και δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ. Το ξέρω ότι είναι λάθος όλο αυτό αλλά στη σκέψη ότι θα είμαι τελείως μόνη μου τρελαίνομαι. Δεν περιμένω κάτι από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο η ψυχοθεραπεία σε αυτή τη περίπτωση θα βοηθούσε και σε ποιες περιπτώσεις κάποιος επιλέγει να δει έναν ειδικό? Δεν έχω κάποιο ψυχοσωματικό σύμπτωμα και σκεφτόμουν μήπως είμαι υπερβολική – από την άλλη έχω προσπαθήσει κατά καιρούς να ξεκαθαρίσω αλλά δε τα καταφέρνω μόνη μου…

Quote Originally Posted by erifilii View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να γράψω στο forum καθότι απελπισμένη…. Το πρόβλημα μου είναι οι σχέσεις και κυρίως οι παράλληλες σχέσεις. Εδώ και 8 χρόνια έχω δεσμό με έναν άντρα ο οποίος μου έχει μεγάλη αδυναμία. Τα προβλήματα της σχέσης άρχισαν να φαίνονται από τα πρώτα χρόνια (είχαμε βαλτώσει) αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να χωρίζω. Τελευταία 2 χρόνια γνώρισα έναν άντρα με τον οποίο διατηρώ παράλληλη σχέση. Ούτε και από αυτή τη σχέση παίρνω αυτό που θα ήθελα και τελευταίους 6 μήνες δημιούργησα και μια τρίτη σχέση όπου τότε συνειδητοποίησα ότι πράγματι έχω πρόβλημα….Η καθημερινότητα μου είναι μια τρέλα, τρέχω από τον έναν στον άλλον χωρίς ουσιαστικά να το θέλω, δεν έχω κοινωνική ζωή όπως καταλαβαίνετε γιατί δε γίνεται ( πότε να τα προλάβω όλα??). Μένω με τους γονείς- είμαι 31, οπότε αυτό διευκολύνει το άθλιο σχέδιο μου καθώς κανένας δε μπορεί να έρθει να με επισκεφτεί στο σπίτι και κανένας δε γνωρίζει την ύπαρξη του άλλου. Είναι λες και από τη στιγμή που θέλει κάποια πράγματα ο άλλος εγώ δεν έχω επιλογή..το ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να κοροϊδεύω τους ανθρώπους, θέλω να ξεφύγω και να έχω μια φυσιολογική ζωή αλλά δε ξέρω πως..Δε ξέρω τι θα πει να είσαι ειλικρινής, να ξεκαθαρίζεις, να χωρίζεις, να έχεις αυτοεκτίμηση και να βάζεις όρια. Πράγματα που για τους περισσότερους είναι απλά. Ποτέ δεν ήμουν πιστή, το γεγονός ότι είχα σχέσεις δε με εμπόδιζε ποτέ από το κανώ σεξ με άλλους, είχα τύψεις άλλα δε μπορούσα να το ελέγξω και δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ. Το ξέρω ότι είναι λάθος όλο αυτό αλλά στη σκέψη ότι θα είμαι τελείως μόνη μου τρελαίνομαι. Δεν περιμένω κάτι από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο η ψυχοθεραπεία σε αυτή τη περίπτωση θα βοηθούσε και σε ποιες περιπτώσεις κάποιος επιλέγει να δει έναν ειδικό? Δεν έχω κάποιο ψυχοσωματικό σύμπτωμα και σκεφτόμουν μήπως είμαι υπερβολική – από την άλλη έχω προσπαθήσει κατά καιρούς να ξεκαθαρίσω αλλά δε τα καταφέρνω μόνη μου…
    η ψυχοθεραπεια βοηθαει απο τη στιγμη που πιστεψουμε οτι την εχουμε αναγκη. Θα σε βοηθησει, αν εισαι προθυμη και δεν εχεις αρνηση! Κατα τη γνωμη μου, ειδικο πρεπει να δεις οταν αντικειμενικα κανεις πολυ κακο σε αλλους χωρις λογο ειτε οταν αισθανεσαι εσυ η ιδια οτι κατι δεν παει καλα με σενα.

