Παράλληλες σχέσεις- μήπως έχω πρόβλημα ?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Αν γνώριζαν αυτοί οι κύριοι και αποδεχόντουσαν το γεγονός του ότι συναναστέφεσαι ερωτικά και με άλλους εσύ θα ήσουν οκ με αυτό;

Επίσης, αν απευθυνθείς σε έναν ειδικό, τί είναι αυτό που θα του ζητήσεις? Με άλλα λόγια τι θα απαντούσες στο ερώτημα "πως θα μπορούσα αν σε βοηθήσω"?
    Σε καμία περίπτωση δε θα ήταν κανένας οκ με αυτό...αν το γνώριζαν μάλλον δε θα ήθελαν να με ξαναδούν μπροστά τους, δεν αντέχω άλλο έτσι- ούτε εγώ θα ήμουν οκ. Μάλλον αυτό που θα ζητούσα από κάποιον ειδικό είναι να με βοηθήσει να ξεφύγω από όλο αυτο και να με κάνει να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που με κρατάει και δε μπορώ με τίποτα να μείνω μόνη μου ή να δημιουργήσω σχέσεις που να βασίζονται στην ειλικρίνεια...

Senior Member
    αν ειχαν και οι φιλοι σου απο αλλες 2-3 σχεσεις θα σε ενοχλουσε?

Member
    Και τώρα αφού μιλήσαμε σοβαρά, ας κάνουμε και λίγη πλάκα...Με 100 ανθρώπους να πας και τους 100 θα θέλεις ταυτόχρονα γιατί ο καθένας έχει κάτι διαφορετικό που δεν έχει ο άλλος και που σε κρατάει στην "σχέση" !!! Επίσης με αυτούς τους ανθρώπους, αναπτύσσεις μια οικειότητα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους θέλεις στην ζωή σου, νομίζεις ότι τους χρειάζεσαι, νομίζεις ότι χωρίς αυτούς δεν θα είναι γεμάτη η ζωή σου. Και εκείνη την στιγμή που τα νομίζεις όλα αυτά ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είσαι πιο μόνη και από την μοναξιά, ότι κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου και λιγότερο σε αυτούς που μοιράζεσαι το κρεβάτι μαζί τους !!!

Πόσο με κατάλαβες...είναι σα να περιγράφεις ακριβώς τη κατάσταση που βρίσκομαι - δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε κάποιος να το αντιληφθεί. Έχω κάνει κατά καιρούς προσπάθειες να ξεφύγω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ειναι αλήθεια οτι τώρα νιώθω περισσότερο μόνη. Κάθε φορά που βρίσκομαι σεξουαλικα με τον έναν ή με τον άλλον νιώθω ένα τεράστιο κενό και μετά τίποτα...Το παλεύω , θα προσπάθήσω να ξεφύγω, δε πάει άλλο...

Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    erifilli, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μια αγάπη, δεν είναι μια λατρεία, δεν είναι μια θρησκεία είναι απλά ένας έρωτας που όσο σε ξενερώνει τόσο σε πορώνει !!!

Πάμε τώρα και στα δευτερεύοντα...έχω καιρό τώρα που ψάχνω δυο κοπέλες για σοβαρή σχέση !!! Αν ενδιαφέρεσαι μόλις φτάσεις στα 50 μηνύματα στο φόρουμ στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα !!!

Και τώρα αφού μιλήσαμε σοβαρά, ας κάνουμε και λίγη πλάκα...Με 100 ανθρώπους να πας και τους 100 θα θέλεις ταυτόχρονα γιατί ο καθένας έχει κάτι διαφορετικό που δεν έχει ο άλλος και που σε κρατάει στην "σχέση" !!! Επίσης με αυτούς τους ανθρώπους, αναπτύσσεις μια οικειότητα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους θέλεις στην ζωή σου, νομίζεις ότι τους χρειάζεσαι, νομίζεις ότι χωρίς αυτούς δεν θα είναι γεμάτη η ζωή σου. Και εκείνη την στιγμή που τα νομίζεις όλα αυτά ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είσαι πιο μόνη και από την μοναξιά, ότι κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου και λιγότερο σε αυτούς που μοιράζεσαι το κρεβάτι μαζί τους !!!

Έχεις πολλά πάθη, χαμηλή αυτοεκτίμηση και καθόλου καλή κρίση στους ανθρώπους !!! Συμβιβάζεσαι πολύ εύκολα και αναζητείς το εύκολο και το εφήμερο. Όταν όμως αυτό το εφήμερο γίνει λίγο περισσότερο μόνιμο, τότε λες ψέμματα στον εαυτό σου ότι αυτό δεν σε ικανοποιεί και τρέχεις προς την τρίτη σχέση σου. Δεν ξέρω αν είσαι το θύμα ή ο θύτης, ξέρω όμως πολύ καλά ότι έχεις ενα τεράστιο κενό μέσα σου και όσο συνεχίζεις να σκέφτεσαι και να πράττεις με αυτόν τον τρόπο άλλο τόσο θα χάνεις πράγματα από την ζωή σου.

