Results 31 to 44 of 44
-
18-10-2016, 14:08 #31
Σε καμία περίπτωση δε θα ήταν κανένας οκ με αυτό...αν το γνώριζαν μάλλον δε θα ήθελαν να με ξαναδούν μπροστά τους, δεν αντέχω άλλο έτσι- ούτε εγώ θα ήμουν οκ. Μάλλον αυτό που θα ζητούσα από κάποιον ειδικό είναι να με βοηθήσει να ξεφύγω από όλο αυτο και να με κάνει να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που με κρατάει και δε μπορώ με τίποτα να μείνω μόνη μου ή να δημιουργήσω σχέσεις που να βασίζονται στην ειλικρίνεια...
- 18-10-2016, 14:16 #32
αν ειχαν και οι φιλοι σου απο αλλες 2-3 σχεσεις θα σε ενοχλουσε?
18-10-2016, 14:23 #33
Και τώρα αφού μιλήσαμε σοβαρά, ας κάνουμε και λίγη πλάκα...Με 100 ανθρώπους να πας και τους 100 θα θέλεις ταυτόχρονα γιατί ο καθένας έχει κάτι διαφορετικό που δεν έχει ο άλλος και που σε κρατάει στην "σχέση" !!! Επίσης με αυτούς τους ανθρώπους, αναπτύσσεις μια οικειότητα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους θέλεις στην ζωή σου, νομίζεις ότι τους χρειάζεσαι, νομίζεις ότι χωρίς αυτούς δεν θα είναι γεμάτη η ζωή σου. Και εκείνη την στιγμή που τα νομίζεις όλα αυτά ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είσαι πιο μόνη και από την μοναξιά, ότι κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου και λιγότερο σε αυτούς που μοιράζεσαι το κρεβάτι μαζί τους !!!
Πόσο με κατάλαβες...είναι σα να περιγράφεις ακριβώς τη κατάσταση που βρίσκομαι - δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε κάποιος να το αντιληφθεί. Έχω κάνει κατά καιρούς προσπάθειες να ξεφύγω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ειναι αλήθεια οτι τώρα νιώθω περισσότερο μόνη. Κάθε φορά που βρίσκομαι σεξουαλικα με τον έναν ή με τον άλλον νιώθω ένα τεράστιο κενό και μετά τίποτα...Το παλεύω , θα προσπάθήσω να ξεφύγω, δε πάει άλλο...
18-10-2016, 14:29 #34
Πόσο με κατάλαβες...είναι σα να περιγράφεις ακριβώς τη κατάσταση που βρίσκομαι - δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε κάποιος να το αντιληφθεί. Έχω κάνει κατά καιρούς προσπάθειες να ξεφύγω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ειναι αλήθεια οτι τώρα νιώθω περισσότερο μόνη. Κάθε φορά που βρίσκομαι σεξουαλικα με τον έναν ή με τον άλλον νιώθω ένα τεράστιο κενό και μετά τίποτα...Το παλεύω , θα προσπάθήσω να ξεφύγω, δε πάει άλλο...
18-10-2016, 14:30 #35
18-10-2016, 14:31 #36
οχι δεν ειναι παραλογο.
το κανουν πολλοι, απλα εσυ το παραδεχεσαι.
εισαι παρτακιας, αυτο ειναι το προβλημα σου. τα θες ολα δικα σου.,
δεν ειναι ολα δικα σου.
αν δεν μαθεις να εισαι ειλικρινης και δικαιη, θα στο μαθει η ζωη με τον δυσκολο τροπο, αυτον που φοβασαι.
την μοναξια...