Member
    Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι κάνω πολύ κακό στους ανθρώπους που πιστέυουν πως είμαστε μαζί...σε μια φυσιολογική σχέση...ευχαριστώ για την απάντηση

Senior Member
    αφου αυτη η κατασταση σε στεναχωρει, και δεν μπορεις μονη σου να βαλεις ενα τελος γιατι δεν ξερεις απο που και πως να ξεκινησεις μπορεις να πας σε καποιον ειδικο να σου πει πως θα μαθεις να βαλεις σε μια ταξη και να ιεραρχεις τις αναγκες σου ωστε να ζεις πιο ξεκουραστα.
    υποθετω οτι εχεις ενα σοβαρο προβλημα αυτοπεπιθησης οσο για τις σχεσεις σου, 8 χρονια χωρις να εχει δει τους γονεις σου και το σπιτι σου παει να πει οτι δεν ειναι σχεση αλλα κατι αλλο. και αυτος ο τυπος πρεπει να εχει προβλημα.....κανονικα κανεις δεν θα καθοταν τοσο μαζι σου ξεροντας τοσα λιγα για εσενα

Member
    Καλά ο καθένας έχει τα θέματα του και τις ανασφάλειες του προφανώς..και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές πως είναι δυνατόν να μένει μαζί μου, αφού ούτε αυτός παίρνει αυτα΄που θέλει. Από τα 8 χρονια τα τελευταία 3 είναι από απόσταση, μένει καμια ώρα έξω από την πόλη που μένω και έρχεται σαββατοκύριακα. Τους γονείς μου τους έχω αφήσει έξω από όλα αυτά...κανένας δε ξέρει την αλήθεια...που να το πω...θα με λιθοβολήσουν...και θα έχουν και τα δικια τους...

Senior Member
    απλα δεν σου κανει κανενας ...για αυτο βρισκει παντα καποιον αλλον μπας και καλυψει το συναισθηματικο κενο...
    αυτο ισως οφειλεται σε κατι δικο σου....
    εχεις νιώσει ποτε ερωτευμενη?

Senior Member
    Εριφιλλη συγκεντρωσου μην αρχίσω και γράφω αρλουμπεσ παοκ και τα μυαλά στην άσφαλτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Να σου πω την αλήθεια..ποτέ δεν ήμουν 100% σε μια σχεση..πάντα ήμουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο κάπου αλλού....αρα μάλλον όχι....

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εριφιλλη συγκεντρωσου μην αρχίσω και γράφω αρλουμπεσ παοκ και τα μυαλά στην άσφαλτο
    elis όσο και αν σου φαίνεται κουλό αλήθεια είναι..αλλιώς δε θα ήμουν εδω μέσα..ο Παοκ που κολλάει ήθελα να ξερα..:p

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια..ποτέ δεν ήμουν 100% σε μια σχεση..πάντα ήμουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο κάπου αλλού....αρα μάλλον όχι....
    και γτ δεν χωριζεις?απο ολους εφοσον δεν σ δινει κανενας αυτο που ψαχνεις?
    αυτο να ξερεις δεν θα ειναι μονο θεαμ αυτων αλλα και δικο σου..
    κατι συμβαινει και δεν μπορεις να νιώσεις ερωτευμενη..........
    ποσες σχεσεις εχεις κανει στην ζωηξ σ?

Member
    Δε μπορώ καθόλου τους χωρισμούς...όσες φορές προσπάθησα δε τα κατάφερα..Το πρόβλημα είναι ότι σέρνω τις καταστάσεις και τα προβλήματα όσο πάει και δε ξεκαθαρίζω, μάλλον από φοβο τι να πω...σχέσεις είχα αλλά πάντα επειδή με διεκδικούσαν οι άλλοι...ακόμα και η πρώτη μου σχέση στα 18 ήταν στο ίδιο μοτίβο..άντρας που με διεκδικούσε, εγώ δε πολύήθελα αλλά στο τέλος υπέκυπτα, μετά τον λυπόμουν και μετά απο 4μιση χρόνια χώρισα...αλλά γιατί να πετάμε έτσι τη ζωη μας στα σκουπίδια και να αφήνουμε να περνανε τα χρόνια με ανθρώπους που δεν είμαστε σίγουροι επειδή φοβόμαστε τη μοναξια??? στα λόγια είμαι πολύ καλή αλλά στη πράξη...χάλια...δε μπορώ ούτε εγώ να με καταλάβω..