Αν όλα αυτά τα έκανες στα 18 σου, θα μπορούσα ως ένα σημείο να το δικαιολογήσω αλλά όταν αυτό συνεχίζεται επι 13 χρόνια δεν δικαιολογείται με τίποτα. Ξέρεις πολύ καλά το πρόβλημα σου και νομίζω είσαι μεγάλο κορίτσι πια, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Μην φοβάσαι να μείνεις μόνη γιατί και στην πραγματικότητα και τώρα μόνη είσαι !!!

Βρες μια δικαιολογία και απομακρύνσου και από τους τρεις συντρόφους σου. Πες ότι αρχίζεις σοβαρά να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό και σε 2-3 μήνες, ανακοίνωσε τους ότι θα πρέπει να χωρίσετε επειδή δεν θέλεις σχέση από απόσταση. Μετά βρες κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις όμορφα δίπλα του και μείνε εκει. Αν δεν σου αρέσει στην αρχή, μην κάνεις κάτι μαζί του επειδή θα φοβάσαι μην μείνεις μόνη, δεν είναι δικαιολογία αυτό !!!

Πόσο με κατάλαβες...είναι σα να περιγράφεις ακριβώς τη κατάσταση που βρίσκομαι - δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε κάποιος να το αντιληφθεί. Έχω κάνει κατά καιρούς προσπάθειες να ξεφύγω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ειναι αλήθεια οτι τώρα νιώθω περισσότερο μόνη. Κάθε φορά που βρίσκομαι σεξουαλικα με τον έναν ή με τον άλλον νιώθω ένα τεράστιο κενό και μετά τίποτα...Το παλεύω , θα προσπάθήσω να ξεφύγω, δε πάει άλλο...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ειχαν και οι φιλοι σου απο αλλες 2-3 σχεσεις θα σε ενοχλουσε?
    Θα με ενοχλούσε..αυτό είναι το παράλογο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by erifilii View Post
    Θα με ενοχλούσε..αυτό είναι το παράλογο..
    οχι δεν ειναι παραλογο.
    το κανουν πολλοι, απλα εσυ το παραδεχεσαι.
    εισαι παρτακιας, αυτο ειναι το προβλημα σου. τα θες ολα δικα σου.,
    δεν ειναι ολα δικα σου.
    αν δεν μαθεις να εισαι ειλικρινης και δικαιη, θα στο μαθει η ζωη με τον δυσκολο τροπο, αυτον που φοβασαι.
    την μοναξια...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα ειχε πραγματι ενδιαφερον να μας πεις εστω και στο ιδιο θεμα πως συνδεεις την ανεργια με την εξαπατηση και τις επιφανειακες σχεσεις.
    Ίσως γιατί όταν δουλεύεις νιώθεις πιο δημιουργικός και παραγωγικός και έχεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση - αυτοεκτίμηση. Ίσως γιατί πρακτικά δε θα μπορούσα λόγο περιοριορισμένου χρόνου...Τώρα έτσι όπως το θέτεις προφανώς και δε συνδέεται με την εξαπάτηση η ανεργία. Μπορεί βέβαια να δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα (εκτός από τα πρακτικα και ψυχολογικά) αλλά πρέπει να προυπάρχει και ένα θεματάκι από μόνο του . Τι θέλω να πω...Σε καμία περίπτωση ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του και μένει άνεργος δε συμπεριφέρεται έτσι. Τώρα αν έχεις τόσες ανασφάλειες όσες έχω εγώ - ενδεχομένως και να χειροτερεύουν. Δε με δικαιολογώ , απλά είναι και αυτή μια εκδοχή..το έχω σκεφτεί κατά καιρούς...

Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Εγώ πάντως απ' ότι κατάλαβα το θέμα σου δεν είναι ψυχολογικό αλλά ορμονικό. Μήπως είσαι νυμφομανής; Το έχεις ψάξει καθόλου; Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποιος να κερατώνει όλους τους συντρόφους του! Να κερατώσεις μια άντε δυο άντε τρεις να το καταλάβω. Αλλά εσύ εδώ λες ότι τους έχεις κερατώσει όλους και αυτή τη στιγμή έχεις σχέση με τρεις ταυτόχρονα!!!

Άρα το θέμα σου νομίζω πιο πολύ έχει να κάνει με τη σεξουαλική ικανοποίηση που δεν την βρίσκεις πουθενά και αναζητάς συνεχώς το κάτι παραπάνω!
    Δε το έχω σκεφτεί πότε έτσι. Καταλάβαινα ότι κάτι δε πάει καλά με μένα αλλά δε μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι ορμονικό..τώρα τι να σου πω...δε ξέρω...