18-10-2016, 14:42 #37
Ίσως γιατί όταν δουλεύεις νιώθεις πιο δημιουργικός και παραγωγικός και έχεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση - αυτοεκτίμηση. Ίσως γιατί πρακτικά δε θα μπορούσα λόγο περιοριορισμένου χρόνου...Τώρα έτσι όπως το θέτεις προφανώς και δε συνδέεται με την εξαπάτηση η ανεργία. Μπορεί βέβαια να δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα (εκτός από τα πρακτικα και ψυχολογικά) αλλά πρέπει να προυπάρχει και ένα θεματάκι από μόνο του . Τι θέλω να πω...Σε καμία περίπτωση ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του και μένει άνεργος δε συμπεριφέρεται έτσι. Τώρα αν έχεις τόσες ανασφάλειες όσες έχω εγώ - ενδεχομένως και να χειροτερεύουν. Δε με δικαιολογώ , απλά είναι και αυτή μια εκδοχή..το έχω σκεφτεί κατά καιρούς...
18-10-2016, 15:02 #38
18-10-2016, 15:10 #39
το ορμονικο λυνεται και με εναν συντροφο.
το να εξαπατας και να θελεις και αποκλειστικοτητα ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα.
η σεξομανια, επισης ειναι ψυχολογικο προβλημα. δεν ειναι θεμα πολλων ορμων, ειναι θεμα ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ και ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.
18-10-2016, 22:57 #40
Όντως, η νυμφομανία είναι ψυχολογικό θέμα. Χαρακτηρίζεται ως ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά. Αντιγράφω παρακάτω από άλλο site:
Τα κυριότερα συμπτώματα που συναντάμε είναι:
1. Σκέφτεται συνέχεια και αποκλειστικά το σεξ. Είναι έμμονη ιδέα γι'αυτήν και δεν χάνει ευκαιρεία να μιλά για το σεξ, να βλέπει εικόνες, πορνό, και να ασχολείται επίμονα με ότι σχετίζεται γύρω από το σεξ. Θέλει να γαμιέται συνέχεια και με όσους περισσότερους άνδρες γίνεται.
2. Δεν μπορεί να ελέγξει τις σεξουαλικές τις ορμές και παρατηρείται συχνά η τάση αν δεν βρίσκει ανδρικούς παρτενέρ να αυνανίζεται με ανεξέλεγκτο ρυθμό, ξανά και ξανά σε όποιο μέρος και να βρίσκεται, όπως παράδειγμα στην δουλειά της κάτω από το γραφείο. Η εμμονή και η ανάγκη αυτή είναι τόσο "αρρωστημένη" που την οδηγεί να παραμελεί άλλες υποχρεώσεις και δραστηριότητες που είναι αναγκαίες στην καθημερινή ζωή της.
3. Αλλάζει και μεταβάλλεται η προσωπικότητά της και θα παρατηρήσετε συχνές αλλαγές στη διάθεση και στη συμπεριφορά της. Μπορεί να εμφανίσει άγχος (ειδικά ώρες που θέλει αρρωστημένα να αυνανιστεί και για κάποιο λόγο εμποδίζεται), κατάθλιψη, συναισθήματα ντροπής και ενοχής, χαμηλή αυτοεκτίμηση.
4.Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνει αλκοολική και να κάνει και χρήση ακόμα απαγορευμένων ουσιών, ναρκωτικών και φαρμάκων.
5. Έχει στο ιστορικό της πολλές και επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες σχέσεις.
Οπότε, νομίζω από αυτά που διάβασα κ από την εμπειρία που έχω από τη φίλη μου ότι εκεί πρέπει να προσανατολιστείς, στη νυμφομανία. Εσύ πάντως ξέρεις σίγουρα καλύτερα απ' όλους μας.
18-10-2016, 23:55 #41
Σ ευχαριστώ πολύ Aris83 όπως και όλους εδώ μέσα που μπαίνετε στο κόπο να απαντήσετε. Κάποια από τα συμπτώματα είναι υπερβολικά για τη δική μου περίπτωση.Για παράδειγμα το 2 δε μου έχει τύχει ποτε..όπως και να έχει εγώ τη ψυχολόγο τη πήρα σήμερα...ραντεβου βέβαια μετα απο 2 εβδομάδες αλλά οκ!
18-10-2016, 23:58 #42
καλη αρχη με την ψυχολογο τοτε και συντομα να λυσεις αυτα π σ προβληματιζουν ....πας και νιωσεις την ευτυχια...
19-10-2016, 00:16 #43
19-10-2016, 00:20 #44