Senior Member
    Δε μπορώ καθόλου τους χωρισμούς...όσες φορές προσπάθησα δε τα κατάφερα..Το πρόβλημα είναι ότι σέρνω τις καταστάσεις και τα προβλήματα όσο πάει και δε ξεκαθαρίζω, μάλλον από φοβο τι να πω...σχέσεις είχα αλλά πάντα επειδή με διεκδικούσαν οι άλλοι...ακόμα και η πρώτη μου σχέση στα 18 ήταν στο ίδιο μοτίβο..άντρας που με διεκδικούσε, εγώ δε πολύήθελα αλλά στο τέλος υπέκυπτα, μετά τον λυπόμουν και μετά απο 4μιση χρόνια χώρισα...αλλά γιατί να πετάμε έτσι τη ζωη μας στα σκουπίδια και να αφήνουμε να περνανε τα χρόνια με ανθρώπους που δεν είμαστε σίγουροι επειδή φοβόμαστε τη μοναξια??? στα λόγια είμαι πολύ καλή αλλά στη πράξη...χάλια...δε μπορώ ούτε εγώ να με καταλάβω..
    ma βρε κοπελια αυτο σου λεω.....χωρισε τους να παει στο διαολο...τι κερδιζεις?τιποτα.....
    αντι να βρεις καποιον πα θα ερωτευτεις και θα νιώθεις τελεια....τι μενεςι?δεν υπαρχει λογος...ισα ισα για να κοροιδευεις τους αλλους και τον εαυτο σου...
    φοβασαι μην μεινεις μονη?
    παρεες εχεις?

Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ma βρε κοπελια αυτο σου λεω.....χωρισε τους να παει στο διαολο...τι κερδιζεις?τιποτα.....
    αντι να βρεις καποιον πα θα ερωτευτεις και θα νιώθεις τελεια....τι μενεςι?δεν υπαρχει λογος...ισα ισα για να κοροιδευεις τους αλλους και τον εαυτο σου...
    φοβασαι μην μεινεις μονη?
    παρεες εχεις?
    Από τότε που έμπλεξα σε όλο αυτό η αλήθεια είναι ότι έχω απομονωθεί και δεν έχω τις παρέες που είχα παλιά...μόνο φοβάμαι να μείνω μόνη??τρέμω...άσε που πιστεύω ότι το σενάριο να ερωτευτώ μοιάζει σαν επιστημονικής φαντασίας...αισιοδοξία τι να λέμε....:p

Senior Member
    Από τότε που έμπλεξα σε όλο αυτό η αλήθεια είναι ότι έχω απομονωθεί και δεν έχω τις παρέες που είχα παλιά...μόνο φοβάμαι να μείνω μόνη??τρέμω...άσε που πιστεύω ότι το σενάριο να ερωτευτώ μοιάζει σαν επιστημονικής φαντασίας...αισιοδοξία τι να λέμε....:p
    ζωη χωρις ερωτα αναλητη τελειως...πρεπει να απελευθερωθεις απο αυτους και να κανεις μια νεα αρχη...
    τι φοβασαι ακριβως στο να μεινεις μονη , την μοναξια?
    τις παρεες σ δεν μπορεις να τις ξαναβρεις?

εγω παντως στο λεω και ποιο το νοημα να ζεις ανουσια?να ησουν καμια κοπελιτσα να ελεγα οκ...αλλα εισαι 31 ?

Member
    Ναι 31 είμαι....Φοβάμαι ακριβώς ότι θα μείνω μόνη ότι κανένας δε θα υπάρξει για μένα ποτε, ότιο δεν υπαρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω...γ αυτό κρατάω καταστάσεις που δε με ικανοποιούν....γ αυτό σκεφτόμουν ότι ίσως χρειάζομαι βοήθεια..

Page 1 of 3 123 LastLast