Senior Member
    το ορμονικο λυνεται και με εναν συντροφο.
    το να εξαπατας και να θελεις και αποκλειστικοτητα ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα.

η σεξομανια, επισης ειναι ψυχολογικο προβλημα. δεν ειναι θεμα πολλων ορμων, ειναι θεμα ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ και ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

Senior Member
    Όντως, η νυμφομανία είναι ψυχολογικό θέμα. Χαρακτηρίζεται ως ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά. Αντιγράφω παρακάτω από άλλο site:

Τα κυριότερα συμπτώματα που συναντάμε είναι:

1. Σκέφτεται συνέχεια και αποκλειστικά το σεξ. Είναι έμμονη ιδέα γι'αυτήν και δεν χάνει ευκαιρεία να μιλά για το σεξ, να βλέπει εικόνες, πορνό, και να ασχολείται επίμονα με ότι σχετίζεται γύρω από το σεξ. Θέλει να γαμιέται συνέχεια και με όσους περισσότερους άνδρες γίνεται.

2. Δεν μπορεί να ελέγξει τις σεξουαλικές τις ορμές και παρατηρείται συχνά η τάση αν δεν βρίσκει ανδρικούς παρτενέρ να αυνανίζεται με ανεξέλεγκτο ρυθμό, ξανά και ξανά σε όποιο μέρος και να βρίσκεται, όπως παράδειγμα στην δουλειά της κάτω από το γραφείο. Η εμμονή και η ανάγκη αυτή είναι τόσο "αρρωστημένη" που την οδηγεί να παραμελεί άλλες υποχρεώσεις και δραστηριότητες που είναι αναγκαίες στην καθημερινή ζωή της.

3. Αλλάζει και μεταβάλλεται η προσωπικότητά της και θα παρατηρήσετε συχνές αλλαγές στη διάθεση και στη συμπεριφορά της. Μπορεί να εμφανίσει άγχος (ειδικά ώρες που θέλει αρρωστημένα να αυνανιστεί και για κάποιο λόγο εμποδίζεται), κατάθλιψη, συναισθήματα ντροπής και ενοχής, χαμηλή αυτοεκτίμηση.

4.Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνει αλκοολική και να κάνει και χρήση ακόμα απαγορευμένων ουσιών, ναρκωτικών και φαρμάκων.

5. Έχει στο ιστορικό της πολλές και επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες σχέσεις.
    Επειδή λίγο πολύ Εριφύλη όλα τα παραπάνω κάπως μας τα περιέγραψες κι εσύ για τον εαυτό σου (σεξ με πολλούς άνδρες, συναισθήματα ντροπής και ενοχής, χαμηλή αυτοεκτίμηση, αποτυχημένες σχέσεις), μήπως να το κοιτούσες λίγο; Έχω μια φίλη η οποία είναι νυμφομανής και είναι ίδια φάση με σένα. Έχει πολλούς εραστές αλλά νιώθει πάντα κενή μετά το σεξ. Με όσους κάνει κάτι δεν ξεκόβει ποτέ σχεδόν από μόνη της. Θέλει απεγνωσμένα να κάνει μια σχέση νορμάλ, όπως όλος ο κόσμος, αλλά δεν της βγαίνει με τίποτα με αποτέλεσμα μετά να την πιάνει κατάθλιψη κ στεναχώρια.

Οπότε, νομίζω από αυτά που διάβασα κ από την εμπειρία που έχω από τη φίλη μου ότι εκεί πρέπει να προσανατολιστείς, στη νυμφομανία. Εσύ πάντως ξέρεις σίγουρα καλύτερα απ' όλους μας.

Member
    Σ ευχαριστώ πολύ Aris83 όπως και όλους εδώ μέσα που μπαίνετε στο κόπο να απαντήσετε. Κάποια από τα συμπτώματα είναι υπερβολικά για τη δική μου περίπτωση.Για παράδειγμα το 2 δε μου έχει τύχει ποτε..όπως και να έχει εγώ τη ψυχολόγο τη πήρα σήμερα...ραντεβου βέβαια μετα απο 2 εβδομάδες αλλά οκ!

Senior Member
    καλη αρχη με την ψυχολογο τοτε και συντομα να λυσεις αυτα π σ προβληματιζουν ....πας και νιωσεις την ευτυχια...

Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλη αρχη με την ψυχολογο τοτε και συντομα να λυσεις αυτα π σ προβληματιζουν ....πας και νιωσεις την ευτυχια...
    Σ ευχαριστώ nick !μακάρι ;):)

Senior Member
    Quote Originally Posted by erifilii View Post
    Σ ευχαριστώ nick !μακάρι ;):)
    και επισης μειωσε τους σταδιακα ..πρωτα τον εναν...μετα απο κανα μηνα τον δευετρο και μετα απο κανα 3μηνο τον τριτο :P
    αντε και ελπιζω να πας καλα

Page 3 of 3 FirstFirst 123